עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , יש לי בחדרר מחשב עם יציאה לטלביזיה.אני עובד עם תוכת TVTOOL ואני ממש מרוצה מאיכות התמונה. הטלביזיה שלי בחדר קטנה 25' , ולפעמים באים הרבה חברה לסלון ואני רוצה להראות סרט. יש לי עכבר אלחוטי , והשאלה היא אם יש איזושהי קומבינה אלחוטית על תדרי רדיו או אלוהים יודע מה , שתחבר יציאת סאונד ווידאו מהמחשב , ותשדר באלחוט לכיוון מקלט שימוקם בסלון ויחובר לטלביזית הביג סקרין. כך גם אוכל לגלוש באינטרנט בסלון. אל תגידו לי שזה לא שווה , כי יש לי יציאה איכותית מהמחשב והאיכות בהחלט שווה כל סכום הגיוני עד אלפיה. מקווה לתשובות חיוביות והמלצות והכוונות , כי נדמה לי שראיתי מכשור כזה בעבר ...

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by stingeR-,

האם Inno3d(InnoVision) GeForceFX 5200 128MB DDR (128bit Version) יתן לי 100 FPS ב-Unreal Tournament 2003 על רזולוציה של 1024x768x16bit נ.ב : הוא GEFORCE FX הזה יפעל על - ATHLON XP 2000+ 256DDRAM 333mhz

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי nVIDIA GeForce 4 440 MX עם יציאה כפולה אחת ליציאה רגילה של הטלויזיה והשני ליציאה האנלוגית של המסך איך אני מחבר 2 מסכים אנלוגיים לכרטיס ולא מסך וטלויזיה ? אם אני בכלל יכול עשות משהו כזה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by H.I.V,

קניתי את המסך 19 F900B והוא תותח חבל על הזמן מומלץ בחום

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  5. מה לעשות על מנת לשמור על קצב רענון סביר ? לדוגמא : המסך שלי יכול לעשות 1200X1600 @ 75 HZ במשחקים הוא מוריד לי ל 60HZ מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by XDude,

רציתי לקנות את VIEWSONIC P90F אבל אין אותו בשום מקום ואומרים שהוא יגיע רק עוד חודשיים! שמעתי על 455 של אימאה, אמרו לי שהוא יותר טוב בגלל ה- M2 משהו... זה נכון? הקצב רענון שלו טוב יותר? או שעדיף לחכות לVIEWSONIC? תודה!

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by Mr.Angel,

AOC 17" FLAT .21H .25V אפשר חוות דעת ותמונה של הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. כמו שנאמר בתאור... האם הצינורות עיבוד משפעים בצורה כה משמעותית? ההבדל היחיד ביניהם הוא של 9700NP יש 8 צינורות עיבוד ולעומת זאת ל9600P יש 4.

• 79 תגובות
    • 6k צפיות
  9. Started by BONO,

כשהתקנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי מהדיסק שקיבלתי איתו ( GigaByte Radeon 9700 Pro ) כשהייתי נכנס למאפיינים של שולחן עבודה משם להגדרות ומשם למתקדם היו מופיעול לי הלשוניות הרגילות מסך וכאלה והיו מופיעות עוד הרבה לשוניות של הכרטיס מסך כמו תצוגות שהייה מאפשר לי לחבר טלוויזיה והלשונית OpenGL שהייתי יכול דרך שם להפעיל את ה AA עכשיו שאני מוריד דרייבר חדש ואני מתקין אותו כל הלשוניות האלה נעלמות ונשארות רק הרגילות ככה אני לא יכול להפעיל את ה AA או לחבר את הטלוויזיה יש למישהו מושג איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by overload,

והנה התוצאות למי שלא ראה : [glow=red,2,300]DOOM III[/glow] על מגוון כרטיסי מסך באיכויות שונות : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030512/geforce_fx_5900-10.html#doom_iii_special_preview ( יש המשך בעמודים הבאים ) מדהים... ועצוב :'( כולם מדברים על זה שהמשחק הוא לא יותר ממנוע גרפי מתקדם והוא לא יצליח בגלל שאין לו עלילה מיוחדת והוא לא מחדש דבר, לפי דעתי המשחק הולך ליהיות כישלון במחירות בגלל הגרפיקה כי אין מספיק אנשים עם מחשבים מספיק חזקים כדי להנות מהמשחק כמו שצריך ובגלל זה ההכנסות של ID מהמשחק יהיו קטנות אבל הוא יעשה רק טוב לחברות כרטיסי המסך .

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by zuq,

השאלה בכותרת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  12. שלום לכולם. ברשותי GEFORCE2 MX וכאשר אני משתמש ב TVTOOL לאחר 15 דקות לא רואים כלום בטלוויזיה (כנראה שיש שגיאה כל שהיא). תעזרו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by WHITE_ZOMBIE4,

זה לבן דוד של חבר שלי,וזה המערכת שיש לו: p3 800 384 sdrm ויש לו geforce 2 לכן הכרטיס יפעל בטוח. אם אפשר אז תציעו את הכרטיס הכי חזק בעד 700 שקל,ו- tv-out חשוב!! תודה!!

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by Hasamba,

יש לי כרטיס geforce 4 ti4200 שהוא כמובן AGP8 לוח gb 7vaxp שכמובן תומך ב-AGP8 אבל משום מה בהגדרות של NVIEW כתוב שהאפיק הוא AGP4 למה זה? והאם זה אמור לשנות? תודה יניב

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by zuq,

היי, נתקלתי היום בכבל הTV-OUT של הגיפורס שלי,צד אחד מתחבר לTV_OUT בכרטיס וצד שני מתפצל לשתי יציאות שאין לי מושג מהן צילמתי תמונה במצלמה המסכנה שלי אני מקווה שהיא מספיק ברורה(לא נראה אבל תמיד כדאי להיות אופטימי....) יציאה 1- היא שקע צהוב קצת יותר גדולה מכניסת אודיו של מחשב יציאה 2- דומה לכניסת P\S 2 מקווה שהתיאור הזוועתי שלי מספיק כי אין לי מושג ביציאות טלוויזיה נ.ב הכרטיס של לידטק ניקנה בטיוואן

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  16. אמרו לי שצריך להזמין מהיבואן(לא נמצא במחסן) כמה זמן לוקח עד שזה מגיע אלי?

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by eranmor,

PC-SPOT פירסמו את ההשוואה הגדולה בין השניים. אם תשאלו אותי בשורה התחתונה הראדון לקח http://www.gamespy.com/hardware/june03/videocardshootout/index.shtml

• 64 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה הכרטיס המסך שלי Nvidia GeFortce2 MX 400 תמיד רציתי לראות מה שיש לי בתוך המחשב לטלויזה בחדר אז קניתי חוט S-Video באורך 8 מטרים ומאחורי המחשב כמובן שיש לי חיבור (OUT) של S-Video ובטלויזה יש לי כניסה של S-Video . הכל טוב ויפה ואני רואה את מה שמציג המחשב שלי על גבי הטלויזה. הבעיה היא שאני לא יודע איך זה קרה שאני לוחץ על השלט ומחפש את התחנה שקוראים ל - AV-S ותמיד בתחנה הזאת ראיתי את מה שמציג המחשב על גבי הטלויזה , אני רואה את מה שמציג לי הממיר YES בשחור ולבן בלי קול אין לי מושג למה . ??? הדברים היחדים שחשבתי שיכול להיות שאני לא רואה זה בגלל: 1. הכרטיס של S-VIDEO נשרף או התקלל? 2. הממיר YES עושה בעיות ושולח תדרים שמפריעים ( אבל מה שמוזר שזה תמיד היה לי YES וה…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. הקלטתי ממצלמת וידיאו דיגיטלית (שכחתי את המותג והדגם) לוידיאו מולטיסיסטם של פיליפס. הכל היה בסדר, ראיתי את ההקלטה באותו הוידיאו. אך כאשר ניסיתי להפעיל את ההקלטה שהכנתי בוידיאו אחר, לא ראיתי כלום. היה פשוט שלג. בוידיאו נוסף, היה מסך שחור. אני משער שזה בגלל פערים של NTSC ו PAL (המצלמה משדרת ב NTSC). אולי מישהו יכול להסביר לי כאן מה קרה בדיוק, והאם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? איך אוכל לגשר בין ה NTSC של המלצמה ל PAL בוידיאו שכנראה לא תומך במולטיסיסטם? תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
    • 4 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by hagay,

מצטער שזה בזיפ... ניסיתי לעלות תמונה ולא הצלחתי

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by amisha,

אני צריך כרטיס מסך עד1500 שקל שיחזיק קצת משחקים ,הרבה עריכה וידאו קלה ו VIVO חזק מאוד שיוכל לכווץ ליחסים קטנים של גודל מול איכות . לא משנה אם זה ראדאון או כול סוג שהוא של GFORCE ואם אתם מציעים ALL IN WONDER אז תגידו לי מאיפה אפשר לקנות!!!!!

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש... האם הכרטיס מסך הזה טוב ומתאים למשחק FLIGHT SIMULATOR? Gigacube Radeon 9200 B3 64MB DDR 64bit Retail Video Card תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  23. נוידיה ?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by Grim Reaper,

כשאמרתי מילה לפני כחודש על כך שה 9800 יעבור את ה 5900 (PRO ו ULTRA כמובן) כמעט לא אכלו אותי ואמרו שאין סיכוי שה 5900 יאכזב כמו ה 5800 (U) והנה מתפרסמות השוואות שקרובות יותר לתאריך ההשקה שאומרות בדיוק ההפך: ה 5900 (U) אפילו לא עובר את ה 9700 (PRO) בחלק המבחנים! האם ATI מנצחת שוב? אני לא ממש מבין למה פתאום ההשוואות שונות? מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים