כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
באתר של Sapphire (אחת מהגרסאות הנמכרות ב-TMS) יש מספר גדול של גרסאות, כאשר לחלק מהן יש דרישות מתח של 2x8-pin. יש ספק מומלץ לכרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע נמצא עם gtx650ti של nvidia מפרט: core i5 3470 מעבד gigbyte z77-ds3h לוח ספק מצורפת תמונה מחזיק לי את ה650ti בלי בעיות. http://s3.postimg.org/3womr5gs3/222.jpg חשבתי לכיוון הgtx960 האם ההבדל יהיה כזה משמעותי ומה ההבדל בין כל הגרסאות של הכרטיס? יש כאלה עם 2 גיגה ויש כאלה עם 4
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd x2 5000 - ee (65 watt) 2gb (2x1gb) kingston 667mhz gigabyte ga-m59sli-s4 (nforce 590) 2 ide hdd 1 sata hdd 1 sata dvd-rw creative audigy 2 leadtek 8800gts 640mb thermaltake tr2 550watt psu 2 x 120mm themaltake fans thermalte bigtyphoon vx fan אני רוצה להוסיף למערכת הבאה עוד כרטיס מסך בשביל ליצור sli, השאלה היא האם הספק שיש לי כרגע מספיק חזק בשביל להחזיק מערכת כזאת ? שאלה נוספת האם בשביל ליצור מערך sli אני יכול לשים כרטיס מסך של יצרן אחר (לדוגמא שלי זה leadtek 8800gts 640mb, ובחנות יש לו במלאי רק gigabyte 8800gts 640mb), או שאני חייב לשים בדיוק אותו יצרן?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחבר שלי כרטיס מסך שיש לו עוד אחריות לשנתיים מKSP אבל הוא עשה לא אוברקלוק קטן האם זה יבטל את האחריות שלו? הוא אמר שהוא הלך עם הכרטיס לחנות כמה פעמים (לא נראה לי תקלות רציניות) ולא עשו לו בעיות אפשר עזרא מבעלי נסיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע שבשביל לנצל את DX10 צריך כרטיס תומך+מערכת הפעלה ויסטה. אבל מה בקשר ל -Shader Model 4 ,אם יש לי לדוגמא מערכת הפעלה XP וכרטיס תומך Shader Model 4 ,האם אני ינצל את השיידר או שאני אהיה חייב גם ויסטה. האם יש קשר ישיר בין DX10 לבין ה -Shader Model 4 ?
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, עם דגש ליציאה של וידאו וטלוויזה. התקציב הוא בערך עד 2000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איך אמורים לדעת מה כוללת האחריות לגבי פיקסלים שרופים, כשקונים דרך האינטרנט או במכירה פומבית ? לכל דגם יש מספר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שמעתי על האפשרות של הפיכת Radeon 9500 ל-9700 בעזרת softmod. האם אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם גרסת ה-Pro ? זה בכלל יתן לי משהו?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כמה כסף שווה Albatron FX6800GT משומש בן שנתיים עם שנה אחריות? http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=106
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כעקרון אני רוצה LCD בגודל 17 אינץ', אבל מצאתי כמה עסקאות על LCD 19 ואני מוכן להשקיע בכזה גודל, אם המסך מעולה. כעקרון המסך הוא להכל, גם למשחקים, אבל לא גיימר הארדקור. אני מאוד רוצה מסך שלא יציג גוסטינג וכל מיני פאקים אחרים של מסכי LCD כשמפעילים משחקים. הבנתי שהדברים המשנים ביותר זה מהירות תגובה וקונטרסט. ראיתי את המסך BENQ FP71G במחיר מאוד אטרקטיבי של 1,588 ש"ח. עם 12MS מהירות תגובה ו-1:500 בקונטרסט האם זו מציאה? מסכים אחרים שתפסו את תשומות ליבי: 17": ViewSonic 17 LCD VG712B - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:500 - 1,940 ש"ח LG LCD 17 1730S - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:550 - 1,685 ש"ח Samsung 17 LCD SyncMaster 710N - מהירות תגובה 12MS, קונטרסט 1:600 - 1,880 ש"ח 19": BenQ LCD…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתרים טובים בהם אפשר למצוא השוואות או מבחני ביצועים בין כרטיסי מסך. עם כל המלחמה בין ATI ו NVIDIA דיי קשה לדעת מה שווה לקנות או על מה להמליץ :
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת כתבה או מאמר מקצועי בנושא. אנחנו עובדים שעות רבות מול מחשב ואני מעוניינת לשכנע את המעסיקים המעפנים להשיג לנו מחשבים דקים. אני מתנצלת על הרמה הבנאלית אולי של השאלה. ותודה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחליף את הכרטיס מסך הזה בקרוב (הביאו לי דגם אחר ) אחר בכל זאת הייתי רוצה לדעת למה כשאני נכנס למשחק העכבר והמקלדת לא מגיבים ? התקנתי דריברים של ATI, טמפרטורה 40 מעלות, ללא אוברקלוק.\ מישו שמע על זה? AMD athlone 3800+ X2 64BIT 2000 @C 2900 500 W KN9S נ.ב איך הכרטיס מסך 2900GT 256MB 256 BIT Gddr3 ? [לא יודע מה הקלוקים ]
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
X1950XT של PALIT או של POWERCOLOR מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס לפני 3 ימים..הכל עבד בסדר עד היום מלפני שעתיים.. כל רבע שעה המחשב נתקע,קופץ מסך שחור בערך 2 שניות וחוזר לעצמו, ואז מביא לי שגיאה "מנהל התצוגה AMD הפסיק ושחזר את עצמו בהצלחה" אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שזה שגיאה ידועה...אז ככה שכמעט ואין סיכוי שקיבלתי כרטיס תקול. בכל הדיונים שראיתי מגוגל לא מצאתי פתרון לזה.. למרות שאנשים רשמו שהם ניסו למחוק את הדרייבר ולהתקין את הכי מעודכן וזה לא עזר, ניסיתי גם אני למחוק עם התוכנה RevoUninPro מחיקה מלאה,אבל עדיין זה לא עזר. באחד הדיונים שחיפשתי ראיתי אחד שרשם שיש לו את הבעיה והוא מצא פתרון בכך שהוא עשה את זה: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search b…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי כרטיס מסך Gigabyte GTX980 G1 GAMING וקיבלתי עם הכרטיס מסך גם שתי מתאמים שמתחברים לחיבורים בכרטיס. הבעיה היא שהמתאמים ממש מכערים את המחשב, הבנתי שאפשר לחבר כבלים בצורת ריג לכרטיס מסך והריג ממש יפה.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא כבלים כאלו בצורת ריג. הספק שלי הוא לא מודולרי- ספק כח אקטיבי Antec 620W 80+ Neo Eco 620C אשמח למישהו שמבין בעיניין ויעזור לי.. יש לי אפשרות גם להזמין מהאתר ebay.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה שאני מבקש עזרה, כי כבר קניתי פעמיים וכבר קיבלתי זיכוי פעמיים וזה ממש מטרטר >_>. רציתי בכלל להחליף את כל המערכת מרוב תסכול אבל אמרו לי שלא כדאי כי המחשב שלי עוד בסדר. אוקיי אז ראיתי עכשיו שיש את הAPOLLO 6800 בKSP ב800 ש"ח, ויש גם ספק כוח ב200 ש"ח שקוראים לו SPIRE ROCKETEER II 400W אני לא רוצה עכשיו לקנות מחברות מפוקפקות אז תגידו את דעתכם על הקנייה הזאת, ואם יש הצעות יותר טובות אז תציעו, אבל ככל הנראה לא יהיו כי אני חייב לקנות מחנות בבאר שבע. אז הכרטיס בסדר? הספק יחזיק אותו יחד עם 2.8GHZ PRESCOTT ו512 RAM?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות 7600GT (אולי אנשים זוכרים) והחלטתי לקחת את הExtreme,משום שקראתי שהקירור שלו הוא הרבה יותר שקט מהרגיל.כשהלכתי לטכנאי הוא המליץ לי דווקא לקנות את הרגיל,לפרק את מערכת הקירור ולהרכיב חדשה (של זלמן הוא אמר אם אני לא טועה),משום שככה הכרטיס יהיה יותר שקט ובכלל,זה עדיף במיוחד בכרטיסים חזקים. השאלה שלי היא-האם עדיף (גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת הקירור) לעשות את מה שהוא אמר,לפרק את מערכת הקירור של הרגיל ולהוסיף חדשה או שהExtreme מספיק לקירור שקט וטוב? תודה. אגב,מה עדיף 7600GT,או X700?
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את הדרייברים הכי טובים לרדאון 9000 פרו 2
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
במחשב נייד של HP יש TV-OUT מסוג S-VIDEO הייתי בטוח שעם כבל וידאו מתאים שצד אחד שלו זה S-VIDEO והצד השני COMPOSITE לא תהיה בעיה להתחבר לטלויזיה שלי.. אבל נראה שטעיתי התמונה מתקבלת בשחור לבן בעעעעעע יש מה לעשות ? או שרק להחליף את הטלויזיה לאחת שתומכת ב S-VIDEO ?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קיצר אני רוצה לעשות VMOD ל 9500PRO שיש לי ,צריך עזרה ,כיוונים וכו ,קירור יש לי . עם מישהו עשה פעם לכרטיס ויכול להביא עצות יותר ממוזמן . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יחובר למקרן במטרה להציג סרטי MKV באיכות 1080P המפרט של המחשב אליו יתחבר כרטיס המסך: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 4200+ 2200MHz 2GB DDR2 אין לי מושג אם התקציב שנתתי נמוך מדי או גבוה מדי אשמח אם תפרטו לי מדוע כדי לי להשקיע יותר או פחות תודה..!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-