כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום רב נכון לא מזמן יצא סדרת ה X1950 לATI ולנוידיה יצא את 7950, עוד לפני זה יצא לATI את 1900 ולנוידיה את 7900 אז שאילתי היא כזאת למה לדגמים של ATI ו NVIDIA המיספור דומה חוץ מהמספר הראשון של כל דגם? למשל 7600-1600 7800-1800 1900-7900 וכו' הם עושים את זה כדי להראות שהדגמים הם מקבילים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מסך LCD 19' של PROVIEW, אחלה מסך דרך אגב אבל זה לא הנושא... השאלה שלי היא לגבי ההפעלה וכיבוי של מסכי LCD, במסכי CRT אם אתה מדליק ומכבה את המסך זה פוגע במסך עצמו, השאלה היא האם גם במסכי LCD זה ככה? שהיה לי מסך CRT ועזבתי את המחשב לזמן קצר הפעלתי שומר מסך של מסך שחור ריק (באמצעות מקש קישור), האם עכשיו שיש לי מסך LCD, במקום להפעיל מסך שחור, עדיף פשוט לכבות אותו כי זה לא הורס את המסך?
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אוקיי אז הייתי רוצה לדעת באופן כללי איך בודקים צווארי בקבוק אפשריים המגבילים את הכרטיס מסך, ומה יכול לגרום לצווארי בקבוק כאלה (רק המעבד? לוח אם, זכרונות...?) אם נכנס יותר לפרטים, הכרטיס מסך שלי הולך להיות G1 GTX 970 עם המפרט : i5 3570k 8GB 667Mhz Gigabyte H77M-D3H Seasonic SS-650RT 650W שוב השאלה היא לא בהכרח אם יווצר, אלא איך אני בודק אם נוצר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נניח שבאופצייה הראשונה אני משחק במשחק crysis שתומך בdirectx 10 ויש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 480 שתומכים בdirectx 11 ובאופצייה השניה אני משחק באותו משחק אבל יש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 285 שתומכים באותו directx של המשחק. איפה תהיה איכות טובה יותר ? באופצייה הראשונה או השנייה? יכול להיות שאני מנסח את השאלה לא נכון או שהשאלות עצמם לא במקום, אבל אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים למשל גם בdirectx 10 ו 11. אבל אם יש לי כרטיס מסך שתומך רק ב11 ואני משחק במשחק שתומך ב10 אני יראה יותר טוב עם כרטיס מסך שתומך ב10 ? או שאין קשר תודה וחג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
"כדי ליצור תמונה צבעונית, משתמש המחשב במספר רמות עבור כל צבע יסוד (אדום, ירוק וכחול RGB), רמות אלה נכתבות ב- Bit (מקבל ערך של 1 או 0 בלבד). לכל אחד משלושת צבעי היסוד מעניקים בדרך כלל 8Bit של עומק צבע, ובסך הכול 24Bit המספקים אבחנה בין יותר מ-16 מיליון צבעים. מכיוון ש-8 ביט עבור כל צבע יסוד נותנים רק 256 דרגות של צבע, דבר שאינו מספיק כדי ליצור תמונה ראליסטית יותר, מאפשרים כרטיסי מסך חדישים לחשב צבעים ברמה של 10Bit." מישהו יכול להסביר לי איך מקבלים אבחנה של 16 מיליון צבעים? הבנתי שלכל 8bit נותנים 256 דרגות של צבע כלומר אם יש לנו שלושה צבעי יסוד RGB זה 24bit ומבחינת דרגת הצבע זה 768(3*256) ומה מבחינת ה 10bit?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
את ה88GTS 320 אפשר להשיג כבר ב2000 +-... אבל לפי איך שנראים הנתונים של הR600 הוא הולך לאכול אותו בקלות... האם כדאי לחכות לR600 או ללכת על 88GTS ? בהנחה שהמחשב כרגע סביר והשדרוג לא נחוץ באופן מיוחד ברגע זה... תודה
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
רציתי לשאול ככה: אין לי windows מקורי ואני עושה עדכונים אוטומטיים העם זה טוב? העם זה לא יעשה בעיות למחשב שלי? או שעדיף לא לעשות את העדכונים האלה?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר לכרטיס מסך הורדתי מהאתר של nvidia את הכי חדש ומעודכן העם זה טוב? אני לא התקנתי מהדיסק זה משנה או לא? ומה יותר טוב?
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי הספק Enermax Liberty 400W אם עובד כרטיס מסך? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עברתי על שאלותיך במשך השנים ושמתי לב שרבה הייתה שאלתך האם ה-8800 שלך יהיה חזק גם בעוד שנתיים מאחר ועברו שנתיים אני מחזיר לך את השאלה | האם ה-8800 שלך מחזיק משחקים גם היום?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת...מבקש עזרה ומדריך קצר בנושא הנ"ל. תודה רבה מאוד לך מראש...
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כניתי: G-Force FX 5900 מבית אלבטרון האם נדפקתי או שהם ספקים דיי טובים?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT והתקנתי לו דרייבר לפני כמה ימים. הבעיה שלי היא הלוח בקרה של הכרטיס מסך , עכשיו הלוח בקרה שונה (יותר אופציות וכאלה ) ויש דברים שאני יודע לעשות רק בלוח בקרה שהיה לפני כן. איך אני יכול להחזיר את הלוח בקרה של הכרטיס מסך למצב הקודם ? עכשיו זה ככה : ואני רוצה את זה כמו בתמונה הזאת, תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
השאלה שלי האם גם שאתם נכנסים למשחק הסך עושה פאק פאק משהו כזה, הרעש כמו שמחליפים מגה הרץ, והאם זה צריך להיות ככה ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
האם מישהו שרכש את הכרטיסים המדוברים עם הקרור ACCELERO X2 מנעה ניסה לפרק את הקירור? כי אני באתי לפרק בשביל למרוח משחה מחדש ולא הצלחתי. פירקתי את כל הברגים מאחורה אבל זה כאילו הגוף קירור הודבק עם דבק טרמי יש למישהו מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
עקב המעבר ללוח חדש אני צריך כ.מסך חדש לבסוף - הוחלט על כרטיס מהסדרה 6200 קצת חקרתי בנושא - ואני לא הולך על הטורבו קאש הזה :-X עכשיו הייתי בחנות מסויימת - שבה היה רק את הכרטיס הנ"ל, לשמחתי, בניגוד לשאר היצרנים , לכרטיס הזה יש בנוסף ל2 ברגים לקיבוע הסינק עוד 4 חורים ל"הכנה" לקירורים אחרים - דבר שאני אישית צריך(בלוק לקירור מים שכבר יש לי) השאלה שלי היא כזאת האם גם ל6200 ה"רגיל" יש את ה4 חורים הנ"ל? או לחילופין - האם יש לכם 6200 "רגיל" ללא TC, עם 4 חורים?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המסך 959 שאצלי משמיע מן רעשים (טיקים) לאחר הכיבוי האם זה תקין - כמו של חשמל סטטי בעיה נוספת היא בהדלקה לוקח למסך זמן עד שהוא מתאזן , לדוגמא כל השורה של הSTART והTRAY נראים שהם בתחתית המסך וכעבור זמן ( כ15 דקות) המסך מגיע למצב תקין, מבצע מן עלייה הדרגתית למרכז המסך האם מישהו מכיר את הבעיות האלו? מה שרשום אצלי מאחורי המסך הוא 959NF דגם B כמו בתמונה - המסך תוצרת סין האם המסכים היותר ישנים לא דגם B הם גם מסין? יש למישהו דגם כזה עם BNC (סתם מסקרנות) תודה
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות את הכרטיס ורציתי לדעת ממקור ראשון איך הדרייברים, איך האיכות תמונה, אם משהוא משתמש בשני מסכים במקביל ואם זה עובד כמו שצריך. אני פשוט זוכר שהיו אנשים שצעקו שהדרייברים מזוויעים ויש באגים רציניים במשחקים, אז לפני שאני זורק 2000 ש"ח .... מישהוא ? דרך אגב, איך הכרטיס של GIGABYTE ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שהקטליסט 3.8 גורם להתחממות ממש! ואני די דואג. אני רוצה לדעת אם יש מישהו אם גרסה זו (3.8) והכל בסדר?? ואם לא שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה להחליט! תודה רבה , יום מעולה~
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי ממש לפני 5 דקות התקנתי את ה900P החדש שלי, אבל עדיין לא התקנתי את הדיסק שקיבלתי עם המסך. מישהו שיש לו כזה מסך- להתקין תדיסק? אגב, במצב הזה אני לא יכול ללשנות תרזולוציה למעל 85 הרץ :-\
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי GAINWARD 5200 128MB והוא נותן בבנצ'מרקים ציונים מאוד עלובים כשבדקתי בAIDA32 ועוד תוכנות מתברר שהוא עובד במהירות ליבה של 250 וזכרון של 279 . אם אני לא טועה הזכרון צריך להיות 400 לא? אני ממש צריך עזרה בלהבין מה קורה פה
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עם איזה זיכרונות הוא מגיע? [על איזה תדרים...] לכמה הגעתם איתו ב OC?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-