עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by weissby,

אם אני רוצה להריץ משחקי רשת בגרפיקה גבוהה יחסית אז המ עדיף? לקנות לדוגמה מעבד מסדרת הפנטיום D וכרטיס מסך תותחי לדוגמה ה 8800GTX ? או לקנות איזה מעבד תותחי מסדרת הcore 2 duo' ולקנות כרטיס מסך בינוני יותר, לוגמה ה7600 GT? ועוד דבר - מתי הכרטיס מסך עושה את המקסימום מאמץ שלו? הצגת סרטים? עבודה עם פוטושופ? או משחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. שלום! ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/10111 למה הוא נועד? זה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by Liordjinji,

אני מעוניין לקנות חשב חדש. בהנחה שזה תומך ורק כדי להבין את העניין, יש לי כרגע כרטיס חדש sapphire 6670 1gb. במידה ואני קונה מחשב עם הכרטיס הזה sapphire 6870 1 gb. אני יוכל לעשות להם קרוספייר?? ואם כן זה ייתן אפקט בכלל? תודה.

4. שלום קנית מחשב עם כרטיס מסך asus rtx 3060 ti tuf gaming oc . למחשב יש שימושים שונים ולעיתים כשיש זמן אני משחק. השאלה האם ניתן לבטל את oc ולהפעיל אותו רק כשאני משחק ? ובכך להוריד את הטמפרטורה במארז בזמן גלישה או כתיבת מסמכים וכדומה. תודה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by Chumlee,

כרטיס מסך שמגיע ללא חיבורי חשמל הוא נחשב LOW END ? גם אם זה GT740 ? יש לי גם כרטיס מסך GTS 450 ו GT430 ואין להם חיבורים של חשמל ועוד משהו כרטיסי מסך יקרים הם ארוכים מגושמים זה הקנה מידה לכרטיס מסך HIGH END ו LOW END ? בעיקרון כל כרטיס מסך שהוא קטן ללא חיבורי חשמל זה סתם כרטיס חלש ?

6. ראשית כל אם זה לא המקום לעלות את נושא אבקש להעביר אותי לפורום הנכון. לאחר שקראתי שתקן הpci-express 3.0 קרוב מתמיד , רציתי לדעת: אם יש לי לוח אם שיש בו חריצי תקן pci-express 2.1 ובעתיד הקרוב יצאו כרטיסי מסך עם תקן pci-express 3.0 האם הלוח אם יתמוך בזה או שאני יצטרך להחליף לוח אם שבו יש חריצי pci-express 3.0 כי אני יודע שאם זה הפוך כלומר בלוח אם יש pci-express 3.0 והכרטיס מסך עם pci-express 2.1 זה אפשרי, כי התקן יכול לתמוך אחורה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by dazzler,

כשאנשים מדברים על 64 או 128 מדובר אפיק זיכרון. אם כן מדוע ברוב בכרטיסים כתוב 128-bit studio-precision color ? ועוד משהו בחלק מהכרטיסים , כמו למשל הג'יפה 2 פרו שלי כתוב 256-bit 3D Graphics Accelerator האם נתון זה משפיע ? האם זה אומר שרק לגרפיקה 256 ביט?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  8. שלום האם יש טבלת אנלוגיה שבה רשום מה הכרטיס המגביל לביצועים בחברות המתחרות כלומר : 1. ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 2. ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 3. ATI 4350 PCIe איזה כרטיס של NVida מקביל לכרטיס הנל

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. שלום רב נכון לא מזמן יצא סדרת ה X1950 לATI ולנוידיה יצא את 7950, עוד לפני זה יצא לATI את 1900 ולנוידיה את 7900 אז שאילתי היא כזאת למה לדגמים של ATI ו NVIDIA המיספור דומה חוץ מהמספר הראשון של כל דגם? למשל 7600-1600 7800-1800 1900-7900 וכו' הם עושים את זה כדי להראות שהדגמים הם מקבילים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by ThaPhoeniX,

שלום לאחרונה קניתי מסך LCD 19' של PROVIEW, אחלה מסך דרך אגב אבל זה לא הנושא... השאלה שלי היא לגבי ההפעלה וכיבוי של מסכי LCD, במסכי CRT אם אתה מדליק ומכבה את המסך זה פוגע במסך עצמו, השאלה היא האם גם במסכי LCD זה ככה? שהיה לי מסך CRT ועזבתי את המחשב לזמן קצר הפעלתי שומר מסך של מסך שחור ריק (באמצעות מקש קישור), האם עכשיו שיש לי מסך LCD, במקום להפעיל מסך שחור, עדיף פשוט לכבות אותו כי זה לא הורס את המסך?

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by Salwaby,

אוקיי אז הייתי רוצה לדעת באופן כללי איך בודקים צווארי בקבוק אפשריים המגבילים את הכרטיס מסך, ומה יכול לגרום לצווארי בקבוק כאלה (רק המעבד? לוח אם, זכרונות...?) אם נכנס יותר לפרטים, הכרטיס מסך שלי הולך להיות G1 GTX 970 עם המפרט : i5 3570k 8GB 667Mhz Gigabyte H77M-D3H Seasonic SS-650RT 650W שוב השאלה היא לא בהכרח אם יווצר, אלא איך אני בודק אם נוצר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ROTCOR,

נניח שבאופצייה הראשונה אני משחק במשחק crysis שתומך בdirectx 10 ויש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 480 שתומכים בdirectx 11 ובאופצייה השניה אני משחק באותו משחק אבל יש לי במחשב שלושה כרטיסי מסך במערך sli של gtx 285 שתומכים באותו directx של המשחק. איפה תהיה איכות טובה יותר ? באופצייה הראשונה או השנייה? יכול להיות שאני מנסח את השאלה לא נכון או שהשאלות עצמם לא במקום, אבל אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אני יודע שיש כרטיסי מסך שתומכים למשל גם בdirectx 10 ו 11. אבל אם יש לי כרטיס מסך שתומך רק ב11 ואני משחק במשחק שתומך ב10 אני יראה יותר טוב עם כרטיס מסך שתומך ב10 ? או שאין קשר תודה וחג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  13. שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

"כדי ליצור תמונה צבעונית, משתמש המחשב במספר רמות עבור כל צבע יסוד (אדום, ירוק וכחול RGB), רמות אלה נכתבות ב- Bit (מקבל ערך של 1 או 0 בלבד). לכל אחד משלושת צבעי היסוד מעניקים בדרך כלל 8Bit של עומק צבע, ובסך הכול 24Bit המספקים אבחנה בין יותר מ-16 מיליון צבעים. מכיוון ש-8 ביט עבור כל צבע יסוד נותנים רק 256 דרגות של צבע, דבר שאינו מספיק כדי ליצור תמונה ראליסטית יותר, מאפשרים כרטיסי מסך חדישים לחשב צבעים ברמה של 10Bit." מישהו יכול להסביר לי איך מקבלים אבחנה של 16 מיליון צבעים? הבנתי שלכל 8bit נותנים 256 דרגות של צבע כלומר אם יש לנו שלושה צבעי יסוד RGB זה 24bit ומבחינת דרגת הצבע זה 768(3*256) ומה מבחינת ה 10bit?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. את ה88GTS 320 אפשר להשיג כבר ב2000 +-... אבל לפי איך שנראים הנתונים של הR600 הוא הולך לאכול אותו בקלות... האם כדאי לחכות לR600 או ללכת על 88GTS ? בהנחה שהמחשב כרגע סביר והשדרוג לא נחוץ באופן מיוחד ברגע זה... תודה

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by fish,

העם זיכרון פנימי 512MB DDR2 מגביל בביצועים את הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS 640?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by pp12,

הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by gt6,

רציתי לשאול ככה: אין לי windows מקורי ואני עושה עדכונים אוטומטיים העם זה טוב? העם זה לא יעשה בעיות למחשב שלי? או שעדיף לא לעשות את העדכונים האלה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by carbon1,

התקנתי דרייבר לכרטיס מסך הורדתי מהאתר של nvidia את הכי חדש ומעודכן העם זה טוב? אני לא התקנתי מהדיסק זה משנה או לא? ומה יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  20. יש לי הספק Enermax Liberty 400W אם עובד כרטיס מסך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  21. עברתי על שאלותיך במשך השנים ושמתי לב שרבה הייתה שאלתך האם ה-8800 שלך יהיה חזק גם בעוד שנתיים מאחר ועברו שנתיים אני מחזיר לך את השאלה | האם ה-8800 שלך מחזיק משחקים גם היום?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. היי, השאלה בכותרת...מבקש עזרה ומדריך קצר בנושא הנ"ל. תודה רבה מאוד לך מראש...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. כניתי: G-Force FX 5900 מבית אלבטרון האם נדפקתי או שהם ספקים דיי טובים?

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT והתקנתי לו דרייבר לפני כמה ימים. הבעיה שלי היא הלוח בקרה של הכרטיס מסך , עכשיו הלוח בקרה שונה (יותר אופציות וכאלה ) ויש דברים שאני יודע לעשות רק בלוח בקרה שהיה לפני כן. איך אני יכול להחזיר את הלוח בקרה של הכרטיס מסך למצב הקודם ? עכשיו זה ככה : ואני רוצה את זה כמו בתמונה הזאת, תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by avner_s,

השאלה שלי האם גם שאתם נכנסים למשחק הסך עושה פאק פאק משהו כזה, הרעש כמו שמחליפים מגה הרץ, והאם זה צריך להיות ככה ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.