עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mr.Blink,

מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. הכל עבד טוב כבר 5 שנים. החלפתי כרטיסי מסך איך ספור פעמים והכל עבד לי עד כה. פתאום לא עובד. התוכנה לא מזהה את הטלויזיה ולא ניתן לאפשר מסך שני. בדקתי את הכבל והוא תקין. לא עשיתי שום דבר לדרייברים ולא התקנתי שטויות. מה עושים? יש לי 7600GS. כבל שבדקתי ע"י FLUK. לא יודע עוד מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by mmnetanya,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את כרטיס המסך eVGA 7800GS CO Superclocked 256MB AGP ???

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by yonni,

ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by Chenbell,

שלום לכולם, כמה שאלות קטנות: 1. האם כבל HDMI מעביר סאונד? 2. כיצד אפשר לחבר את הכבל מהמחשב למסך הטלוויזיה ולשמוע סאונד מבלי לחבר רמקולים למיניהם אלא פשוט להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה עצמה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by psycho killer,

יש לי בעיה הכרטיס מסך שלי 7300 GT עובד רגיל אבל ברגע שאני מתקין DIRECTX אני מתחיל לראות בסרטים (הבעיה לא בתוכנה) כמו דרך שקופית אפורה לפני שהפורמט זה היה כמו שקופית אדומה איך אני יכול לסדר את זה ? (כבר החלפתי את הכרטיס בחנות)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by gshhar,

המסך הזה גם בא עם רמקולים מובנים. אני לא מחפש איכות בשמיים רק רציתי לשאול האם שומעים משהו או שהווליום ממש נמוך ואיך המסך הזה בכלל? http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. הי, מישהו יודע מתי יגיעו לחנויות הכרטיסים שיצאו בפברואר (נראה לי) השנה (כגון quadro fx580 & fx1800)? ומה לדכתכם יהיו המחירים, אותו דבר כמו ה FX570 & FX1700 או הרבה יותר? איך זה הולך והאם הכרטיסים הישנים יוזלו?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. יש לי את הכבל שיש לו את שני הבננות הצהובות שמחוברות לחיבור השחור שנכנס לכרטיס מסך השאלה שלי האם אני יכול בו זמנית לחבר לבננה אחת של הTVOUT משהו כמו טלוויזיה, ולבננה השנייה של הTVIN לחבר משהו כמו קונסולה או משהו שמשדר ווידאו ואז ששניהם יעבדו בו זמנית? למשל הקונסולה משדרת לכרטיס מסך שישדר את זה ישר לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by EzX1,

היום רכשתי עוד 8800 640 מגה חיברתי אותו המחשב מזהה אותו והכול בסדר איך יתכן שהתוצאה שלי ב 3 די מרק 2006 היא רק 10760 יש משהו שאני צריך לדעת יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד 5200 דואל אי אמ די ו4 גיגה זיכרון ראם תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!

13. לאחר בדיקה קטנה מצאתי אתר שהצליח לפתוח את הConnect3D Radeon X800 GTO נקווה שיעזור לכם http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2891&s=8

14. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. יצרנית השבבים AMD מכריזה על כרטיס מסך חדש שמטרתו היא פלח שוק ענק של גיימרים שלא מוכנים להוציא 400 דולר ויותר על כרטיס מסך. הכירו את Radeon RX 5500, גם במחשבים ניידים לכתבה

16. למחוק.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  18. לשום לכולם, ברצוני לברר האם מעבד מסוג G620 מסדרת PENTIUM של INTEL יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מסדרת 4850/4870/4890. כרטיסים אלו זולים כיום ומוצאים בשפע למכירה בלוחות יד 2. עלה לי רעיון לשדרג את מפרט הנוחכי שלי אך חשש מיצירת צוואר בקבוק מונע ממני לעשות כך. המפרט הקיים: Intel Pentium G620 Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 Corsair Value 4GB DDR3-1333 Int. Intel HD Graphics 2000 Seasonic 430W S12 II 30A@12V אוברקלוק למעבד אי אפשר לעשות בגלל המכפלה הסגורה. הספק הוא סביר (איכות - לפי ביקורות נחשב טוב) אך ההספק הוא 430W. השאלה האם הספק יחזיק כרטיס 4870/4890 והאם יש טעם בכלל לשדרג למשהו כזה אם יווצר צוואר בקבוק שלא ינצל את הכרטיס. תודה מראש לכול המגיב ושבת שלום.

19. נכון לעכשיו, יש התלהבות מהכרטיס, במיוחד בהיבטת של עלות / תועלת.

20. Started by f_oren,

תקציב: 2000ש"ח או 550 דולר מעבד: q9450 2.6gz לוח אם: GA-G41MT-S2P ג'יגבייט כרטיס מסך נוכחי: gtx260 ספק: Thermaltake 600W Thoughpower 140mm 52A/12V יש לי מסך 26 אינץ אני הרזולוציה היא 1900*1080 אני עוד חצי שנה משדרג למחשב חדש אבל אני רוצה להנות ממשחקים אני יודע שהמעבד חלש אבל יש אפשרות לעשות לו OC ולקנות כרטיס חזק עד שאני יחליף את המחשב ואני יעשה מערך יש לי גם אופציה לקנות מחול מה אתם אומרים על הhd 7970 החדש אם OC למעבד יהיה צוואר בקבוק? אהה ודרך אגב יש לי 4G ראם DDR3 ואני משדרג ל 8 תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. זהו מחר אני קונה את הכרטיס מסך שלי למערכת הזאת core i 5 750 gigabyte p55-usb3 g skill 2x2gb 1600mhz seasonic 650w עכשיו אני מתלבט מאוד בין gtx480 וגם אמרו לי וראיתי שהוא לא כזה חם כמו שהרבה אומרים לבין hd5870 vapor-x אני בנתיים הולך יותר לכיוון ה gtx480 אבל מה שמונע ממני לקחת אותו הוא החום שלו וגם אני רוצה שתגידו בתכלס מה יותר חזק עזבו משתלם ומה יותר יחזיק לעתיד

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by SilentD.M,

מהם האפשרויות העומדות לפני? ומי הכי מומלצת? הספק הוא Seasonic 400W. היום קניתי את המסך-1920x1080 ואני רוצה להזמין את המחשב עוד היום, אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by אוריפ,

איך הכרטיס הזה? הוא ישמש בעיקר להקלטה מקלטות וידאו (VCR)... הוא יעלה כ-250-270 ש"ח... זה מחיר טוב? יש כרטיס יותר טוב ממנו בטווח מחירים הזה בערך (עד 300 ש"ח)? תודה!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by ZyBeX,

קניתי את הכרטיס מסך הבא: Sapphire - Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב יחד עם הכרטיס מסך החדש המחשב אינו עולה בכלל, ניסיתי להחזיר חזרה לכרטיס מסך הישן והמחשב כן עולה. יש לי מחשב יחסית ישן, לוח אם: P4VXASD מעבד פנטיום 4 בקיצור הלוח אם תומך בAGP אבל משום מה הכרטיס מסך הזה לא פועל, ניסיתי את הכרטיס מסך הזה (החדש) על מחשב אחר גם לא הכי חדש עם מתאם AGP ושם הוא כן עבד. גלשתי קצת בגוגל והבנתי שיש סוגים של AGP.. החלפת הלוח האם לסוג שמתאים ללא ספק תעזור אך אני רוצה לפעול בדרך אחרת.. תודה ענקית לעוזרים. --------------------------------------------- עריכה --------------------------------------------- באתר החברה של הכרטיס מסך מצאתי במה תומך הלוח אם שלי והמתאם…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.