עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברה אני כיום על כרטיס מסך hd4830 המחשב שלי : asus p5q pro e8400 4gb זכרון ספק ip-s450bq3-3 t 450w אני משחק בעיקר משחקים כגון : fifa 12 כל הסדרה של COD ועוד משחקים בסגנון. רזולוציות מסך : 1680X1050 האם שווה לשדרג את הכרטיס מסך ? ת'כלס הוא מריץ ללא בעיות מיוחדות, אבל אם שדרוג לדעתכם יעניק ביצועים טובים יותר אשמח אם תציעו לי כרטיס עד 500 ש"ח שיתן תשואת ביצועים טובה יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by haifaboy,

וקניתי את האסוס 5770 והוא מחובר דרך המחשב במוד של CLONE למסך המחשב ביציאת ה DVI ולרסיבר הקולנוע הביתי ביציאת ה HDMI שלו . יש לי כמה בעיות מעצבנות איתו ( אני עובד עם מערכת הפעלה WIN XP PRO SP3 ) : 1. בכל פעם שאני מכבה את הרסיבר הדרייבר של הסאונד של ATI נעלם מהרשימה של הדרייברים במחשב וכשאני מדליק את הרסיבר אין אפשרות לבחור אותו מחדש בלוח הבקרה בהתקני קול ולכן לא ניתן להעביר את הסאונד דרך ה HDMI . אני חייב לאתחל את המחשב בשביל זה . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם והכל מנותב אליו , כשנטרלתי אותו פשוט לא נבחר התקן ברירת מחדלולא ניתן היה לבחור אחד .. . 2. כשאני לא במצב CLONE ומנסה להיכנס אליו לוקח לי חצי שעה להגיע לזה , לפי לוח הבקרה של ATI כשאני בוחר במצב משום מה היציאה של ה…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by mega1234,

מחפש WIRELESS DEVICE לחיבור המחשב לטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, היום יש ברשותי 8600GT. שאר המפרט שלי: Q9450 P43-DS3 של Gigabyte Enermax 525W pro +82 זיכרון כרגע 2GB אבל ישודרג ל 4GB אוטוטו מסכים 22" wide + מסך רגיל 4/3 17" התלבטתי בהתחלה בין ה 6870 ל GTX470 ולפי כל המבחנים ה 6870 עדיף פרט לכך שאין לו את ה physix וזה לא כ"כ קריטי לי עכשיו יש לי התלבטות נוספת אם בכלל ללכת על ה 6870 או לרדת לרמת המחירים של ה 6850/GTX460 מבחינת יחס עלות/תועלת. ובנוסף לכל זה אומרים לי לגבי ה 5850. בקיצור - הייתי סגור על ה 6870 אבל עכשיו שמעתי שאולי כדאי לקחת כרטיס קצת יותר זול. מה אתם אומרים ? 6870/GTX470 או בכלל ללכת על כרטיס יותר זול, וא כן אז על איזה ? תודה, גוסטב

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by BeBless,

למכירות קיים מדור הTRADEZONE http://hwzone.co.il/tradezone/index.php ננעל.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by J0n1,

ראיתי שבכרטיס יש חיבור SVIDEO וגם RCA הRCA הוא גם TVOUT או שהכרטיס משמש גם ככ. טלוויזיה? תודה...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Mr.Blink,

מסך נראה טוב יחסית למחיר, יש לו מפרט סביר ומוכרים אותו המון (באינטרנט). למישהו יצא לרכוש אותו לאחרונה? איך ההרגשה והאם הוא MVA אמיתי? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. הכל עבד טוב כבר 5 שנים. החלפתי כרטיסי מסך איך ספור פעמים והכל עבד לי עד כה. פתאום לא עובד. התוכנה לא מזהה את הטלויזיה ולא ניתן לאפשר מסך שני. בדקתי את הכבל והוא תקין. לא עשיתי שום דבר לדרייברים ולא התקנתי שטויות. מה עושים? יש לי 7600GS. כבל שבדקתי ע"י FLUK. לא יודע עוד מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by mmnetanya,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את כרטיס המסך eVGA 7800GS CO Superclocked 256MB AGP ???

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by yonni,

ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by Chenbell,

שלום לכולם, כמה שאלות קטנות: 1. האם כבל HDMI מעביר סאונד? 2. כיצד אפשר לחבר את הכבל מהמחשב למסך הטלוויזיה ולשמוע סאונד מבלי לחבר רמקולים למיניהם אלא פשוט להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה עצמה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by psycho killer,

יש לי בעיה הכרטיס מסך שלי 7300 GT עובד רגיל אבל ברגע שאני מתקין DIRECTX אני מתחיל לראות בסרטים (הבעיה לא בתוכנה) כמו דרך שקופית אפורה לפני שהפורמט זה היה כמו שקופית אדומה איך אני יכול לסדר את זה ? (כבר החלפתי את הכרטיס בחנות)

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by gshhar,

המסך הזה גם בא עם רמקולים מובנים. אני לא מחפש איכות בשמיים רק רציתי לשאול האם שומעים משהו או שהווליום ממש נמוך ואיך המסך הזה בכלל? http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. הי, מישהו יודע מתי יגיעו לחנויות הכרטיסים שיצאו בפברואר (נראה לי) השנה (כגון quadro fx580 & fx1800)? ומה לדכתכם יהיו המחירים, אותו דבר כמו ה FX570 & FX1700 או הרבה יותר? איך זה הולך והאם הכרטיסים הישנים יוזלו?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. יש לי את הכבל שיש לו את שני הבננות הצהובות שמחוברות לחיבור השחור שנכנס לכרטיס מסך השאלה שלי האם אני יכול בו זמנית לחבר לבננה אחת של הTVOUT משהו כמו טלוויזיה, ולבננה השנייה של הTVIN לחבר משהו כמו קונסולה או משהו שמשדר ווידאו ואז ששניהם יעבדו בו זמנית? למשל הקונסולה משדרת לכרטיס מסך שישדר את זה ישר לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by EzX1,

היום רכשתי עוד 8800 640 מגה חיברתי אותו המחשב מזהה אותו והכול בסדר איך יתכן שהתוצאה שלי ב 3 די מרק 2006 היא רק 10760 יש משהו שאני צריך לדעת יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד 5200 דואל אי אמ די ו4 גיגה זיכרון ראם תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. שלום, אני מנסה כבר כמה זמן למצוא דרייבר עובד כדי לראות 3D Stereo עם ה-8800GTS שלי. שמעתי שיש אישהם Beta drivers מהאתר mtbs3d, אבל ניסיתי אותם והם לא עבדו... האם יש לכם דרייבר אחר שעובד? או שיש דרכים להפעיל את זה? תודה!

20. לאחר בדיקה קטנה מצאתי אתר שהצליח לפתוח את הConnect3D Radeon X800 GTO נקווה שיעזור לכם http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2891&s=8

21. Started by michaelgr,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. יצרנית השבבים AMD מכריזה על כרטיס מסך חדש שמטרתו היא פלח שוק ענק של גיימרים שלא מוכנים להוציא 400 דולר ויותר על כרטיס מסך. הכירו את Radeon RX 5500, גם במחשבים ניידים לכתבה

23. למחוק.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. לשום לכולם, ברצוני לברר האם מעבד מסוג G620 מסדרת PENTIUM של INTEL יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מסדרת 4850/4870/4890. כרטיסים אלו זולים כיום ומוצאים בשפע למכירה בלוחות יד 2. עלה לי רעיון לשדרג את מפרט הנוחכי שלי אך חשש מיצירת צוואר בקבוק מונע ממני לעשות כך. המפרט הקיים: Intel Pentium G620 Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 Corsair Value 4GB DDR3-1333 Int. Intel HD Graphics 2000 Seasonic 430W S12 II 30A@12V אוברקלוק למעבד אי אפשר לעשות בגלל המכפלה הסגורה. הספק הוא סביר (איכות - לפי ביקורות נחשב טוב) אך ההספק הוא 430W. השאלה האם הספק יחזיק כרטיס 4870/4890 והאם יש טעם בכלל לשדרג למשהו כזה אם יווצר צוואר בקבוק שלא ינצל את הכרטיס. תודה מראש לכול המגיב ושבת שלום.

דיונים חדשים בפורומים