כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
-
מה לקנות כל אחד מהכרטיסים בא אם קירור מעולה וראיתי ביקורות של MSI שהכרטיס רץ במהירות של 400@900 וראיתי ביקורות של לידטאק וגם הכרטיס הזה רץ מהר מאוד ולשני הכרטיסי ראיתי שיש אחוזי הצלחה גבוהים מאוד של פתיחת צינורות עיבוד ויחידת VS אחד שנעולה בכל NU אז מה אתם אומרים מה כדי בעצם אני בדלמה קשה... ושמעתי ש-6800NU מריץ HL2 גרוע יותר מהכרטיס הנוכחי שלי 9700פרו או שזה סתם שטויות :-\
-
אני רוצה לקנות lcd 17" השימושים יהיו קריאה וצפייה בסרטים. יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card או Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card יש לי: 256DDRAM & 256DDRAM
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכ. מסך FX5900XT 128MB 256BIT DVI (של GIGA BYTE ) ל מ ש ח ק י ם (עם מעבד AMD 2600 ו 512MB RAM ) האם הוא מספיק חזק? בנוסף גם רציתי להשוות אותו מול r9800se 256mb ddr 128bit tv dvi (של ATI) אודה לתשובה מהירה.. למרות שהשני זה SE רציתי לדעת מי עדיף מבין ה-2 (אחד הוא 9800 והשני 5900 ) והאם הכרטיס מסך הFX מצדיק את המחיר שלו...(מבחינת ביצועים)
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש התקנתי את הכרטיס המסך המדובר אבל כרגע ישנה בעייה כאשר אני עובר למצב מסך טלויזיה אני רואה רק צבע שחור לבן ניסיתי את כל מצבי ההגדרות התקנתי גירסה חדשה לדרייבר אני חושד במיספר אפשריות תקנו אותי אם אני טועה 1.המחשב שברשותי הוא P3 733MHZ 2.הכרטי אינו תומך בטלויזיה שברשותי 3.משום מה אין באפשורתי להגדיר סוג טלויזיה מה שאני זוכר, זה שכן אפשר להגדיר בכלים מסויימים אולי כאן זה באופן אוטומטי אשמח לקבל רעיונות לפיתרון תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה זאת אומרת לפתוח תכרטיס וזה יש לי אותו ואני רוצה ל]פתוח לו תצינורות עיבוד מ12 ל16 איך עושים ואיך משחקים עם המיהרות של הכרטיס הזה מיהו יכול להסביר לי תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי כבלים שמתחברים מהמחשב לטלויזיה ואני יודע שצריך להגדיר איכשהו למחשב שאני אוכל לראות במקום במסך של המחשב בטלויזיה...... וגם בעבר עשיתי את זה.... אבל אני לא זוכר איך..... למישהו יש מושג?????? אני חושב שזהו איפשהו במאפינים אבל אני לא זוכר... עזרה בבקשה תתודה....
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני יודע שיש לי אפשרות של לידטק או גינוארד של 6800 הרגיל... באיזה מהם תהיה לי אפשרות טובה יותר לפתוח תצינורות??? הנה שלושה לינקים איזה מהם לקחת??? http://www.pandas.co.il/product_i nfo.php?cPath=609_273_351&products_id= 6977 http://www.pandas.co.il/product_info .php?cPath=609_273_351&products_id=707 0 http://www.pandas.co.il/product_info.ph p?cPath=609_273_416_1270&products_id=6 898 אל תסבכו אותי תגידו איזה מהם לקחת וכמה אחוזים של הצלחת פתיחת הצינורות בערך תהיה לי?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
3Dc - מאפשר למפתחי משחק לדחוס עד X4 טקסטורות לזיכרון הכרטיס הגראפי בלי לפגוע בביצועים Z-Buffer - חלק בזיכרון הכרטיס שבו נשמרים ערכי עומק זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש הבדל ב- fps בין דרייברים שונים? אולי יש איזה השוואת דרייברים שאני לא יודע עליה? בכל מקרה אני מחפש את הדרייבר שיביא הכי הרבה fps, כי לפי מה שהבנתי לא מש שהכי חדש הוא בהכרח הכי טוב... וכמו שאמרתי, יש לי fx5200 magic. של asus אם זה משנה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום יש לי יצאת כבלים (מתב) ליד המחשב ואני רוצה לחבר את זה למחשב כדי שהמחשב הייה הממיר שלי והמחשב מחובר למקרן וככה לצפופת בתוכניות אז מה אני צריך ואים זה כיד כי ככה אני מפסיד חלק מהערוצים כי זה לא ממיר דיגיטלי של החברה וגם אני רוצה להעביר סרטים מהמצלמת ויאדיו שלי למחשב אבל באיות הכיד טובה שאפשר אז מה אתם ממליצים? כבר ניסיתי להעביר דרך הכרטיס מסך שהוא GF TI 4200 אבל אני לא מורצה מהאיכות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את הTVTOOL ככה שהנגן וידיאו שלה יהיה MICRODVD??? אם מישהו יודע אני יודה לו מאד.. בתודה מראש VAK-VAK
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני משחק NFSU2 ויש לי בעיה שיש לי ריבועים על המסך אני הורדתי דריברים מהאתר של ATI וזה לא סידר לי הורדתי של אומגה וגם לא סידר לי ראיתי בפורום של המשחק שמישהו אמר לעשות עדכון למשחק עשיתי את זה וזה לא עזר לי אבל לחבר שלי יש כרטיס מסך של NVIDIA FX 5200 הוא הוריד דריבר וזה עובד טוב מאוד אפילו בלי עדכון למשחק אני יש לי ATI RADEON 9600XT ואני רואה מגעיל אולי יש למשהו דריבר טוב שיסדר לי את הריבועים?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בשעה טובה אני קונה את הכרטיס הזה ופתאום אני רואה שבאותה החנות לכרטיס יש מחירים שונים קוראים לחנות "פי סי סנטר" אז אחרי שבדקתי ראיתי שליד הכרטיס הזול יותר רשום ADVANTAGE אז רציתי לשאול מה זאת אומרת ??? האם זה פחות טוב ?? (בקיצור ... מה ההבדלביניהם) היקר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 הזול: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1388 ועוד דבר... האם כל הגרסאות של הRADEONPRO 256 MB הם על 128 BIT או.. שיש חלק על 64BIT תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את ה6800 של msi התקנתי דריברים מהדיסק... או מהאתר זה לא משנה.. אחרי זה עשיתי הפעלה מחדש והכול סבבה וכמובן מה עושים אחרי ההתקנה של הדריברים?? פותחים צינוורת חח אז פתחתי צינורות עשית ישוב פעם הפעלה מחדש הכול עובד מצויין שיחקתי לי משחקים וכו וכו עד אתמול ואתמול החלטתי שהמחשב שלי נהייה כבד יותר מדיי בגלל כול הוירוסים שקיבל בעבר אז החלטתי לפרמט אותו כמו שצריך שיהיה כמו חדש אז פירמטתי התקנתי את כול הדריברים וכו כוו ואחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך אני עושה ריסט ושהמחשב בא להיכנס לוינדוס עצמו הכרטיס נותן פתאום רזולוצייה מטורפת שהמסך שלי לא עומד בה ואז מופיע איזה שגיאה משהו ואחרי משהו כמו 20 שניות פתאום המחשב עושה ריסט שוב פעם וכך שוב ושוב ורק שאני ניכנס למצ…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב הם עולים אותו דבר (אני חושב) 796FD זה טרניטרון וFD 2 דיאמדטרון איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קיבלתי לידי שני כרטיסים: matrox millenium g400 agp 16 MB עם ערכה חיצונית ללכידת וידאו ומשמשת גם ככרטיס טלויזיה איכותי מאוד - לכידת הוידאו יוצאת מאוד איכותית אך הבעיה היא ש הכרטיס אינו מבצע כיווץ אלא מעביר את הוידאו ישר אך לא כקובץ רציף אלא מחלק את הוידאו לקבצים בנפח 2 GB - מגבלת FAT 16 הידועה לשמצה כי הכרטיס הוא משנת 1998-9 בערך האם ניתן לעקוף מגבלה זאת ולקבל קובץ אחיד - נפח הוידאו הוא בערך 2 GB ל 10 דקות. * כרטיס זה משתמש ב צ'יפ של חברת צורן הישראלית - ללכידת הוידאו. כרטיס שני הוא matrox millenium pci 2MB עם כניסה להתקן חיצוני ללכידת וידאו כפי המוזכר למעלה האם מישהו יודע האם לכרטיס זה יש את אותן יכולות של הכרטיס הראשון? אני רוצה לחבר אותו במחשב שלי עם כרטיס גיפורס 4 שישמ…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לליבה הגעתי ל-592 ולזכרונות 1220 הכרטיס הוא PCI-E של GIGABYTE האם כדאי להשאיר את ההגדרות של ה-OC קבוע ? ,האם זה יעבוד טוב ככה לאורך זמן ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כדי ? כמה לשים ומה זה נותן ? http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...4744&user=rsrs6 10X
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
זה ממש מוזר, כל הפונטים והכל ניהיה blurry שכזה, אני על דריבירם omega 61.77 quality אולי זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-