כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, ברשותי 2 מחשבים ובישן (פנטיום 3) עדיין עובד במרץ ובנחישות כרטיס ASUS G-Forfe v7700 מבוסס g-force 2 gts. הכרטיס מעולה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו (כבר 5 שנים). הבעייה שמאז סדרת 7x.xx של ה- Forceware אין יותר תמיכה בדרייברים בסדרה זו. מצד אחד אני מסתדר לא רע עם הדרייברים הקיימים אך מצד שני אני רוצה להשאר מעודכן, כמה משחקי כן רצים על המחשב (תתפלאו ;D). אנא אמרו לי האם יש מודיפיקציה להתאמת הדרייברים או שאין ברירה אלא להשאר עם דרייברים ישנים יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
תוצאות ב-ati tool מה זה אומר משהוא יכול להגיד לי ? http://img209.imageshack.us/my.php?image=fryhxnxl8kh.png
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מקווה שתבינו אותי אני מתכוון לזה שמראים תצלום נגיד מFAR CRY כש6800 מפעיל אותו ואחד כאשר X800 מפעיל אותו... ראיתי את זה בG4TV ואני חייב למצוא את זה...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
או שאני צריך לסמן אחד מהם ומה זה נותן לי גם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
טוב, כבר הרבה זמן שאני שוקל להחליף את הכרטיס מסך (9600XT עם VIVO), וכרגע יש לי תקציב שעומד בסביבות ה-800 ש"ח (פלוס מינוס כמה גרושים) לבזבז על המחשב. השאלה היא האם יש משהו שעדיף על ה-6600GT בסביבת המחיר הזה ? יש תחרות מצד ATI ? (איך ה-X1600 למשל ? ממש לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו). ואם כבר שאלות, עד כמה שווה להשקיע עוד כסף בשביל 256mb ? אגב, החיבור הוא AGP ולכן בעייתי, ולא, אין לי כוונה להחליף לוח אם בקרוב. (אוף, נראה לי שבסוף אני פשוט אקנה איזה גיגה או שנים של זיכרון וזהו...) תודה בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
או שזה תלוי בחברות השונות שמייצרות את הדגם הזה של הכרטיסים ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה יצרנית הכי טובות בכרטיסי מסך בבקשה מי שיכול לסדר לי אותם מההיצרנית הכי טובה ליצרנית הכי פחות טובה ואיזה יצרניות הכי כדאי ללכת על במחירי השוק הבינוני
-
- 9 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תיסתכלו על הצל של הנסיך...כולו מפוקסל... מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
תגידו עוד כמה זמן בערך משחקים לא יתמחו ב 128?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק, המחיר צריך לנוע בין 1200 לגג 2000 שקל...אני רוצה ללכת על 15 אינץ וללכת על משהו יותר איכותי מאשר לקחת 17 אינץ ברמה נמוכה... על איזו חברה מומלץ...האם PROVIEW ,CTX וכול הזולות נותנות תמורה לכסף? אם ידוע על דגמים טובים ( מניסיון ) שמריצים משחקים ברמה טובה ורצים תחת כרטיס מסך טוב ( סגנון RADEON 9600 ) נא להודיע...כול המלצה תבוא בברכה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
מה הרמה של VIVO? כלומר, אם אני מחר את הממיר עם RCA, האם ניתן יהיה להקליט באותה הרמה כמו של כרטיס טלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6600 של GIGABYTE ורציתי לשדרג אותו למשהו יותר עצבני עכשיו יש לי 2000-2500 ש"ח מזומן ו זיכוי על הכרטיס בחנות הוא 500 ש"ח.... מה אתם מציעים? עוד שאלה: מישהו מכיר את המשחק OBLIVION? ואם כן איזה כרטיס מסך ימשוך אותו בלי שיתקע טיפה אצלי נתקע די הרבה כשיש הרבה דברים...
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1229531826/19412/ שלום יצא תקן חדש שכתוב בעמוד הראשי.אני רוצה לדעת איזה שבבים ספצפים יתמכו\תומכים בו והאם זה ישים בתוכנות כמו פינקל סטודיו 10\12 לעריכת וידאו בייתי.(אני מקווה שזה הפורום הנכון) תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הורדתי ביוס ל 5200 ...איך אני שומר את הישן כי אני רוצה לשים חדש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PCIE ABIT RADEON X600XT 128 MB והוא עושה לי הרבה בעיות אז החלטתי לקנות כרטיס חדש (לא ATI), אני צריך כרטיס למשחקים והתקציב עד 600 שקל. מפרט המחשב שלי CPU Intel Pentium 4 Prescott 530, 3066 MHz Motherboard Abit AA8-DuraMAX/AA8-3rd Eye Memory 512 MB DDR2-533 DDR2 תודה!
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אוקי אז ככה התקציב הוא 250 שקל קיצר יש לי חיבור ללווין יס עכשיו הדרישה מספר 1 שלי היא שאני יוכל לראות או בכרטיס TV שני ערוצים בו זמנית או שאני יוכל לראות בTV ערוץ ובמחשב ערוץ אחר... עכשיו אני יודע שביס זה בעיה ובהוט בזמנו ההיתי שם מפצל ורואה בTV דרך הממיר הדיגטלי ובמחשב דרך החיבור האנלוגי עכשיו ראיתי פה כרטיס שנראה לי שעונה על הדרישות לי http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5104909#detail כולל המחיר מה אתם אומרים שווה לקנות ועם באמת הוא יתמוך בצפיה ב2 ערוצים בו זמנית או שזה סתם חרטה? ולגבי ההקלטות וההמרות לקלטות וידאו לדי וי די אני יסתדר נראה לי עם כל כרטיס.. תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
כ. מסך ומסך זה כל מה שאני צריך. זאת הדילמה שלי. עיקר השימוש במחשב הוא משחקים. סביר להניח ואני לא אשדרג כ. מסך בשנתיים - שלוש הבאות. מה אתם מציעים ?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס שמתחבר ל-pcie x16 slot ומוסיף ל-board יציאת DVI (ללוחות אם שתומכים בכך): http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm מצאתי כאלה למכירה בחו"ל, לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Molex-DVI-ADD2-PCI-Ex16-Video-Card-ATX-795305005-NEW_W0QQitemZ160090416322QQihZ006QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אך לא בארץ. מישהו יודע אם ואיפה ניתן לקנות כרטיס כזה בארץ ? בתודה, רן
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-