עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eitanmatok,

להלן פירוט המחשב שלי: Pentium quad core Q6600 4 GB RAM 667 מה"ץ קינגסטון Nvidia 8800 GTS 640 mb power supply 600w עכשיו השאלה היא כזו: האם כדאי לקנות כרטיס מסך נוסף? אם כן, אז על מה להשקיע סדרה 9 או 8? או אולי לקנות כבר Xbox... אני לא מבין איך זה שהקונסולות יותר טובות היום ממחשב בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by dr.combina,

חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by derdevil,

שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו אני מתלבט בין כרטיס המסך: LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe לבין: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO הקטע נוא שה-7900 יותר זול והוא יותר חדש למה זה????....ה-7800 יותר טוב????....ומה יותר כדאי לי לקנות????

• 5 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by derdevil,

תגידו זה אותו כ.מסך: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11068 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTTD&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 אם כן למה יש הבדל משמעותי במחירים????

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  5. היי יש לי שתי מחשבים הראשון פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1MB מטמון 3.0GHZ מהירות שעון לא OC שתי סטיקים של 512MB זיכרון DDR 400MHZ לא OC סך הכול ל 1.0GB RAM כ. מסך nVidia MX4000 64MB AGP X8 VGA+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ /מהירות זיכרון 405MHZ לא OC מיוצר ע"י MSI המחשב השני מעבד: סלרון 2.0GHZ סוקט 478 128K זיכרון מטמון לא OC זיכרון: DDR 333MHZ 512MB לא OC סטיק 1 כ.מסך nVidia FX 5200 128RAM AGP X4 VGA+DVI-D\i+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ\מהירות זיכרון 280MHZ לא OC השאלה מה יתר מומלץ המחשב הראשון או השני אני לא רוצה לשדרג אני מריץ את המישחקים הישנים כמו GTA SA בסדר אבל מה יתר מהיר למישחקים אני לא רוצה שהפרסקוט היתחמם אז אולי להחליף ביו הכרטיסים כי אמרו ש פרסקוט החיים שלא קצרים אני…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. השאלה היא לגבי כרטיסי המסך ואם כן בכמה המחירים יכולים לרדת???.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות, חלקן מעט מורכבות. אשמח מאוד לקבל תשובה אם יש פה חברה שיודעים/מכירים. בכל מקרה, אני רוצה לבנות מחשב לגיימינג בעיקר, וכמובן לעבודה ולכל מה שאצטרך מהצד (פחות בעניין של עיצוב גרפי עריכת וידאו וכו' - המחשב שאבנה בתקווה יספיק לצרכיי), בתקציב של משהו כמו 5000 ש"ח. ראיתי באינטרנט מספר מופרטים מומלצים ואני פחות או יותר בוחר לפיהם. יש מספר חנויות שיכולות לעזור לי בתהליך הזמנת החלקים והבנייה עצמה של המחשב - זאת לא הבעיה. לאחר התעניינות והשוואה, החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הגרפי geforce gtx 1070 שאכן חזק מאוד, יספיק לכל צרכיי, ואף במחיר שאני יכול להרשות לעצמי בתחום התקציב. פה אני מגיע לעניין. בישראל כפי שבטח רובכם יודעים יש מיסו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Danix60,

היי, כרגע יש לי כרטיס ראשי HD5770 ונפל לידי 8800GTS 640MB השאלה אם אפשר לחבר אותם ביחד ? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by 778778,

רכשתי כרטיס מסך ובערכה יש קבל קטן המצורף לכרטיס בכרטיס מסך אני מזהה את הכניסה , אך איני יודע לאן לחבר בלוח שאלה שניה , למה מיועד הכבל הכבל 2 חוטים , 1 שחור ואחד אדום תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by udi2181,

אני מתכוון לרכוש השבוע כרטיס מסך שתומך ב-FLEX חיבור של מספר מסכים ( ג'יגבייט 970X ) . 1. הכרטיס נמצא במאמץ כלשהו כאשר מחברים לו מספר מסכים ? 3-4 מסכים לכרטיס אחד .

11. Started by nesber,

אני משתמש בתוכנה AIDA32 שנותנת נתונים מפורטים על המחשב. תחת הכותרת memory bus properties (של הכרטיס מסך) מופיעים שני נתונים: REAL CLOCK ו EFFECTIVE CLOCK. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם? באתר של ATI צוין שמהירות זיכרון של הכרטיס שלי היא 600MHZ, וזה תואם את ה EFFECTIVE אצלי דווקא. למה הכוונה? כמו כן ראיתי שאותו סיפור קיים גם בזכרונות של המחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  12. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  13. Started by Bypass,

שלום, כדי להפיח קצת רוח חיים במערכת מתיישנת, החלטתי בינתיים לשדרג כרטיס מסך. ברשותי ספק ANTEC HIGH CURRENT GAMER 520W עם שני מחברים 6+2 לכרטיסי מסך, כאשר בינתיים רק ה 6 בשימוש. רוצה לקנות כנראה GTX1660 SUPER עם כניסה למחבר 8 פינים (שכולי תקווה שיעבוד עם ASUS P8Z68-V הישן והטוב). עכשיו, כידוע, 6+2=8... כלומר, על פניו, ניתן פשוט לדחוף לחיבור של הכרטיס (1X8) את ה 6 וה-2 הנוספים, ובזה נגמר העניין... או שלא ?? תודה על תשובותכם...

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by jambo7,

שלום עדיין לא החלטתי איזה כרטיס לקנות אבל בהנחה שאני אלך על 1950x pro אני רוצה לדעת אם שי עוד דברים שאני צריך לחליף במחשב בשביל לנצל את הכרטיס. לדוגמה מאוורר , ספק כוח , זכרונות וכד'

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  15. האם כאשר אני קונה כרטיס PVR למחשב, אני יכול לראות את כלל הערוצים מהממיר הדיגיטאלי של HOT, או רק את אלה שכלולים בחבילות שלי? תודה, וסליחה על הבורות

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  16. הרבה מהכרטיסי המסך של היום מייצרים הרבה חום... אבל ממה שהבנתי עד טמפרטורה של בערך 90 זה לא מסוכן לכרטיס. אז למה אנשים בעלי כרטיסי מסך שמתחממים קצת, מודאגים? הרי במילא,אם הבנתי נכון, המחשב יתקע או משהו כזה כדי לא לפגוע בכרטיס... תודה לכל העונים..

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. שלום , המאוורר על כרטיס המסך שלי אסוס 8800GT מרעיש נורא וככל הנראה עומד להתפגר בקרוב. יש לי אחריות מורחבת של 3 שנים על כל החומרה ושאלתי היא האם גם המאוורר על כרטיס המסך אמור להיות כלול באחריות? ( אני שואל לפני שאני מתקשר לתמיכה ) , תודה. חיים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by weissby,

אם אני רוצה להריץ משחקי רשת בגרפיקה גבוהה יחסית אז המ עדיף? לקנות לדוגמה מעבד מסדרת הפנטיום D וכרטיס מסך תותחי לדוגמה ה 8800GTX ? או לקנות איזה מעבד תותחי מסדרת הcore 2 duo' ולקנות כרטיס מסך בינוני יותר, לוגמה ה7600 GT? ועוד דבר - מתי הכרטיס מסך עושה את המקסימום מאמץ שלו? הצגת סרטים? עבודה עם פוטושופ? או משחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. שלום! ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/10111 למה הוא נועד? זה למשחקים?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by Liordjinji,

אני מעוניין לקנות חשב חדש. בהנחה שזה תומך ורק כדי להבין את העניין, יש לי כרגע כרטיס חדש sapphire 6670 1gb. במידה ואני קונה מחשב עם הכרטיס הזה sapphire 6870 1 gb. אני יוכל לעשות להם קרוספייר?? ואם כן זה ייתן אפקט בכלל? תודה.

21. שלום קנית מחשב עם כרטיס מסך asus rtx 3060 ti tuf gaming oc . למחשב יש שימושים שונים ולעיתים כשיש זמן אני משחק. השאלה האם ניתן לבטל את oc ולהפעיל אותו רק כשאני משחק ? ובכך להוריד את הטמפרטורה במארז בזמן גלישה או כתיבת מסמכים וכדומה. תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by Chumlee,

כרטיס מסך שמגיע ללא חיבורי חשמל הוא נחשב LOW END ? גם אם זה GT740 ? יש לי גם כרטיס מסך GTS 450 ו GT430 ואין להם חיבורים של חשמל ועוד משהו כרטיסי מסך יקרים הם ארוכים מגושמים זה הקנה מידה לכרטיס מסך HIGH END ו LOW END ? בעיקרון כל כרטיס מסך שהוא קטן ללא חיבורי חשמל זה סתם כרטיס חלש ?

23. ראשית כל אם זה לא המקום לעלות את נושא אבקש להעביר אותי לפורום הנכון. לאחר שקראתי שתקן הpci-express 3.0 קרוב מתמיד , רציתי לדעת: אם יש לי לוח אם שיש בו חריצי תקן pci-express 2.1 ובעתיד הקרוב יצאו כרטיסי מסך עם תקן pci-express 3.0 האם הלוח אם יתמוך בזה או שאני יצטרך להחליף לוח אם שבו יש חריצי pci-express 3.0 כי אני יודע שאם זה הפוך כלומר בלוח אם יש pci-express 3.0 והכרטיס מסך עם pci-express 2.1 זה אפשרי, כי התקן יכול לתמוך אחורה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by dazzler,

כשאנשים מדברים על 64 או 128 מדובר אפיק זיכרון. אם כן מדוע ברוב בכרטיסים כתוב 128-bit studio-precision color ? ועוד משהו בחלק מהכרטיסים , כמו למשל הג'יפה 2 פרו שלי כתוב 256-bit 3D Graphics Accelerator האם נתון זה משפיע ? האם זה אומר שרק לגרפיקה 256 ביט?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  25. שלום האם יש טבלת אנלוגיה שבה רשום מה הכרטיס המגביל לביצועים בחברות המתחרות כלומר : 1. ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 2. ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 3. ATI 4350 PCIe איזה כרטיס של NVida מקביל לכרטיס הנל

• 2 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים