עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by STRENGTH,

יש לי מסך LCD אני עכשיו על 60 HZ אם אני שם על 75 זה יהיה יותר טוב? כי אני הבנתי ש ב LCD אין את הבעיה שיש ב CRT

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  2. יש לי מחשב שמחובר למסך רגיל וגם לטלויזיה כל מה שרואים במסך המחשב רואים גם בטלויזיה עכשיו רציתי לדעת עם זה אפשרי לעשות שאני יוכל לראות בטלויזיה סרט דרך המחשב ובמסך של המחשב לעשות משהו אחר כמו לשחק או ליגלוש אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. האם אפשר לחבר כרטיס שלם של 1080GTX למחשב נייד שיפעל כמו בנייח ראיתי ביוטוב המון שעושים את זה ... זה אפשרי ?

4. אבא שלי נוסע למזרח ואני מתלבט אם לקנות שם כרטיס מסך... האם הסחורה במזרח מבחינהת רכיבי מחשב שווה...האם היא זולה יותר .. זה דיי דחוף..

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by pop300,

תשמעו יש לי שאלה מה יותר חזק ויותר טוב RADEON HD 4670 או GEFORCE 8800GTS 640MB אשמח לקבל תשובה.

6. Started by devilm,

אז ככה אני רוצה לקנות את ה QUDRO 1800 כי רוב הזמן אני עובד באפטר אפקטס ועריכת סרטים. אבל מדי פעם אני רוצה גם לשחק במשחקים עכשיו השאלה החשובה ביותר היא לאיזה כרטיס מסך רגיל ניתן להשוות את ביצועי המשחקים בכרטיס הזה? והאם ספק של ENERMAX PROU82 525W מספיק בשבלו?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by Hyena,

שלום, אני על גחלים לקנות מחשב כבר ימים. העניין הוא שאני רוצה לקנות מסך LCD דק כדי למנוע קרינה לחלוטין, השאלה שלי היא אם המסכים נגד קרינה שתולים על המסכים CTR השמנים, מונעת כמעט לגמרי את הקרינה ? דרך אגב, המסך LCD הכי זול שמצאתי הוא LCD 17" S700 CTX מישהו יודע אם המסך הזה איכותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by thegodx,

זה נכון שהוא הולך רק עם 128 ביט??? ואמרו לי שכרטיסים טובים צריכים להיות עם 256 ביט כמו אצל הרדיון 9800 פרו אז איך זה שה6600 יותר טוב ממנו???

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  9. במפרט האתר רשום שהוא יעלה בסביבות 2300 שקל עם חריגה פה ושם,זה לא הגיוני כי כרטיסים פחות טובים כמו X800XL עולה יותר בהרבה אז אולי מישהו יכול להמליץ לי מקום שבו אפשר לקנות אותו בטווח המחיר שהאתר מציג. פניתי כבר ל 2 חברות מחשבים שנחשבות לטובות ביותר והמחירים אצלהם בשמיים.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. איזה כרטיס יותר טוב ומה ההבדלים: 8800 GTX HD3870 X2 9800GTX והאם ל8800 ו9800 יש שני מעבדים כמו HD3870?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שנייהם באותו תקציב ובמדריך הקנייה כתוב בתקציב הזה את ה 9600xt ומישהו אחד הזכיר שם שעדיף את ה9800SE. אני לא מדבר על חברה מסויימת ושנייהם עם 128MB. אז מה עדיף? תודה רבה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by noambaum,

קראתי פה בפורומים שבמסכי LCD ישנו מה שנקרא רזולוציה אופטימלית וכל רזולוציה אחרת שרואים בה פשוט ניראת מעוותת??? ז"א לפי מה שאני מבין אין מצב למשל לראות ב: SONY SD-74B תמונה טובה ויפה נגיד ב- 1024X768? או שלא הבנתי נכון וזה נוגע רק לרזולוציות גבוהות מהאופטימלי? תודה נועם

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  13. שלום ! רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת הדלוקס של כרטיס זה לבין הגירסא הרגילה ? אם זה רק בגלל הרדיו אז עדיף אני ילך על הרגיל העיקש שיהיה שלט...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. שלום שלום, לפני בערך חודשיים קניתי כרטיס xfx geforce 6600 GT. עבד סבבה במשך כמעט חודשיים ואז מת לגמרי. סתם ככה. בקיצור נתתי אותו לחנות, חיכיתי שבוע וחצי ועכשיו קיבלתי כרטיס חדש במקום. עכשיו, ראיתי אותו כביכול מוציא את הכרטיס מתוך קופסא שאכן נראתה כמו הקופסא של ה-XFX שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס, רק שהכרטיס עצמו נראה שונה. המאוורר מברזל פשוט בלי שום עיטורים או משהו, ולא כתוב בשום מקום על הכרטיס XFX. עכשיו גם שהגעתי הביתה והתקנתי את הכרטיס גיליתי להפתעתי שגם הכבל של ה-TV OUT של הכרטיס המקורי, לא מתאים לכרטיס החדש. מה אתם אומרים? הביאו לי איזה כרטיס NO-NAME במקום, או שיכול להיות שזה גירסה פשוט שונה במקצת של הכרטיס, משהו כמו "מהדורה אחרת"?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ZenMaster,

חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -

16. שלום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. יש לי היום 9000 PRO עכשיו...אני מעוניין לשדרג אותו ל 9500 עקב כל המודעות שאני רואה בזמן האחרון ואני מצתת " RivaTuner + SofR9700 - להורדה תגובות מאת: דור הורביץ - 13.01.03, 19:37:18 - (מקור: Guru3D) מהיום ניתן להוריד מ - Guru3D.net את הגירסה החדשה של תוכנת RivaTuner. מלבד עדכונים מינוריים בהשוואה לגירסה הקודמת, מכילה התוכנה את ה - SofR9700, אותה תוכנה קטנה ומופלאה אשר בעזרתה ניתן להפוך כל כרטיס 128Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9500 Pro וכל כרטיס 256Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9700, ללא צורך בהלחמה מחדש של נגדים. " אז כמובן שאני לא צריך את ה9500 PRO נכון ?...התוכנה הזו תשדרג לי אותו מ9500 ל פרו ? זה עובד!? כי הכרטיס עצמו (לא הפרו) מאוד ייקר ! אבל …

18. יש לי את המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=416643 אני קונה מחשב חדש עם הכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2123 האם תהיה בעיה? האם אפשר לחבר ביניהם בכלל? אני דיי מודאג.. מישהו יכול להאיר את עיניי? האם אני צריך לקנות את המתאם הבא?: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=4344444343&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=33&aff=Zap〈=he השימוש במתאם מוריד מהאיכות? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by nimrodh,

שלום, יש לי מסך LCD מסויים ובזמן משחקים יורדות לי מלא דמעות והעניים הופכות אדומות לגמרי. גם אחרי זה העניים דומעות לי. האם זה קשור לזמן רענון? האם להחליף לCRT? האם לעלות את זמן הרענון ל75 מ60? כי ניסיתי וזה לא כלכך שינה... למישהו יש פתרון? האם לקנות CRT שמסוגל לעבוד ב100 זמן רענון?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  20. אבל זה לא טלוויזיה. אוכל לחבר למסך YES או PS2 או מכשיר DVD. משהו כזה. קצת קשה להסביר במילים. מסך שיכול לעבוד כמו טלוויזיה, אבל זה לא טלוויזיה.

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by eitanmatok,

להלן פירוט המחשב שלי: Pentium quad core Q6600 4 GB RAM 667 מה"ץ קינגסטון Nvidia 8800 GTS 640 mb power supply 600w עכשיו השאלה היא כזו: האם כדאי לקנות כרטיס מסך נוסף? אם כן, אז על מה להשקיע סדרה 9 או 8? או אולי לקנות כבר Xbox... אני לא מבין איך זה שהקונסולות יותר טובות היום ממחשב בבקשה תעשו לי סדר בדברים תודה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by dr.combina,

חבר'ה שלום, רכשתי אתמול כרטיס מסך מאייבורי Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe הכרטיס אמור להגיע תוך 6 ימי עסקים מחו"ל, בדקתי באתר והוא מתחבר ללוח אם ע"י PCI Express 2.1. פתאום שאלתי את עצמי האם יש מצב שהוא לא יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : MSI G41M4. בדקתי בספר שקיבלתי איתו וכתוב שיש שם יציאה PCI EXPRESS X16 וכתוב שהוא תומך עד 4 GB\S ... מה זה אומר? האם זה 2.1? ובקיצור האם תיהיה בעיה לחבר את הכרטיס מסך ללוח? ועוד שאלה כללית: לאן נעלמו חיבורי ה AGP הישנים? לא קיים יותר? ( אני מהתקופה הישנה )... תודה לכולם. לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 00:30:24 תקשיבו חבר'ה אכלתי אותה לגמרי!!!!!!בקשר להודעה למעלה.. זה בסדר בדקתי את העניין הוא יתחבר כמו גדול ללוח אם.. אבל נ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by derdevil,

שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו אני מתלבט בין כרטיס המסך: LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe לבין: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO הקטע נוא שה-7900 יותר זול והוא יותר חדש למה זה????....ה-7800 יותר טוב????....ומה יותר כדאי לי לקנות????

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by derdevil,

תגידו זה אותו כ.מסך: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11068 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTTD&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 אם כן למה יש הבדל משמעותי במחירים????

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. היי יש לי שתי מחשבים הראשון פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1MB מטמון 3.0GHZ מהירות שעון לא OC שתי סטיקים של 512MB זיכרון DDR 400MHZ לא OC סך הכול ל 1.0GB RAM כ. מסך nVidia MX4000 64MB AGP X8 VGA+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ /מהירות זיכרון 405MHZ לא OC מיוצר ע"י MSI המחשב השני מעבד: סלרון 2.0GHZ סוקט 478 128K זיכרון מטמון לא OC זיכרון: DDR 333MHZ 512MB לא OC סטיק 1 כ.מסך nVidia FX 5200 128RAM AGP X4 VGA+DVI-D\i+OUT TV מהירות ליבה 250MHZ\מהירות זיכרון 280MHZ לא OC השאלה מה יתר מומלץ המחשב הראשון או השני אני לא רוצה לשדרג אני מריץ את המישחקים הישנים כמו GTA SA בסדר אבל מה יתר מהיר למישחקים אני לא רוצה שהפרסקוט היתחמם אז אולי להחליף ביו הכרטיסים כי אמרו ש פרסקוט החיים שלא קצרים אני…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.