כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp איזה להוריד להוריד את הGeforce GO 7 Series או את הGeforce And TNT2 הכרטיס Galaxy 7900GT 256MB DDRIII
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני (מחשב נייד) המטרה העיקרית היא להקליט מהטלויזיה לפורמט divx תקציב של עד 1000 ש"ח (רצוי פחות ) יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בוקר טוב! ברשותי המחשב הבא: Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך עד 600-700ש"ח (וכנראה גם אצטרך להחליף ספק ולכן אשמח אם תוכלו להתייחס לכמה W אני אצטרך) שיריץ לי את The Witcher 2 (זה כרגע המשחק שאני רוצה לשחק). כמובן אשמח אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים שיצאו לאחרונה, ובתקווה משחקים חדשים שהולכים לצאת בקרוב. אני לא גיימר כבד, אבל בתור חובב ג'אנר RPG ואחד ששיחק ב Withcer 1 יותר מפעמיים, אני לא יכול לדלג על ההמשך. כמו כן אשמח לקבל המלצות לחנויות במרכז שניתן לאסוף אצלהם את הכרטיס (וגם את הספק אם אצטרך להחליף). תודה רבה ושיהיה לכם סוף שבוע מעולה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP חברתי והוא עובד אבל נתקלתי בבעיה : הוא עובד והכל טוב ויפה עד שאני מנסה להעלות סרט.. ניסיתי ב2 תוכנות (מדיה פלייר וMVPLAYER) ובשתיהן מתרחשת אותה התוצא לאחר שאני מעלה את הסרט: המחשב זז באיטיות מחרידה ומתנדנד בינה לבין תקיעה טוטאלית, והסרט בכלל לא מתנגן (לא וידאו ולא אודיו). במקרה הטוב אני סוגר את היישום של הפעלת הסרט (שהוא כמובן על סטטוס not responding) ובמקרה הרע (שקורה יותר) פשוט אין מנוס מלכבות או לאתחל את המחשב... למישהו יש מושג למה זה קורה? ועוד 2 שאלות: יש לי ספק 330W, האם הוא מספיק לכרטיס מסך הנ"ל? הכרטיס מסך הזה חם כמו הגיהנום - גם הוא וגם צלעות הקירור שיש עליו ממש חמות עד כדי כך שאחרי כמה ש…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הי תוכלו להמליץ לי על מסך LCD זול וטוב לגיימינג? איך המסך הזה: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2415 הוא טוב? שימו לב לכך שהמחיר שלו יחסית זול. ואיך זה: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=718 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קיבלתי במבחן ציון 2699 SM2.0 Score 1076 HDR/SM3.0 942 CPU score 1788 זה היה נראה לי ממש מוזר. הפריימים לא עברו את 17 לשנייה. ולעיתים הוא פשוט היה על 0 פריימים לשנייה. המחשב חדש רק רוצה לוודא שהכל תקין. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסוג Gigabyte 7600GT,כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה באמצעות ה"מפצל" שקיבלתי עם הכרטיס,לא ניתן לראות את המסך בצבעוני - התמונה שמתקבלת בטלויזיה היא רק אפור/שחור לבן. בדקתי בטלויזיה נוספת ואותה הבעייה. בחרתי גם בPAL B/G באפשרויות כרטיס מסך ... יש למישהו רעיונות נוספים שיכולים לגרום לכך שאני כן אראה בצבע בטלויזיה ? תודה מראש לכל העונים!
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך לצפייה על 2007WFP או משו בסגנון שנאי מתכנן לקנות, מידי חושד אולי גם אני ארצה להמיר קלטת או משהו כזה, אבל אל תקחו את זה בחשבון, רק שתהיה האופציה. עכשיוהתקציב לא ידוע לי, כמה צריך לעלות דבר שעולה על הדרישות שלי שצורה הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול קניתי מחשב חדש....ואיך לא ישר רצתי לבדוק כמה טוב המפרט ואיזו תוכנה יותר טובה לבדוק זאת מאשר 3DMARK (גירסה 2005) אז הרי בדקתי..והתוצאה שקיבלתי היא לא אחרת מ 5324....וכאן בא החלק בו אני שואל אותכם אם תוצאה שכזאת שווה משהו??? ??? נ.ב המפרט יבוא מאוחר יותר
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום הבנתי מחבר שזה הפורום המתאים, פעם שוהא שאל פה שאלה זהה וענו לו. כשאני משחק PES6 יש לי בעיה בתצוגה על המסך ואמרו לי שזו איזו בעיה בכרטיס מסך. התצוגה עובדת חלק בלי מריחות אבל יש קו שנע על המסך והוא הורס את התצוגה, זה נראה כאילו שהוא בדיליי משאר המסך. אמרו לי שזו בעיה עם הכרטיס ושממש קל לסדר את זה.. אז.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אוקיי אז כככה הכרטיס מסך שיש לי עכשיו (גפורס MX 400) כבר נהרס לגמרי לא רואים כלום בקושי מרוב התישתושים שלו.. יש לי אותו איזה 5 שנים.. הגיע הזמן להחליף למשהו יותר חדש ומתקדם אשמח אם תוכלו לימצוא לי כרטיס מסך מומלץ עד 700 ש"ח לשחקים מסדרת ג'פורס+חוות דעת אישית במידה ויש.. תודה
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב המפורט כאן כך שיתמוך במשחקים כמו SIMS 2. CPU Type Intel Pentium IIIE, 600 MHz (6 x 100) Motherboard Name ECS P6BXT-A+ (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX System Memory 196 MB SDRAM עדיף כרטיס מסך עד 750 ש"ח שאוכל להשתמש בו גם כשאחליף למחשב יותר מודרני.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אם אני מדליק את המחשב כאשר הכרטיס מסך לא מחובר, אז יש נזק?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ATI 9600XT ולאחרונה החלפתי ל-X1800GTO (וגם לוח כמובן). בכרטיס הישן כשהייתי רוצה לצפות דרך המחשב בסרטים על גבי הטלויזיה הייתי עושה קליק ימני על ה-CONTROL PANEL ואז באחת האפשרויות היה מתג בין תצוגות והייתי רואה את המחשב על גבי מסך הטלויזיה מה שלא קורה כרגע עם הכרטיס החדש כי פשוט אין לי את האופציה הזאת. איך אני עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני יכול להביא את הכרטיס ב80 שקל חדש ורציתי לדעת האם האיכות של היצאת TV תעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
פתחתי את אוורסט...ופתאום גיליתי את השורה הזאת: PCI Device Pinnacle Systems Studio Deluxe FireWire האם זה אומר שיש לי Pinnacle Systems Studio Deluxe כאילו ידעתי שיש לי כרטיס לעריכת ווידאו , אבל זה אותו הדבל כמו הכרטיס הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STUDIO-DELUXE&affiliate=zap זה נראה לי ממש מוזר.. אגב הוא נחשב טוב?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק 17 איזה הכי מומלץ וטוב??? התקציב שלי הוא 2000 שקל ולשימושים מישרדיים לאינטרנט וכו' תודה!?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, בדקתי וחיפשתי ועדייןלא מצאתי תשובה ברורה לשאלה איך אני משנה את מהירות המאורר ואיך אני קובע פרופילים ל HD 4850 ? עוד דבר, אחרי שאני אדע איך עושים את זה, מה המהירות המומלצת בלילה (המחשב יהיה לא פעיל וחשוב שיהיה שקט), ומה בזמן משחקים כבדים ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לכל אלה שמתלבטים אם להוריד את הDRIVER החדש של ATI ,אני ממליץ בחום להוריד אותו,הוא ממש נותן שיפורים טובים בביצועים. יש לי מחשב 2.4GHZ ,זכרון 512DDR כרטיס 9800PRO והוא מריץ לי כרגע את DOOM 3 חלק על HIGH על 1024X768 ואת FAR CRY חלק על VERY HIGH על אותה רזולוציה כמו בדום. אני בכלל חושב שהDRIVER הזה נועד ספיישל בשביל DOOM 3.כי הוא ממש משפר את הביצועים של המשחק! מומלץ בחום!!
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לדוגמא ה8800GTS 640MB מופיע בחברה LEADTEK תחת המחיר 2221ש"ח ולעומת זאת בחברה XFX עולה 2944ש"ח... מה גורם להפרשים האלו? תודה רבה ואם יש הפרשים בין החברות מי נחשבת לטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תוצאות ב-ati tool מה זה אומר משהוא יכול להגיד לי ? http://img209.imageshack.us/my.php?image=fryhxnxl8kh.png
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
הסתכלתי באתר לוג'יק (http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037) וראיתי את החברה QUADRO. כנכנסתי לשם ראיתי רשימה של כרטיסים שלא שמעתי עליהם אף פעם, במחירים די גבוהים. אלה כרטיסים לעריכה גרפית או משהו? מה אלה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-