כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס HD4350 אבל אני מתלבט בין החברות.. ההבדל במחיר הוא 30 שקל שזה שולי.. 240\270 ש"ח לספייר יש "הייפר ממורי" שהבנתי שזה כאילו מכפיל את הזיכרון הקיים.. ואסוס פשוט מעולים בכל מה שהם עושים.. ועוד משהו.. המטרה העיקרית של הכרטיס היא למען צפייה בסרטי HD כאשר במסך שלי יש כניסת HDMI. הבנתי שלNVIDIA יש טכ' שנקראת CUDA שתומכת בעיבוד הסרט על הכרטיס מסך.. האם אם כך שווה לקנות כרטיס שלהם? אם כן איזה דגם עדיף? חשוב לי לשמור על מחיר נמוך בכל זאת.. תודה! מה לדעתם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש דבר כזה ? ואם יש מה העלות והאם זה מוריד ביצועים מ לוח רגיל ל PCI EXPRESS שמחובר ל כרטיס PCI-E ?
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב אני מחפש מסך אל סי די של 20 אינץ או 19 אינץ בתקציב של בערך 6000 שקל פלוס מינוס. ומצאתי את זה: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=20.1inch&model=45# מה אתם אומרים עליו והאם יש יותר טוב בתחום התקציב הזה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כמו 8800GT ...... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LG 795FT PLUS רוצה להחליף ל- SAMSUNG syncmaster 710N LCD - time response 12ms איזה משניהם טוב יותר להרצת מישחקים כבדים? תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל אותו ? http://img186.imageshack.us/img186/1089/frapszg7.jpg
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
לפורום שלום, התקנתי אתמול את המערכת הפעלה החדשה של מייקרוסופט , הכל עבר סבבה התלהבתי , אבל אז שהתקנתי את המשחק האהוב עליי פרו אוולושיין 6 נתקלתי בבעיה , כל פעם שאני מתחיל לשחק המשחק הופך להיות איטי הפריימים זזים לאט ויש תקיעות קטנות כל הזמן. הכרטיס מסך שלי הוא ati x1900gt התקנתי והסרתי דרייברים אותה בעיה , למישהו יש רעיון? תודה...
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר דגמים טובים שיגיד עד 1000 ש"ח חשבתי על הSyncMaster 793DF עם שפורפרת שלDaynaFlat המליצו לי עליו הרבה ....איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
חברים יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך הנ"ל. תראו אני אמור לקנות לדודים שלי מפרט ואני ממש לא יודע איזה כרטיס לבחור מצד אחד אם אני לוקח 7600 GS זה חורג לי יותר מדי אבל מצד שני יש ב 200 ש"ח פחות את X800GT שאני לא מכיר כל כך... כך שיעזור לי מאוד אם תאמרו לי איזה כרטיס משתלם לקנות ב 600-700 ש"ח בלי לחרוג שקל כי זה לא כסף שלי כך שלא נעים והם בורים ממש הם לא מוכנים להקשיב אז תודה מראש.... דרך אגב ה X800 GT 128 MBששמתי עליו עין עולה 609 ש"ח של SAPHIRE מחנות באשדוד איפה שאני גר...
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום.. האם כדי לי לקנות כרטיס מסך geforce 6600 gt או לא gt ויש לי לוח אםAGP ולא pci exfrece או שכדי לי ליקנות או לחכות כמה זמן ולקנות לוח אםמסוג של ה- pci exfrece וכרטיס מסך geforce 6600 gt תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שקראתי מלא ת'רדים בנוגע למסכי LCD החלטתי שאני אלך על ה CRT הישנים שאין בהם סיבוכים של "שריפת" פיקסלים ועוד. בדקתי כמה מסכים כמובן 19 אינץ! מצאתי אחד מצויין: P97f+SB של VIEWSONIC!!! יש כמובן את MITSUBISHI אבל זה יקר מדי...... ואת LG F900P שהוא גם בסדר אבל לא מגיע לרמה.... מה אתם אומרים החלטה טובה :s05:? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה שקוראת רק כשאני מריץ flight sim 2004 , לאחר זמן מה התמונה קופאת, הופכת למסך שחור ולאחר מכן יש הודעה מ-VISTA שמנהל התצוגה ביצע איתחול עקב תקלה והנ"ל חוזר בלופ אין סופי. ראוי לציין שבשאר המשחקים אני לא נתקל בתופעה זו (mass effect, assasin creed, crysis ..) גם לאחר שעות של משחק אני ממש עובד עצות בנושא זה אנא, אשמח מאוד לעזרה. לא נצפתה בעיית חימום , הכרטיס מסך עומד על 60-62 מעלות במקסימום, המעבד על 65 בעומס מערכת שלי: ספק: ENERMAX 400W מעבד: Q6600 לאחר המהרה 3.5Ghz קירור מעבד: tower Tuniq 120 זיכרון: G-skill 4Ghz לוח: GA-965P-DS3 rev 3.3 כ.מסך: EVGA 8800GTS 320mb SC מע: VISTA 32 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה אבל בכמה חודשים האחרונים ברגע שאני מדליק את המחשב או אחרי מאמץ או אפילו סתם במנוחה הכרטיס מראה ארטיפקטים מוזרים לא יודע סתם פסים סגולים על המסך...שלחתי אותו לבדיקה בחברה והם עשו בדיקת מאמץ במשך יומיים ולא היה כלום...מה קורה??...זה הספק אולי??? יש לי enermax 420W האם הוא לא מספיק אולי?....או שאחרי זמן הספק פשוט הוריד מהקיבולת חשמל שלו??..
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בוקר טוב! ברשותי המחשב הבא: Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך עד 600-700ש"ח (וכנראה גם אצטרך להחליף ספק ולכן אשמח אם תוכלו להתייחס לכמה W אני אצטרך) שיריץ לי את The Witcher 2 (זה כרגע המשחק שאני רוצה לשחק). כמובן אשמח אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים שיצאו לאחרונה, ובתקווה משחקים חדשים שהולכים לצאת בקרוב. אני לא גיימר כבד, אבל בתור חובב ג'אנר RPG ואחד ששיחק ב Withcer 1 יותר מפעמיים, אני לא יכול לדלג על ההמשך. כמו כן אשמח לקבל המלצות לחנויות במרכז שניתן לאסוף אצלהם את הכרטיס (וגם את הספק אם אצטרך להחליף). תודה רבה ושיהיה לכם סוף שבוע מעולה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס מסך משומש לפני חודשיים בערך (6600 GT) עובד מצוין בשבילי. רק בעיה אחת תמיד חוזרת - אחרי שאני משחק במשחקים (כמו cod4, riddick, psychonauts סתם לדוגמא) ואני מפעיל משחקים כמו nba, fifa תמיד מופיעות צורות משונות על המסך שמונעות ממני לראות ולשחק. רק אחרי שאני עושה ריסט, זה חוזר לגרפיקה נורמלית במשחקים האלה. תופעה מוזרה ומציקה ביותר. מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
קיבלתי במבחן ציון 2699 SM2.0 Score 1076 HDR/SM3.0 942 CPU score 1788 זה היה נראה לי ממש מוזר. הפריימים לא עברו את 17 לשנייה. ולעיתים הוא פשוט היה על 0 פריימים לשנייה. המחשב חדש רק רוצה לוודא שהכל תקין. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4661b9c641ece0ab.jpg צריך לעדכן ת PLUG AND PLAY ?.... תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור למדור הזה אבל לא מצאתי מדור אחר שזה יתאים לו טוב אז הורדתי כמה פרקים של סאוספארק והם בפורמט RM ואני לא מצליח לראות אותם במדיה פלייר בquicktime player במדיה פלייר קלאסיק ניסיתי להוריד תוכנה שתמיר לי אותם לAVI אבל לא הצלחתי מה לעשות??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך לצפייה על 2007WFP או משו בסגנון שנאי מתכנן לקנות, מידי חושד אולי גם אני ארצה להמיר קלטת או משהו כזה, אבל אל תקחו את זה בחשבון, רק שתהיה האופציה. עכשיוהתקציב לא ידוע לי, כמה צריך לעלות דבר שעולה על הדרישות שלי שצורה הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הישן מותג הישן שלי (DELL), אשמח אם יעזרו לי פה. המפרט: CORE2DUO E4700 2.6 INTEL G31 לוח אם של DELL ספק שדרגתי ל620W של SEASONIC. מארז MINI TOWER של DELL אבל רוב כרטיסי המסך ה''גדולים'' נכנסים בו. 2GB RAM DDR2. לפני כחודשיים נשרף לי הכ.מ. וקניתי אחד למשחקים קלים GT 610 (קונטר,NFS). כרגע אני מעוניין לשחק במשחקים הרבה יותר כבדים, כגון BF3 על FPS יציב והגדרות בינוניות-גבוהות (אני לא מצפה הרבה מהמערכת שלי). אני משחק על רזולוציה של 1280X1024. אני מבקש לא לעבור את התקציב שהוא עד 1000 ש''ח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי 600 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס מסך . איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בכדי שכול המשחקים החדש יעבדו לי . בקיצור הכרטיס הכי טוב שיש במחיר 600 ש"ח תודה לעוזרים .!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=551
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תראו, יש לי תקציב של 1000 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל בסכום הזה איזה כרטיס מסך נורמלי אני יכול לקנות? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-