כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, האם 9600GT תומך בFULLHD? ואם יש לי מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT, האם זה ישפיע על איכות הווידאו? ושאלה אחרונה (וקצת מטומטמת), לאן אני מחבר את הכבל של המסך אם יש לי מערך SLI? זה משנה לאיזה כרטיס אני יחבר אותו או שיש איזה חיבור מיוחד? תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב כזה? השימוש שלי הוא בעיקר למשחקי FPS CS חשוב לי שיהיה די קריר ושקט.. והאם תהיה בעית תאימות ללוח אם שלי? כי שמתי לב שיש כרטיסים כמו 8800 GT שרשום PCI EX2.0 והלוח שלי לא 2.0 (ASUS PB5) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
יש לי התלבטות כרגע אני מעוניין לקנות שני כרטיסים של 9800GTX SLI ואני לא יודע אם ישתלם לי לחכות עד יציאת הכרטיסים החדשים ה-GT280 וכו והשאלה שלי זה אם ב3000 שקל אני יוכל לרכוש כרטיס מסך יותר טוב מה- 9800GTX SLI כלומר איזשהו כרטיס מהכרטיסים החדשים שיצאוו בחודש הבא????
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, ישל לי שאלה אם הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא בחיבור .AGP אבל יש לי עוד כמה מקומות של כרטיסי מסך גראפיים והם PCIE. אז אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי שהוא AGP ומחבר למקומות של הכרטיסיים הגראפיים כרטיס מסך PCIE זה יפעל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הבנתי שהוא אמרו להיות כרטיס מעולה. למישוה יש מושג איפה אפשר כדאי אותו ובכמה?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
אז ככה יש ברשותי כרטיס מסוג זה ורציתי לדעת איך הוא יעבוד אם טלוויזית LCD רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בHD ואיזה תמיכות כן יש לו, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ומשחקים כמו CALL OF DUTY4 על הגדרות הכי גבוהות במסך 22 אינץ סרטים במסך חיצוני FULL HD 42 אינץ
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מהי צריכת החשמל של כרטיס המסך NVIDIA GTX275 ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (לא חייב להיות חדש מהחנות (- . זאת החומרה שלי : AMD Athlon 64 5000 8 GB RAM SeaSonic 620 Bronze כרגע יש לי כרטיס מסך GeForce XFX 9800GTX אני לא גיימר כבר וגם לא גיימר במיוחד אבל אם אני מתקין משחק חדש אני מעדיף לשים על הגדרות גבוהות. רשמתי כבר פוסט על זה שאני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה במימדים העצומים של הכרטיס הנוכחי, זו רק עדיפות ולא חובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
המלצה למסך אחד המלצה לשני מסכים אם אפשר המלצה לכרטיס פסיבי.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלוט בעזרת השלט של המחשב במסך(להעביר ממצב DVI למצב HDMI וכו')? יש לי מסך LG LED 24 W2486L.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
בוקר טוב! ברשותי המחשב הבא: Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך עד 600-700ש"ח (וכנראה גם אצטרך להחליף ספק ולכן אשמח אם תוכלו להתייחס לכמה W אני אצטרך) שיריץ לי את The Witcher 2 (זה כרגע המשחק שאני רוצה לשחק). כמובן אשמח אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים שיצאו לאחרונה, ובתקווה משחקים חדשים שהולכים לצאת בקרוב. אני לא גיימר כבד, אבל בתור חובב ג'אנר RPG ואחד ששיחק ב Withcer 1 יותר מפעמיים, אני לא יכול לדלג על ההמשך. כמו כן אשמח לקבל המלצות לחנויות במרכז שניתן לאסוף אצלהם את הכרטיס (וגם את הספק אם אצטרך להחליף). תודה רבה ושיהיה לכם סוף שבוע מעולה.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי, *השאלה בכותרת. **סליחה על הבורות :s05: . תודה רבה מראש .
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אם כן, מה הבדלי המחירים 1950pro vs 1800XT ואיזה כרטיס יותר טוב(משחקים. לא סרטים ולא שום דבר אחר)
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קונה מחשב חדש והוא מעוניין לשחק רק במישחקים בינוננים כמו פיפא , ניד פור ספיד וכדומה , הוא קונה את המחשב מ ksp ששמה מוכרים את ה 8600gt וה 7600gt במחיר של 700 שקל ( חברת eVGA ) . ערכתי מספר חיפושים בפורום לגבי ה 7600 וה 8600 ולא הגעתי למסקנה חד משמעית מי יותר טוב , אני חושב שיש לי נטייה לכיוון ה 8600gt מכיוון שהוא בנוי מארכיטקטורה חדשה יותר ותומך ב dx10 כמובן . כמו כן, אני לא יודע אם החברה הזאת eVGA טובה , יש להם ב ksp כרטיסי מסך של חברות כמו , asus שמוכרות את ה 7600gt ב 750 ואת ה 8600gt ב 850 , gigabyte שמוכרת את שתיהם בסביביות ה 700 שקל , ועוד מספר חברות שאני לא מכיר כמו : galaxy , gil , point of view , powercolor . אפשר קבל קצת הבהרות לגבי איזה כרטיס עדיף וא…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום. אבקש את עזרת הפורום לרכישת כרטיס מסך PCI-E בטווח מחירים 450-600 ש"ח עבור משחקים כגון CONDITION ZERO/ כרגע מתלבט בין 2 כרטיסים והם: Sapphire ATI RADEON X1650 512 mb DDR2 PCI-E Retail לבין Sapphire ATI RADEON HD 2400XT 256MB PCI-E נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מישהו בכלל שמע על החברה הזאתי?ראיתי שהתחילו למכור אותה ב SKYPC אבל המידע היחיד באנגלית שמצאתי זה שאף אחד לא שמע עליהם לדעתכם כדאי לקנות כרטיס שלהם אם המחיר טוב?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם. תמיד חיברתי את המחשב לטלוויזיה והכל עבד יפה ללא בעיות, ורק היום משהו השתבש לי שם. אני פתאום רואה בטלוויזיה בשחור לבן למרות שהגדרתי כצבעים. הסרתי את הדריבר של הכרטיס מסך לחלוטין, והתקנתי אותו שוב, ועדיין רק שחור לבן ולפעמים גם לא רואים כלום. עשיתי התקנת אשף הטלוויזה בריבוי מסכים חדשה ועדיין לא עובד. הכבל בסדר גמור. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני התקנתי stalker התקנתי הכל טוב ויפה ומשחק על הגדרות הכי נמוכות בקיצור יש לי מריחות ממש אבל ממש מריחות הכל כל מה שלמעלה נימרך . השאלה שלי היא : האם זה בגלל הכרטיס ? האם זה בגלל המסך ? samsung 931b או שיש לי בעיה במשחק ?
-
- 7 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כמו הכותרת אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף 8800GTS בלי להחליף ספק.... הספק הוא 400W TRUE POWER מעבד E6300 בלי OC לוח אם GIGABYTE GA-965G-S3 שני זיכרונות של KINGSTON 512MB (מהירות 667) כונן DVD כונן קשיח אחד של 150GB כונן פלופי (שמעתי שזה משנה? נשמע מצחיק...) כן כן אני יודע שיש לי בעיה שאני לא יודע איזה מין מחשב יש לי אבל זה מה שקורה כשאבא'לה מחליט לקחת את המושכות לידיים ומחליט מה הוא קונה בלי כמעט לשתף אותי בכלום, עוד בתקופה שגם ככה לא הבנתי מי יודע מה בחומרה (נובמבר השנה האחרונה). אם אתם רוצים אני יכול לחפור עוד ולמצוא מידע מדויק לגבי המפרט, אבל אני חושב שאפשר לדעת ~בערך~ לפי הנתונים האלה אם הספק יספיק, לא? דרך אגב: בguru3d הם ציינו שספק של 450W הוא המינימום בשביל 8800G…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היום יש כמה גרסאות ממש יפות של 320 עם OC בכלל לא רע מהמפעל.. וכמעט באותו מחיר אפשר למצוא את ה640 של לידטק.. מה עדיף (מבחינת ביצועים) לאחד שלא מתכנן OC? תודה.
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
משיהו יכול לתת מידע עלים כמו תאריך יציאה ,מחיר,תכונות וכדאי לי לקנות 8XXX או לחכות לכרטיסים האלה?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-