עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by danielsoro,

אני רוצה אולי לקנות את המסך FP91E של benq השאלה עם משהו יודע אם הוא טוב מאד למשחקים וסרטים או רק טוב... ישמח אם תעזרו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. האם כרטיס מסך עם כניסה של PCI E יכול להכנס בכניסה של PCI ולעבוד בצורה הטובה ביותר שלו?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. שלום, אני רוצה כרטיס מסך חדש ואני לא ממש יודע מה הכי כדאי, ה-38x0 משתלמים מאוד מבחינת תועלת/עלות אבל ה-800GT חזק יותר. עכשיו, ראיתי בדיון אחר קישור לחנות FoxPC שמוכרים שם 8800GT במחיר שמשתווה למחיר של 3850 וזה בא עם קירור שלא קירור הסטוק, האם יש לדאוג בגלל המחיר הזול או שזה שווה? השימושים שלי: משחקים לא הכי כבדים ( NFS MW, NFS Pro Street, BF2, FlatOut2, CSS, GTA SA, GTAIV וכאלה על הגדרות כמה שיותר גבוהות), סרטים ושימושים כלליים. המערכת שלי כרגע: CPU: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4MB Cache M-Board: ConRoeXFire LGA 775 1066 FSB GPU: nVidia GeForce 7900 256MB DDR III Monitor: LG L204WT 5MS 1:200 20.1" Memory: Samsung/V-Data 2GB DDR2 667 MHz (1GB x2) PSU: EZcool PS-05 …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by alergic,

האם כרטיסים של ATI תומכים תמיכת HARDWARE ב OPEN GL כמו הכרטיסים של NVIDIA? והאם יש הבדל שזה תומך HARDWARE או SOFTWARE??

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by orior123,

התקנתי כרטיס EASY TV CAPTURE במחשב (כרטיס TV עם שלט רחוק - אינו כולל FM ). חיברתי לכרטיס אנטנת טלויזיה (לא כבלים) וה TUNER שלו נעל על תמונת הודאו של ערוצים 1 ו 2 באיכות סבירה אך לא נשמע הקול. את חיבור הקול ביצעתי בעזרת כבל אודיו קצר המסופק עם הכרטיס, ע:י חיבורו בין יציאת ה AUDIO OUT בכרטיס ה TV לכניסת ה LINE IN במחברי הקול של לוח האם (לוח האם הינו GA-P35-DS4 ועליו כרטיס מסך PLUS X1550 של PALIT ). מבקש עזרתכם כיצד לבצע החיבור כדי לשמוע את הקול של ערוצי הטלויזיה - כאמור אני רואה תמונה בלבד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. שלום לכולם. רציתי לשאול איזה hd4850 512M יותר טוב? של חברת GIGABYTE או של חברת SAPPHIRE? או של MSI? ואיזה דגם בדיוק עדיף במסגרת של כ 900 ש"ח תודה המפרט- מעבד E8500 זכרון - 2GB 800MHZ אני משחק ברזולוציה 1024*768

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by ZzO,

יש ברשותי את לוח אם הבא: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI אני זקוק לכרטיס מסך עם יציאת בHD בתקציב של עד 300 שקל השימוש העיקרי הוא הקרנת סרטים לטלוויזיה ושימושים רגילים במחשב כגון גלישה, משחקים קלים אבל לא הרבה יותר מזה... לפעמיים גם עבודה גראפית אבל לא דברים כבדים שאלה נוספת לידע כללי, הגרסאות של סלוט הPCI-E הן חומרתיות או תוכנתיות?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. מה ההבדל בין מעבד QUARD למעבד ליבה-בודדת? ולמה אומרים שה-880GTX/S הוא הכי טוב כאשר יש לו רק ליבה אחת בכל סדרותיו השונות?? והאם אני אוכל לשלב במערך שבבים של SLI גם כרטיס גרפי וגם כרטיס מסך למשחקים?? האם נכון לומר שהכרטיס הנ"ל הכי טוב בעולם כיום למשחקים??ואם אחליף באותו מחשב לכרטיס גרפי מה יהיה ההבדל?? וה-SLI פירושו שאני אוכל לשים שתי 8800 GTX באותו מחשב?! תודה!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. קניתי מחשב נייד חדש וזהו הכרטיס שיש בו. האם הכרטיס הזה הוא סביר כלומר יריץ לי משחקים כמו פרו ופיפא? במחשב הנייח אני כל הזמן מחליף תדרייברים של הכרטיס מסך האם ככה צריך לעשות גם בנייד? ואם כן באיזה אתר אני מוריד אותם? (עד עכשיו התעסקתי רק עם כרטיסים של ati) תודה מראש!! ומצטער על השאלות הללו פשוט אין לי מושג בכל מה שקשור למחשב נייד

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. טוב אני מחפש מסך אל סי די של 20 אינץ או 19 אינץ בתקציב של בערך 6000 שקל פלוס מינוס. ומצאתי את זה: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL20&globalCode=LB200A&globalSuffix=000000&unit=20.1inch&model=45# מה אתם אומרים עליו והאם יש יותר טוב בתחום התקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  12. הוא יקודד רק דרך הכרטיס.. רק דרך המעבד יקודד דרך שניהם יחד... מה הוא יעשה?? ואם זה כרטיס TV אחר...זה משנה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by cool_boy-PP,

אם מישהו מכיר דגמים טובים שיגיד עד 1000 ש"ח חשבתי על הSyncMaster 793DF עם שפורפרת שלDaynaFlat המליצו לי עליו הרבה ....איך הוא?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. Started by kfirkb,

יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by idanohh,

טוב אז ככה עקב כך שבארץ כל הכרטיסי מסך נמכרים במחירים מופרזים החלטתי לקנות כץמסך מחו"ל הסתכלתי על שני הסוגים האלו : ATI 9800PRO 128mb 256bit etc... יש לו גם DVI וכ'ו ועל AIW 9800pro 128mb 256bit ... לא יודע אם יש לו DVI או לא ... השאלה שלי היא כזו בקשר לכרטיס הראשון שכתבתי המחיר שלו הוא 180$ ומדובר בכרטיס חדש זה יוצא 800 שקל לכרטיס בקשר לכרטיס השני הוא עם VIDEO IN אבל לא מצויין אם כלול בתוכו DVI למרות שאיני משתמש בזה הייתי רוצה את האפשרות לחבר לו DVI בעתיד ... המחיר שלו גם כ 180$ אבל רק ב EBAY אפשר להשיג אותו במחיר כזה נמוך. רציתי לדעת אם אתם במקרה יודעים אם דגמי AIW יש DVI ובכלל אם המחירים הגיוניים או שאפשר יותר בזול ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by !_Evil_!,

ATI Raedon X1600pro 250m 128Bit לא חייב מכונת משחקים אבל שיפעיל קול אוף דיוטי 2 כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by barak_i,

חברס... אני צריך בשביל חבר כרטיס AGP בסכום של 400-500 שקל... נ.ב. תודה רבה אם לא אתם היה לי עכשיו 7300!!!!

18. Started by OlegK,

בקרוב אני קונה מחשב חדש, ויש כל כך הרבה כרטיסי מסך שפשוט אני אבדתי, הכרטיס מסך כמובן לתרת משחקים נטו. רציתי לדעת מה הבדל בין שתי הכרטיסים הללו. http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD5850 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220 והכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1218 כמובן יש פה הפרש של מאות שקלים , אז מה הכרטיס השווה? ומה כידי לקנות

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. שלום מי יותר חזק מבין 2 הכרטיסים, ממי אפשר להשיג תוצאות יותר טובות בOC. והאם הGT שווה את ההפרש של ה150 שקל מהSONIC 2 הכרטיסים של חברת PALIT , הSONIC הוא גרסא מיוחדת של הGS, ומגיע אחרי OC קטן ועם זכרון DDR3 האם הGT גם מגיע עם DDR3. תודה ניב

20. Started by davis5,

יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?

• 9 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by adfx166,

קניתי לפני 3 חוד' כ.מסך 7950GT של INNO3D. גוף הקירור של הכרטיס מרעיש מאד ואף אינו מצליח לקרר את הכרטיס לטמפ' נורמלית (טמפ' במצב מנוחה 50 מעלות ובמאמץ נושק ל-75 מעלות). האם ישנה אפשרות להרכיב גוף קירור חיצוני במקום גוף הקירור המקורי שבא יחד עם הכרטיס? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by Br33z3R,

אני לא כלכך מבין בזה, ויש לי כמה שאלות: 1) יש הבדל בין כרטיס טלויזיה לכרטיס לוכד וידאו? 2) איזה מבין הכרטיסים הבאים, הכי מומלץ? ומה כל אחד ייתן לי? מה האפשרויות שלו? כרטיס טלויזיה ורדיו AVERMEDIA AVERTV 007 FM PLUS 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו LIFEVIEW FLYTV PLATINUM LR214WR *כרטיס לכידת וידאו AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER GOLD PCI כרטיס טלויזיה LEADTEK WINFAST TV2000 XP EXPERT STEREO+FM RADIO 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS TV/FM PCI CARD 7135 1Y כרטיס טלויזיה ורדיו ASUS MY CINEMA-P7131 TV/FM 1Y . תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by tonk,

Hello i just want to ask your opinion on this cards what is better an what can i get for the same price..(if its better..) Geforce 5700- 700nis Ati radeon 9250 Game Edition(GE)-256 MB-550nis please help me....

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. עיקר העבודות יהיו ב3DMAX, עבודה מול שני מסכי 22 אינץ'. מעבד Q9550, 4 ג'יגה זיכרון 1066. תודה רבה.

25. Started by Lady bird,

אהלן, אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל ביצועים נאים בכדי שאוכל לשחק בBIOSHOCK מבלי להתבאס. רק AGP, אין לי PCE-E. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5122 מדובר בדגם חדש, נכון? הוא תומך ב-DIRECTX10.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.