כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס AGP בתקציב של עד 600 ש"ח. ה6800 מPCNOW אז מהמלאי. איזה כרטיסים שווים עוד נשארו??
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המפרט שלי מעבד e2180 2.0 ghz עכול לעשות לו אוברקלוק קטן ל2.2 ככה. זכרונות 2 גיגה 667 מהצ .. קשיח -160 גיגה מארז - של space קריר ושקט[= אני צריך משו שיריץ פיפא 2009 pes 2009 על מקס' אני צריך את המינימום שיריץ את שני המשחקים האלה לא יותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לתושבת agp עד 800 שקל שיריץ משחקים סבבה יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.50 ואני לא הולך לשדרג אותו כעת אז תתחשבו גם בזה תודה מראש tomerco
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רואה ש את SHDOW MASK יש במסכים כמו וויסוניק וסאמסונג. ו APERTE GRILL יש ל סוני ולעוד כמה. אבל איזה מהם יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי לדעת איזה קומבינציה של כרטיסי מסך תתן לי יותר פריימים לשנייה (בעיקר בקרייסיס): 2X9800gtx בsli או 9800gx2 ??? וגם מעניין אותי לדעת אם ויסטה תאט לי את הביצועים בצורה משמעותית לעומת XP, ואיזו גרסה שלה עדיפה למשחקים (32 או 64 ביט)? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הההבדל בניהם כ"כ גדול שהוא שווה 500 שקל? כי שניהם 512MB ואני רואה הרבה אנשים שקונים 8800GT ונהנים ממנו אז אני רוצה לדעת.. הכרטיס של ה8800GT שאני מדבר עליו בא עם קירור של זלמן
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7300 גיפרוס ואני בא להחליף רזוליצה לכרטיס למסך זה עושה שזה מתחלף אז נשאר אותו דבר אני צריך בבקשה בכול משחק שאני משחק במחשב זה נשאר אותו ולפעמים יש משחקים שלא עובדים טוב ברוזליצה הזאותי בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש (לא משהו מפוצץ, גג ב2700ש"ח) שייעודו יהיה- חוץ מווינדוס, אופיס ואינטרנט מהיר- לצפייה בסרטים, ומשחק במשחקים "כבדים" (כגון SPLINTER CELL, CALL OF DUTY, MATRIX, RAINBOW SIX וכד'...). מכירי המשחקים יבינו את כוונתי. אני יודע שאולי היום הם כבר לא נחשבים "כבדים" אבל על הכרטיס הנוכחי שלי- SIS 315 יימח שמו!!!- הם לא עולים. אני לא מתכוון לערוך סרטים, לעצב גרפית או כל דבר אחר חוץ מצפייה בסרטים ומשחקים. אה, ושיהיה גם TV OUT כמובן. אז מישהו מכיר כרטיס כזה שעונה על צרכיי המסכנים ולא יקרע לי את הכיס? ואם יש הבדל (שרלוונטי אליי) בין הזכרונות- 64MB או 128MB אז אשמח לקבל הסבר למה זה משנה. המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לוח אם - Nf7-S2 מה עליי לעדכן ומאיפה בשביל לקבל תוצאות מירביות מהכרטיס מסך ? התקנתי את הדרייברים מהדיסקים , אבל מה להוריד כעת ? ומה עדיף ? Direct3D או OpenGL ?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
קראתי שיש לכרטיס חיבור HDTV...עכשיו מה הכוונה?!..שאני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיית שפורפרת רגילה וקבל איכות גבוה?!..(לא כמו חיבור הS-VIDEO המסריח)??
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ברשותי radeon 9600 xt 128mb vivo של asus לאחרונה הורדתי את הנדריברים שמציעים שיפורים למשחק דום ובוא בעת זה שניה לי את התפריטים של התצוגה בwindows וכעת אני לא מצליח לעצות capture מהטלוויזיה למחשב. בנוסף כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בטלוויזיה רואים ממש גרוע בטלוויזיה. תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לאחר הכתבה הטובה שעשיתם על הכרטיס 8400GS דיי השתכנעתי .. אני רוצה לקנות אותו גם כי זה לא כזה יקר לבנתיים עד שאני אקנה מחשב חדש והכרטיס שיש לי עכשיו הוא 6600 האם כדאי לי ? אל תגידו תשקיע כבר ב 8600GT וכאלה כי אני אעשה את זה בתקופה יותר מאוחרת אבל לבנתיים ככה 200-300 אין לי בעיה להוציא על הכרטיס הזה מה ההבדל בין זה :[b]http://lamir.co.il/product.asp?product=12839 לזה[b] :http://lamir.co.il/product.asp?product=13418מה יותר כדאי?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן שנה וחצי, מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 מגה זיכרון cl 2.5 80 גיגה הרדיסק סאטה ולוח אם אסוס עם agp הדגם p4p 800 se fx 5200 השאלה שלי האם כדאי להשקיע בכרטיס 7800 gs 512 מגה זיכרון (ויש כזה לאי גי פי כפול 8 הבעייה שהוא עולה 2950 שח וגם מן הסתם אני אצטרך להחליף את הספק כח שלי או לקנות כבר מחשב קומפלט חדש עם sli ומעבד כפול ליבה וכרטיס pci express? מה דעתכם???
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בהגדרות של ניוידיה מופיע לי הגדות מינימליות אני חושב שצריך להיות לכרטיסים שלי ביצועים יותר גבוהים צירפתי תמונה מבקש חוות דעת!!!!?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה המסך איכותי 17 אינץ' 8ms בטווח מחירים עד 2000 ש"ח? ומה ההבדל בין פאנל - NTfilm ל-PVA והאם צריך לבדוק את זה כאשר קונים מסך דק ? לי הציעו מסך דק 17 אינץ' של liteon במהירות 8ms בחיר 1550. האם הוא איכותי? כי אני לא שמעתי על המסכים של Liteon ... אשמח אם תוכלו לענות לכל שאלותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תקציב בין 300-400 שקלים למשחקים עם גרפיקה תלת מימדית כבדה. חנות איבורי- אין העדפה ספיצפית לnvidia או AMD ,תודה יהונתן.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ליקנות 8800GT גירסאת OC של BGF ב500 שקל והמערכת שלי היא E4300 עם OC ל3.0 Ghz לוח ASUS p5b וספק 350W אני יודע שהספק לא יחזיק לי אותו אני גם לא רוצה להישתמש בכל הכרטיס סמך
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס טלויזיה - WinTV-PVR-150 Hauppauge. קודם כל, מה דעתכם עליו? עכשיו, מה שאני צריך, זה הסבר איך לחבר אותו לממיר קיים של YES. אני יודע שאפשר יהיה לצפות רק באותו הדבר, אבל זה רק עד שאני יקבל ממיר בנפרד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך ל AGPx8. בעצם שני כרטיסים. 1) מהו הכרטיס הכי חזק שאפשר לקנות היום ל AGP, מה מחירו, והאם יהיה ריאלי להגיד שלא יצאו כרטיסים חזקים ממנו (או חזקים באופן זניח)? 2) יש לי מעבד P4 2.6 HT. מה יהיה הכרטיס ההגיוני ביותר לקנות במחיר של 1000-2000 ש"ח מבחינת יחס עלות-תועלת?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לשאול חוות דעת על כרטיס שקניתי AGP msi nx6600 vtd128 diamond הכרטיס מגיע כבר שהוא Overclock כך שהמעבד שלו רץ במהירות 400 מגהרץ,והזכרונות (128 מגבייט) ddr3 רצים במהירות 800 מגהרץ. קראתי עליו ביקורות טובות מחו"ל בכך שהוא מתקרב ליכולות של ה- 6600GT
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחר או מחרתיים אני צריך כרטיס מסך טוב וחזק כמו FAR CRY אתם יודעים אני רוצה לשחק עם משחקים חזקים עם רזלוציה 1280 על 1024 שירוץ חלק תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מכר שלי רכש כרטיס טלוויזיה. לרוע המזל מלבד איך להתקין דרייברים אין תיעוד נוסף של איזה כבל מתחבר לאיזו יציאה וכדומה. הכרטיס כבר מותקן, התוכנה מותקנת, אבל מה לעשות הלאה? אני אשמח להפניה לאתר עם איזה תרשים סכמטי של מה מתחבר למה (הממיר למחשב או הכרטיס לחיבור בקיר או הטלוויזיה). אני לא זוכר כרגע בכרטיס של איזו חברה מדובר והפניה כללית תהיה מספיק טובה, אני חושב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך המסך 997DF של סמסונג? http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=LE19ISBB
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-