עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sapits1,

שלום לכולם! סוף סוף, ואחרי הרבה שיכנועים, ההורים שלי קונים עוד שבוע מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט, והתייעצתי לגביו בפורום מפרטים, אבל אני עדיין לא בטוח לגבי הכרטיס מסך... אני רוצה לקחת את הכרטיס הבא: Radeon X1950PRO של Gecube. אני ממש רוצה אותו, והוא נכנס לי בתקציב, אבל הבנתי שהוא לא תומך בDirectX10. אי חושב שקראתי כאן שיש לו גרסא שכן תומכת בזה, אבל אני לא מוצא אותה באינטרנט. בתיאור שלו בסקאי פי.סי כתוב שהוא תומך בויסטה ובממשק אירו שלה, ובשביל זה צריך DX10 לא? בבקשה תעזרו לי... אני רוצה כבר להזמין את המחשב בימים הקרובים.. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך GE-FORCE 7300GS ובדרייברים החדשים של NVIDIA (גירסת 162.18) הכרטיס שלי לא מופיע ברשימה של הכרטיסים הנתמכים! קישור מצורף: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html האם אני יכול להתקין את הדרייברים האלה והכרטיס יעבוד ללא בעיות?! ואם לא אז אני לא יכול יותר לעדכן את הדרייברים שלי?! תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by nisanez,

קניתי לפני כמה חודשים כרטיס מסך BFG FEFORCE 8800GTS 320MB OC2 עכשיו הקטע של ה OC2 זה שה CORE CLOCK זה 580MHZ ושה MEMORY CLOCK 1700MHZ עכשיו על הקופסא רשום על הכל OC (אגב יש 2 גרסאות אחת OC ואחת OC2) חוץ ממדבקה קטנה שעליה רשום OC2... אז רציתי לדעת איך אני אדע שלא עבדו עליי ונתנו לי את הOC במקום OC2... (ל OC ה CORE CLOCK הוא 550MHZ וה MEMORY CLOCK 1650 או 1600MHZ..) הנה תמונה שצילמתי מהתוכנה EVEREST ואין לי מושג מה זה אומר... http://img90.imageshack.us/my.php?image=everstresultspe6.jpg

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by D.Apsentel,

אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח אין לי כטיס מובנה אבל יש לי שאלה האם יהיה לי צבר בקבוק עם אני אקנה את 9800GT והאם כל החבור של הכרטיס מתאיםמות לי . אם אתם נותנים לי שם של כרטיס מסך אחר כמו HD4670 תנו לי שם של חנות ש…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by Lior123,

שלום לכולם, הייתי מעוניין בעצת מומחים, בעקבות בעיה עם החברת מחשבים שממנה קניתי את הכרטיס מסך שלי אני צריך לדעת מהו כרטיס המסך המקביל ל Sparkle Calibre Geforce 8800GTS OC 512MB ובבקשה שיהיה מקביל מבחינת ביצועים (שלא יירד ממנו ואפילו במעט) שימו לב שהכרטיס 8800 שרשמתי הוא מואץ (ע"י החברה) אבל את זה אתם בטח יודעים. בכל מקרה , תודה רבה רבה לעוזרים ! זה מאוד חשוב. ליאור

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by STRENGTH,

יש לי מסך LCD אני עכשיו על 60 HZ אם אני שם על 75 זה יהיה יותר טוב? כי אני הבנתי ש ב LCD אין את הבעיה שיש ב CRT

• 14 תגובות
    • 711 צפיות
  7. יש לי מחשב שמחובר למסך רגיל וגם לטלויזיה כל מה שרואים במסך המחשב רואים גם בטלויזיה עכשיו רציתי לדעת עם זה אפשרי לעשות שאני יוכל לראות בטלויזיה סרט דרך המחשב ובמסך של המחשב לעשות משהו אחר כמו לשחק או ליגלוש אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  8. האם אפשר לחבר כרטיס שלם של 1080GTX למחשב נייד שיפעל כמו בנייח ראיתי ביוטוב המון שעושים את זה ... זה אפשרי ?

9. אבא שלי נוסע למזרח ואני מתלבט אם לקנות שם כרטיס מסך... האם הסחורה במזרח מבחינהת רכיבי מחשב שווה...האם היא זולה יותר .. זה דיי דחוף..

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by pop300,

תשמעו יש לי שאלה מה יותר חזק ויותר טוב RADEON HD 4670 או GEFORCE 8800GTS 640MB אשמח לקבל תשובה.

11. Started by devilm,

אז ככה אני רוצה לקנות את ה QUDRO 1800 כי רוב הזמן אני עובד באפטר אפקטס ועריכת סרטים. אבל מדי פעם אני רוצה גם לשחק במשחקים עכשיו השאלה החשובה ביותר היא לאיזה כרטיס מסך רגיל ניתן להשוות את ביצועי המשחקים בכרטיס הזה? והאם ספק של ENERMAX PROU82 525W מספיק בשבלו?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by Hyena,

שלום, אני על גחלים לקנות מחשב כבר ימים. העניין הוא שאני רוצה לקנות מסך LCD דק כדי למנוע קרינה לחלוטין, השאלה שלי היא אם המסכים נגד קרינה שתולים על המסכים CTR השמנים, מונעת כמעט לגמרי את הקרינה ? דרך אגב, המסך LCD הכי זול שמצאתי הוא LCD 17" S700 CTX מישהו יודע אם המסך הזה איכותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  13. Started by thegodx,

זה נכון שהוא הולך רק עם 128 ביט??? ואמרו לי שכרטיסים טובים צריכים להיות עם 256 ביט כמו אצל הרדיון 9800 פרו אז איך זה שה6600 יותר טוב ממנו???

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  14. במפרט האתר רשום שהוא יעלה בסביבות 2300 שקל עם חריגה פה ושם,זה לא הגיוני כי כרטיסים פחות טובים כמו X800XL עולה יותר בהרבה אז אולי מישהו יכול להמליץ לי מקום שבו אפשר לקנות אותו בטווח המחיר שהאתר מציג. פניתי כבר ל 2 חברות מחשבים שנחשבות לטובות ביותר והמחירים אצלהם בשמיים.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  15. איזה כרטיס יותר טוב ומה ההבדלים: 8800 GTX HD3870 X2 9800GTX והאם ל8800 ו9800 יש שני מעבדים כמו HD3870?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שנייהם באותו תקציב ובמדריך הקנייה כתוב בתקציב הזה את ה 9600xt ומישהו אחד הזכיר שם שעדיף את ה9800SE. אני לא מדבר על חברה מסויימת ושנייהם עם 128MB. אז מה עדיף? תודה רבה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by noambaum,

קראתי פה בפורומים שבמסכי LCD ישנו מה שנקרא רזולוציה אופטימלית וכל רזולוציה אחרת שרואים בה פשוט ניראת מעוותת??? ז"א לפי מה שאני מבין אין מצב למשל לראות ב: SONY SD-74B תמונה טובה ויפה נגיד ב- 1024X768? או שלא הבנתי נכון וזה נוגע רק לרזולוציות גבוהות מהאופטימלי? תודה נועם

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  18. שלום ! רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת הדלוקס של כרטיס זה לבין הגירסא הרגילה ? אם זה רק בגלל הרדיו אז עדיף אני ילך על הרגיל העיקש שיהיה שלט...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. שלום שלום, לפני בערך חודשיים קניתי כרטיס xfx geforce 6600 GT. עבד סבבה במשך כמעט חודשיים ואז מת לגמרי. סתם ככה. בקיצור נתתי אותו לחנות, חיכיתי שבוע וחצי ועכשיו קיבלתי כרטיס חדש במקום. עכשיו, ראיתי אותו כביכול מוציא את הכרטיס מתוך קופסא שאכן נראתה כמו הקופסא של ה-XFX שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס, רק שהכרטיס עצמו נראה שונה. המאוורר מברזל פשוט בלי שום עיטורים או משהו, ולא כתוב בשום מקום על הכרטיס XFX. עכשיו גם שהגעתי הביתה והתקנתי את הכרטיס גיליתי להפתעתי שגם הכבל של ה-TV OUT של הכרטיס המקורי, לא מתאים לכרטיס החדש. מה אתם אומרים? הביאו לי איזה כרטיס NO-NAME במקום, או שיכול להיות שזה גירסה פשוט שונה במקצת של הכרטיס, משהו כמו "מהדורה אחרת"?

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ZenMaster,

חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -

21. שלום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. יש לי היום 9000 PRO עכשיו...אני מעוניין לשדרג אותו ל 9500 עקב כל המודעות שאני רואה בזמן האחרון ואני מצתת " RivaTuner + SofR9700 - להורדה תגובות מאת: דור הורביץ - 13.01.03, 19:37:18 - (מקור: Guru3D) מהיום ניתן להוריד מ - Guru3D.net את הגירסה החדשה של תוכנת RivaTuner. מלבד עדכונים מינוריים בהשוואה לגירסה הקודמת, מכילה התוכנה את ה - SofR9700, אותה תוכנה קטנה ומופלאה אשר בעזרתה ניתן להפוך כל כרטיס 128Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9500 Pro וכל כרטיס 256Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9700, ללא צורך בהלחמה מחדש של נגדים. " אז כמובן שאני לא צריך את ה9500 PRO נכון ?...התוכנה הזו תשדרג לי אותו מ9500 ל פרו ? זה עובד!? כי הכרטיס עצמו (לא הפרו) מאוד ייקר ! אבל …

23. יש לי את המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=416643 אני קונה מחשב חדש עם הכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2123 האם תהיה בעיה? האם אפשר לחבר ביניהם בכלל? אני דיי מודאג.. מישהו יכול להאיר את עיניי? האם אני צריך לקנות את המתאם הבא?: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=4344444343&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=33&aff=Zap〈=he השימוש במתאם מוריד מהאיכות? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by nimrodh,

שלום, יש לי מסך LCD מסויים ובזמן משחקים יורדות לי מלא דמעות והעניים הופכות אדומות לגמרי. גם אחרי זה העניים דומעות לי. האם זה קשור לזמן רענון? האם להחליף לCRT? האם לעלות את זמן הרענון ל75 מ60? כי ניסיתי וזה לא כלכך שינה... למישהו יש פתרון? האם לקנות CRT שמסוגל לעבוד ב100 זמן רענון?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  25. אבל זה לא טלוויזיה. אוכל לחבר למסך YES או PS2 או מכשיר DVD. משהו כזה. קצת קשה להסביר במילים. מסך שיכול לעבוד כמו טלוויזיה, אבל זה לא טלוויזיה.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים