עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asmy999,

רציתי חוות דעת על מסך "19 AOC 9K PLUS תודה מראש

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by kokoki,

עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שגם להם יש את המבצע, צעד מבורך שלהם ושל פלונטר הלוואי ועוד חנויות יכניסו אותו אליהם.

3. זה לא בגלל שהמחשב שלי לא עומד בעומס או משהו, הסאונד נשאר קטוע גם אם אני עושה רינדור וגם בקובץ הסופי :'( בפרימייר הכל עובד יפה אבל אני מעדיף לעבוד עם הEDIUS יותר נוח לי.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך (geforce mx400) עם יציאת RCA לחיבור של טלוויזיה, ואתמול ניסיתי, ושהדלקתי את הטלוויזיה הצלחתי לראות את הדוס בהתחלה אבל זה היה רק בשחור לבן, ואחרי זה שהוא התחיל להעלות את הווינדוס בכלל לא ראיתי כלום בטלוויזיה... מישהוא יודע איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ושאני יוכל לראות גם ווינדוס ובצבע??? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. שלום, יש כאן מישהו עם מסך ViewSonic P90F או ViewSonic P95F+? יש לי כמה שאלות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. בניגוד לרוב הפונים, שמבקשים כרטיסי מסך אדירים, הדרישות שלי הן פשוטות יותר: 1. יש לי מחשב ללא כרטיסים - הכל onboard,עם יציאה אחת למסך (סמסונג 22"). 2. רכשתי עכשיו טלוויזיה שממוקמת לא רחוק מהמחשב. 3. אני מעוניין להתחבר לטלוויזיה לצורך: א. הקרנת סרטים מתוך המחשב. ב. שימוש כמסך extended. 4. מבקש הצעות לכרטיסים זולים ומספיק טובים (רצוי עם מאוורר). לאיזה כבלים אזדקק ? 5. אציין שאני לא משחק במשחקי מחשב, אלא רק אינטרנט, עבודה משרדית ותיכנות, ולכן הדרישות הן מינימליות. אודה לממליצים

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by uvs,

יש לי כרטיס של ATI רדאון 9250 , הבעיה היא כאשר אני מחבר טלויזיה למחשב הוא קודם כול נתקע ואז לאחר RESET ידני הוא עולה ואז בזמן העליה אני רואה גם בצג וגם במסך הטלויזיה את שלב ה-POST והלוגו של ווינדוס ומשם ועלה המסך של המחשב מתעוות מחליף גוונים ונראה כאילו הנורה נשרפת בצג ובזמן הזה הטלויזיה מציגה את הווינדוס טוב, ברגע שאני מנתק את הטלויזיה ועושה שוב הפעלה מחדש המצב מסתדר, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלי ATI ולא עזר. אנא עזרתכם

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. יש לי את הנייד ACER 5102 ובו יציאת VGA למסך נוסף. קניתי מתאם מVGA לSVIDEO וRCA וחיברתי הכול כמו שצריך. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב להרחיב את התצוגה למסך הנוסף אני מקבל תמונה מעוותת על הטלוויזיה וזה לא משנה בכלל איזה רזולוציה או שיטת שידור אני בוחר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים, זה ATI RADEO EXPRESS 1100 ואני לא יודע מה לעשות... אני אשמח לכל עזרה!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by Batato,

היי, אני רוצה לקנות Asus ZenBook Prime UX32VD-R3001H מפרט: יצרן: Asus‏, גודל: 13.3''‏, מעבד: Intel Core i5‏, נפח: 24GB‏, 500GB‏, כרטיס מסך: Nvidia‏, גודל זכרון: 4GB‏, רזולוציה: 1366x768‏, צבע: כסוף‏, אלומיניום‏, חיבורים: HDMI‏, USB 2.0‏, USB 3.0‏, Mini VGA‏, מערכת הפעלה: Windows 8‏, שפה: אנגלית‏, רוסית‏, עברית‏, תכונות: 5400RPM‏, SSD‏, UltraBook‏, מקלדת מוארת‏, בלוטות'‏, WiDi‏, ללא כונן אופטי‏, משך אחריות: 3 שנים‏, יש לו כרטיס מסך GeForce GT 620M האם זה יתאים לי לתוכנות תלת מימד ועבודת גרפיקה? …

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by liav12,

דוד שלי קנה מחשב חדש והוא קיבל את הרדאון הנ"ל, אני רוצה לדעת אם הוא טוב, והאם הוא יותר טוב מספייר, ובכלל מה הציון שלו בבנצ'מארק..אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאודד!! ואל תגידו למה הוא לא לקח את ה5900xt, (הוא קנה אותו מאייבורי), תודה!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה חינמית כגון 3DMark Vantage בלי קשר לDX האים יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  13. ובעבודה רגילה? יש מריחות כשגוררים חלון או משהו?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by ayden,

היי, אילו סוגי שידור הכרטיס ASUS GeForce 8600 gt מוציא מיציאת ה-VIDEO שלו? S-VIDEO או COMPONENT ? והאם ניתן לחבר אותו לטלויזיה ע"י מתאם ל-RCA? תודה והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. לאחר שלא נצפה שום דגם חדש או מרוענן שעושה שימוש בכרטיסי המותג, ברשת סבורים כי NVIDIA החליטה לחסל את הסדרה הצנועה ששימשה בתור חיזוק לליבות הגראפיות המובנותלכתבה

16. אני צריך מסך חדש אין לי הרבה כסף להשקיע האם כדאי ללכת לבדוק את המסך הנ"ל? יש אותו למישהו שהוא יכול להגיד את דעתו על המסך? ואם אין אותו איזה פאקים אני צריך לחפש במסך יד 2 (בן שנה וחצי על פי המוכר) מלבד שריטות צריבה ועוצמת הארה חלשה. האם יש עיוותים גיאומטריים שצריך לראות ואיך אני בודק (תעזרו לי פליז כי מחר אני קופץ אל הבחור.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי מכייון שהכרטיס הקיים כבר זקן (sapphire 6950 2GB) ואני קצת דואג לגבי המשחקים החדשים של 2016 האם הכרטיס שלי יוכל להריץ אותם. המפרט שלי כרגע הוא: לוח : GIGABYTE Z68UD3-HB3 מעבד: I5 2500K @4.3GHZ קירור למעבד נוקטואה D12 זיכרון : corsair vengence 16GB cl9 1600 ddr3 ספק : antec HCG750 750w מארז CM690II מסך פיליפס 1920/1080 ועוד LCD FHD גם שמחוברת למחשב לסרטים. בעתיד כנראה מסכי 4K שניהם . ההתלבטות שלי הייתה אם בין ללכת על הכי טוב שזה 980TI G1 או של EVGA דגם CLASSFAID או פשוט לרדת קצת בכוח מפחד של צוואר בקבוק בעתיד. אני משאיר את שאר העזרה לכם. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. הדיווחים אודות הרבעון השלישי בתחום כרטיסי המסך כבר כאן, עם בשורות חיוביות צנועות עבור השחקנית האדומה כפי שקורה מדי שלושה חודשים, גם עכשיו אנחנו מקבלים דיווח כללי צנוע מחברת האנליזה JPR אודות מצבו של עולם כרטיסי המסך הדיסקרטיים – והחדשות הטובות הן ש-AMD מצליחה להחזיר לעצמה קמצוץ מנתח השוק שאיבדה, אך מה שקצת פחות חיובי הוא שאותו שוק הופך ליותר ויותר קטן. לפי הדיווח הנוכחי, ברבעון השלישי של שנת 2015 נמכרו בסך הכל כ-12 מיליון כרטיסי מסך ייעודיים – רובם ככולם מבית NVIDIA ו-AMD. מדובר בעלייה נאה של 27.6 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השני של 2015, וזה טוב – אך באותה נשימה כדאי לציין כי מדובר בכל זאת בירידה של 3.8 אחוזים לעומת המספר שנמכר ברבעון השלישי של 2014, כך שמע…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by kedar38,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 6600 GT PCI-E של גיגהבייט בן אולי חודשיים. חיברתי לטלויזיה עם כבל RCA (בננה) וכל פעם שאני עושה שיכפול למסך, כדי שיראו גם בטלויזיה, אז רואים כמה שניות ואח"כ לא רואים כלום, ובמחשב כתוב שיש רק צג יחיד למרות שלפני זה עשיתי APPLY. וגם כל פעם שאני מאשר לשני מסכים ועשיתי OK והצלחתי להגיע להגדרות הנכונות, כשאני נכנס להגדרות של התצוגה אז התמונה מהטלויזיה נעלמת והמחשב מראה כאילו הטלויזיה לא מחוברת. האם זה קשור לכרטיס מסך? ואם לא אז מה הבעייה? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. אז ככה בשביל לחבר את הסאונד אני צריך חיבור של מ2 בננות RCA לחיבור של אוזניות ? בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by tomer12345,

אני בונה מחשב שהכרטיס מסך הוא320mb 8800GTS אמרו ל שבעוד חודש יוצא כרטיס חדש 9800 שבעיקבותיו ירדו המחירים של הכרטיסים הישנים יותר.. האם כדאי לקנות עכשיו את320mb 8800GTS או לחכות לעוד חודש שהמחיר של ה8800GTS 640mb ירד..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by mistaarvim,

יש ברשותי כרטיס 1950XT עם יציאת VIVO חיברתי את הטלוויזיה ליציאה של הVIVO עם הבננה. ובהתחלה ראיתי הכל טוב ויפה חוץ מזה שבטלוויזיה זה לא הראה לי את כל התמונה ויכולתי להזיז את העכבר כלפי מעלה\מטה והתמונה הייתה זזה בהתאם. אז רציתי לשנות אולי את הרזולוציה, דרך מאפיינים, ואז החלה הבעיה! המסךטלוויזיה נהיה שחור, לא משנה מה עשיתי הוא נשאר שחור, הפעלתי סרט ורק את הסרט רואים כל השאר שחוררר, אפילו אם אני לוחץ לחצן ימני על הסרט, התפריט שנפתח שחוררר יאללה נראה אותכם מסדרים לי את זה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

ברגע שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בשלט הוא יוצא למצב שינה..אני רוצה שברגע שלוחצים על הכפתור שהחשב יכבה או שהוא יצא מהמדיה סנט..אחד מהשנייםלא שנה י מה.. בתודה ירון..

24. הורדתי ביוס ל 5200 ...איך אני שומר את הישן כי אני רוצה לשים חדש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. שלום כולם! אחרי שכבר מאס לי מהמשקפי Anaglyph (תכלת-אדום) שלי, החלטתי לחפש דרכים אחרות לראיית תלת מימד. ואז מצאתי את הדרך הזאת: ע"י שימוש בשני מסכים (לא משנה LCD או CRT או גם וגם, העיקר שגודל המזך יהיה זהה) ומראה, אפשר לראות משחקים בתלת מימד! הערות: זה עובד רק עם כרטיסי מסך מכל הסוגים, עד סדרה 7 כולל (סדרה 8 תעבור כשNVIDIA יזכרו להוציא דרייבר כזה ל-8800...). לזה צריך: ForceWare גירסה 93.71, להודה מכאן: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html , ואת הדרייבר ל-3D Stereo, להורדה מכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1511 . קודם קצת על העיניים שלנו: איך אנחנו רואים תלת מימד בחיי היום יום? כל עין רואה מראה קצת שונה. אם משהו קרוב אלינו, השוני בצורה שכל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.