כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מעולם לוחות האם אל עולם העיבוד הגראפי: היצרנית הטאיוואנית מספקת לנו טיזר עבור דגמי ה-Taichi הראשונים שלה עבור ליבות Navi לכתבה
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, התגלגל לידי גיליון אוג'-ספטמבר של העיתון PC-PLUS וראיתי שם ראיון מעניין בנוגע לעתיד תעשיית המחשוב הנייד ובעיקר המחשוב הנייד הגבוהה. כזכור, ATI ו-nVIDIA לוטשות עיניים לשוק הזה ויחד עם המעבדים החדשים של אינטל קיימות כבר מכונות ניידות לא רעות לגיימרים (שיש להם הון קטן או רצון אז לשבור תוכנית חיסכון). ATI שלפה ראשונה והציגה את ה-RADEON 9800 MOBILE שלמרות שמו, מתבסס על הארכיטקטורה של ליבה ה-X800 דווקה nVIDIA לא נשארה מאחור והציגה לפני זמן קצר את ה-mobile nVIDIA GeForce 6 MXM שלה המבוסס על סדרת 6. מה שמעניין כאן הוא דווקא המילה MXM שהיא תקן חדש של החברה שהיא מקווה שיאומץ על ידי יצרני המחשבים ויאפשר לנו לשדרג את הכרטיס מסך שלהם בקלות (מה שיתן לה עוד רווחים ) בזמן הא…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד בעזרתו ובעזרת כבל S VIDEO אני מתחבר לטלויזיה. לאחרונה הייתי צריך לחבר את המחשב לטלויזיה ללא כניסת S VIDEO ולצורך זה קניתי כבל S VIDEO בקצה אחד ובקצה השני הוא RCA רגיל חיברתי את המחשב לטלויזיה והתמונה הופיעה בשחור לבן, כמובן שכשמחשבים את זה לטלויזיות אחרות עם כניסת SVIDEO הכל עובד נהדר, רק בטלויזיה הזו שהתמונה מתקבלת בשחור לבן. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: 1. עדכון דרייברים 2. לשחק בכל זאת עם ההגדרות של הפורמט של השידור לכל מיני סוגים של PAL וגם אחרים 3. לחבר את זה לכניסות אחרות של RCA בטלויזיה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
https://www.newegg.com/global/il-en/p/pl?d=3070 או לדגם ספציפי אז https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-3070-08g-p5-3751-kr/p/N82E16814487528?Description=3070&cm_re=3070-_-14-487-528-_-Product כנראה שלא ישאר לעוד הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רב אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה PVR שמקליט ברמה איכותית. אעדיף אם זו תהיה המלצה על סמך ניסיון אישי עם כרטיס ה PVR. מגבלת תקציב עד 400 שקל תודה !
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני לא אוהב שאומרים חג אורים! שמח.... אני מחפש מסך דק 17" dvi (רואים הבדל בין החיבור הזה לרגיל אתם אומרים?) מהירות 12 ms או 85הרץ יספיק אני לא יודע אם זה המקביל לזה... אם מישהו חושב ש16 מספיק למשחקים שיגיד לי קונטרסט 450-500 גודל פיקסל הגיוני טוב אם יהיה מתכוונן גם לגובהה עד מחיר גגגגגגגגגגגגגג ג 2300 תודה מראש וגם אחכ! נ.ב אם אין מסך שעונה לכל הדרישות הללו במחיר זה, נא להוריד אותי בבקשה מהעץ.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה עדיף לקחת RTX 3060 עם 12 גיג'ה או 4060 עם 8 ג'יגה ? המחיר שלהם דיי זהה 1430+-
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת איפה יש יותר השפעה במשחקים במעבד הגרפי או זיכרון, למשל ב-Shadows מה שיותר קובע זה מהירות המעבד הגרפי, סתם דוגמא. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שגם להם יש את המבצע, צעד מבורך שלהם ושל פלונטר הלוואי ועוד חנויות יכניסו אותו אליהם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה לא בגלל שהמחשב שלי לא עומד בעומס או משהו, הסאונד נשאר קטוע גם אם אני עושה רינדור וגם בקובץ הסופי :'( בפרימייר הכל עובד יפה אבל אני מעדיף לעבוד עם הEDIUS יותר נוח לי.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך (geforce mx400) עם יציאת RCA לחיבור של טלוויזיה, ואתמול ניסיתי, ושהדלקתי את הטלוויזיה הצלחתי לראות את הדוס בהתחלה אבל זה היה רק בשחור לבן, ואחרי זה שהוא התחיל להעלות את הווינדוס בכלל לא ראיתי כלום בטלוויזיה... מישהוא יודע איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ושאני יוכל לראות גם ווינדוס ובצבע??? תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש כאן מישהו עם מסך ViewSonic P90F או ViewSonic P95F+? יש לי כמה שאלות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בניגוד לרוב הפונים, שמבקשים כרטיסי מסך אדירים, הדרישות שלי הן פשוטות יותר: 1. יש לי מחשב ללא כרטיסים - הכל onboard,עם יציאה אחת למסך (סמסונג 22"). 2. רכשתי עכשיו טלוויזיה שממוקמת לא רחוק מהמחשב. 3. אני מעוניין להתחבר לטלוויזיה לצורך: א. הקרנת סרטים מתוך המחשב. ב. שימוש כמסך extended. 4. מבקש הצעות לכרטיסים זולים ומספיק טובים (רצוי עם מאוורר). לאיזה כבלים אזדקק ? 5. אציין שאני לא משחק במשחקי מחשב, אלא רק אינטרנט, עבודה משרדית ותיכנות, ולכן הדרישות הן מינימליות. אודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI רדאון 9250 , הבעיה היא כאשר אני מחבר טלויזיה למחשב הוא קודם כול נתקע ואז לאחר RESET ידני הוא עולה ואז בזמן העליה אני רואה גם בצג וגם במסך הטלויזיה את שלב ה-POST והלוגו של ווינדוס ומשם ועלה המסך של המחשב מתעוות מחליף גוונים ונראה כאילו הנורה נשרפת בצג ובזמן הזה הטלויזיה מציגה את הווינדוס טוב, ברגע שאני מנתק את הטלויזיה ועושה שוב הפעלה מחדש המצב מסתדר, הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלי ATI ולא עזר. אנא עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי את הנייד ACER 5102 ובו יציאת VGA למסך נוסף. קניתי מתאם מVGA לSVIDEO וRCA וחיברתי הכול כמו שצריך. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב להרחיב את התצוגה למסך הנוסף אני מקבל תמונה מעוותת על הטלוויזיה וזה לא משנה בכלל איזה רזולוציה או שיטת שידור אני בוחר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים, זה ATI RADEO EXPRESS 1100 ואני לא יודע מה לעשות... אני אשמח לכל עזרה!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות Asus ZenBook Prime UX32VD-R3001H מפרט: יצרן: Asus, גודל: 13.3'', מעבד: Intel Core i5, נפח: 24GB, 500GB, כרטיס מסך: Nvidia, גודל זכרון: 4GB, רזולוציה: 1366x768, צבע: כסוף, אלומיניום, חיבורים: HDMI, USB 2.0, USB 3.0, Mini VGA, מערכת הפעלה: Windows 8, שפה: אנגלית, רוסית, עברית, תכונות: 5400RPM, SSD, UltraBook, מקלדת מוארת, בלוטות', WiDi, ללא כונן אופטי, משך אחריות: 3 שנים, יש לו כרטיס מסך GeForce GT 620M האם זה יתאים לי לתוכנות תלת מימד ועבודת גרפיקה? …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
דוד שלי קנה מחשב חדש והוא קיבל את הרדאון הנ"ל, אני רוצה לדעת אם הוא טוב, והאם הוא יותר טוב מספייר, ובכלל מה הציון שלו בבנצ'מארק..אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאודד!! ואל תגידו למה הוא לא לקח את ה5900xt, (הוא קנה אותו מאייבורי), תודה!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית כגון 3DMark Vantage בלי קשר לDX האים יש תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ובעבודה רגילה? יש מריחות כשגוררים חלון או משהו?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, אילו סוגי שידור הכרטיס ASUS GeForce 8600 gt מוציא מיציאת ה-VIDEO שלו? S-VIDEO או COMPONENT ? והאם ניתן לחבר אותו לטלויזיה ע"י מתאם ל-RCA? תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לאחר שלא נצפה שום דגם חדש או מרוענן שעושה שימוש בכרטיסי המותג, ברשת סבורים כי NVIDIA החליטה לחסל את הסדרה הצנועה ששימשה בתור חיזוק לליבות הגראפיות המובנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
- 1 follower
-