עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lotar_88,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. Started by MemoreXx,

/

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by alongi,

קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. Started by moshen1169,

1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?

5. אני חושב לקנות כרטיס טלויזה אבל אין לי מושג בתחום הזה. בעיקרון הכי חשוב לי זה שאני יוכל לראות טלויזה במסך המחשב... לא כל כך חשובה לי הקלטה של תוכניות. חשוב לי שיהיה שלט לטלויזיה ואולי גם שהתחנות ישמרו בזיכרון כי אין לי כח כל פעם מחדש לכוון תחנות בשביל לראות ערוץ מסויים. אז יש את הכרטיס הזה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2946717&refid=6 הוא גם מאפשר הקלטה למחשב, אבל אני לא כל כך מבין בזה. בקיצור, 2 שאלות: 1. מומלץ? יש לו בעיות מסויימות? 2. במידה ואני רוצה להקליט למחשב : הוא יקליט באיכות טובה? זה מעמיס על המעבד בזמן הקלטה? ( יש לי AMD 3200)

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by or_cool,

X2 והאם גם כרטיס 8 יעבוד על לוח של 2?? תודה מראש גברים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתכנן לקנות את ה-8800GT אבל בפורום מעבדים אמרוו לי שאולי כדאי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיו יותר חזקים.. השאלה שלי היא כזאת...נניח שאני ימתין יהיו כרטיסים יותר טובים מהGT בסדרה החדשה שאני אוכל לקנות בסביבות ה-1500 ש"ח?? כם אם תגידו לי שהמחירים שלהם ינועו בין 2000 ומעלה אז אני יוותר ואני יקנה את המחשב כבר עכשיו עם הGT ... עוד שאלה בקשר לDX10 אמרו לי בפורום מעבדים שה-GT לא בטוח יחזיק טוב משחקים שיצאו בטכנולוגיה הזאת בעתיד ..אז זה עוד דבר שחשוב לי לדעת.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by Kitzony,

אני צריך מסך crt אני לא מבין בזה כל כך אבל שיהיה עם 160 הרץ עד 800 שקל

9. שלום רב. הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בכרטיסי טלויזיה. אני מחפש כרטיס PCI פשוט, עם קלט composite, לצפייה בלבד ללא הקלטה, אין צורך בשלט. העדפה ראשית שלי - מכיוון שהוא מיועד לחבר Playstation 2 לשחק דרך המסך מחשב, אסור שיהיה delay בין תמונה לשלטי משחק. מפרט: : Core 2 6600 @ 2.40 GHz, nVidia GeForce 210, 2GB of DDR 2, Win7Ult 64b. אשמח מאוד להתייעץ עם אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה וניסו לחבר את ה PS2 למחשב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by ebrami,

שלום יש לי מעבד אינטל 1.8 ו 512 rdram היה לי geforce 3 ti 500 שנדפק אז כרגע אני עובד עם geforce 2 mx... חושב לקנות את הכרטיס xfx geforce 6600gt, agp, האם שווה לי? ואיזו חברה עדיף? xfx, gigabyte, leadtek או שבכלל עדיף סתם את מי שזול יותר?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. מותקנים אצלי דריברים ישנים מאוד 4.12 חשבתי להחליף אותם להכי חדשים 7.10 השאלה היא מה זה יתן לי? יש לי radeon 9800NP OS-XP אני ארגיש שיפור כלשהו ,אפילו מינימלי? או שאפילו יכולה להיות הרעה כלשהי ?

12. אני זקוק לכרטיס מסך חדש.. עכשיו התקציב שלי בין 300 ל-600... http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/22849.חומרה1.rar זה המפרט שלי.. תודה רבה לעוזרים

13. אני רוצה להעביר קלטת וידאו למחשב נתקלתי בכמה סוגי כרטיסים חלק סביב 400 שח וחלק מעל 1000 שח האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס שנותן איכות סבירה במחיר הנמוך?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by TimoTy,

למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. דרישות: 19 אינץ' 8ms (לפחות) העיקר של יהיה מריחות, קונטרסט טוב, בהירות טובה וכמובן שיהיה מסך איכותי! בלי חירתותים! למשחקים וסרטים בעיקר! תקציב:2000 ש"ח תודה מראש אח שלו אהה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך nvidia GeForce 8600GT 256MB איזה יצרן כדאי לי לקנות? כמובן שאני מחפש יצרן איכותי, שהמוצר שלו לא מתפרק אחרי שלושה חודשים, אבל כמובן במחירים סביר של ה500-550 שקל. (לא נורא אם קצת גולש מהתקציב)

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. Started by c4rl,

במהלך "טיפול 10,000" שאני מעביר למחשב שלי (פעם ראשונה, תהיו עדינים) קרה מקרה ומחפשי אצבע למאוורר של הכרטיס מסך שלי... פעמיים... עכשיו, מן הראוי, השלבים קצת עקומים פוגעים בצלעות קירור ועושים רעש נוראי. אחת ליום אני ממשיך לנסות לעקם בחזרה את השלבים, אבל באיזו שהוא שלב נמאס לי להדליק את המחשב-לשמוע רעש-לכבות את המחשב. יש פתרון הולם חוץ מלעקם לו את הצורה לצד השני, האם אפשר לחבר מאוורר (באיזו צורה) ולהחליף את הנוכחי? יש המלצות מיוחדות לכזה? הכרטיס שלי הוא Powercolor 5770 1GB.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by eladbu,

ההודעה עברה לפורום אחר

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. Started by crabrocket,

זה המפרט של המחשב שלי CPU Type Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset VIA VT8751(A) ProSavageDDR P4M266(A) System Memory 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/13/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Proview 986 [19"…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  21. הדריוור החדש לא עושה בעיות? ובמה הוא יותר טוב מהקודם?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by ilay22,

מישהו יכול להפנות אותי? עשיתי חיפוש, וגם ב TOM'S אין XT

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by dm_wa,

יש לי מסרטה וידאו ישנה ואני רוצה להעביר את כל הקלטות שלי למחשב כדי שאני אוכל לערוך אותם. מה אני צריך בשביל זה? [האם כרטיס מסך 7300GTS מספיק? או שאני צריך כרטיס טלויזיה? וידאו?] התקציב שלי לא ממש מוגדר מצד אחד אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל מצד שאני אני מעדיף להשקיע 400-500 שקל בשביל לקבל תוצאות טובות יותר אז אשמח אם תתיחסו לכרטיסים שונים בטווח המחירים האלה ולמה האחד טוב מהשני או למה לא. תודה מראש נ.ב אם יש לכם קישורים לביקורות מאמרים בנושא אשמח לקבל.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by crowbar87,

יש לי 4850X2 2GB, אחרי שפניתי לספייר באימייל בקשר לרעש של הקירור של הכרטיס הם שלחו לי באימייל ביוס מעודכן יותר שקט. נכנסתי לדוס עם DOK וכתבתי את הפקודות הבאות: atiflash -p 0 se87qam.006 -f atiflash -p 1 se87qas.006 -f אחרי כמה שניות עשיתי ריסט, נכנסתי לביוס, הגדרתי מחדש את הBOOT ונכנסתי כרגיל לווינדוס. אבל אני עדין אל רואה שום שינוי ברעש של הקירור. שמרתי את הביוס של הכרטיס באמעצות GPUZ ופתחתי אותו עם RBE ואני רואה שהפרמטרים בלשונית FAN לא השתנו. מה אני לא עושה נכון? ???

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. אוקיי היום הייתי לי בחנות מחשבים שיש לי קצת עבר טוב איתה... בכל מקרה החלטתי שאני קונה לי מחשב חדש טוב אבל רוצה לצאת מזה על גבול ה-5000 ומה שיצא זה 4864 בשביל הסט-אפ הזה: asus a8n sli deluxe AMD athlon 64 3500+ kingston 512 ddr 400 ( i have an extra 512 at my house ) Sony dvd-rw dual layer ומארז מידי רגיל אך עם ספק 500 וואט של טרמלטייק הארד דיסק 120 WD שיש לי גם כבר בבית עכשיו הכרטיסי מסך בגלל התקציב החלטתי ללכת על שני כרטיסי 6600GT של גיגהבייט 256 זיכרון כמובן.... עכשיו מאחר שעדיין אין לי ניסיון אישי עם נבידיה מפני שהייתי משתמש ATI עד עכשיו ( וכן נמאס לי מהמחשב עם ה9800XT ובא לי קצת משהו יותר חזק) הייתי מעוניין לדעת את דעתכם האישית בנושא... רק משהו אחד בלי …

דיונים חדשים בפורומים