כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לחבר את הכרטיס לטלויזיה בעזרת כבל ערוך 7-8 מטר שהכנתי לבד RCA בשני הצדדים לאחר ניסיונות רבים ובדיקת תקינות הכבל לא הצלחתי להגיע לתוצאות, אפילו החלפתי כרטיס וזה גם לא עזר הדריבר לא מזהה את החיבור לטלויזיה עד שאני לא מסמן force detection of my tv וכמו כן אני לא מצליח לסמן extend my windows desktop onto this monitor אני משתמש בדריברים הכי חדשים מאתר המוצר Gigabyte יכול להיות שהכבל ארוך מידי או לא איכותי מספיק? יש אולי איזה תוכנה כמו TV TOOL בשביל ATI?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום רציתי שתעזרו לי בבקשה ותסבירו לי מה זה DVI כי ממה שהבנתי זה עם יש לי מסך דק שתומך בDVI ויש לי כרטיס מסך שיש לו DVI אז אני יקבל תמונה באיכות דיגטלית ולא אנולגית . בתור אחד שצריך את זה לגרפיקה רציתי לדעת עד כמה יש לזה השפעה לביצועים למי שעובד עם גרפיקה האם אני יראה יותר חד או שלא רואים ממש הבדל. אם שווה להוסיף תכסף ולרכוש כרטיס מסך עם DVI . שאלה שנייה תמילצו לי בבקשה יש לי התלבטות בין מסך VIEWSONIC VP171 למסך SAMSUNG172T כמו כן איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1500 שקל שתומך בDVI ויהיה לו שילוב טוב עם המסך הדק
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אוקי אז קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני חצי שנה הוא של Sapphire עכשיו אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר כי הוא ממש מסריח קירור דפוק ביצועים גם מגעילים ניסיתי אותו בהרבה משחקים והוא פשוט לא מביא מה שצריכים מכרטיסי עתיד קניתי אותו ב1200 שקל והיום המחיר הכי נמוך שלו זה 827 בפלונטר לפי פה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424399 עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול להחליף אותו במחיר שקניתי אותו בעד 8600 GTS של Leadtek או שאני חייב להחליף אותו במחיר של 827 אני חייב להזכיר שהוא עלה 1200 לפני חצי שנה (קצת לפני שיצאו ה8XXX) ובכלל האם כדאי להחליף אותו במשהו אחר? כי אני ממש מבואס ממנו עריכה: הנה רשימה קטנה של כרטיסים באופצייה Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII,…
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb לאיזה גודל מסך הוא יתאים? 22 זה טוב או 20? ולמישהו יש מסך מומלחץ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש פה כמה בניצ'ים: http://www.lostcircuits.com/video/sapphire_x800xt/7.shtml זה בין X800XT ל6800ULTRA: http://www.digital-daily.com/video/geforce6800ultra-vs-radeon800xt/index04.htm עוד אחד http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=28520&page=1&pp=15 מה אתם אומרים מה יותר שווה מה יותר טוב? ואם הפיצ'רים(כמו SM3) שיש לNVIDIA משפיעים או שלא להתייחס?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי כרטיס מסך של msi-7600GS DDR3 256MB 128 BIT. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ולקנות משהו שפעיל משחקים חלק יותר וטוב יותר,אין העדפה בין נווידיה לריידון.. תקציב-600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לפני זמן מה התחדשתי במחשב יש לי מעבד i5 עם קירור רגיל ב 120 שקל ומארז עם אוורור טוב 3 מאווררים וכטיס מסך nvidia 560 gtx שאני משחק לדוגמא בניד פור ספיד ה gpu מגיע ל50 מעלות אחרי חצי שעה של משחק זה נורמלי ועד כמה מעלות מותר לכרטיס מסך להגיע תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש כרטיס 6600GT 128MB ולי כרגע יש ATI Radeon 9550 256MB *כן אני יודע שהמגה לא כל כך חשוב.... אז ככה, חבר שלי מעוניין למכור את ה 6600GT שלו והשאלה שלי האם כדי לי להחליף את הראדאון שלי בזה? האם 6600GT חזק יותר מהראדאון שלי? הוא מוכר בערך ב 300 שקל... (לא עשה אובר קלוק ושימוש רגיל עם קירור סטוק כרטיס כמו חדש גם כן הוא לא כל כך מבין אז לא נגע בו גם) אולי אני אצליח לשכנע אותו למכור ב 250.... אז אם תוכלו לייעץ לי... האם כדאי לי להחליף ועוד שאלה: האם ה 6600GT טוב יותר עם קירור חזק ואיכותי ל OC מאשר הראדאון עם קירור חזק ואיכותי? מי מהם טוב יותר ל OC ? שאלה 3: או האם כדי לי כבר לקנות ב 500 שקל (תקציב שלי כמובן עם סטייה לפה ולשם אבל לא גדולה בכלל) לקנות כרטיס חדש אך…
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
Sparkle GeForce 6600 Series - SP-AG43DH פשוט מעולם לא שמעתי על החברה Sparkle אז רציתי לדעת מה דעתכם, בתודה מראש. בלוטוס.
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא G33-DS3R . כמו כן מה זה PCI EXPRESS 2 והאם לוח האם שלי תומך בו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס: Gigabyte GeFerce 6600GT PCie non VIVO כשהרצתי כמה חיפושים מצאתי שני קירורים של הכרטיס הנ"ל: איזה מביניהם אני אקבל ? יכול להיות שאחד מהם זה AGP ?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי כרטיס שאין לי מושג של איזה חברה והדגם הוא lr214 rev. צריך דרייברים לוינדוס. עשיתתי חיפוש בגוגל וכל האתרים שעולים ברוסית ואין לי מושג איך להשיג...תודה למי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
בעיקר להריץ משחקים חזקים... מסך 19" (מלבני) כרגע יש לי x1950gt חשבתי על HD4770 הנה המפרט שלי תגידו לי מה כדאי לי במסגרת התקציב (לא משנה אם זה RADEON אם GFORCE) ספק: (מה שהיה רשום על המדבקה) L&C B500E MAX 400W real total output 500W MAX מעבד: core 2 duo E4300 זכרון: (4 GB בכללי) kingstone 1GBx2 2GB לוח: Intel Bad Axe D975XBX (זה מפרט שבנוי גם בשביל להריץ MAC מה שהתברר לי כטעות כי אני לא השתמשתי בMAC פעם אחת) תודה רבה נ.ב הלוח שלי יכול להריץ CF?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תומך בכל סדרת ה8800 ולא רק בULTRA. כמו שפורסם. לינק לדמו: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1643&file=1&evp=cc8450232865dc636daaae4fe49d24a9 תמונות מהמערכת שלי:
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
למישהו יש מידע על x1600pro agp?? (סקירות) וחנויות שאפשר לקנות אותו בהן http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/29_reg1.doc
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך בערך כחודש וחצי , עד לפני שבוע המסך עבד יפה מאוד והבעיה היא פשוט ריצוד די מעצבן של המסך מפעם לפעם יש לי כרטיס מסך של R9600P עם דרייברים מעודכנים וכרגע המסך הוא על 85HZ ניסיתי לשנות וכד'.... ללא שינוי האם הבעיה במסך?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך, קניתי את המחשב לפני חצי שנה בערך באמצע החופש הגדול שעבר.. לפני כמה חודשים התחילו להופיע לי קווים מוזרים כאילו חלק מהחפצים במשחק נמרחים.. מקווה שתבינו ותעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני משחק El Matador על הגרפיקה הכי גבוהה שאפשר עם AAx4 ו- AFx8 והכל עובד טוב וחלק... אבל הצללים ממש ממש מפוקסלים וזה מעצבן! מה אפשר לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, יום שלישי אני קונה את הכרטיס מסך 3870X2. אמרו לי שכרטיס מסך זה מחברת HIS יותר טוב מבחינת הקירור עכשיו קודם כל זה נכון ? האם יש הבדלים בינו לבין הכרטיס מהחברה SAPPHIRE ? מה ההבדלים ביניהם הכוח האיכות והקירור ? ועם נגיד באמת יש ל-HIS קירור טוב, אז ההבדלים יהיו בולטים ?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9600XT 256MB ורואים מטושטש בטלויזיה, בדקתי את כל החיבורים והם בסדר אני על PAL-B וניסיתי את כל השאר ועדיין מטושטש
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה אליכם... אולי אתם יכולים להביא לי את כול הסוגים של כרטיסי מסך התומכים בDX10? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
השותפה ארוכת השנים של AMD מבצעת הכרזה על צמד כרטיסי מסך חדשים שעשויים להעיד על מצבו הקשה של עולם הכרייה הקריפטוגרפיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, איך הכרטיס של ASUS מסדרת 8800GTS 640MB PCI-E? בהתחלה רציתי Leadtek אך הוא לא היה במלאי אז הלכתי ל-ASUS שהיה זמין יותר וגם קצת יותר יקר. שניהם עם 3 שנות אחריות שעד תומן ASUS אמורה להתפצל ל-3 חברות לפי הפרסומים. הכרטיס יהיה על לוח אם של Asus Deluxe עם מחשב חדש שבין השאר כולל 4GB זכרון פנימי 800MHZ, מעבד QUAD 2.4, כרטיס קול SB X-FI PLATINUM, כרטיס טלויזיה וכו'. המסך הוא 19" LCD של סמסונג. גיימר כבד אני לא, אבל במשחקים שאני מתכוון להריץ (BioShock, C&C3 וכו') האיכות צריכה להיות כמה שיותר טובה אם כי לא ברזולוציות הכי גבוהות. הדגם הזה הוא מעבר למה שאני צריך זה ברור, אך שהכל יעבוד חלק ובלי בעיות ושאפשר להשקיע לא רציתי שהכרטיס מסך יהיה "צוואר הבקבוק". השאלה לא אם הסדרה …
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-