כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם כרטיסים של ATI תומכים תמיכת HARDWARE ב OPEN GL כמו הכרטיסים של NVIDIA? והאם יש הבדל שזה תומך HARDWARE או SOFTWARE??
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אמצע השוק מקבל כרטיס מסך חדש - Radeon RX 7600 של AMD. עם תג מחיר שקיבל שינוי בהול רק יממה לפני הביקורת - האם הגיע הזמן לשדרג מהחומרה הקיימת? בדקנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי כרטיס EASY TV CAPTURE במחשב (כרטיס TV עם שלט רחוק - אינו כולל FM ). חיברתי לכרטיס אנטנת טלויזיה (לא כבלים) וה TUNER שלו נעל על תמונת הודאו של ערוצים 1 ו 2 באיכות סבירה אך לא נשמע הקול. את חיבור הקול ביצעתי בעזרת כבל אודיו קצר המסופק עם הכרטיס, ע:י חיבורו בין יציאת ה AUDIO OUT בכרטיס ה TV לכניסת ה LINE IN במחברי הקול של לוח האם (לוח האם הינו GA-P35-DS4 ועליו כרטיס מסך PLUS X1550 של PALIT ). מבקש עזרתכם כיצד לבצע החיבור כדי לשמוע את הקול של ערוצי הטלויזיה - כאמור אני רואה תמונה בלבד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול איזה hd4850 512M יותר טוב? של חברת GIGABYTE או של חברת SAPPHIRE? או של MSI? ואיזה דגם בדיוק עדיף במסגרת של כ 900 ש"ח תודה המפרט- מעבד E8500 זכרון - 2GB 800MHZ אני משחק ברזולוציה 1024*768
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך של החברה XFX והיקרור שישוב עליו הסטוק הוא מאורר די טוב אבל הבעיה בו שהוא מאוד מאוד רועש וחיפשתי באינטרנט(באתרים בארץ לא מתכוון להזמין מחול) קירור עד 100 שח לכרטיס ולא הצלחתי למצוא משהו שמתאים ככול דבר טוב שראיתי עד 100 שח לא התאים לי לכרטיס אז בבקשה תעזרו לי למצוא קיורו טוב עד 100 שח ועדיף שהוא יתלבש על הכרטיס מסך..
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כ.מסך עם 2 יציאות DVI לעבודה במשרד חשוב שהכרטיס יתמוך ברזולוציה 1920 על 1200 (זו לא רזולוציה נפוצה מאוד, זה WIDESCREEN עם יחס של 16:10 ולא 16:9 ) אבל מספיק תמיכה כזו בדו-מימד, לפי מיטב הבנתי רוב הכרטיסים החדשים היום יכולים להגיע לרזולוציה זו בדו מימד. הכרטיס צריך להיות ב SLOT AGP, והתקציב הוא עד 700 שקל, (כאשר עדיף פחות) השיקול העיקרי זה 2 יציאות DVI ועמידה ברזולוציה בדו מימד, האיכות של הכרטיס בתלת מימד מהווה פקטור קטן יותר. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס כזה ואם אפשר לינקים לאיפה אפשר להשיג אותו בארץ
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
^^^^^^^ בערך עוד כמה זמן..??
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש וזהו הכרטיס שיש בו. האם הכרטיס הזה הוא סביר כלומר יריץ לי משחקים כמו פרו ופיפא? במחשב הנייח אני כל הזמן מחליף תדרייברים של הכרטיס מסך האם ככה צריך לעשות גם בנייד? ואם כן באיזה אתר אני מוריד אותם? (עד עכשיו התעסקתי רק עם כרטיסים של ati) תודה מראש!! ומצטער על השאלות הללו פשוט אין לי מושג בכל מה שקשור למחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קניתי מחשב דיי טוב ואיתו גם כרטיס מסך שאני מסופק לגביו כי ראיתי משהו יותר זול וspec על הנייר יותר טוב המחשב : Q9300 2.5ghz 6mb + Freezer Pro 7 ocz 4gb (2X2gb) cl 5 evga 9600gt superclocked 512mb gigabyte P35-ds3L Seagate 500GB 7200RPM, 32MB HEC 500TD-TF 500W Compucase CI-6A21 Black and Silver עכשיו ראיתי בFoxPC את זה XFX GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog עכשיו הוא בא במחיר של 880 שקל , עם Call Of Duty 4 כלול עם Core Clock 740 Memory 2000 מצד שני הEVGA מגיע עם 675 Core Clock 1800 Memory והוא עולה לי 980 ההזמנה כבר יצאה בKSP בשביל 200 בזיכרון עוד 65 בליבה שווה לי לבטל את הכרטיס שהזמנתי שמה ולקנות בFOXPC בנפרד ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8600GT ואני לא יודע איזה חברה לבחור לו... אם תוכלו לעזור חי אני אשמח מאוד... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום רב בשעה טובה עברתי למחשב נייד נחמד וזריז ( לא חשוב איזה ) עכשיו את המחשב הנייח אני מעוניין לתת לאחיין שלי כדי שיהנה ממנו מפרט המחשב הנייח הוא כדלקמן מעבד 3.4 GHZ P4 מספר 650 זיכרון 2 GB GHZ DDR 2 667 MHZ לוח אם P5GC MX הארד דיסק 80 GB הרעיון הוא לקנות כרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח וממש לא יותר כדי שהאו יוכל להנות ממשחקים עד כמה שניתן מהמחשב הזה אני נורא אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לכל מי שיש ידע ממש נחרב בנושא אני אודה לו זאת החלטה שאני מחכה לה כבר הרבה זמן וזה עוצר אותי מלקנות את המפרט שאני רוצה. 1. CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 Gigabyte NVIDIA GeForce 7950GX2 1GB PCI-e GV-3D1-7950-RH .2
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי במשחק GoW יש לי חיתוכים בתמונה למרות שהסנכרון האנכי עובד... האפ פי אס נראה בסדר גמור ואין שם קטעים איטיים אבל נראה כאילו התמונה נחתכת מפעם לפעם... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הוא יקודד רק דרך הכרטיס.. רק דרך המעבד יקודד דרך שניהם יחד... מה הוא יעשה?? ואם זה כרטיס TV אחר...זה משנה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
DX11 האם יצא בדור הבא של ATI 40 NM רבעון 2
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם!, היום חיברתי גם את המסך השני שלי, וכרגע אני עובד עם 2 מסכים בו זמנית, מסך אחד 19 אינטש והשני 15, המסך 15 מאוד קטן לעומת ה19 ככה שזה נראה די עלוב, בהתחלה קצת קשה להתרגל לשני מסכים אבל זה כיף, אני די חדש בכל העסק הזה ומה שרציתי בעצם לשאול זה אילו עוד שימושים אפשר לבצע עם 2 מסכים? כל מיני טיפים למיניהם אני גם אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם כרטיס Geforce4 MX 420 GO 32M עד לאחרונה חיברתי אותו לטלוויזיה והכל היה מצויין. לא מזמן ניסיתי לחבר אותו והגעתי למצב שלא מוצגת תמונה בכלל בטלוויזיה. אם מישהו מכיר את מסך ההגדרות של Geforce ב-winXp, אז נראה כאילו הכרטיס כן מזהה שמחוברת טלוויזיה (ז"א הוא נותן לי את האפשרות לבחור שהמסך השני הוא טלוויזיה) אבל פשוט לא מוצגת תמונה בכלל. אני לא יודע אם זו בעיה של חומרה או שאחת התוכניות בחלונות החליטה להפריע. (ד"א, אני יודע שאין בעיה עם הטלוויזיה בגלל שחיברתי מחשב אחר וזה עבד מצויין) 1. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לבדוק את התקינות של הכרטיס? 2. יש למישהו רעיון מה קורה פה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-