כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , קיבלתי מסך חדש samsung syncmater 710n אתמול והוא בא לי עם דיסק יש לי שאלה מה זה הדיסק הזה?מה הוא עושה?תודה לעוזר
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי PS2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שלי, בגלל שהOUTPUT של הPS2 זה AV והINPUT של המסך הוא VGA/DVI, לא ניתן לחברם באופן רגיל. יש לי כרטיס מסך Radeon HD4850, עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזהשהו דרך לעשות עם זה משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, כמו חבר שלי יש לי בדיוק אותה בעיה שהagp spped x4 ולא 8 כמו שצריך יש לי לוח אם epox8rda עכשיו השארתי הודעות בת'רד שהוא פתח אך לא ממש עזרו לי אז החלטתי לפתוח הודעה משלי. אם אתם יכולים להביא לי קישור לדרייברים של הלוח אם הנ"ל או להסביר לי מה לעשות , תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה 1900XTX512 רציתי לדעת איך אני מעביר שאני יוכל לראות גם בטלויזיה וגם המחשב ? השתגעתי הכל ניסיתי ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אוקיי אחרי שהתקנתי את הרדיאטור פרו 9800 ( סאפיר ) ועשיתי פורמט, הכל טוב ויפה המחשב עלה אומנם עם מספר תקיעות בהתחלה אבל זה לא קשור כרגע. הבעיה היא כזאת. התקנתי את המשחק אנריל 2 ( מקורי ) והמשחק קירטע בצורה איומה. קצב פריימים איום ונורא ( בערך 15 פריימים בזמן אקשן בשטח פתוח כשהכל על HIGH ). חישפתי את המקור לבעיה ונראה לי שגיליתי. ה AGP בהגדרות היה על 0. 2 האפשרויות האחרות הם 4 ו 8. בדקתי בלוח אם בביוס, והאפשרות שהייתה היא 8 והיא כבר הייתה מסומנת. כלומר ה AGP עבד על 8 כל הזמן. מה עושים ?! האם זאת הבעיה לביצועים הירודים באנריל 2 ? התוצאה באקוואהמארק - 18722 . זה בסדר או שבגלל הבעיה עם ה AGP זאת התוצאה שאני מקבל ?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני אציג את הסיפור מתחילתו : אני קונה את המחשב החדש שלי בחנות שכונתית ... שהיא בעיקרון עובדת עם מספר ספקים מצומצם אך היא יכולה גם להזמין מספקים אחרים במידה ואני מבקש... הבעיה היא שהוא לא יודע מי הספקים האחרים . בכל אופן תחילה הייתי אמור להזמין 6800 GT של אלבטרון אבל התברר לי שהכרטיס יגיע רק עוד שבועיים , ולא ממש בא לי להמתין.. כתחלופה הוא הציעה כרטיס של GAINWARD 6800 GT שעולה 200 שקל יותר... זאת אפשרות אחת.. אפשרות אחרת היא להזמין מספק אחר , אך אינני מעונין להמתין לכרטיס אם הוא לא בהספקה מידית ... אולי מישהו פה יודעה על הספקים ואם אפשר לדבר איתם ? אפשרות שלישית .. לקחת SAPPHIRE X800 PRO ... עכשיו.. הנני שחקן קאונטר סטרייק ו HL 2 בעיקרון ... ואני לא יודע \ לא סומך על כרט…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך HD4870X2 והוא עושה המון בעיות. יש לו 4GB זיכרון ומעבד Q9550. הוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והוא מתלבט בין GTX570 לGTX580. יש לו מסך 24 אינץ' של סמסונג. איזה כרטיס מסך כדאי?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי יש ברשותי כ2000 שקלים לקניית מסך lcd בגודל 17 אינץ'. האם תוכלו להמליץ לי על המסך הטוב ביותר לתקציבי?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
(ראו שאר המפרט רשום בצד) לא עמדתי בפיתוי ואני מנצל ביקור מולדת של חבר לקניית 9600GT (כרטיס מעט מומהר, של חברת איבוריי.. אהם.. MSI), בייחוד שהמחיר כולל משלוח דומה לזה של 8600GTS בארץ (170 דולר לפני החזר בדואר של 20 דולר). כמובן שרק בדיעבד נזכרתי שכדאי שאעיף מבט בספק הכוח שלי - הנתונים הרשומים מעלה הם נתוני הספק הרשמיים לאורך זמן. רשום שהספק יכול להגיע למקסימום 18 אמפר תחת עומס רגעי, אבל אני לא ממש מעונין לבדוק את זה. האם אני יכול להיות רגוע או להתחיל לחפש ספק אחר? תוספת בעריכה - דגם הספק שלי הוא 475VD-AT תוספת אחרונה - אפשר מבחינתי לנעול את הדיון - הכרטיס הוחלף בסכין מטבח משובחת שלא ניתן להשיג בארץ... יצטרך לחכות להזדמנות אחרת.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
3DMARK SCORE:2071 SM 2.0 SCORE:883 HDR/SM 3.0 SCORE:826 CPU SCORE:707 כרטיס מסך 7600GS סיילנט של אסוס. ** תמונה מצורפת של עוד פרטים...! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני חושב שהכל כתוב.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה המסך איכותי 17 אינץ' 8ms בטווח מחירים עד 2000 ש"ח? ומה ההבדל בין פאנל - NTfilm ל-PVA והאם צריך לבדוק את זה כאשר קונים מסך דק ? לי הציעו מסך דק 17 אינץ' של liteon במהירות 8ms בחיר 1550. האם הוא איכותי? כי אני לא שמעתי על המסכים של Liteon ... אשמח אם תוכלו לענות לכל שאלותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין הכרטיסים הנ"ל - ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח כשה-2900 זול יותר. מה ההבדלים ביניהם? יתרונות\חסרונות? שאר המפרט: E2160 GA-P31-S3L 2*1GB 800MHZ carsair וספק fsp-400PNR תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קודם כול מי שצריך לראות את המפרט שלי אז יש אותו בצד ימין מתחת לשם משתמש (=אין לי כוח להתחיל לרשום אותו פה) כרגע אני עובד עם מסך 22" ברזולוציה טבעית של 1680X1050 ויש לי את ה-8600GT של GIGABYTE עם 256MB GDDR3 השאלה האם אני ארגיש הבדל בביצועים עם אחד מהכרטיסי מסך האלה: (איפה יותר ואיפה פחות) 1-כרטיסי מסך GIGABYTE - 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5372 2-כרטיסי מסך MSI - 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 נ"ב:ואל תתחילו לרשום המלצות לכרטיסי מסך של ATI (=לאור הניסיון הגרוע שלי עם החברה הזו,אפילו אם תתנו לי בחינם כזה אני אשבור אותו לחצי)
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חיברתי כבל מה-tv-out בכרטיס המסך לטלויזיה והמחשב לא מזהה את ;D הטלויזיה ממה זה יכול לנבוע? תודה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקחת את כרטיס המסך שלי הנוכחי geforce 6 series turbo chache ולחבר אותו לחדש כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe האם אפשר לעשות ביניהם crossfire\sli אני לא ממש מבין בזה אבל אם יש דרך אז יש לי מישו שיחבר. מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 1000 שקל למשחקים בעיקר? צריך תשובה מהירה - תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שמעתי שהם מגיעים לכמויות אדירות של צינורות מעבדים...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקרטיס מסך הזה.. תגובות יתרונות חסרונות
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
מה צריכה להיות הטמפ' של 7600GT בזמן מאמץ ובזמן מנוחה?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול חוות דעת על כרטיס שקניתי AGP msi nx6600 vtd128 diamond הכרטיס מגיע כבר שהוא Overclock כך שהמעבד שלו רץ במהירות 400 מגהרץ,והזכרונות (128 מגבייט) ddr3 רצים במהירות 800 מגהרץ. קראתי עליו ביקורות טובות מחו"ל בכך שהוא מתקרב ליכולות של ה- 6600GT
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-