כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב עם לוח אם : Asus M2A-VM ואני מתלבט מה לקנות שני הכרטיסים באותו מחיר ואני צריך את זה שיותר טוב למשחקים, אף פעם לא שמעתי על החברה Albatron האם שווה לרכוש כרטיס מסוג זה..? ALBATRON nVIDIA Geforce 8600GT 512MB DDR3 PCIe או זה : Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe תודה לעוזרים,זה ממש חשוב.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע בקשתי המלצה לכריס מסך שיריץ את MEDAL OF HONOR - AIROBORNE (כן, זה אני, הגיימר המזדקן...). המלצתם לי על גיפורס 7600 GT אבל אני לא מוצא כזה אלא רק GS. להזכירכם, להלן מפרט המחשב שלי: מעבד - pentium 4 2.8GHZ לוח אם ASUS P4 800X זכרון 512MB ספק כוח XP PRO כניסת AGP 4 MX GFORCE 440 השאלה היא מה ההבדל בין GS ל- GT והאם ה- GS לא יאפשר לי להריץ את המשחק ומשחקים דומים בעתיד, כראוי? תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ההצעה שקיבלתי 239 דולר עם תוכלו לתת לי ביקורת מנסיון אודה לכם
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם אני שוקל לרכוש מסך דק והמליצו לי על המסך של BENQ FP951 נתוני הקונטראסט שלו מצויינים 1:700 אך מעבר לזה אני לא מבין גדול במסכים דקים וקשה לי להחליט. הנה הקישור למסך http://www.benq.com/display/lcd_fp951.html מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
בכל פעם אני מאתחל את המחשב קופצת לי חלון ההודעה הזה ... האם אני יכול להוריד אותה ? ההודעה התחילה בעקבות ההתקנה של הדרייוור החדש 90 . תודה .
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי p4 1500 256 mb rdram לוח intel 850 mv agp 4x,2x איזה כרטיס כדאי לי לקנות שיתאים למחשב שלי ושלא עובר 500 שח תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך בערך כחודש וחצי , עד לפני שבוע המסך עבד יפה מאוד והבעיה היא פשוט ריצוד די מעצבן של המסך מפעם לפעם יש לי כרטיס מסך של R9600P עם דרייברים מעודכנים וכרגע המסך הוא על 85HZ ניסיתי לשנות וכד'.... ללא שינוי האם הבעיה במסך?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכרטיס מסך מגיע חיבור HDMI? ואם כן.. איך היא מגיע? כחיבור עצמו כמו שהוא נראה בטלויזיה, או שזה בא במתאם כלשהו? ראיתי כאן , שזה אותו הכרטיס מסך רק של MSI , שמגיעים מתאמים כאלה.. ואני חושב שהאפור זה של HDMI. האם זה מגיע ככה גם בערכה של ה-GECUBE?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
?X1950 Pro 512MB GDDR3 ArcticCooling 2DVI VIVO PCI-E Retail? ב- 1390 ש"ח כרטיס חדש של POWER COLOR ב - KSP ..... איך הוא שווה ?? כדאי לקנות במקום ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 ש"ח ????
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום , בצער רב מסך המחשב שלי LG F900P מת. כאחד שלא ממש אוהב מסכי LCD יצאתי לחפש אחרי מסך CRT חלופי אבל אלו כך נדמה אוזלים מהשוק והיבואנים מעדיפים שלא להביא אותם יותר. אז כנראה שלא תיהיה לי ברירה אלא לקנות LCD. אז בעוד שבמסכי CRT הבנתי משהו בLCD אני לא מבין כלום. אפשר לקבל המלצות על מסכי 19 אינטש ? תודה רבה. יוני.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אצלי רשום 8.6.... יש אצלי בעיה או שזה אצל כולם ככה?....
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
האם נזק לכרטיס מסך כתוצאה מ-OC יכולה לגרום נזק גם למסך?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי שאלה לגבי ה Video Settings שנמצאים ב CCC, שנקראים גם ATI Avivo HD. בקיצר ראיתי שיש שם הרבה הגדרות כדי לשפר את איכות התמונה וקראתי איזו ביקורת שמסבירה איך לשנות אותן אבל הבעיה היא שאני מריץ סרט ומנסה לראות את השינויים בזמן אמת, בנגן שאני משתמש בו לא רואים שום שינוי באיכות הסרט. אני משתמש ב VLC והפעלתי את האופציה של GPU Acceleration אבל לא משנה כמה הגדרות ניסיתי לשנות לא ראיתי שינוי באיכות הוידאו. יש איזה נגן מסויים שזה אמור לעבוד איתו? אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הרבה מאיתנו התבאסנו שבצ'יפסט החדש של אינטל (965) שיצאו איתו כמה מהלוחות אם הטובים ביותר (כמובן P5B DLX) אין אפשרות לCF(אפילו שזה מערך יקר מדי לפחות שתהיה האפשרות) ובכל זאת יש זוג כניסות לכרטיסי מסך! אז חדשות טובות ! גלשתי קצת בפורומים של XS ומצאתי היום שATI הכריזו שהם יוציאו בקרוב דרייברים שיתמכו בCF בצ'יפסט הזה! החלק המבאס הוא שזה הולך להיות כניסה אחת 16X וכניסה שניה 4X אבל גם זה משהו ואני מקווה שיתחילו עכשיו לעשות אותם עם 2 כניסות 16X וזהו יש לנו אחלה צ'יפסט מחודש תומך CF וזו התקדמות מקור:http://www.vr-zone.com/?i=4017
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם ל PCI-E 2 יש יתרונות משמעותיים שיכולים לבוא לידי ביטוי בקרוב? (אני מצטער אם זו שאלת ניבוי עתידות, אני שואל בהנחה שמידע לגבי זה כבר קיים)
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך אני אמור לבדוק את הטמפ' של הכרטיס.?? לאחרונה יש לי בעיה כאשר אני מאמץ את הכרטיס (נכנס למשחק וכו') אז המחשב נעצר לרגע ואז כל מיני צבעים במסך משתגעים ואז המחשב נתקע ולאחר מכן עושה ריסט.. לדעתי הכרטיס מתחמם אבל אני לא יודע איך לבדוק טמפ' וגם אם אני אבדוק ואראה שאכן הכרטיס רותח ואפשר להכין עליו חביתה - מה אני עושה אחר כך?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ממה שראיתי יש לי את הקירור סטוק הכי טוב, וכנראה הוא יהיה הכרטיס הבא שלי. בכל אופן, מגיע איתו איזה משחק?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
למשל בהשוואה ל eVGA7300GS (לשניהם מפרט דומה, AX550 עולה כ- 50 ש"ח פחות) ? הכרטיס לצרכים בסיסיים - לא משחקים כבדים. חשוב שיהיה אמין ולא יקר עם ביצועים בסיסיים תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה קטנה בנוגע למסכים . אני מתלבט , מה עדיף יותר למשחקים , מסכי LCD העכשויים שמגיעים ל 2MS , או מסכי CRT הטובים והישנים. בלי להתיחס ליתרון לש המקום שכל אחד מקנה מה עדיף יותר וטוב יותר?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITORהמליצו לי לקחת את המסך הזה לכרטיסLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 השאלה שלי היא האם זה שילוב טוב והאם יש מסך יותר טוב במחיר של עד 1300 שקל
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-