עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Da-Funk,

שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים כבר בערך שבוע.. וזה משגע אותי.... :> שיגעתי פה אנשים בהודעות פרטיות אבל רק הסתבכתי יותר.... אז ככה הגעתי למסקנה שאני הולך על Gforce... ההתלבטות שלי היא בין XFX 6600 GT AGP - 1350 XFX 6800 NU - 1680 האם שווה לי לשלם את ההפרש בשביל עוד 4 צינורות עיבוד.. (12).. ואם יכולת לפתוח עוד 4...? והאם העובדה של 6800 יש זיכרון DDR רגיל הופכת אותו לנחות יותר....?.. הייתי רוצה לדעת עוד יתרונות וחסרונות ל2יהם... אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט... תודה מראש... נ.ב.: בבקשה אל תמליצו לי לחכות.. אין לי סבלנות יותר

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by lazygecko,

שלום. יש לי מחשב עם Gforce 4 MMX ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הבעיה, שאני לא מצליח לקבל תמונת צבע ב TV. לכרטיס יש יציאת SVIDEO. יש לי כבל קטן כזה שממיר Svideo לחיבור וידאו רגיל. בעזרת כבל זה אני לא מקבל תמונה בכלל בטלוויזיה. אם אני מחבר לכניסת SVIDEO בטלוויזה עם כבל SVIDEO אני מקבל תמונה, אבל שחור-לבן. נסיתי לשנות ל M/Pal , B/Pal וכל שאר הירקות, לא עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה !

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by sma,

מתלבט אם לקנות או לא. קיבל ביקורות טובות בזאפ. כמו כן הציעו לי את xerox xa319 ב-1740 ש"ח עם אחריות של 5 שנים בבית הלקוח. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  5. אני צריך המלצה לגבי כרטיס כזה והכי חשוב AGP. עדיף ב 500 אבל אפשר לנדוד עד 550. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by hiho,

מפרט: C2D E6600 intel 512X2 ddr2 667 250 G hard disk does it matter ספק,איך אני יודע? בתכלס זה מחשב של HP עם chipset של אינטל Q965 הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא מובנה אז זה לא משהוא... אני מחפש כרטיס למשחקים לדוגמא Cs gta and such... מקווה שתעזרו לי אה ומחיר מקסימלי בסביבות ה 500-600

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  7. קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by טריפ,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות לכרטיס מסך אוברקלוקינג עד כמה אני יכוול להגיע איתו אם בכלל אני יכול להגיע איתו למשהו

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by X-Gamer,

יש לי כרטיס GF4MX עד היום הייתי משחק בפאר קרי על ההגדרות הבאות: 1024x768 AFx2 NoAA Water: High Textura: Very High Pratic(משהו כזה)- Very High Shedow: Low Light: Med עכשיו רק רציתי לראות איך המשחק נראה עם צללים ואורות על Very High שיניתי הגדרות, יצאתי ונכנסתי למשחק ואיך שהמשחק התחיל המחשב עשה ריסט למה?

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by crabrocket,

מישהו יכול להגיד לי אם הכרטיס הזה הוא agp? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7088 לא כתוב שם ונכנסתי לאתר היצרן ושם יש שתיים כאלה אחד שהדגם שלו נגמר באותיות uds ועליו לא כתוב agp וזה מה שיש באתר שהבאתי וחד שנגמר בותיות udl ועליו כתוב מפורש pcie, מישהו יכול לעזור לי כי אם זה agp נראה לי ששוה לקנות אותו. אתר היצרן(xfx): http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=198676#

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by avivlevy,

אני לא ממש מתמצא בדרברים של ATI אז אני צריך קצת עזרה. איך אני עושה שיהיה אפשר לראות גם בבמסך מחשב (LCD) וגם בבפלזמה? אני מחבר את הפלזמה דרך כבל סופר וידיאו - RAC.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. שלום חברים. בשבוע הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מסדרה GEFORCE 9600 וצריך את ההמלצות שלכם. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2753 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לכרטיסים אחרים בתווך מחירים 850-950 ש"ח. בשלב זה אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעדיף לקנות כ. מסך עם מאוורר טוב. תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. היי, *השאלה בכותרת. **סליחה על הבורות :s05: . תודה רבה מראש .

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי בעיה בכרטיס מסך hd 4850 הבעיה: שחקתי משחק לא כבד ולא דורש דרישות גבוהות ופתאום מתכבה לי המסך והוא רושם לי power saving mode ואני מסתקל על הכרטיס והוא הדליק לי נורית אדומה הכרטיס של msi אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 20:05:24 תגיבו לי בבקשה אני צריך את העזרה שלכם !!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. היי, יש לי ויסטה 64, ולפי מה שהבנתי אנוידיה עדיין לא ממש טרחו להוציא דרייור לVIVO שלהם לויסטה בכלל, אולי יש דרייור צד שלישי שעושה את העבודה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. טוב תראו, המחשב שלי במפרט. הרצתי 3DMARK2003 V360, וקיבלתי 2265. ניסיתי עם OC למעבד ל3.0 וניצול הזכרון במלואו יחס 1:1 וקיבלתי אותו דבר, ככה שהמעבד הוא לא צוואר בקבוק. הדרייבר שאני משתמש בו הוא אומגה 2.5.9.7 מבוסס C4.12, כי ממה שהבנתי פה בפורום הם טובים יותר מהקאטאליסט 5.1. התוצאה לא קצת נמוכה? סתכלו פה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103834.0 הוא קיבל 2700..עם גרסא ישנה יותר של אומגה, המבוססת 4.10. האם המפרט של סטרינגר טוב משלי ? ואם כן אז בהרבה? ועוד שאלה היא האם כדאי לנסות OC לכרטיס או שזה מיותר? דרך אגב אני מרגיש הרבה הבדל יחסית לMX :]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה אומר הנתון VIVO שרשום ביחד עם הנתונים של הכרטיס X1950 pro ex ?? האם הוא כמו כרטיס טלוויזיה ?? או שבשביל זה צריך כרטיס הרחבה נוסף?? תודה רבה לעונים...

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by fish123,

יש כמה בעיות לרכז VIVO שמתחבר לכרטיס ATI- 1)בזמן חיבור לטלוויזיה, S-VIDEO מראה בשחור לבן 2)אין VIDEO OUT מהמחשב לטלוויזיה אמרו לי שהבעיות נובעות מהדרייבר..ניסיתי לתקן ולא הצלחתי ועוד כמה שאלות- 1)איכות של וידאו ישן גרועה מאוד כשהוא מתחבר למחשב, אז אם קונים וידאו חדש הוא יהיה איכותי יותר(וגם יקליט באותה צורה מהטלוויזיה) או שזה קשור גם לקלטת ולחיבורים? 2) איפה אפשר להשיג את התוכנה WinDVR 3?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by eitanb3,

ערב טוב! יש לאבי מחשב IBM פנטיום 3 NEMSTA הוא קנה מסך 19 רחב, והכרטיס מסך ישן ומראה את התצוגה מרוחה (אין לו רזולוציה מתאימה למסך רחב), אזי עלי לרכוש כ.מסך חדש. איזה מתאים? AGP X4 או X8 ? תודה. להלן המחשב:

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  20. שלום, קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600GT אשר מספק PCI EX*2 והלוח שלי לא תומך . אני מפסיד הרבה מהביצועים של הכרטיס או שזה לא כזה קריטי? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  21. אני רוצה או 8800 gts 640 mb או x2900xt 512 mb מה עדיף אל תיתיחסו למחירים שלהם אני רוצה לדעת מבחינם ביצועים ובכלל איזה כרטיס יותר טוב? תודה מראש!!

22. Started by ברק2000,

שלום ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים. כל עולה כמו שצריך רק שהבעיה היא שהמסך מרצד ולא רואים טוב. איך אני מסדר את זה? האם זה קשור לכרטיס מסך (MX 440) או לטלויזיה?

23. שלום אני צריך קישור לדרייבר הכי חדש של כרטיסי ATI. לי יש את X800GTO2 תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 האם זה כדאי עכשיו או שעדיף להשאר עם מה שיש לי (שדיי גוסס במחשקים חדשים) ולחכות שיצאו כרטיסי dx10?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  25. המסך שלי הוא סאמסונג 959NF, ל 8600GT או 8500GT יש יציאה שתעבוד איתו? (יציאה ישנה לא DVI) אמא שלי חוזרת מהונגריה עוד יומיים, כדאי לקנות שם את הכרטיסים האלה? איך אני בודק מה המחיר שם? עם הכרטיסים האלה יש אפשרות להעביר למחשב סרטים מוידאו?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.