כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כמה משחקים שאמרו שהכרטיס פועל על 512, גם כשהמחשב עולה זה אומר 512 בהגדרות של הדרייבר של אנוידיה זה מסומן על muti gpu... איך אני יכול לדעת אם זה פועל על 512 או 1GB?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איך הכרטיס? איך האיכות צפיה שלו? מאפשר הקלטה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
[glow=yellow,1,100]דבר ראשון אני בטוח שאתם רגילים לראות דברים יותר טובים ממה שאני הולך להציג אז לא לעליב!(זה מה שיש)[/glow] ל RADEON 9550 יש (PS (pixel shader? if yes whice version?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך שטוח 19 אינצ' הכי טוב שיש מי שמבין שבבקשה יעזור לי לבחור ויביא ושיראה לי איזה מסך אמרו לי שהכי חשוב זה גודל נקודה קטן אבל אני בטוח שיש עוד דברים שמשפיעים תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
במהלך "טיפול 10,000" שאני מעביר למחשב שלי (פעם ראשונה, תהיו עדינים) קרה מקרה ומחפשי אצבע למאוורר של הכרטיס מסך שלי... פעמיים... עכשיו, מן הראוי, השלבים קצת עקומים פוגעים בצלעות קירור ועושים רעש נוראי. אחת ליום אני ממשיך לנסות לעקם בחזרה את השלבים, אבל באיזו שהוא שלב נמאס לי להדליק את המחשב-לשמוע רעש-לכבות את המחשב. יש פתרון הולם חוץ מלעקם לו את הצורה לצד השני, האם אפשר לחבר מאוורר (באיזו צורה) ולהחליף את הנוכחי? יש המלצות מיוחדות לכזה? הכרטיס שלי הוא Powercolor 5770 1GB.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי CPU Type Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset VIA VT8751(A) ProSavageDDR P4M266(A) System Memory 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/13/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Proview 986 [19"…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש בעיה שחשבתי שבטוח תוכלו לפתור. הוא התקין את call of duty 2 ואחרי כמה דקות משחק, המשחק התרסק והופיעה הודעה שהוא לא זוכר מה היא. מאז הווינדוס לא מזהה את הכרטיס. התקנתי גם את הדרייברים החדשים וגם את הישנים, ואפילו פעמיים את directx9. המשחק מסרב לעלות בלל תקלה ב directx, והכרטיס עצמו מופיע ככבעייתי במנהל ההתקנים. אהה...וגם במסך בוט שלו הוא מופיע בתוך LVIDIA משהו...כל הכיתוב הוא עיוות של הכיוב המקורי, ויש פסים לכל אורך העלייה של הוינדוס. אפילו חשבנו שזו בעיה בחיבור...אז ניתקנו וחיברנו אותו מחדש...ועדיין...כלום. ושאלה לא קשורה, כי חבל לפתוח סתם ת'רד: מאז שהתקנתי את גרסת ה-64 של XP ואת הדרייברים של ATI...אין לי אפשרות לגשת לנתונים של הכרטיס מסך (כלום. לא מהיורת ו…
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD שיהיה 19 inch ו 4ms מהחנות www.tms.co.il כי יש לי שם הנחה רצינית . חשבתי על המסך הזה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=1492 ורציתי לדעת מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא G33-DS3R . כמו כן מה זה PCI EXPRESS 2 והאם לוח האם שלי תומך בו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB. בנוסף לקנייה אני רוצה גם לקנות כרטיס TV חיצוני/נשלף. איזה כרטיסים אתם ממליצים לי לקנות? אני רוצה לשים על המחשב הזה מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום פיריום. תודה לעוזרים, gbguy
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
שלום לכם שאלתי בנןשא חיבור DVI למסך שאולי אקנה במפרט כרטיס המסך רשום יציאת DVI-I ולדוגמא ב LG 1750B רשום DVI-D האם יכול להיות בעייה להפעילו דרך DVI שאולי לא תואמים שאלתי בשרות לקוחות אבל התשובה שהחזירה לי לא ניראה נכון היא אומרת שזה לא יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
דגם ה-GeForce MX550 הופך לרשמי - ומביא איתו את ה-GeForce MX570 וה-GeForce RTX 2050 בתור גיבוי לשוק ניידי הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיים כרטיס לכניסת pci המוסיף למחשב יציאת svideo/rca בלי להוות כרטיס מסך בפני עצמו, ובלי לפגוע בכרטיס מסך הקיים(משולב בלוח אם) אלא רק יוסיףך יציאת TV, ואם אפשר לינקים. תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך וספק כוח בעד 1000.. שיריץ COD4.. עדיף בHIGH כמובן אבל אני אספתק במה שתיתנו לי.. המפרט הוא : PANTIUM D 3.4 2 GB RAM Intel Xpress200 M-Board הספק ג'נרי לכן ביקשתי ספק יותר איכותי.. אם צריך עוד פרטים אני אתן...
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X800XL ויש לי בעיה ממש מוזרה. בווינדואס אני עובד על רזולוציה 1280x1024, כשאני כנס למשחקים שעובדים ברזולוציה נמוכה יותר ויוצא מהם המסך נהיה שחור ולא מציג תמונה, אני צריך לעשות ריסט, להיכנס בVGA MODE, להסיר את הדרייברים, להתקין אותך מחדש וגם אז זה עושה לי בעיות.. הקטע הדפוק הוא שאחרי שאני מתקין את הדרייברים מחדש הוא כאילו לא רוצה להגיע לרזולוציה 1280x1024 : אני שם אותו על הרזולוציה הזאת ושוב - מסך שחור (רק שהפעם אחרי 15 שניות הוא חוזר לרזולוציה אחרת - נמוכה יותר שנקבעה בגלל ההתקנה החדשה של הדרייברים) רק אחרי 5 נסיונות בערך של הרזולוציה 1280x1024 הוא סוף סוף מסכים להציג תמונה ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים וגם גירסא אחת שקדמה להם - לא עזר, עדי…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך מדגם [b]ASUS 1. 2900XT 512MB GDDR3 Video Memory : 512MB Engine Clock : 740MHZ Memory Clock : 1.65GHz (825MHz DDR3)x Memory Interface : 512-BIT 2. 8800GTS 640MB GDDR3 Video Memory : 640MB DDR3 Memory Clock : 1.6GHZ (800MHZ DDR3)x Memory Interface 320-bit Engine Clock : 500MHZ אני מזכיר שמודבר על דגמים של ASUS
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA Geforce 7600 GS אני צריך עידכונים..מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך. מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?) הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...) איך אתם מצילים אותי הפעם? לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן. פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לז…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד והכרטיס שהוא מגיע איתו הוא Intel ®3100 256MB . עד כמה הכרטיס חזק? איזו רמה של משחקים הוא מריץ? זה המפרט המלא: http://www.zed.co.il/Product.asp
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכם אני זקוק לדריבר הכי עדכני לכרטיס מסך RADEON 9200 אני משתמש ב XP תודה רבה לכם מתן
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת חדשה המיועדת למשחקים בין השאר. זהו גם הכרטיס מסך הרציני הראשון שאני קונה. בגלל כל העניין על DX10 החלטתי להוציא לא יותר מאיזור ה 1500 ש"ח על כרטיס בתקווה שהוא יחזיק מעמד איזה שנה כמו שצריך ואז אני אחליף כבר ל DX10. כרגע אין שום דבר יד שניה, מה שמצאתי בטווח המחירים זה X1950PRO שעדיין לא יצא ו 7900GT, מה הייתם ממליצים לי לעשות (גם בשביל להנות ממשחקים וגם בשביל לא לזרוק כסף סתם על משהו שלא יהיה שווה כלום תוך כמה חודשים). תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם radeon x800 GTO מתאים ללוח ASRock P4i456v?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס טלווזיה של LIFEVIEW FLY VIDEO 30 התקנתי אותו והחומרה החדשה זוהתה ועד כאן הכל בסדר. קניתי חיבור S VIDEO וחיברתי אותו ללווין לפחות ניסיתי תמונה אין יש על מיני פסים על המרקע וסאונד לא שומעים ניתקתי את ה-SVIDEO וחיברתי ל-VIDEO IN והתמונה עולה והכל עובד בשביל לשמוע סאונד אני צריך לתקוע בננה לתוך האוזניות של הטלווזיה. האם חיבור ה-SVIDEO שלי דפוק האם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחבר? האם הדרך ה-SVIDEO אני מחבר את המחשב לטלווזיה או הממיר בכדי לראות על מסך המחשב או למה נועד חיבור ה-SVIDEO איך לחבר את הכרטיס עזרה דחוףףףףף תודה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-