כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
פרמטתי מחשב של חבר והתקנתי win98 מחדש. כעת הרזולוציה של המחשב מוגבלת ל 640 על 480 וגם בחירת הצבעים מוגבלת. פתחתי בלוח הבקרה את 'תצוגה' בכרטסת של settings ושם האפשרויות מוגבלות. מה אפשר לעשות בנידון ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי הצעות כאלה ותגידו לי כמה זה עולה כי פשוט אין לי מושג.. ואיך קוראים לזה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי קניתי לפני חצי שנה מחשב שלא תיכננתי לשחק בו משחקים ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו בשביל שיריץ גם משחקים המפרט הוא: AMD 3500 64BIT asus m2npv-vn 512 זיכרון עכשיו אני רוצה לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8800GTS האם לאחר הקנייה המחשב יריץ לי משחקים או שאני יהיה חייב להחליף גם מעבד \לוח אם ???? תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היה לי עד לאחרונה R9550 של ראדון והוא התקלקל כנראה אז קניתי את הכרטיס מסך הפשוט הזה בינתיים... אני משחק ב warcraft 3 ומשום מה מאז שקניתי אותו התמונות והתפריטים במשחק זזים קצת מקרטעים ביחס לפעם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (למרות שהכרטיס לא חדש גם המשחק לא חדש- הוא מלפני 5 שנים..)
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיית קירור ב 8800GT לפני כ 5 חודשיים שקיבלתי את המחשב החדש הכרטיס לא היה מתחמם בכלל היום הוא מגיע לי 60 מעלות כשאני משחק ב CSS המאוור של הכרטיס מסתובב בקושי והכרטיס ממש רותח לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
איזה מסך הכי כדאי לי בתקציב 1200+- שקל למשחקים מהירים?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני חדש כאן לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVidia GeForce 9300 GS עכשיו, שיש טיפה יותר כסף, חשבתי אולי לשדרג.. אז יש לי כמה שאלות: א' - הכרטיס מסך הזה תומך SLI ? ב' - כדאי לי בכלל לשדרג ? (בתור אחד עם Windows 7 / Ubuntu 9.04 שכמעט לא משחק... אולי CS:S מידי פעם, אבל גם זה בתדירות נמוכה) ג' - הכרטיס מסך הנוסף, חייב להיות מאותו סוג? או שאני יכול לדוגמא לקנות NVidia GeForce 9800 GTX בנוסף? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן ראיתי בynet שמגיעים בפברואר כרטיסי מסך של amd במחיר זול מאד 50 דולר ומעלה אני כרגע משתמש באונבוארד של amd ה- geforce 6100 רציתי לדעת אם זאת קניה טובה לבעלי יכולות כספיות אפסיות כמוני :-[ או שזה סתם לקנות חתיכת פלסטיק (אפשר כמובן דגם קצת יותר יקר) היה כתוב שמה שכל כך טוב בכרטיסים הללו הוא שהם מנצלים גם את האונבוארד ולכן זה ממש משתלם ביחס של מחיר לביצועים מה דעתכם? אם יש לי כרטיס מובנה geforce אז אני אמור לחפש amd או nvidia...?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
המערכת AMD 4200+ 2.2GHZ 2G זיכרון 250G דיסק קשיח ורוצה לקנות 8800GT 512. האם הספק מספק את הסחורה? יש לי גם אותו מחשב עם AMD 5200 וספק של HEC 450W ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (לא חייב להיות חדש מהחנות (- . זאת החומרה שלי : AMD Athlon 64 5000 8 GB RAM SeaSonic 620 Bronze כרגע יש לי כרטיס מסך GeForce XFX 9800GTX אני לא גיימר כבר וגם לא גיימר במיוחד אבל אם אני מתקין משחק חדש אני מעדיף לשים על הגדרות גבוהות. רשמתי כבר פוסט על זה שאני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה במימדים העצומים של הכרטיס הנוכחי, זו רק עדיפות ולא חובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם מישהו שרכש את הכרטיסים המדוברים עם הקרור ACCELERO X2 מנעה ניסה לפרק את הקירור? כי אני באתי לפרק בשביל למרוח משחה מחדש ולא הצלחתי. פירקתי את כל הברגים מאחורה אבל זה כאילו הגוף קירור הודבק עם דבק טרמי יש למישהו מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות 6800GS של LEADTEK או 6800GT של PNY תודה. אגב, אני קונה אותם בחיבור AGPX8
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום .. לפני כמה ימים הייתי ב - KSP והמליצו לי על המסך החדש של PolyView V398 19" WideScreen 8ms .. http://www.wyntec.com.au/product_info.php?products_id=68730 זה המסך .. עכשיו הקטע הוא שאני מתלבט מאוד .. האם כדאי ללכת על מסך WideScreen ? כי לפי מה שהבנתי / שמעתי, המסך הזה מותאם בעיקר לסרטים .. ובמשחקים כתוצאה מהצורה של המסך, חלק מהמסך עצמו נחתך ולא רואים את כל התמונה של המשחק .. אלא רק חלק .. זה נכון ?! ** המליצו לי בנוסף ללכת על מסך של ViewSonic 17" / 19" 8ms .. איך המסכים שלהם נחשבים ?! לפי מה שהבנתי הם חברה דיי מוכרת וטובה .. והאיכות של המסכים שלהם דיי טובה .. על מה אתם ממליצים ?! מסך "19 רגיל או מסך "19 WideScreen ?! (תאמת ממש אהבתי את ה - WideScreen - הוא נר…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם המומחים יכולים ליעץ לי על כרטיסי עריכה איכותיים שיש היום בארץ? מה אתם יכולים להגיד על הכרטיסים הבאים: Compro VideoMate leatdek winFast PVR2000 תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לשדרג קצת את המחשב ... ורציתי לדעת איזה כרטיס גרפי PCI-E מומלץ לקנית בסכום הזה...כזה שיעשה את העבודה ברוב המשחקים החדשים אני לא משחק במשחקים כבדים במיוחד בעיקר במשחקי ספורט ומשחקי הרתפקאות הבנתי שחובה קודם כל שיהיה לו 256 MB אבל השאלה איזה כרטיס כדי לקנות ??? קראתי באתר איפשהוא...שבתקציב הזה הכי כדי לקנות NVIDIA GeForce 6800, רציתי לדעת האם כך הדברים והאם יש סוגים שונים של GEFORCE 6800 בנוסף קיבלתי גם המלצה על 7600GS שהוא גם בתקציב הזה גם אופציית ATI על הפרק... אנא עיזרו לי להחליט...אני כבר שבוע מנסה לגבש לעצמי מחשב ולא מצליח :'(
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
-
680GTX או 7970? ראיתי בנצ'ים וכל פעם כרטיס אחר היה יותר טוב אני לא ממש הצלחתי להחליט בעצמי
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
איך הכרטיס? איך האיכות צפיה שלו? מאפשר הקלטה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
[glow=yellow,1,100]דבר ראשון אני בטוח שאתם רגילים לראות דברים יותר טובים ממה שאני הולך להציג אז לא לעליב!(זה מה שיש)[/glow] ל RADEON 9550 יש (PS (pixel shader? if yes whice version?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי, אז במזל טוב קניתי את הכרטיס והתקנתי. כעת צצו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם הכרטיס מחובר לספק כוח (חיברתי אבל אני לא בטוח אם עשיתי נכון)? האם כשאין חיבור, המחשב לא עולה? 2. לוח האם שלי הוא של ASUS P4S800D, כשהמחשב עולה יש טפט שהוא ברירת מחדל של הבורד, כעת הטפט נראה הרוס כאילו ברמת 16BIT של צבע. איך אני מתקן את זה? 3. כרטיס המסך הקודם שלי היה גם הוא של ספיר 9600XT והיה לו בדרייבר OC מובנה וניטור טמפרטורה. כעת בדרייבר שהתקנתי אין לא את זה ולא את זה (התקנתי את המקורי שהיה על הדיסק שקיבלתי). האם אין תמיכה לפונקציות האלו בכרטיס הזה? אנא עזרתכם, תודה רבה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הנה שני לינקים http://www.tech-report.com/etc/2005q1/bestof2004/index.x?pg=1 http://www.viperlair.com/articles/editorials/boty/2004/
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש פה כמה בניצ'ים: http://www.lostcircuits.com/video/sapphire_x800xt/7.shtml זה בין X800XT ל6800ULTRA: http://www.digital-daily.com/video/geforce6800ultra-vs-radeon800xt/index04.htm עוד אחד http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=28520&page=1&pp=15 מה אתם אומרים מה יותר שווה מה יותר טוב? ואם הפיצ'רים(כמו SM3) שיש לNVIDIA משפיעים או שלא להתייחס?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-