כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
crt או lcd? בכללי אני מדבר... אם זה נוגד אז מה יותר טוב למשחקים ומה יותר טוב לעריכת וידאו/תמונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש מצב שישרף או יהרס חלק במחשב כתוצאה מהפסקת חשמל ????
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש כרגע המפרט שלו לא חשוב אז ככה לפי מה שהבנתי הייתי אמור לקבל 8600 GTS 512MB הסיומת שהייתה כתובה - HM לפי מה שהבנתי בכתב שלו, [tt] יכול להיות שהוא היתכוון ל GT Series[/tt] עכשיו קיבלתי במחשב שכבר קיבלתי והוא בבית 8600GT 1GB ואני לא יודע מה לעשות אז מצד אחד או שאני מרוויח או מצד שני מפסיד אם אני הלך מה אתם אומרים תודה לעוזרים מה שקיבלתי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=171 מה שהייתי צריך לקבל אולי http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=66&sub_id=130
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
http://img228.imageshack.us/img228/7364/lolhz8.png אני רוצה להגיע לפילטרים AF וAA.. איך אני מגיע לשם?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי הצעות כאלה ותגידו לי כמה זה עולה כי פשוט אין לי מושג.. ואיך קוראים לזה
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש כאן בפורום, כרגע מחזיק כרטיס מסך GEFORCE FX5200 128MB. יש לי מעבד P4 2.8 וזיכרון 768 DDR. במחשב יציאת AGPX8, ייתכן ויוחלף בעתיד. בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיביא לי פריימים וביצועים טובים לתוכנות סימולציה (בעיקר Microsoft flight simulator כמובן... ), ואני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי. מעוניין לקנות כרטיס AGP כרגע, ובמקרה הכי גרוע אם אני אחליף מחשב אני אעביר אותו למחשב אחר שיש בו יציאת AGP ולא יוחלף בתקופה הקרובה רחוקה.. התקציב עד 700 ש"ח. מצאתי את 1600PRO, ואת 1650 (רגיל , לא PRO). איזה יביא לי ביצועים טובים יותר? כמו כן ההצעות הזולות שמצאתי הן של חברת GeCube, עד כמה אמינה החברה הזאת? נ.ב. שכחתי לציין שהכרטיסים 512 מגה זיכרון. (אני בכלל אצליח לנצל א…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5200 עם יציאה לCRT ועוד יציאה מוזרה עיגול עם 4 חורים בצדדים ואחד מרובע באמצע לא יודע ??? ??? איזה כבל אני צריך לקנות כדאי לצפות בסרטים דרך המחשב? נ.ב. נתקלתי בתמונה הזאת.. וזה לא החיבור שיש לי..החיבור אצלי שונה פה יש 8 חורים אצלי רק 5 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה שנים קניתי מחשב , בכל מקרה יש לו כרטיס לעריכת\לכידת ווידאו , אני לא יודע איך קוראים לו , אבל מצאתי באוורסט את 2 השמות האלה: Pinnacle Systems Studio AV/DV E4 Pinnacle Systems Studio AV/DV Overlay האם זה השם של הכרטיס?... ואם כן , יש לכם מושג כמה הוא עולה היום ?... ואם לא , אז איך אני יכול לדעת איזה כרטיס יש לי? שבוע טוב לכולם..!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה500-600 שקל ? כרטיס למשחקים .. כמו : The GODfather תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה אני להקליט מהYES תוכנית טלויזיה מערוץ 2 עכשיו אין אותה באינטרנט ואני רוצה להקליט אז צריך כ טליוזיה : עכשיו זה מה שאני צריך: שיקליט ויפעל עם הYES אפשרות ליראות TV מהמחשב ***אולי בעתיד אני יעשה מהמסך של המחשב גם TV רגילה*** זהו לא משהו רציני פשוט שיפעל טוב ושיקליט בפורמטים ידועים ושיפעל בDVD רגיל .... עכשיו אני לא מבין גדול אבל התקציב או ככה 300+- בערך וחייב מהאתר http://www.pandas.co.il/ כי אני הזמנתי מהמן מהשהו היה אמור לצאת עכשיו אבל הקפאתי את המשלוח ככה שככמה שיותר מהר יותר טוב!! תודה רבה רבהההההההה (אם אפשר תפרטו לי למה הוא טוב תודה רבה)
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1700 ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב לאוברגלוק תודה רבה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות פשוטות על תצוגה וכרטיסי מסך שאני לא מבין, והן: 1-מה זה- PixelShader .נגיד, מה ההבדל בין 2, ל-3?. 2-מה זה סנכרון? 3-מה זה- Vertex Pipelines Version? 4-מה זאת אומרת "הכרטיס מרנדר"? 5-מה זה פריים? 6-מה זה אומר, נגיד ממשק-PCI-E עם-16X, האם זהו מספר הביטים שהו מעביר למסך בשניה, סתם ניחוש . אלו הן השאלות שאני לא מבין, אשמח אם מישהוא יענה לי עליהן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מסך חדש... אז התקציב הוא גג 850 שקל, הוא חייב להיות CRT, והוא חייב להיות בגודל "17.... תנו הערות/הארות על המסך הזה... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כבר זמן רב אני עוכב אחרי המסך Viewsonic VP171 היום נכנסתי לזאפ לראות אם משהו השתנה במחיר ואני מגלה שבפרטים של המסך זמן התגובה השתנה מ16 ל8 אבל המחיר הוא אותו מחיר והדגם נראה אותו דגם זה לא קצת מוזר.מצורף לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=11353
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק 17" לעבודות משרדיות (ושום דבר מעבר) התקציב הוא מקסימום 1000 ש"ח אבל אפשר לחרוג ל 1100. תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
הכרטיס המסך הלך לי ואני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP עד 500 שקל שיכול להריץ משחקים ותוכנות גרפיקה ברמה בינונית
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אחותי הייתה על המחשב,פתום בום קפץ המחשב והמחב לא עלה יותר :ם ישר ידעתי שFX5200 שלי הלך,היום החזירו לי אותו כי לא עבדו שיש שבת. אמרו לי שהוא התחמם יותר מידי למרות שנייקיתי את כל המחשב ומהאארז והכול,לא ניקיתי תכרטיס מסך לא היה לי כוח להוציא, ממממ....כנראה ה3DMARK 06 היה קשה לו
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי כרגע F900B, אבל אני קונה עוד מחשב, כאילו שיהיו שניים בבית, אז אני צריך להחליט אם לקנות LCD (אני פחות אוהב כי אני משחק הרבה משחקים) או CRT.. ואם זה CRT אז 19, ואיזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים וסרטים ? שיהיה עם ציאת HDMI ... מה הכי טוב ?ויתמוך טוב בטלוויזיה 32 אינץ'....!!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה חמורה במסך סמסונג 757 dfx הוא מרצדד לי ריצודים קטנים ומעצבנים נורא!! שהיא אפשר להתרכז כך עם אתה קורא משהו! הוא על 100 HZ יש לי אותו שנה קניצי אותו מ אופיס דיפו אין לי כוח להחליף אותו למרות שיש לי את הכסף והוא משמש למשהו אחר לגמריי במחשב! צריך עזרה חברים זה דחוף אני לא יודע מה לעשות!!!! ??? בתודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לשאול אבל אני אוהב את האנשים פה ואני מאמין שפה אני ימצא פתרון...אז בבקשה אל תעבירו...) שלום לכולם..! יש לי כרטיס מסך NVIDIA FX5200 128MB רגיל כמו שיש להרבה אנשים ... חיברתי את הטלויזיה למחשב והתחלתי לראות סרט... עכשיו לבעיה במהלך הסרט אני לא יודע מה קרה או על מה לחצתי פתאום אי אפשר לצפות בסרטים בטלויזיה הכל כרגיל שולחן העבודה וכו' רק במקום לראות את הסרט אני רואה כזה מסך שחור עם הכתוביות שלו... (לא הסרט דפוק...ניסיתי סרט אחר...במסך המחשב רואים את הסרט והכל כרגיל...) מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איך הוא? שמעתי שעם דרייברים מיוחדים אפשר להפוך אותו ל9800פרו... איך זה נעשה<?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט תוכניוות מהממיר באמצעות המחשב הנייד שלי, אז כרטיס רגיל לא יכול להתחבר... אני ממש לא מבין בכרטיסי טלוויזיה אז אם אתם יכולים לצרף קצת מידע לגבי הכרטיסים שכדאי שאני אדע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-