כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט של המחשב שלי CPU Type Intel Pentium 4, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset VIA VT8751(A) ProSavageDDR P4M266(A) System Memory 768 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/13/03) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Monitor Proview 986 [19"…
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro mobility והחיבור שלי מהמחשב לטלוויזיה הוא vhs(שאני לא בטוח אבל אני חושב שהכוונה לs-video).המחשב שלי כבר מחובר לטלוויזיה בכבל vhs לבננות.מישהו יכול לומר לי איך לחבר נכוןאת המחשב לטלוויזיה ואיך אני מפעיל את הכל?אשמח להסבר מפורט... ;D
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בעתיד הקרוב/רחוק (חצי שנה+) אתם חושבים שכרטיסי הdx10 יצאו במהדורות יותר נוחות מבחינת גודל? (לעומת ה 8800 הענקי שמגביל את בחירת המארז) והאם אתם חושבים שתהיה צריכה נורמלית? ככה שלא כל כרטיס כזה עם מערכת נורמאלית יצטרך ספק 500w? יש מחשבות? כתבות?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
החיפוש בפורום ראיתי שיש בכרטיס הזה vivo זה בכל הכרטיסים שלהם או בדגמים מסוימים איך אני יודע אם יש לי את האפשרות הזאת?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי היום שני מסכים לRadeon 1950Pro שלי, שעליו מותקנים Omega drivers Catalyst 7.4 (הכי מעודכנים) שמתי לב שאלו ממש מוגבלים בכל הנוגע לDual display, כיוון שהאופציות היחדות שעמדו לרשותי היו Clone או Master/slave שכזה, ז"א, Extended window mode, שזה בעצם מה שאני רוצה, אבל הבעיה שהדרייבר לא נותן לי להגדיר היכן יושב המסך השני (זה חשוב כמובן למעבר העכבר למסך השני, [ז"א, אם המסך בצד ימין, שהוזזה לימין תשנה תצוגה, ואותו דבר לשמאל או ללמעלה]) עכשו, הדרייבר בא בתצורה דיפולטית שהמסך הנוסף נמצא מימין למסך הראשי, אבל שורת הStart לדוגמא אינה נמתחת לתצוגה החדשה, ואף תמונת הרקע היא פשוט העתק של התמונה החדשה במצב האידאלי, הייתי רוצה שתיהיה לי אפשרות לחהליט היכן יושב המסך הנוסף (ז"א…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אחותי רוצה לחבר בארה"ב את המחשב לטלויזיה שלה, הבעיה היא שאין לה יציאה מהמחשב, האם יש חיבור כלשהו שאפשר לחבר ל USB וממנו להוציא חיבור ל TV או שאני חייב שהיא תתקין כרטיס מסך ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני משחק El Matador על הגרפיקה הכי גבוהה שאפשר עם AAx4 ו- AFx8 והכל עובד טוב וחלק... אבל הצללים ממש ממש מפוקסלים וזה מעצבן! מה אפשר לעשות?!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
היי! המליצו לי בבקשה כרטיס לעריכת וידאו עם כניסות אנלוגי ודיגיטלי עד 1000 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב ביום מ-5900 ל-5950U איך אני עושה את זה.!?!? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בעוד NVIDIA מחממת מנועים לקראת דור נוסף של כרטיסי מסך, הדור הנוכחי מקבל עומד לקבל תחנת ביניים עם כמה עדכוני דגמים ועדכוני מחירים - האם אנחנו בדרך לשיפור עלות-תועלת מיוחל?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב כמה בעיות.... דריברים 4.10: VIVO תקין רואים טלויזיה בסדר. אפשר לשנות AA AF אבל לא ניתן לראות תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4700 דריברים 5.3 ו- 5.4: VIVO לא עובד רק שומעים מהטלויזיה ולא רואים. ניתן לשנות AA AF רואים תשינוי במשחקים. 3dmark 05: 4670 *כל הבדיקות הורצו בלי ה- Norton המסריח ובלי אף תוכנה ברקע ** בבדיקות לפני כחודש עם 5.3 ציון הכי גבוהה 4800.....
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הביצועים של ה CCC4.12 לבין הביצועים של הדרייבר הרגיל 4.12 והאם ב CCC יש יותר אופציות? ולמה אני שואל???כי אני פשוט מוצא את הCCC לא אינטואטיבי קשה יותר! וסתם מעיק על קלות התפעול אני עובד עם 9800פרו ועידכנתי ל CCC אפשר לחזור לישן הטוב?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך סבבה, שהמשחקים יעבדו בסדר\טוב אבל לא להסחף יותר מדי עם המחיר.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום.. פרסמתי את זה בפורום קולנוע ביתי ואמרו לי שלא מתאים, אז אני ינסה כאן... יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? או…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9600XT 256MB ורואים מטושטש בטלויזיה, בדקתי את כל החיבורים והם בסדר אני על PAL-B וניסיתי את כל השאר ועדיין מטושטש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אוקיי,קניתי לפני כשבועיים ,מהסניף של פנדה בבאר-שבע את הכרטיס pvr150 שוטטתי קצת באינטרנט וראיתי שכל התמונות אפילו לא דומות בשיט לערכה שקיבלתי השלט נראה שונה לגמרי,אבל הוא פועל הרסיבר נראה מעט דומה אבל הוא בצבע שחור כולו -במקום לבן והכי חשוב-הכרטיס עצמו לא ממש דומה והאיכות שלו לא טובה דוגמא-לחבר שלי יש כרטיס בן 7-8 שנים של MSI והוא נותן איכות יותר טובה-לא מצלצל לכם קצת מוזר??? יש לו גם שני pinnacle ישנים גם הם שנותנים איכות מעט יותר טובה אצלי יש המון מריחות בצבעים-GHOSTING והפיקסלים מעט גדולים מדי ז"א אפילו לא מתקרב לטלוויזיה בסלון (CRT) האם יכול להיות מצב שנפלתי על אחד מזוייף? כי זה נשמע קצת מוזר,הרי כולכם משבחים את פנדס לא??? בבקשה תעזרו...
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום , אני צריך שתמליצו לי על כ.מסך מסדרת GeForce שעולה לא יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה טוב ואיכותי ומסגול להפעיל את המשחקים של היום בלי בעיות . תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום יש לי תופעה של נקודות וקווים אופקים בצבע ירוק וסגול בחיבור DVI למסך 2407wfp הארטיפקטים נעלמים כאשר משנים את הINPUT במסך ומחזירים. הם יופיעו מחדש אחרי BOOT או SLEEP של המסך קורה במערכות הפעלה XP ו-VISTA מעודכנות עם כרטיס מסך מסוג אחר זה לא קורה כך שהבעיה קשורה לכרטיס מסך שמתי דרייברים אחרונים (סה"כ ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים) החלפתי לכרטיס חדש מאותו סוג והתופעה חוזרת (קשה לי להאמין שכל הBATCH דפוק) הטמפ של כרטיס המסך 35. ניסיתי גם לעשות לו אנדרקלוקינג (הסוניק מגיע עם אוברקלוק) הספק טוב enermax liberty 400. ניסיתי את כל אופציות התצוגה\ביצועים של WINDOWS ושל ATI CONTROL CENTER האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שסיירתי באתר של gigabyte מצאתי את הכרטיס הזה לagp http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2277 זה באמת הגיוני? ודרך אגב מוכרים אותו ב360 בpcenter http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2844 יש עוד כמה דברים לא ברורים כמו מהי המהירות של הזכרון והליבה שלו
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ב- 1020 ש"ח? נראה לי עדיף על SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ב-1000 ש"ח. לא? תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם radeon x800 GTO מתאים ללוח ASRock P4i456v?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-