כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש איזה אתר בארה"ב שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך, מותר לתת את שם החנות? לצורך השוואה של ביצועים על עלות? אם לא אז הכרטיסים שיש שם זה בין 5200 ל 9550se. ואני מתכוון לעשות אובר קלוק. המחירים שם בין 50 -65 דולר.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של ATi ולא מצאתי. אם מישהו יוכל ללתת לי לינק אהיה אסיר תודה!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי בעזרתכם החלטתי לקנות RADEON 9800 ובדקתי ובארץ זה עולה 1350 וזה קצת הרבה אז חשבתי אולי לקנות מארה"ב טוב אז בקיצור רציתי לשאול 1. האם שווה לקנות מארה"ב ? 2. אתם מקרים אתר/חנות מארה"ב זולה יחסית שאפשר להזמין דרכה (לארץ הכי טוב אבל זה לא ממש חשוב)
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GeForce 6600 GT ואני רוצה להחליף אותו במשהו יותר חזק ועדכני למשל במשחקים של היום כמו NFS החדש או Time shift אני צריך להוריד את הרמה של הגרפיקה למינימום [אבל ממש המינימום] כדי שיפעל. אני מעוניין בכרטיס שלא יהיה יקר מדי אבל גם לא low end, מצידי שהגרפיקה תהיה בינונית רק שהFPS יהיה מספיק גבוה. מוכן להשקיע עד 700 שקל. הכרטיס הזה יתאים? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=576021 ואם צריך אז המערכת שלי זה- amd +3000 1 GB זיכרון לוח אם A8N SLI ASUS
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עוד כמה שבועות אני עומד לקנות מחשב חדש! ואני חייב לדעת אם הכרטיס מסך שבחרתי הוא טוב ??? Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 שמעתי כמה ביקורות לא טובות עליו מה דעתכם עליו אפשר להגיש הצעות לכרטיסי מסך אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר כלשהו ובמקום לראות תמונות זה מה אני רואה http://www.mytempdir.com/707223 למה זה ? מה צריך לעשות כדי שהתמונות עצמן תופענה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
תגידו יציאת ה dvi מה מחברים לה ... מחברים לה חוט מה lcd ורואים מה שעל המשחב בטלויזיה ..?לא הבנתי מה חשוב היום במסכי lcd למשחקים.? אם יש לי כרטיס מסך שיש לו יציאת dvi אז גם צריך להיות ל ?lcd התבלבתי מהיציאות ...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אוקיי נתחיל מהמפרט שלי: מעבד Pentium 4 3Ghz כרטיס מסך GeForce 6600GT 1GB זיכרון עכשיו יש לי כמה שאלות 1. האם זה מספיק טוב בשביל להריץ חלק סרטים 720P? 2. מה המקודד הכי טוב לHD? (יש לי כרגע את החבילה CCCP) 3. איזה כרטיס מסך מומלץ לצפיה בסרטים 720P והאם הוא יותר טוב מבחינת משחקים מאשר ה6600GT תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 ש"ח. ואני רוצה מסך עם חיבורים של ווידאו אודיו (כמו החיבורים של ה-playstation 2) איזה מסך נייד כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קיבלתי inno3d 8800gt חיברתי לטלויזיה HD READY עם רזולוציה טבעית של 1360 על 768. עכשיו כאשר זה על הרזולוציה הזאת זה לא מותח את התצוגה על כל המסך. אם אני בוחר ב 720P בכלי של NVIDIA אז הצבעים הופכים להיות זוהרים בצורה מוזרה . ואם אני נשאר על non-HDTV format אז אין לי אפשרות להרחיב את המסך... מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה קורה ? כמובן לא יכול לקרות מצב שאני אקנה משהו חדש והוא יעבוד. אחרי שאמרתם לי שאני צריך ספק חדש החלטתי שאני אקנה בקרוב והתנחמתי בעובדה שעדיין המשחק MAPLE STORY עובד :\\ עכשיו כל פעם שאני נכנס יש קווים על המסך מבעיות חום ואני לא מבין למה! יש לי במעבד בזמן משחק 60 מעלות והכרטיס מסך על 53 מעלות. יש לי 7600GT 256.. על כמה המעלות אמורות להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
זה משנה אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI או בחיבור רגיל? מה יותר טוב? *אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מסך: LCD-LG 1780Q
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אז ככה אני קורא פה כבר כמה ימים ואני מחפש כמה דברים אחד זה מסך LCD חייב שיהיה שחור וטוב ראיתי מסכים ב 3600 אני יכול לקנות במחיר כזה אבל אני חושב שזה בזבוז של כסף אז תמליצו לי בבקשה למסך שנותן את התמורה הכי טובה בכסף ליחס לעבודה. ושוב חייב להיות שחור. ואני מחפש כרטיס מסך שחייב להיות של ASUS במיחר של בין 1000 ל 2000 ואני צריך כרטיס טלויזה כי אני מחבר את המחשב למקרן וככה אני משחק אז ששוב תיהיה את התמורה לכסף הכי טובה וגם איך אני מקליט סרט ממצלמת וידיאו למחשב באיכות הכי טובה. באיזה כרטיס? שוב עדיף שהכול יהיה מחברת ASUS תודה ושנה טובה לכול גולשי האתר.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. יש לי מחשב שמורכב מ P4- 2G לוח אם אסוס P4S533-VM זכרון 512 מסך 15 LCD של חברת JTC אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיהיה בעיקר למשחקים התקציב הוא גג גג 600-700 ש"ח. איזה כרטיס היתם ממליצים לי? האם החלפת הכרטיס תתן שיפור או צריך להחליף את כל המחשב? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עזרה בנוגע לכבל S-VIDEO 7 PIN אחרי שחרשתי חנויות ואת האינטרנט לא מצאתי כבל SVIDEO 7PIN TO RCA היציאה במחשב שלי היא 7 פינים ובטלויזיה זה חיבור של בננה אני יכול לחבר כבל של 4 פינים במחשב ולהציג פלט בטלויזיה במקום 7 פינים? אם לא יש אתר/חנות שמוכרים מתאם svideo 7 pin ? אני כבר ממש בדיכאון מזה חח :\ יש למישהו פתרון/הצעה כל דבר שהוא :\ ?? תמונה של המתאם שאני צריך: http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Accessories.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2330&ProductName=GV-RX55HM256P8-RH
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהכרטיס הם: 1) שלט -רצוי מאוד שיהיה בבנדל 2) יכולות עריכת וידאו לא רעות (זה אומר הקלטה של תוכניות טלווזיה) 3) כמובן שיציג טלווזיה באיכות כמה שיותר גבוהה... 4) יהיה נחמד אם יגיע עם חיבור FIREWARE כדי שאוכל לחבר את מצלמת הוידאו שלי.... תודה לעוזרים מראש נ"ב העדפה לחנויות בצפון נועה/פנדה/מרדנית/KSP
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חברים רציתי לשתף אתכם עם קניתי החדשה (יגיע תוך מספר ימים) ולשמוע את דעתכם. המסך בגודל 19' ובעל מהירות מדהימה של 12MS (יחסית גבוהה לגודלו של המסך. טוב מה אני מבלבל לכם את המוח, הנה הלינק. http://www.sony.co.uk/ShowProduct.do?site=odw_en_GB&category=Flatpanel+LCD&product=SDM-HS94P תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
X800GT X800GTO X800GTO פיירבלייד X800GTO אולטימייט איזו ליבה יש לכל כרטיס ? כמה צינורות עיבוד ? איזה כרטיס הכי חזק ? אולי כדיי ללכת לכיוון אחר בתווך המחיר שלהם ? אני מדבר על 256 מגה בלבד תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שעות חיפשתי ולא מצאתי איך מפעילים את ה TV OUT יש לי 7300GT הכל מחובר וניסיתי את האופציה של 2 מסכים, זה סרק ולא מצא כלום ועשיתי Force לטלויזיה וכלום לא קורה איך אני מפעיל?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות: 1. האם יש הבדל ביציאת TV-OUT של כרטיס טלוויזיה נגיד Flyvideo 3000 לבין RADEON 9200 SE. 2. מה ההבדל בין Flyvideo 2000 לבין Flyvideo 3000. בתודה מראש על כל תשובה טומי
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-