עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית ומסך ''22 (1680X1050) איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לפרו אבולושן (אני משחק רק בזה)? צריך לקחת בחשבון גם שאולי הדרישות של המשחק יעלו בשנה-שנתיים הקרובות ושהכרטיס יעמוד בהן. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח, אבל אם משהו זול יותר יספיק אני אשמח כמובן. תודה רבה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. יש לי את הבעיה גם בגוטיק וגם LORD OF THE RINGS BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2, ונדמה לי שראיתי בעוד משחק...אולי אובליוויון , כאילו ש ה SHADER 3.0 לא עובד על המקסימום...מכירים ? שההצללות ברמה נמוכה אז רואים לא חלק כזה עם ריבועים וכולי... ??? עריכה: ב ATI CATALYST CENTER או מה שזה לא יהיה -הורדתי את ה AI שלו ואז הצללים נראים בסדר יחסית עם קצת מיצמוצים אבל כל ההשתקפויות נעלמו בשלג והאיכות של התמונה ממש ירדה...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. 1. איך בוחרים בדרייבר 9.9 מערכת צבעים RGB 4:4:4 בדרייבר 9.4 עד 9.6 היה ניתן לבחור מערכת צבעים למסך , היום אין בחירה 2. איך מכוונים מסך עם כרטיס מסך שהתמונה תהיה על כל המסך 9:16 בדרייברים הישנים היה ניתן היום לא ניתן לסדר תמונה על כל המסך , למה שאלות לאנשים שיודעים להסביר

4. אם למשל יש לי סרט שהוא מוגדר כ HD, והכרטיס שלי תומך בפורמט הזה, איך אני מציג אותו? מה ברגע שאפעיל את הסרט אני אראה אותו HD? שמעתי משהו על כך שצריך מסך שתומך בפורמט הזה ועוד כל מני דברים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט בעיקר בזמן מנוחה (אינטרנט ואופיס) הבנתי שהכרטיס מצטיין ביחס שקט\ביצועים טוב למדי האם גם הגרסה של נווידיאה שקטה, הרפרנס, או שכדי להשקיע בקירור יחודי של חברה מסויימת? איזה? ראיתי גם ביקורות שמראות שהרפרנס אפילו יותר שקט מהקוסטום. לי אישית אין כל עניין לעשות לו OC תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by lion03,

לקנות R8500 עכשיו או לחקות לדצמבר ולקנות R9700 ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by tulicooli,

טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by shoeyal,

שלום איזה גרסת דרייבר היא המומלצת ביותר ל ATI ראדון.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. מסך המחשב שלי DELL 2408WFP הולך לקנות מחשב חדש עם מער הפעלה WIN7 64 ביט, Core i7 860 . כרטיס אם GigaByte P55A-UD3 דרישות מכרטיס מסך: מחיר עד 600 שקל + חייב להיות שקט מאוד ורצוי פסיבי כי אני רגיש מאוד לרעש. חשוב לי איכות הווידאו במסך שלי במחשב וגם בעדיפות שניה ווידאו יציאה ל- TV. רצוי בלבד תמיכה במשחקים לא כבדים ..אולי בעתיד. רצוי תמיכה ב- 3 מסכים. שאלותי: 1. הגעתי למסקנה שכרטיס מסך ATI's Radeon HD 5450 עונה על הדרישות שלי. אשמח להתייחסות לבחירה או הצעות אחרות. 2. האם יש לו DRIVER 64 ביט? 3. מה החשיבות של גודל זכרון 500 או 1000? 4. היצרנים מציעים יציאות DIPLAY MODE או HDMI-- מה ההבדלים ביניהם ( המסך שלי תומך בשניהם) ואיזה מהם יתן לי איכות ווידאו טובה יותר במסך שלי ואיזה מ…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by alienboo,

Hello ppl I got this card and i need help in installing it on my system whatever i do, the damn thing wont work, my system does not install the drivers for it my system spec are these 8RDA+ mobo and latest bios athelon 2600 512MB ddr333 radeon 9700 pro win xp pro + sp1a if any1 have this card or knows about it, please reply thank you

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל על סמך כמה מבחנים שראיתי וגם המדריך בפורום עזר לי להגיע להחלטה הזו. הסוגייה היא כזו: הבנתי שהכרטיס שאני רוצה לקנות מגיע ב2 גרסאות, אחת עם 128MB GDDR3 השניה עם 256MB DDR2 בסך הכל אני מחפש איכות תצוגה גבוהה בווינדוס שאני בטוח ש2 הגרסאות יתנו לי ומבחינת משחקים אני משחק UT99, זאת אומרת שכאן אין בעיה.. ואני ירצה לשחק מדי פעם איזה NFL NHL NBA 2006 וגם איזה NFS MW לא חובה על פול גרפיקס עם פול אפקטס. סך הכל אני גם חייל שלומד אז אין לי הרבה זמן לשחק. אודה לכם על תשובה תודה רבה. ישנה גרסא של ספיר ב750 שקל בערך~ או של פליט גרסא גולדן עם מאוורר שקט, ב650~ איזה מהם כדאי לקחת? את השקט יותר לא?? באותה נשימה, גם ראיתי X800TO 128MB DDR3 ב700 שקל!!…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by hazi_s,

שלום לכולן, האם ניתן ואיך להשתמש בגוסטיק של סוני פליסטיישן בחיבור usb של המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. חברת Colorful חושפת לוח אם קומפקטי אשר כולל ליבה גראפית מתקדמת שמולחמת אליו ישירות ועשוי לאפשר גיימינג אמיתי באריזות קומפקטיות מאוד תערוכת Computex 2016 הייתה עמוסה לעייפה במוצרים וקונספטים ייחודיים ומתקדמים, ואנחנו נעשה את מירב המאמצים בכדי להכיר ולהציג לכם כמה שיותר מהם. אחד מאלו שבלטו במיוחד עבורנו היה אב-טיפוס של לוח אם מחברת Colorful הסינית, שעדיין לא ממש מוכרת בשוק המקומי אך שואפת להפוך לשם מרכזי בעולם חומרת הגיימינג הצומח. לוח האם המדובר כלל תושבת LGA1151 עבור מעבדי דור ה-Skylake (וה-Kaby Lake), בשילוב עם ערכת שבבי ה-B150 לשוק הביניים – וגם ליבת GP104-200, כמו זו שנמצאת בדגמי ה-GeForce GTX 1070, אשר מאכלסת את המקום שבו בדרך כלל הייתם מצפים למצוא את חריצי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pk1,

ברשותי טלוויזיה ישנה בעלת חיבור AV של 5 פינים, כמו של המקלדות הישנות האלה למחשב חיבור מהסוג הזה http://www.dspglobal.com/adapt%205-pin%20DIN.jpg רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב (במקרה שלי המרה לRCA)?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by t d,

שלום אני מתכנן לקנות עכשיו radeon 9800pro , רציתי לדעת איך אני בודק תאימות שלו אם החמרה הקיימת שליש במחשב? לוח אם לא יודע...ספק כח? מה אני צריך לבדוק...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by Leonidex,

Heya. אוקיי, יש לפטופ עם כרטיס מסך של אינטל, 965 אקספרס. אני מנסה להפעיל את המשחק LineAge 2 והוא מביא לי שגיאה "The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy" ו... אין לי מושג מה לעשות ואיך להפעיל את הAGP. אשמח לעזרה, תודה ;D . זה פרטי השגיאה- 2008.8.24 02:04:01 OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6000) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 2037MB RAM Video : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (1537) Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [line: 185] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- …

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by ben060,

אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט באיכות טובה איך זה הולך? אני מחבר את הכרטיס טלויזיה למחשב ואת הכרטיס עצמו צריך לחבר לשקע כלשהו בקיר? אשמח למידע בנושא ולהמלצות

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. ממה שאני ידעתי שVSYNC לא אמור להשפיע כלל וכלל על הקריאת תמונה בSLI. הבנתי שיש דרך אחרת לעשות את זה, שיניתי בלוח בקרה של NVIDIA את הSLI RENDERING MODE, ניסיתי את כל המצבים:Force alternate frame rendering 1 and 2. אך מה שזה גרם לזה, שהFPS ירד מ90+ ל59 ועדיין זה לא פעל חלק, אבל, קששמתי בהגדרות של הלוח בקרה על NVIDIA RECOMMENDED ובמשחק הפעלתי את הVSYNC זה כן פעל חלק, איך יכול להיות שהVSYNC כן משפיע? ואם הVSYNC באמת משפיע, אז גם הMax pre rendered frames גם משפיע? והאם זה נכון שברגע שאני עם SLI אז הPRE RENDERED מוכפל? זאת אומרת שאם הדיפולט זה 3 אז בSLI זה בעצם 6? מצאתי את זה: http://forum.notebookreview.com/alienware/151354-big-afr-vs-sfr-question.html שמסביר חלק מהדברים, אבל…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  19. כרטיס המסך שהיווה את הסיפתח לקיצוץ המחירים מצד NVIDIA עשוי להציע לצרכנים ליבה גדולה ומשוכללת יותר שפגומה בחלקה - אך בעלת פוטנציאל לביצועים משופרים במתארים מסויימים לכתבה

20. Started by jeyjey,

מה אני צריך בשביל זה? יש לי TV OUT VIVO אין לי זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. ASRock, אחת משותפות הייצור והשיווק המרכזיות של אינטל בדור כרטיסי המסך הראשון שלה, מציגה מחירים נמוכים יותר עבור שלושה מהדגמים במשפחה - אחרי שכבר ראינו קיצוץ רשמי עבור חלק מהם לא מזמןלכתבה

23. http://hwzone.co.il/news/1229531826/19412/ שלום יצא תקן חדש שכתוב בעמוד הראשי.אני רוצה לדעת איזה שבבים ספצפים יתמכו\תומכים בו והאם זה ישים בתוכנות כמו פינקל סטודיו 10\12 לעריכת וידאו בייתי.(אני מקווה שזה הפורום הנכון) תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by harry,

קיבלתי מתנה כזה ממיר עם חיבורי RCA מצד אחד ומצד שני USB. אז חשבתי שזה מין כרטיס ללכידת ווידאו חיצוני, מצאתי את הדרייביר של זה באינטרנט, אבל הבעיה היא שהוא אומנם רואה את ההדקן ומזהה אותו אבל מתייחס אליו כמצלמת אינטרנט. האם אתם מכירים איזה תוכנה יכולה ללכוד לי ויידיאו עם המכשיר הזה?? ואיך אני בדיוק עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by yosh co.,

אני מנסה לארגן מערכת שתוציא OPENGL על שלושה מסכים. שניים מהכרטיס הראשי ואחד מהמישני. לשם העניין החלטתי ללכת על כרטיס AGP וכרטיס PCI משיטוט ברשת וניסוי עם כמה כרטיסים שונים הגעתי למצב עובד של כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני radeon 9250 agp התצוגה עובדת ואפשר לחבר עד ארבע מסכים, אבל... opengl יש רק במסכים המחוברים לכרטיס המרכזי. את החלוקה מישני\ראשי עושים ב bios. לשם הפרוטוקול, ניסיתי גם סט-אפ אחר שנתן לי תוצאות דומות כרטיס ראשי radeon 9250 pci כרטיס משני geforce fx 5200 agp למישהו יש ניסיון עם אירגון כזה? מהאתר המרכז דיונים בעניין הצלחית להבין ששני כרטיסי ג'יפורס יכולים לבצא את הנס הזה, אבל אין לי ג'יפורס pci כדי לנסות... וליבואנים בארץ נגמר.. אני רק מצי…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.