כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
תקציב:500 חריגה מקסימלית:100 שימושים העיקריים מהכרטיס: כרטיס לעבודה משרדית. צפייה בסרטים בעיקר. אולי קצת עריכת תמונות.. מפרט המחשב: מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q8400, 2666 MHz (8 x 333) לוח אם: גיגהבייט P43-ES3G כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) ספק כוח: huntkey 230w 50hz 6a תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש מסך ב1100 בערך לגיימינג ואני פחות משחק במשחקי FPS ויותר עולם פתוח ומשחקי גוף שלישי, ואני מתלבט בין שני סוגי המסכים האלו,מאוד אשמח אם תעזרו לי כרטיס המסך שברשותי: Palit GeForce GTX 1070 SUPER JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready
-
- 37 תגובות
- 6.6k צפיות
- 1 follower
-
-
נדרש: יחס עלות תועלות כמה שיותר גבוה שתי יציאות DVI (או אפשרות לחבר שני מסכים בDVI) יכול להפעיל משחקים ברמה סבירה רצוי: כמה שיותר שקט במנוחה (ובמאמץ) מצוי במלאי של אייבורי או KSP ממשק PCI-E כמובן להזכירכם תקציב 300-500 (סטודנט )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני נמצא בבעיה כבר שנה שלמה, ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור. לפני שאני שולח את הכרטיס לבדיקה, אני צריך להיות בטוח שזאת בעייה חומרתית. אז זאת הבעיה: בחלק מהמשחקים אני רואה ריבועים בכל מיני צבעים בכל המשחק, ואחרי כמה דקות המשחק לרוב נתקע ואני צריך לרסט את המשחב. הנה תמונה מהבעייה מהדמו של COD2: קורה בעוד המון משחקים, שמתי לב שזה במיוחד קורה במשחקים כבדים יחסית (למרות שניסיתי להריץ את ה COD2 על רזולוציה נמוכה יותר (800 על 600) אבל הבעייה עדיין קיימת). החלפתי המון דרייברים, ורב היום החלפתי מה 5.7 ל 5.9 החדש, עדיין הבעיה ממשיכה. מדובר בכרטיס מסך Msi radeon 9800pro שנקנה בנעה מחשבים לפני כשנה. מה לעשות? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי טלויזיה חדשה תומכת 3D ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ב-HTPC שלי ע"מ לצפות בתוכן 3D ישירות מהמחשב. הדרישות שלי הם דיי פשוטות: 1. תמיכה ב-HDMI 1.4 2. יכולת ניגון של בלו-ריי מלאים ב-1080p MPEG4 ו-Half SBS בפורמט MKV אין לי צורך בתמיכה במשחקים. בנוסף, המחשב עצמו רחוק מלהיות שיא הטכנולגיה ומדובר במחשב דיי פרימיטיבי: E6600 עם 4 גיגה זכרון, לכן, חשוב לי שתהיה תמכית חומרה מובנית. בנוסף, אשמח לדעת האם יש כרטיסים מתאימים עם קירור פסיבי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת מה הם הטמ"פ הסבירות והטובות לעבודה במאמץ במשחקים עם הכרטיס הנ"ל? אני כרגע עם אוברקלוק 650 לליבה + 800 זכרונות במנוחה - 49-50 במאמץ - 66-7. רציתי להריץ יותר את הכרטיס אבל אני קצת חושש שזה יגרום להריסת הכרטיס בגלל החום, מומלץ לא לעבור את ה 70 מעלות?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (שדרוג של ה - Geforce 7300 LE העגלה שלי). מדובר על PCI-E, המחיר עומד על 1000 שקל +/- (אני לא גיימר כבד). לוח אם: MSI - P965 Neo זכרון: CEON 2GB DDR2 800mhz מעבד: INTEL CORE 2 E6600 מסך: LCD Samsung BW226, זהו מסך 22" רחב, הדורש רזולוציות גבוהות. כמו כן, יש לי ספק כוח ג'נרי (אני חושב :-\) 400W, אז אם אפשר כרטיס מסך כזה שלא "יאכל" יותר מדיי חשמל. אני מעדיף להישאר בסדרת Geforce, ושיהיה תומך בDX10 (כלומר סדרה 8). שמעתי על 8600GT/S, איך הם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס המסך 4870HD. ניסיתי את ה-overdrive של ה-CCC (גרסה עדכנית - 8.7). קודם כל עשיתי auto-tune, והוא נתן לי 780MHz ל-GPU ו-1090Mhz לזכרונות. המקסימום ש-CCC מאפשר זה 790MHz ו-1100Mhz. ניסיתי אותם ידנית, לחצתי Test וקיבלתי Pass. אם הבדיקה של ה-overdrive עברה במקסימום, למה auto-tune המליץ לי על 10MHz פחות לכל שעון?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אחרי שגיליתי שיש לי בעיות במשחקי 3D בדקתי לעומק וראיתי שהמאוורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול פירקתי אותו אבל אין לו שום פתח לשימון בקיצור כנראה הלך מישהו יודע איפה אפשר להחליף אותו ? איזה חנות נותנת שירות לכזה דבר ?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב הוא מחשב IBM P4 מסדרת ה-T החדשה, ובעל חיבור Video-Out מסוג S-Video. החיבור פועל בסדר גמור (חוץ מאיכות :-X ), ניתן לראות את ה-Windows ואת כל הפעולות שאני מבצע מלבד- סרטים! כל קובץ וידאו שהפעלתי ב-media player לא הסכים להיראות על מסך הטלויזיה. עכשיו, אני יודע שהסיבה לכך היא שפיענוח הקובץ מתבצע על המחשב, ולכן לא ניתן לראות אותו בטלויזיה (מאותה סיבה שלא ניתן לעשות Print screen על סרט). אני לא מאמין שאין דרך לראות קבצי וידאו על מסך הטלויזיה, האם מישהו יודע מה הדרך לעשות זאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני אעלה תמונות ברגע שאוכל אבל אני לא מבין את כל התוצאות שקראתי באינטרנט על הכרטיס הנ"ל .....תוצאות ב-3DMARK2003 - תוצאות בין 8900-9500 בלי OC ובלי כיוונים שונים כאלו או אחרים ...... איך אצלי הכרטיס עושה ב DEFAULT .......קבלו ........10360 !!! רגיל על הבדיקה הרגילה ובלי שום כיוונים . הסברים מישהו ? תמונות בהמשך .....
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבנצ'מרק הזה מראה שהכרטיס החדש 4870X2 משאיר אבק על GTX280 לפי האתר של AMD הבא: http://game.amd.com/us-en/unlock_radeonhd4870x2.aspx?p=4 תסתכלו בלשונים שם יש Benchmark ... למי שאין כוח הינה התמונה http://game.amd.com/us-en/content/images/unlock/radeonhd4870x2/hd_4870_x2_benchmark_chart_02_large.jpg אמיתי?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לעזרתכם. קודם אציג את החומרה של המחשב שלי נכון לרגע זה, ואחר כך אסביר מה הייתי רוצה - בטוח שיש פה חבר'ה שיודעים טוב ממני וידעו לעזור לי . בכל מקרה - מעבד - Intel Core i5 6400 @ 2.70GHz זכרון - 16GB לוח אם - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K (LGA1151) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 950 במידה וזה רלוונטי, על כרטיס המסך עובדים כרגע 2 מסכי מחשב, ובקרוב יצטרף מסך שלישי. לעניין עצמו, המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה - קיובייס, הקלטות ומוסיקה בכללי, פחות למשחקים, שם אני בד"כ משתמש בקונסולות, אבל מה לעשות, בטוח שתסכימו איתי, יש משחקים שג'ויסטיק לא מצליח להשתוות לעכבר ומקלדת. מפה לשם, הבנתי שכנ…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-Gainward HD 4870 1024MB GS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 , ורציתי לדעת (ממי שמבין בזה) אם המחשב שלי יוכל לעמוד בחידוש. צירפתי את המפרט המלא של המחשב (נפתח עם אקספלורר). ממה ששמעתי עד עכשיו זה הכרטיס הכי משתלם וטוב לגיימרים בתקציב של 900-1000 ש"ח... דרך אגב, אם זה משנה, אני קונה גם מסך Samsung T220. תודה..! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן חברים יקרים השאלה כבר בכותרת תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. מאז ומתמיד הייתה לי בעיה עם העניין הזה... אף פעם לא הבנתי את העניין הזה, לדוגמא: אם יש לי כרטיס gefrorce 6600gt של msi אני צריך להוריד את הדרייברים שלהם או את הרגיל warefroce אן משהו כזה שמוצג גם כאן באתר? תדוה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות: הרצתי את 3DMARK והתוצאה הייתה די עלובה רק 235 בערך. אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך . זה מחשב נייד עם כרטיס מולחם (RADEON 900 IGP) אני רוצה לשחק משחקים לא הכי כבדים אבל להנות מהם. הורדתי ATI TOOLS הוא שואל אותי איזה ציפ יש לי כדי שאני יעשה אוברקלוק ואני לא יודע. אם יש תוכנה טובה שיכולה לעזור למתחילים באוברקלור אני אשמח. שטלה נוספת: האם יש כרטיסי מסך לחריצי PCI?
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יווצר צוואר בקבוק? מתכנן לשחק במשחקים עדכניים.. BF3 לדוגמה, BF4 וכו'.. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש דרך לשפר את הכרטיס החרא הזה בדרך כלשהי (oc ....)?? (אין לי כרגע כסף לכרטיס חדש)
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי יש לי מסך של LG. הכנסתי את הדיסק עם הדרייבר וכתוב שם שכדי להתקין אותו צריך ללחוץ מקש ימני על שולחן העבודה ואז : (משמאל לימין) properties>setting>advanced>monitor>properties עכשיו הבעיה היא שהכפתור האחרון הוא disabled, יעני אני לא יכול ללחוץ עליו מה אני עושה? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה חברים?.... יש למישהו חוו"ד עליו חיובית או שלילית?... תודה רבה. הנה בכרטיס שקניתי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כמו כן, אשמח אם תפרסמו כתגובה: 1) כמה זמן (מיום הרכישה) לקח לכל dead pixel להופיע? 2) מה סוג הפיקסל המת (כבוי, דולק, וצבע)? 3) מה גודל המסך? ומי שמעוניין יכול לתת גם את שם היצרן. 4) האם הצלחת לתקן את ה dead pixel? אם כן, איך? 5) למי החליפו את המסך בגלל dead pixels? במסגרת אחראיות? לא באחראיות? תודה על ההשתתפות!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה סיפור ארוך מה שקרה במחשב שלי השבוע.... אז בקיצור- היה לי וירוס, פירמטתי את c ועכשיו אחרי שפירמטתי המחשב עולה ואז אחרי כמה שניותנתקע עם אני עושה איזה פעולה בסיסית כמו לחיצה ימינית על משהו... אז התקנתי את כול הדרייברים שצריך את המקורי ואז את החדשים של קאטאליסט (דרך אגב יש לי radeon 9800pro) אבל עדיין אותה בעייה. אז עשיתי טראבלשוט בווינדוס בקשר לזה והגעתי למצב שאמרו לי להוריד את ה- hardware acceleration לnone אז עשיתי זאת ועכשיו הכול טוב ויפה....אבל מכאן באה שאלתי.... האם אני צריך אני יכול להמשיך להשתמש במחשב בלי הדבר הזה? אני משחק משחקים....משתמש באינטרנת ועושה כמעט הכול במחשב....אין לי מושג עם זה משפיע או לא אבל אני מניח שזה כן אז אני מבקש עזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-