עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני קונה lcd והמליצו לי פה על l1950b ואמרו לי שהוא טוב למשחקים עם 8 ms ועם pivot + dvi ועם כל מה שצריך.. אבל אז ראיתי את המסך l1970hr עם אותם מאפיינים + הוא מתקפל לגמרי שאפשר לתלות על הקיר ועם 2 ms ועם יחס ניגודייות של 1:1600 שזה מדהם למסך lcd וגם הוא זכה בפרסי עיצוב... אז רציתי לדעת מה אתה ממליצים ומה ההבדל בכלל בינהם הנה לינקים עם מידע מהאתר של lg l1950b http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1950B.jhtml l1970hr http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml בתודה עידו נ.ב. תגיבו מהר אני רוצה לקנות אותו מחר אולי אני אבוא לפגישה של הפורום ומשם ילך לקנות..

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by rosher,

מה עדיף כאשר המטרה היא משחקים ברזולוציה 1280X1024 בלבד???? ??? התקציב הוא בסביבות 1100 ש"ח ואני מתכוון לקנות בTMS

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by liav12,

מחשב חדש שדוד קנה, בא עם 6600 של MSI (קנה מאייבורי ואל תשאלו אותי למה,בנתיים המחשב עובד טוב) הכרטיס הנ"ל בא עם דרייברים 77.71 משהו כזה, להוריד את הגרסה הכי עדכנית? ברצוני גם לבדוק בנצ'ים של הכרטיס אז איזו תוכנה להשתמש ואם אפשר קישור להורדה (במידה וחוקי) אני יודה מאוד. תודה

4. Started by ofer40,

היי אני עובד עם מסך CRT 17 וטלוויזיה LCD 32 ותמיד ראיתי וידאו בטלוויזיה ועושה משהו אחר ב CRT. עכשיו משהו השתבש ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. אני מצליח לראות וידאו רק בשני המסכים. ניסיתי את כל ההגדרות וזה לא עובד. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. מה עדיף, radeon 9200 או GF 5500FX? שניהם עולים בסביבות ה500. אם יש לכם המלצה מדוייקת יותר לכרטיס מסך (זאת אומרת עם לינק) אז זה ממש יעזור לי (אין לי כל כך הרבה ידע בתחום הזה, בגלל זה אני מעדיף המלצות מכוונות).

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  6. נניח ויש לי מסך עם RESPONSE TIME של 25MS,ומסך של 16MS,שאר המפרט אותו דבר. מה יהיו הבדלי הFPS בין שני המסכים, נניח בHALFLIFE2?

7. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. לא במהירות, אלא לאט כזה, פעם בכמה דקות משנה את הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך של הלפטופ? חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי. ד"א, כבר בדקתי ב-FAQ בפרום, ולא קיים את מה שאני מחפש. ד"א 2: קראתי עכשיו את החוברת הדרכה שבאה עם כרטיס המסך, ורשום שם שיש 3 יציאות בננה בשמות כאלה (אני חושב) Y+Yb+Yd או משהוא כזה...אבל בטוח עם Y בתחילת כול יציאה, וכתוב שזה יציאת ה-HD במפצל של ה-VIVO (זה מה שכתוב בספרון...) ושוב, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by yfbr,

פרמטתי מחשב של חבר והתקנתי win98 מחדש. כעת הרזולוציה של המחשב מוגבלת ל 640 על 480 וגם בחירת הצבעים מוגבלת. פתחתי בלוח הבקרה את 'תצוגה' בכרטסת של settings ושם האפשרויות מוגבלות. מה אפשר לעשות בנידון ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by gorfff,

שלום לכם שלום לכם! אני קניתי וקיבלתי את הכרטיס מסך r9800 של החברה elsa קיצר הביצועים שלה יותר טובים מישאר ה9800 של שאר החברות או שזה סתם חרטה? ועוד משהו יש לי r9000 עכשיו על המחשב יחד עם הרדריוורים והכל של ati זה ה 3.7(נהותנים הכי הרבה ביצועים לכרטיס מסך שלי)אז אני הצתרך להתקין מיחדש דריוורים? האם להשאיר תדריוור הזה? 3.7 לא רואים שם ואי אפשר לשנות שם את הצינורות איבוד 8X ועל הדיפולט זה 4X אז כדי להתקין דריוורים אחרים? טוב סבבה! תודה לכם תודה לכם אתם טובים אתם ;D

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by abc91019,

שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by tom892,

מסך טוב? אשמח לחוות דעת עליו...

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by mair,

מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. עיינתי בהמלצות לכרטיסי מסך אך אני מעוניין בכרטיס שיאשר לי לעשות לו OC סולידי - ומשתלם מבחינת מחיר. לפי מה שהבנתי יש כרטיסים מסויימים שמאפשרים OC טוב והם יותר זולים מאלו אשר מציעים ביצועים מקבילים לפני OC. הייתי מעוניין לרכוש מ-PANDAS אבל אשמח להמלצה בכל מקרה כי אני מנסה להשוות מחירים. תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by zilkanir,

מצאתי את זה http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=53&view=yes של HIS ב685שח יש עוד כרטיסי מסך עם 2 יציאות dvi בסביבות 600-700שח ומטה AGP 8X? תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. ככה, קראתי את הטראד על הכרטיסים המומלצים. מה ההפרש ביצועים בין ה 6600GT ל 6800? (ראיתי מקומות שבהם כתוב שה GT חזק יותר) מי מהם חזק יותר? האם ההפרש ביניהם שווה 100 ש"ח? דבר שני החנות שמוכרת את ה6800 (GETIT) היא חנות שמוכרת בשם PCNow מצד שני באתר של PCNow אין שום איזכור לכרטיס הזה, האם החנות הזאת אמינה? האם בטוח לתת לה את פרטי כרטיס האשרי שלי ? מישהו מפה כבר הזמין מהם? על הGT יש שלוש שנים אחריות לעומת שנה על ה 6800 זה חשוב? ודבר אחרון, אחת הסיבות לזה שאני מעדיף את ה6800 זה האפשרות לפתוח לו צינורות, מה הסיכוי שזה יעבוד ובכמה זה משפר? תודה רבה .

17. אבא שלי הביא לי מחול את הכרטיס בדיוק כמו זה שמוכרים בארץ, אבל הלוח אם שלי לא תומך בו בכלל..... עכשיו נתקעתי עם הכרטיס התותח הזה .... מה אתם ממליצים? למכור או שאולי להחליף לוח אם? האמת היא שאני מעדיף למכור אותו...... אז אם מישהו מעוניין שיצור קשר... ואם י שלכם רעיון לפתרון אז אני מחכה לשמוע.... איזה באסה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  18. יש אפשרות לחבר את האנטנה למחשב בלי כרטיס טלוויזיה? יש לי מודם של HOT לצורך הענין אבל אין לי ממיר

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. טוב תראו, המחשב שלי במפרט. הרצתי 3DMARK2003 V360, וקיבלתי 2265. ניסיתי עם OC למעבד ל3.0 וניצול הזכרון במלואו יחס 1:1 וקיבלתי אותו דבר, ככה שהמעבד הוא לא צוואר בקבוק. הדרייבר שאני משתמש בו הוא אומגה 2.5.9.7 מבוסס C4.12, כי ממה שהבנתי פה בפורום הם טובים יותר מהקאטאליסט 5.1. התוצאה לא קצת נמוכה? סתכלו פה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103834.0 הוא קיבל 2700..עם גרסא ישנה יותר של אומגה, המבוססת 4.10. האם המפרט של סטרינגר טוב משלי ? ואם כן אז בהרבה? ועוד שאלה היא האם כדאי לנסות OC לכרטיס או שזה מיותר? דרך אגב אני מרגיש הרבה הבדל יחסית לMX :]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. היי, הרצתי בדיקת חומרה על המחשב שלי וגיליתי שמכיוון שיש לי 64MB של video memory אני לא יכול לשדרג. לכן אני רוצה להחליף לכרטיס מסך מתאים שיריץ ויסטה כמו שצריך. אני לא מריץ משחקים בכלל ולכן אין לי צורך במשהו יקר. המטרה היא להוציא סכום קטן ככל האפשר על כרטיס אמין. הכרטיס צריך להיות עם יציאת DVI ויציאת TV כי אני רואה מלא טלויזיה דרך המחשב. על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by Royz,

אז ככה: המסך יהיה DELL 2007 WFP הרזולוציה הכי גבוהה היא 1680x1050. השאלה אם כדאי את 640 MB או ה 330? אני חושב ללכת על 330 כי אני אשדרג את הכרטיס עוד שנה+ בכל מקרה. אבל במידה ואני בוחר 330, איזה מהם כדאי? תראו כמה חברות יש וכמה דגמים שונים (OC2 OC1) מה הכי משתלם פה לדעתכם? http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=8800&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  22. לשאול אבל אני אוהב את האנשים פה ואני מאמין שפה אני ימצא פתרון...אז בבקשה אל תעבירו...) שלום לכולם..! יש לי כרטיס מסך NVIDIA FX5200 128MB רגיל כמו שיש להרבה אנשים ... חיברתי את הטלויזיה למחשב והתחלתי לראות סרט... עכשיו לבעיה במהלך הסרט אני לא יודע מה קרה או על מה לחצתי פתאום אי אפשר לצפות בסרטים בטלויזיה הכל כרגיל שולחן העבודה וכו' רק במקום לראות את הסרט אני רואה כזה מסך שחור עם הכתוביות שלו... (לא הסרט דפוק...ניסיתי סרט אחר...במסך המחשב רואים את הסרט והכל כרגיל...) מה עושים?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by LastForOne,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש... ככל הנראה מבוסס מעבד Q6600... אני צריך כרטיס מסך בתקציב מוגבל בסביבות 300 - 500 [אני מתכנן שהמחשב שלי לא יחרוג מה4000 לא כולל מסך] רוב הזמן אני לא משחק במשחקים... ועד שאני משחק זה רק פעם ב... אני משתמש בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ... על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by roc,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4655 לא ראיתי שפתחו כבר נושא סליחה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים