עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Elad_m,

שלום יש לי כרטיס 7600 gs והבנתי שהגדרות נכונות של הכרטיס יכולות לתת שיפור בביצועים צירפתי תמונות של ההגדרות שלי כרגע, ואשמח לעזרה מה לשנות בכדי לנצל את הכרטיס הכי טוב שאפשר. תודה מראש! נ.ב הכרטיס מואץ ליבה 400@584 זיכרונות 533@754 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by moshiko211,

מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. שלום רב בשעה טובה עברתי למחשב נייד נחמד וזריז ( לא חשוב איזה ) עכשיו את המחשב הנייח אני מעוניין לתת לאחיין שלי כדי שיהנה ממנו מפרט המחשב הנייח הוא כדלקמן מעבד 3.4 GHZ P4 מספר 650 זיכרון 2 GB GHZ DDR 2 667 MHZ לוח אם P5GC MX הארד דיסק 80 GB הרעיון הוא לקנות כרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח וממש לא יותר כדי שהאו יוכל להנות ממשחקים עד כמה שניתן מהמחשב הזה אני נורא אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by pinkmasta,

MAG 786PF2 או LG FLATRON 775FT ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by zgd,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי במשחק GoW יש לי חיתוכים בתמונה למרות שהסנכרון האנכי עובד... האפ פי אס נראה בסדר גמור ואין שם קטעים איטיים אבל נראה כאילו התמונה נחתכת מפעם לפעם... מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. DX11 האם יצא בדור הבא של ATI 40 NM רבעון 2

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  7. AMD משיקה מספר כרטיסי מסך חדשים תחת סדרת ה-Radeon RX 6000 והם מגיעים עם שיפורי ביצועים ותגי מחיר חדשים - גם אם לא בטוח כי מדובר במהלך מוצדקלכתבה

8. שלום לכולם, סיימתי להתקין עכשיו את ה-9800GTX+ ויש לי שאלה. האם אני צריך כבל מיוחד כדי לשלוט במהירות המאוורר (כמו במאווררים של המעבד והמארז) או שזאת פונקצייה מובנית ואני רק צריך תוכנה מסויימת?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by alongi,

קניתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP חברתי והוא עובד אבל נתקלתי בבעיה : הוא עובד והכל טוב ויפה עד שאני מנסה להעלות סרט.. ניסיתי ב2 תוכנות (מדיה פלייר וMVPLAYER) ובשתיהן מתרחשת אותה התוצא לאחר שאני מעלה את הסרט: המחשב זז באיטיות מחרידה ומתנדנד בינה לבין תקיעה טוטאלית, והסרט בכלל לא מתנגן (לא וידאו ולא אודיו). במקרה הטוב אני סוגר את היישום של הפעלת הסרט (שהוא כמובן על סטטוס not responding) ובמקרה הרע (שקורה יותר) פשוט אין מנוס מלכבות או לאתחל את המחשב... למישהו יש מושג למה זה קורה? ועוד 2 שאלות: יש לי ספק 330W, האם הוא מספיק לכרטיס מסך הנ"ל? הכרטיס מסך הזה חם כמו הגיהנום - גם הוא וגם צלעות הקירור שיש עליו ממש חמות עד כדי כך שאחרי כמה ש…

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by the-f-master,

יש את הכרטיס כפול הליבה החדש של ATI שעומד לצאת שנקרא-3870X2 נכון?אז אני חושב על לקנות אותו ויש לי שתי שאלות: בתקציב שלו הוא יהיה משתלם וחזק?נגיד מול GTS 512 או מול GTX?והאם שווה לחכות לסדרה 9? ובדקתי בFAQ אם אני אצטרך לוח אם תומך CF בשבילו אבל לא היה רשום(היה רשום רק על NVIDIA)אז אני צריך או לא?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by Nirkaw,

תשמעו יש לי בעיה... כשאני בGPU-Z הGLU CLOCK שלי זה 550 ברגיל ובDEFULT הSHADER CLOCK שלי 1340 ברגיל ובDEFULT אבל... הMEMORY שלי ברגיל (כאילו כרגע) 850 ובDEFULT 1700. אז השאלה שלי היא... למה זה ככה? למה זה לא משתמש בהכל? חשבתי אולי בגלל שאני לא במשחק, אבל אז גם האחרים לא היו צריכים להיות כמו בDEFULT. מה אתם מציעים?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. Started by shaifbisss,

שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך הרבה זמן לא עקבתי אחרי השוק לבדוק מה הולך אני רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך טוב שמיועד לMid Range אני רוצה כרטיס בעל איכות מדהימה שמתאימה לצרכים שלי אפשר להגדיר אותי כגימר שלא מוכן להתפשר על איכות. שאלה היום הורדתי את הדמו של crysis קפצתי עד השמייים והתאכזבתי שראיתי שכרטיס מסך אינו טופס עליו. זה זמן להחליף כרטיס מסך או שזה שטויות. תודה שבת שלום ויום טוב שי בן יהודה

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  13. אני יודע שזה מעצבן שמישהו בא ושואל, אבל אני כבר לא בתחום יותר משנה, ואני ממש כבר לא בקיא בכרטיסים החדשים. הכרטיס אמור להחליף את ה-6800GT שקניתי בזמנו שהיה אחד המדהימים ועלה לי אז 2000 שקל...(!!!!). תודה.

14. איזה מסך אתם יכולים להציע לי במחיר הזה אני צריך מסך שיהיה באיכות טובה אך לא מוגזמת (בינוני +) אם אין 19 במחיר זה אז אני אתפשר על 17 למרות שהעדפה ל19 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  15. יש לי 6800 ואני רוצה להכוון את הדריברים למצב תמונה הכי טוב שיש ושלא יכביד בצורה משמעותית תודה לכול העונים

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by dvirs12,

איזה מהכרטיסי מסך הבאים (או המלצה על כרטיס מסך אחר בסכום של עד 500 ש"ח בלי חריגות) כדאי לי לקנות שיספיק יותר לטווח הרחוק לשרוד בדרישות מינימום של משחקים? הצעה ראשונה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379495 הצעה שניה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=379387 בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  17. שלום לכולם קראתי בפורומים שונים באינטרנט שהמאוורר של ה X850XT PE אינו עובד בסל"ד אופטימלי כדי שלא ירעיש יותר מידי, אך דבר זה מהווה סיכון לכרטיס המסך מכיוון שהוא יכול להתחמם יותר מיד ולהפגע, ולכן הם ממליצים להשתמש בתוכנת ATI TOOL או RIVA TUNER לניטור ושינוי סל"ד המאווררר. האם זה הגיוני שהכרטיס מגיע מהמפעל במצב כזה? הרי הם יצרו לעצמם הרבה כאבי ראש אם היו חוזרים אליהם כרטיסים מקולקלים. כמו כן ה VPU RECOVER מנותק, אז האם זה נות לכרטיס להמשיך לעבוד למרות שהוא מתחמם? יש לציין שיש לי כרטיס מקורי של ATI ולא של אחת החברות השותפות שלה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. הנה הסדרה שהשרצינו אותה כל כך בסדרה החדש יש שינוים מפה עד להודעה חדשה שיפור בתמיכה של sli והאפשרות של חיבור שני 6600le ללא גשר, שילוב שני יצריניות כרטיסי מסך, 16X AA בsli, תמיכה משופרת בhdtv וגם 2-2 pull down של purevideo הנה קישור http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html החידושים בsli אצל inquirer http://www.theinquirer.net/?article=24720

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. שלום לכולם יש ברשותי 2 מצלמות וידאו אחת שלי TRV 140 שאין לי בעיה להקליט ממנה דרך הFIREWIRE הכל תקין מצלמה נוספת של חבר שלי DCR TR19 (נדמה לי שזה הדגם) (הפורמט שלה הוא NTSC) ברגע שאני מפעיל את המצלמה ובא להקליט לא משנה באיזה תוכנה פרמייר וידאו סטודיו MOVIE MAKER של WINDOWS מנסה להקליט ואחרי שניה רושם לי שאי אפשר ליצור את הקובץ שהוא פגוע וימחק למישהו יש הצעה כיצד לפתור את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by ydob,

מיהי היבואנית בארץ של כרטיסי מסך תוצרת ASUS? בתודה YDOB

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by avi1231231900,

רציתי לשאול לאחר שמעדכנים כרטיס מסך בויסטה צריך לעדכן את מדד דירוג ויסטה,כי הוא אמר לי זוהתה חומרה חדשה,למרות שעדכנתי רק את הכרטיס מסך

22. Started by SilverFox,

יש לי כרטיס בילד אין ואני לא יודע איך אני ניפטר ממנו ואני רוצה לקנות את הכרטיס Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1#top ואני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שלי. מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by Armageddon1,

המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by Bingo,

איך אני יכול לבדוק איזה גירסא של דיירקטאקס יש לי??

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  25. http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-PNY-004 מהכרטיסים הרגילים עם ה325MHz core clock וה 22.4GB/sec. memory bandwidth 700MHz memory data rate וזה הסוג המשופר http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-CHAIN-036 http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-GAIN-119 שבאים עם GPU Clock Speed: 350MHz (chaintech comes with 358 ו Memory Bandwidth: 25.6GB/s Memory Clock Speed: 800MHz (chaintech comes with 770 ( בקיצור ה gainward שווה יותר...אבל אני בטוח שיש עוד חברות עם כרטיסים משופרים עם אני ימצא אני יוסיף. אז עם תרצו לקנות את ה 6800 NU חפשו את הדגמים המשופרים...

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.