עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.digitimes.com/news/a20050905A6033.html נקווה לטוב :

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. יש לי כרטיס קול של CREATIVE דגם LIVE! PLATINIUM עם פאנל קדמי. דרך הפאנל אני מכניס את האודיו של הממיר YES באמצעות שני RCA, ורציתי לתת פקודה ש PVR יקח את הסאונד משם. היציאה נקראת auxiliary 2. אני לא מצליח. הדרך היחידה שאני מצליח להקליט עם סאונד היא אם אני מכניס את הסאונד ישירות לכרטיס טלויזיה. אך אני לא יכול לוותר על שני ה RCAים. האם אני מפספס משהו? האם יש דרך להפנות את ה PVR שיקח סאונד מהכרטיס קול שלי? ברור לי שאם אשים כבל מה LINE OUT בכרטיס קול ל PVR, הכל יהיה בסדר, אבל ה LINE OUT כבר הולך אצלי למערכת (רמקולים). יש רעיון? אני משתמש ב WINTV2000 להקלטה. האם אולי כדאי לנסות תוכנה אחרת? אם כן, תנו שם וארכוש אותה. אני לא מצליח להפנות את התוכנה שתיקח קול מה auxiliary 2. כשאני …

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. http://www.bit-tech.net/hardware/2005/09/02/x800gt_roundup/1.html לכל מי שהתקשה להחליט מה עדיף ללא ספק ה power color לוקח את הכרטיס של ספייר חבל שכרגע לא ניתן להשיג את הכרטיס של his שנראה לא רע בכלל

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by idodi10,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT וחיברתי אליו את הטלויזיה. ואני רוצה לשחק במשחק NEED FOR SPEED ואי אפשר לגרור אותו! יש אפשרות לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by scylla,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800SE של הרקולס. שהוא AIW, כלומר כרטיס טלויזיה מלא עם כל החיבורים, תוכנות ומה שנלווה לזה. היום התקינו לי YES בחדר, ולא הצלחתי לחשוב על דרך לחבר את המפענח למחשב. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by aargov,

שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by compman112,

יש הנחות של חבר עכשיו עכשיו הביאו עם זה חוברת של ההנחות של המכשירים ויש שם מסכי פלאזמה וLCD יש משו שאתם ממליצים עליו שם?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום התקנתי WIN XP על מערכת מבוססת p4c800e deluxe dothan 1.83 533mhz 2x256 x800xt pe וככה זה נראה http://img396.imageshack.us/my.php?image=11ec.jpg ניסיתי לשים geforce 2 במקום ה x800- לא פתר את הבעיה מה שאומר שהכרטיס לא הבעיה הצעות לפתרון הבעיה- מישההו?!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by ychamp,

אני חשבתי לקנות מסך חדש בתקציב של 300 דולר חשבתי על המסך הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824009044

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by KindaLost,

כמה טוב המסך הזה ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by ilan_k,

שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני אמור לקבל את הכרטיס הנ"ל ורציתי לברר עליו האם הוא מסוג הכרטיסים שניתן לבצע להם SOFTMOD ל 9700NP או ל 9500PRO? מבלי לבצע OC . ואם כן אז אק באמצעות הדרייברים של אומגה?

13. דוד שלי בא לארץ ומוכן להביא לי כרטיס מסך של בערך 150$. עכשיו בחרתי את הכרטיס הנ"ל בעזרת חבר: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16814130220 המחשב שלי: Pentium 4 2600MHz 512 DDR SDRAM Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) hard disc Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 111 GB, IDE השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתאים לי למחשב ? ואם כבר לא מתאים... יש המלצות? thx anyay ^.^

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by eli33,

סליחה על הבורות אבל אני פשוט לא מבין בזה כלום אני פשוט רוצה לראות טלויזיה במחשב אם הבנתי נכון אז כרטיס טלויזיה הוא מוגבל לכמה ערוצים (תקנו אותי אם אני טועה ) וכרטיס לכידת וידאו אני יכול לחבר אותו לאנטנה או לממיר ולראות את כל הערוצים שאני קולט מהאנטנה או מהממיר ולהקליט כמובן מה יותר טוב ?? האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלויזיה או לכידת וידאו עד 200-300 ש"ח בעיקרון אני רק רוצה לראות טלויזיה באיכות טובה ולהקליט לא עריכה מקצועית וכל זה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by iCe_bLaSt,

עוד בתקופת הR9700 היו דמואים של HDR באתר של ATI (כיום יותר מסובך למצוא אותם) הם רצו יפה מאוד על ה9800SE שלי ... עכשיו אני רואה טענות שATI לא תומכת בHDR , לי זה נשמע בהתחלה כקשקוש פורומים מצוי כי ראיתי במו עיני את הדמואים של HDR על ה9800SE שלי , וגם הרצתי HL2 עם מוד של HDR BLOOM (שיצא כבר ממזמן - לא משהוא רשמי של ולו). בכל מקרה היום ראיתי מצגת של NVIDIA שטוענת בפירוש שATI לא תומכת בHDR בכל מקרה ... מה הסיפור כאן ? מישהוא מוכן להסביר לי על מה בדיוק NV מדברים כשהם אומרים בגלוי שATI לא תומכת בHDR ? הרי אם זה לא נכון הם יכולים להתבע ובגדול, ככה שאני משער שיש יסוד כל שהוא של אמת באמירה הזאת , מצד שני העובדות מראות לי אחרת ... בקיצור, מישהו יכול לפענח את העניין?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by smit,

שלום לכולם, אני מחפש ליקנות מסך 17" LCD, עם 8MS ויציאת DVI. חיפשתי מסך של VIEWSONIC, ומצאתי את המסך הזה שכיביכול עומד בדרישות שלי: ViewSonic 17 LCD VA712S http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5367 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1278&products_id=6771 אבל שחיפשתי את המסך הזה באתר החברה לא מצאתי אותו.. חוץ מזה אם לוחצים 'לפרטים נוספים' באתר של לוגיק, מקבלים מידע שהמסך הוא 12ms ולא 8 כמו שכתוב. אבל מה שהכי מפריע לי זה שלא הצלחתי לימצוא את הדגם המדוייק הזה באתר של viewsonic , מישהו יכול לתת לי לינק למקור אמין שאני יכול להיות בטוח שזה מסך עם 8ms + DVI ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות על מסך של: MAG 19" LP917 8ms רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו ב- 1900 ש"ח. יש לי מאג ישן17" CRT שמחזיק כבר מעל ל- 5 שנים, אני מחפש מחליף. תודה על העזרה זאביק.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by mosheva,

שלום! היה נראה לי שהמקום הזה הוא המתאים ביותר לרשום על הבעיה... אז ככה כל פעם שאני מציג סרט במחשב למשל במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת הצבעים מטושטשים ורואים ממש גרוע... ברגע שאני מעלה את אותו סרט בשתי תוכנות שונות אבל במקביל אז באחת רואים ובשניה לא.... מה עושים?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by omrit,

שלום, מישהו במקרה התנסה ב powercolor X800GT/X800GTO ???? האם המאוורר שלהם רועש? (אני בונה מערכת שקטה...) תודה!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by bum_J,

אני מתלבט בקשר לקניית כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת-מימד , עד 1000 ש"ח . אני יודע שקיימים כרטיסים של WILDCAT ו QUADRO בסביבות המחיר הזה אבל השאלה היא : האם יש להם יתרון על GEFORCE 6600 לסיום, אולי אפשר להסתפק בכרטיס פשוט עם 256 זיכרון ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. לנעול, כבר לא רציונלי

22. Started by singera,

הגיע לידי אתמול כרטיס פריסה לDVD של קריאטיב האם ניתן להשתמש איתו בשביל צפיית DIVX במחשבים ישנים והיכן ניתן להשיג דרייברים או תוכנה כי באתר של קריאטיב אין תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. המפלצת החדשה מבית DELL תיקרא XPS M170 ובחלק מהדגמים קיימת האופציה לבחור בכרטיס ה-GeForce Go 7800 GTX העוצמתי. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-23699-2594-x-x-x

24. שלום, אני מעוניין לקנות מסך דק 17" בזמן הקרוב והמסך שאני שוקל לקנות הוא MAG S776i. להלן הפרטים: 17" 0.264 1280x1024 700:1 8ms Speakers, DVI אני משתמש במחשב בעיקר בתוכנות ואני משחק ממש לעיתים נדירות אבל אני עדיין רוצה שכשאני משחק המסך יאפשר תצוגה טובה. מה אתם אומרים על המסך הנ"ל בהתחשב במה שאני צריך? כמו כן רציתי לשאול בקשר לפיקסלים שרופים: 1. האם אתם יודעים מהי המדיניות של MAG בנושא? או שאני צריך לברר עם החנות בכלל? 2. עד כמה הבעיה נפוצה? ובמילים אחרות, יש מצב שאני קונה מסך ואין לי את הבעיה הזאת בכלל? 3. מה עושים אם בסופו של דבר מגיע מסך חדש ומתגלה אפילו רק פיקסל אחד שרוף? זה מוריד את ההתלהבות מכל ההשקעה של כמעט 2000 ש"ח.. ושאלה אחרונה לגבי DVI: כרטיס המסך שלי אינו תומך…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  25. איזה עדכון לכרטיס מסך להשים? של OMEGA? או של NVIDIA? אני משחק בעיקר במשחקיי במחשב , תודה רבה. הכרטיס מסך שלי זה Gigabyte 6600gt 128mb pci-e

• 0 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.