כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכול ה"גיקים" אני חייב לקנות מסך חדש ואחרי התלבטויות קשות החלטתי לעבור ל-LCD. ההתלבטויות לבסוף צומצמו לשתי אופציות : 1. Hyundai 17 ImageQuest Q17 עם חיבור ה-DVI ב- 2500 ש"ח 2. ViewSonic 17 LCD VP171 Black ב- 3079 ש"ח המוח עוד מעט נשרף לי ואני לא מצליח להחליט ( 3000 ש"ח זה הגבול אז לא להציע יותר יקרים ) אנא עזרה ...לפני שאני שולח יד בנפשי :nixweiss: :s05: :nixweiss:
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ביררתי בפורום לפני כשבוע (בנוגע לכרטיס מסך לשימוש כללי) - וכולכם המלצתם על GT240 DDR5 של sparkle. משום מה, הוא אזל מהמלאי של כל החנויות שהחזיקו בו (rsm, noacomp). כעת ניתן להזמין רק כרטיס של חברות Palit או biostar. מה עוד, יש רק את גרסת ה-DDR3. על איזו חברה הייתם ממליצים? האם כדאי לקנות את גרסת ה-DDR3 1GB? או שבמצב זה יש כרטיס אחר מומלץ באותו מחיר (עבור שימוש כללי, HD, משחקים בינוניים כדוגמת SIMS וכו'). תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו אם יש דברים רעים עליו תגידו.. אני גם מחפש תמטנות ממש גדולות של הכרטיס לראות איך הוא ניראה...
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך לגיימינג באופן כללי הכרטיס הוא לא בשבילי הוא בשביל חבר שלי אז אני לא יודע את המפרט המדויק אבל יש לו מחשב די חזק מעבד i7 מבחינת מארז בדקתי והגודל המקסימלי הוא 266MM ספק כוח 450W של antec אם אני לא טועה. התקציב הוא 1500 אבל כנראה צריך גם ספק כוח אז יש בערך 1100 חשבתי על הכרטיס הזה http://www.tms.co.il/product/13113 עכשיו השאלה היא האם הוא הכי משתלם במחיר והאם באמת נחוץ לקנות ספק חדש כי אולי ניתן להשאר אם הספק הזה ולעלות את התקציב לכרטיס מסך
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כ"מ ATI 4870 של gigabyte והורדתי את מרכז הבקרה CATALYST הגירסה האחרונה. יש לי WIN 7 64 BIT. אחר כך ניסיתי לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך דרך מרכז הבקרה אבל שום דבר לא משתנה - לא הטמפרטורה ולא הרעש. נוסף על כך, במרכז הבקרה זה מראה לי שהוא עומד על RPM של 0! הנה הטמפרטורות ב GPU-Z: מה לעשות? אני מפחד שהכ"מ שלי ישרף! וגם צריך לציין שהוא מחובר חוץ מ-PCI גם לספק בניפרד.
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ככה קראתי היום ש YES מתחילה לחבר לאט לאט מנויים ל PVR שלה ורציתי לדעת האם נגיד אני יכול להביא TIVO ולחבר אותו ושהוא יסתנכרן עם המערכת של YES או פשוט לחבר את ה HTPC שלי ושהוא יסתנכרן עם המערכת ..... ואפשר אולי מתומים טכניים על ה PVR
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה תעזרו לי יש לי כרטיס מסך 6600 עם יציאה TV OUT מה אני צריך לעשות בשביל לראות דרך הטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום אנשים.. סוף סוף נפתרתי מהFX5700LE שלי והגיע הזמן להתחדש קצת..(זמנית אני תקוע עם MX440).. המערכת שלי אומנם קצת ישנה אבל בתוספת של כרטיס מסך טוב ועוד 1GB של זיכרון היא תסחב עוד קצת... בעיקרון אני די נעול על ה7600GT לAGP... אבל אני ישמח לקבל המלצות אחרות...
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://3dv.co.il/content.php?do=View&id=359 מתוך האתר 3Dv.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
AMD משיקה מספר כרטיסי מסך חדשים תחת סדרת ה-Radeon RX 6000 והם מגיעים עם שיפורי ביצועים ותגי מחיר חדשים - גם אם לא בטוח כי מדובר במהלך מוצדקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי 570tx 1. האם זה מוריד FPS כשאני מראה את המחשב גם על המסך של המחשב וגם על המסך טלוויזיה? (DUPICATE DESKTOP) (מסך מחשב מחובר בDVI והלוויזיה בHDMI) 2. האם אני יכול להראות משחק על שני המסכים ביחד כשהם משמשים כמסך אחד כלומר EXTEND DESKTOP? בהנחה נגיד שיש לי עוד מסך מחשב זהה כמו שיש לי? (יש לי דל 23 ודל 21 - זה אפשרי?)
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס 5850 המפרט המלא הוא : CORE I5 GSKIL 2X2GB 4GB CL 7-8-7-24 ASUS P7P55D HD 5850 ENERMAX MODU 625W COOLER MASTER CM 690 הנה תמונה של הכרטיס
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של כ- 200-400 ש"ח שיהיה מיועד לעריכת וידאו בתוכנות: אפטר אפקטס, פרמייר וקצת וגם קצת פוטושופ. המפרט שלי בינתיים הוא: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 - BOX GIGABYTE GA-EP43-DS3L (P43) - ATX 2X2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk אם יש צורך להעלות את התקציב בגלל השימושים שלי (אם כרטיס מסך טוב יותר ישפר משמעותית את העריכה באפטר או בפרמייר) אני אוכל אולי להעלות אותו קצת אני חייב שתי יציאות dvi. תודה, גיא
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה שלי ליציאת TV Out של הכרטיס מסך. חיברתי את הטלויזיה עם הכבלים שהביאו לי עם הכרטיס מסך, הכנסתי את כל ההגדרות במחשב, העברתי ל-AV1 בטלויזיה ו ... לא רואים כלום. המסך טלויזיה שחור. בדקתי שהפורמט מכוון ל-PAL שהטלויזיה תומכת בו (למרות שהיא תומכת גם בNTSC). שראיתי ששום דבר לא עוזר אז הלכתי לאתר של Nvidia ומצאתי את המדריך הזה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=32&p_created=1096498785&p_sid=7n3JOY*h&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAwJnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9MCZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3NlYXJjaF90eXBlPWFuc3dlcnMuc2VhcmNoX2ZubCZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PVRW…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם Asus TUF Gaming GTX 1660 Ti EVO OC 6GB GDDR6 ב 1600 ש"ח טוב למחירו או שיש אופציה טובה יותר במחיר הזה או זול יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 2gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W חשבתי לקנות גיימפד שאני והבן שלי נוכל לשחק קצת במשחקים, ולכן אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח אפשר לחרוג קצת במקרה הצורך. מגבלה נוספת זה במקום במארז, במפרט שלו כתוב שהאורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי בעיקר בכדי לשפר ביצועים במשחקים (WOW), האם הכרטיס יעבוד עם המחשב שלי? חשבתי לקנות את הכרטיס : Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512MB PCIe http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 המפרט שלי היום: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 MB מעבד : 2.8 Pentium® D CPU זכרון: 1024MB RAM לוח אם: ASUS P5LD2 -VM ספק כוח: JTC 500W ATX12W מסך: Sumsung syncMaster 206BW 20' wide דיסק: WDC2000JS 200GB SATA2 תודה על העזרה , אסי
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תמליצו לי אל מסך טוב למשחקים לראיה חדה שגם לא תפגע בעיניים גם הכי חשוב שאני יהנה ממנו בסרטים 19 אינש דק כמובן שיהיה איכותי תקציב 2000 ש"ח ... תודה מראש לעוזרים .......
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם חברת BFG נחשבת חברה טובה ואמינה בתחום כרטיסי המסך. האם היא באיכות של EVGA?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אם זה מתאים יותר לפורום אחר אבקש שיעבירו. ולעניין : יש לי כרטיס מסך RADEON 8500LE של הרקולס שעבד עם דרייבר בלתי רשמי של אומגה כיוון שהתברר שהוא המוצלח ביותר מכל האפשרויות. בינתיים ניסיתי להריץ אתו NEED4SPEED והתגלו בעיות. מצאתי דרייבר מעודכן יותר וניסיתי להוריד. התקנתי את הגירסה ששמה wxp-omegaplutonium_x1102_rr2.exe ועדיין יש באגים קטנים. ישנה גירסה יותר מעודכנת בשם wxp-omegaplutonium_xk1107_rr3.rar שמשום מה התחילה לרדת והפסיקה באמצע. מאז אני חורש את הרשת בחיפוש אחריה, ללא הועיל. להיכן שהיא שאמורה להיות http://www.omegacorner.com/ati.htm לא ניתן להיכנס. אם מישהו יוכל לאתר מקום אחר להורדה אהיה אסיר תודה.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
^^^^^^ שווה להוריד למרות שזה בטא? יש שיפור מה66.93?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
%אין קנייה ומכירה בפורום% למה מחקתם את הנושא קודם?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-