עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אמרו לי שלוודו יש יציאת טלוויזיה מדהימה... האם לכרטיס זה יש את היציאה הכי איכותית (כרטיסי מסך, לא AIW ודומיו)? תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by Real_Me,

אני אהיה בארה"ב בחודש הבא וצריך המלצות לכרטיס גרפי עם יכולות VIVO איכותיות לצורך הקלטת תוכניות מממיר דיגיטלי בעיקר וכמובן שיוכל גם לתפקד כמכונת משחקים ראויה לשמה. ראיתי באתר של טום שיכולה להיות בעיה עם כרטיסי Geforce מסויימים : http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html" לגבי ה-TVOUT: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family..." לגבי ה-VIDEO-IN: "The image quality offered by some cards shows a very different picture altogether, though - quite literally. On our reference monitor, an Iiyama Vision Master Pro 511, the o…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by havoc-x,

הכוונה היא לכרטיס של gigabyte שמעתי כל מיני ביקורות שאומרות שלכרטיס יש בעיה עם המאורר ושהוא רועש מאוד זה נכון? למי שיש אותו - זה מפריע או שזה לא מורגש? אם כדאי להזמין כרטיס radeon9700pro אחר אז איזה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לקנות באתר של החיות את הרדון 9800 של GIGACUBE ורצתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את החברה הזאות אם היא טובה בכלל ואם שווה לי לקנות רדון 9800

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by amirn,

היי יש לי RADEON 9200 שתומך ב DIRECTX 8.1 כרגע מותקן לי במחשב XP עם DX8.1 אבל יש לי תוכנה לעריכת וידאו שצריכה DX9 האם הכרטיס יעבוד עם התוכנה הזאת? האם עדיף לי לחפש תוכנה שתומכת בDX8.1? במה מתבטאת העובדה שיש תמיכה ב-DX מסוים? האם כרטיס שתומך ב DX8 יתמוך בחלק מ DX9? אני לא משחק משחקי מחשב, אז אני ממש לא מכיר את הנושא, השאלה המרכזית היא האם ביצועים/איכות של צפייה ועריכת וידאו (פשוטה) תיפגע מהמעבר ל DX9? שאלה אחרונה, האם DX9 יציב? כי אני יודע שהוא יחסית חדש תודה לכל מי שיסדר לי את הבלאגן בראש....

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by BUNNY,

אני לא בטוח עם זה שייך לפה אבל זה מדבר על ביצועים בתלת מימד, אני עוד מעט יפרט. עם זה לא קשור לפה אני מתנצל . אז ראיתם את הטריילר של HL2 של 20 דקות ? מי שראה יודע על מה אני מדבר מי שלא לא יאמין. (אני יגיע לנקודה בסוף) נכנסים לתוך נמל (בטריילר) וככה יופי טופי, אסרות פריטים שיכולים להתנועונע ולזוז תאוות נפשם ועוד ניתנים לחיסול ושאר הדברים... רק להריץ את זה לא מספיק (כמו שכתבתי אסרות) ? אז נכנסים האוייבים עם אנימציה מכובדת וכמות פוליגונים לא קטנה, ואז אתה מפעיל לך כמה טריגרים נחמדים לצורך הקרב שיכביד עוד. או בעיר ההרוסה שהיה ערימת אבנים וכול שבר קיר מסוטט יפה יפה בעיר הגדולה שכול אות על שלט זה אובייקט. שהמשחק התחיל לקטע ממש לפעמים קיטועים קטנים, לפי מה שאמרו הוא רץ עם Rad…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by spacedye,

לא זוכר באיזה פורום קראתי אבל מישהו דיבר על זה שהוא קנה הרקולס 9700 פרו מפנדה והכרטיס היה אדום (ולא כחול כמו שהוא באתר של הרקולס). ביררתי אצל PCH והם אומרים שאי אפשר להשיג כרטיסים של הרקולס.. נראה לי מוזר שפנדה כן משיגים אבל מאיזו שהיא סיבה הכרטיס הוא אדום.. לא מוזר? בכל מקרה אני רוצה לקנות כרטיס כזה של הרקולס.. אבל מפחד לקנות מפנדה ולקבל משהו לא מקורי או לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  9. יש במחשב הנ"ל כרגע כרטיס ATI ישן אחד איזה 4MB, אם אני אחליף לאיזה INNOVISION זול האיכות תמונה תרד? אם שזה לא משהו שישימו אליו לב.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. Started by flesh2,

סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים לדיון, אך הפורום נראה מתאים המפרט של המחשב שלי הוא: P2.4C 800 Abit 875P IC7 Geil Golden dragon 512 (256*2) 3500 הזכרונות בדואל Gigabyte Radeon 9800 PRO 128 MB לא נראה לי שיש עוד משהו חשוב האם התוצאות טובות למחשב? אם לא איך אפשר לשפר אותן? לא הופעלו פילטרים בזמן הבדיקות: http://planet.nana.co.il/flesh321/3Dmark2003.JPG http://planet.nana.co.il/flesh321/3DMark2001.JPG תודה מראש ודרך אגב, פתחתי דיון על איכות התמונה, לא ראיתי את האיכות ב5900 במציאות, רק בתמונות (נראה טוב) אבל אני מאוד מרוצה מהאיכות של ה9800 פרו , ובזמן תזוזה זה נראה יותר טוב מפריים בודד

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא תוכנה/דריוורים שמאפשרים OC לVOODOO3? ראיתי פעם כאלו אבל אני לא זוכר איפה. ובכלל, מה המהירות של הכרטיס הזה (גרסאת 2000).

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by nesber,

קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. שיחקתי עליו בשני משחקים בנתיים, ובשניהם יש בעיה מוזרה מאד שלא קיימת עם הכרטיס הישן שלי. ג'נרלס: בחלק מהשלבים, אחרי ביצוע פעולה מסוימת, כל המשחק מתחיל להיות פתאום איטי מאד(יותר מאשר בכרטיס הישן) והכל נראה פתאום די תקוע. בשלב השלישי עם הסינים, למשל, אחרי הטלת מוקשים ממטוס פתאום הכל נהפך לאיטי כמו צב. GTA3: הורדתי את הTRAILS בOPTIONS, ואחרי שהחזרתי אותן, פתאום הכל זז כמו עגלה. התופעות המוזרות האלה לא קורות עם GEFORCE 2 GTS הישן שיש לי. ויש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. מה זה??

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by Real_Me,

אני רוצה לקחת את כרטיס המסך הנ"ל למחשב בארה"ב לחיבור עם טלוויזית NTSC. באתר של הרקולס מופיע: "High-quality TV encoder on NTSC & Pal / TV sets supporting resolutions of up to 1024x768". האם זו התייחסות ל-TVOUT של הכרטיס ותמיכה ב-NTSC? לא ברור לי. הציטוט מכאן: http://europe.hercules.com/showpage.php?p=40&f=1&b=0 בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. בביוס שלי יש שורה שאומרת Graphics Aperture size מה זה? אפשר להזיז את זה מ8 עד 256 MB אצלי זה עומד על 256, אבל יש לי רק 160 MBRAM במחשב. הכרטיס הגראפי במחשב הזה הוא VOODOO3 16MB מה לעשות עם זה, כי סנדרה צועקת על זה, ואומרת להוריד את זה מ256. (לא הבנתי בדיוק מה היא רוצה)

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  15. שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי הגיפורס המתוק שלי ואני רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לשלוח אותו לחברה עצמה שיתקנו לי אותו דרך אגב אין לו אחריות

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by idan3072,

?? והאם הארקולס יותר חזק מכל כרטיסי הFX5200? ואם יש לכם כרטיס אחר עד 670 ש"ח אשמח לקבל הצע מדובר בפנדס..

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  17. השאלה שלי האם הוא יסחוב אני לא רוצה לשחרק במשחקים כמו UT2003(גם ככה אני לא שמחק הזה זה מגעיל ) עד שיגיע הראדון( ;D ) אבל אתם חושבים שהוא יסחוב? יאאנו UT הרגיל למשל הוא יריץ? Amd barton 2500+ Abit NF7-SL corsair twinx 2x256 mb 3200 LL תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכם, קניתי לפני מספר חודשים GEFORCE MX 440 עם 64 מגה זכרון (DDR) מבית LEADTEK, עם גוף קרור פסיבי (בלי מאוורר) הכרטיס עבד מצויין לצרכי, כולל חיבורו לטלוויזיה לצפיה בסרטים. פתאום לפני יומיים, חיברתי את הכרטיס כרגיל, לטלויזיה (עם כבל קטן שיוצא מהכרטיס, אליו מתחבר כבל AV, שמתחבר למתאם ה SCART שמחובר לטלויזיה) וגיליתי להפתעתי שהמחשב לא מזהה את החיבור, ולא נותן לי לעבור כרגיל למצב CLONE (צפיה בשני המסכים, כאשר אחד מהם ראשי ובו אפשר לראות וידאו ובשני הכל חוץ מוידאו) ובכלל לא מזהה את החיבור לטלוויזיה, חשבתי שאולי זה בעיה חד פעמים שתפתר ע"י RESTART אך לא כך הדבר. גם כאשר סימנתי "V" באפשרות שהטלויזיה מחוברת אבל לא מזוהה, ועשיתי RESTART שוב, זה לא עזר, זה רק הוסיף מסך נוסף ב…

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by dsane,

מה הבעיה עם BENQ? קניתי אחד סה"כ מרוצה איפה הבאגים? יש משו שאני מפספס? המספר של המסך הוא FP557s והנה קישור לאתר של BENQ עם הסברים עליו http://global.benq.com/products/lcd/fp557s_s.htm

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Shadowman,

איפה אפשר להשיג אותם? העם הם פוגעים בצורה משמעותית בעיניים?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  21. בקיצור היה לי רשאון 9700 שלמי שלא זוכר כאן קרתה לו תאונה ונפל עליו מאוורר גנריק וחתך לו חלק קטן מאוד בצבע שחור שרשום עליו 16 ו 10v אם אני לא טועה או משהו כזה... בקיצור הכרטיס לא העלה כלום הבאתי לאחריות מפנדה,והיו לי צעקות ובלאגנים ועכשיו קיבלתי את הכרטיס. הקטע הוא שעדיין אין את אותו חלק שנחתך,ואחרי התקנת directx 9 ודרייברים מחדש הכל עובד חלק וטוב ואפילו תוצאה גבוהה יותר ב-2 מבחני ה-3dmark ! אז הכרטיס היה בסדר מהתחלה או שהם פשוט הוסיפו או חיברו נגד או הלחימו משהו במקום אחר על הכרטיס שמחליף את זה???? ???

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  22. לאחר שראיתם (ואני מקווה שראיתם ) את ההודעה הקודמת שלי - בקשר לכ"מ לאחים שלי - דיברתי עם הספק הפרטי שלנו (אהם אהם פרוטקציות ;D) הוא הביא לי הצעה מעניינת - R9200 PRO - (לאחר מכן התברר שזה בעצם VIVO... לא נורא יש בכלל גירסת פרו?) כמובן ש-128MB זה היה נשמע טוב מאוד, ודי בתקציב - ובהנחה שזה כולה לאחים שלי לא ציפיתי לR9800 ... טוב הכרטיס כבר מותקן והכל נראה אחלה - אז כל מה שאני מבקש ממכם עכשיו חבריי היקרים, לספר לי קצת על היצור הזה. צינורות עיבוד, מהירויות שעון, ואיך הוא בהשוואה למספר כרטיסים - ה-9600, אולי PRO ה-8500, אולי גם LE גרסת הPRO שלו, אם יש... ה-9000, אולי גם PRO הTI4200 הGF-FX5200 אפשר לעשות את זה פשוט כמו רשימת קניות, מהכי טוב לפחות טוב בקיצור כמו …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אפשר קישור לדריוור?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by noir asoson,

אם תוכלו בבקשה להשיג לי קישור ל radeon mobilty IGP 320m

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by lior99,

בהנחה ששתיהם עןלים אותו דבר

• 5 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.