עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asafku,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Geforce 7300 GS. האם אני יכול לחבר אליו שני מסכי מחשב ולהרחיב את שולחן העבודה שלי? תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by davis5,

יש לי p4 1500 256 mb rdram לוח intel 850 mv agp 4x,2x איזה כרטיס כדאי לי לקנות שיתאים למחשב שלי ושלא עובר 500 שח תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  3. טוב אז ככה... היום גיליתי שאין דבר יותר מאכזב מזה שאתה מקבל את המחשב שלך חזרה משדרוג (הוספת זיכרון דיסק קשיח והחלק החשוב ..החלפה של כרטיס מסך 7600gt עקב תקלה) וכשהוא חוזר ואתה מת לבדוק אותו אתה לא יכול :-\ טוב אזז קיבלתי את המחשב אבל הכרטיס החדש שהוא אותו דגם אבל עם גוף קירור כי הייתה לי בעיה ובישן והחליפו יש רק חיבורי dvi ולי מה לעשות יש מסך lcd לא dvi ואין לי כבל מתאים אז אני לא יכול לחבר מסך השאלה שלי האם יש כבל מתאם בין חיבור מסך רגיל לdvi והאם הוא יעבוד וכמה הוא אמור לעלות ?!?! ??? בבקשה תעזרו לי אני אחרי חודש בלי מחשב ...ואני מת לחזור לעבוד עליו ..

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ישן GECUBE HD3650 512MB שאחד הסנפירים במאוורר רפרנס שלו נשבר. הזמנתי מאוורר חדש מ EBAY והרכבתי אותו בכרטיס, הבעיה היא שהמאוורר מסתובב באופן קבוע במהירות הכי גבוהה והוא מרעיש. ניסיתי לשנות את המהירות ב CATALYST 11.6 אבל אין שם שום אופציה לשלוט על המהירות של המאוורר, ניסיתי גם לצרוב ביוס חדש לכרטיס אבל זה גם לא עזר. וגם לערוך את הביוס ב RBE ושם לשנות את הערכים של המאוורר ולצרוב את הביוס מחדש וגם זה לא הועיל. האם יש איזה שהיא דרך אחרת לשלוט על המהירות של המאוורר כי הוא ממש מרעיש. תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Gex,

יש לי 600 שקל ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH agp8x 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? תודה מראש!!!!!!!!! אני מחבב אותכם! Lol

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by overload,

אח שלי קנה מחשב נייד של HP http://www.buyhp.co.il/Product.asp?Pid=zv5226ea&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0 (ד"א - מעולה!! למי שהמשקל לא מפריע) ויש לי שאלה בקשר לדריברים של הכרטיס מסך. לא הבנתי באיזה אני צריך להשתמש. באותם הדריברים של הATI הרגילים או שיש מיוחדים לניידים? (היתי באתר של ATI ולא הבנתי )

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. יש לי כרטיס X800XL ויש לי בעיה ממש מוזרה. בווינדואס אני עובד על רזולוציה 1280x1024, כשאני כנס למשחקים שעובדים ברזולוציה נמוכה יותר ויוצא מהם המסך נהיה שחור ולא מציג תמונה, אני צריך לעשות ריסט, להיכנס בVGA MODE, להסיר את הדרייברים, להתקין אותך מחדש וגם אז זה עושה לי בעיות.. הקטע הדפוק הוא שאחרי שאני מתקין את הדרייברים מחדש הוא כאילו לא רוצה להגיע לרזולוציה 1280x1024 : אני שם אותו על הרזולוציה הזאת ושוב - מסך שחור (רק שהפעם אחרי 15 שניות הוא חוזר לרזולוציה אחרת - נמוכה יותר שנקבעה בגלל ההתקנה החדשה של הדרייברים) רק אחרי 5 נסיונות בערך של הרזולוציה 1280x1024 הוא סוף סוף מסכים להציג תמונה ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים וגם גירסא אחת שקדמה להם - לא עזר, עדי…

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by roi503,

לפני כמה שבועות פרמטתי תמחשב ואין לי כרגע תדרייברים לכרטיס טלווזיה שלי: SAA7130 TV CARD-VIDEO CAPTURE של חברת INTEX אודה לכל מי שיכול למצוא לי את הדרייבר המתאים.. תודה...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by aviran17,

יש לי שאלה אם יש לי radeon x300 משולב על הלוח אם זה אומר בהכרח שהוא בגרסת hyper memory?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. אוקיי,קניתי לפני כשבועיים ,מהסניף של פנדה בבאר-שבע את הכרטיס pvr150 שוטטתי קצת באינטרנט וראיתי שכל התמונות אפילו לא דומות בשיט לערכה שקיבלתי השלט נראה שונה לגמרי,אבל הוא פועל הרסיבר נראה מעט דומה אבל הוא בצבע שחור כולו -במקום לבן והכי חשוב-הכרטיס עצמו לא ממש דומה והאיכות שלו לא טובה דוגמא-לחבר שלי יש כרטיס בן 7-8 שנים של MSI והוא נותן איכות יותר טובה-לא מצלצל לכם קצת מוזר??? יש לו גם שני pinnacle ישנים גם הם שנותנים איכות מעט יותר טובה אצלי יש המון מריחות בצבעים-GHOSTING והפיקסלים מעט גדולים מדי ז"א אפילו לא מתקרב לטלוויזיה בסלון (CRT) האם יכול להיות מצב שנפלתי על אחד מזוייף? כי זה נשמע קצת מוזר,הרי כולכם משבחים את פנדס לא??? בבקשה תעזרו...

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך NVIDIA Geforce 7600 GS אני צריך עידכונים..מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה..

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by harry,

יש אפשרות להמיר קלטות ויידאו למחשב?? אם כן איך? מה צריך?? :s05:

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by tembo,

שלום, אני זקוק לכרטיס מסך עם TV (לא יציאה אלא כניסה מן הסתם כלומר מקודד TV). לא משהו מהודר סתם בשביל לצפות בטלויזיה, הכרטיס מסך עצמו צריך לתמוך בDX9. בשאיפה שהוא יהיה שווה משהו גם למשחקים ברור שכרטיס מטורף זה לא יהיה אבל עדיין רציתי לדעת איזה כרטיס בתחום הזה ניתן להשיג במחיר של 500-600 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by 888,

הורדתי את הדריבר ו? אני צריך לימחוק את הישן? איך אני מתקין אותו? 1)מאיפו אני מוריד את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 2)אחרי שאני מוריד אני צריך לימחוק ? כיאלו איך אני מתקין את זה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by eyaler,

שלום יש לי תופעה של נקודות וקווים אופקים בצבע ירוק וסגול בחיבור DVI למסך 2407wfp הארטיפקטים נעלמים כאשר משנים את הINPUT במסך ומחזירים. הם יופיעו מחדש אחרי BOOT או SLEEP של המסך קורה במערכות הפעלה XP ו-VISTA מעודכנות עם כרטיס מסך מסוג אחר זה לא קורה כך שהבעיה קשורה לכרטיס מסך שמתי דרייברים אחרונים (סה"כ ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים) החלפתי לכרטיס חדש מאותו סוג והתופעה חוזרת (קשה לי להאמין שכל הBATCH דפוק) הטמפ של כרטיס המסך 35. ניסיתי גם לעשות לו אנדרקלוקינג (הסוניק מגיע עם אוברקלוק) הספק טוב enermax liberty 400. ניסיתי את כל אופציות התצוגה\ביצועים של WINDOWS ושל ATI CONTROL CENTER האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by avivityosi,

היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  17. ברור שאף אחד לא יכול להגיד בוודאות,אבל אפשר לשער? רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם יקח...עפ"י השערות או בסיס מסוים... חודשיים? 4? חצי שנה?

18. Started by nir.zamir,

חברים, אני צריך עזרה דחוף. התקשרו אלי מסקאי פיסי ואין את הכרטיס מסך שהמליצו לי פה: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB יש לי אפשרות לקחת את אותו כרטיס של PALIT או GECUBE בקצת יותר זול, או להוסיף קצת ולקחת את זה של SAPPHIRE עם יציאת HDMI. אין לי תכנון כרגע לחבר את המחשב לפלזמה. מה לעשות??? תודה על התגובה המהירה! ניר

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. יש לי כרטיס וידיאו עובד מצוין.. עכשיו אני מחפש תוכנה להקלטה בפורמט dvix תודה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  21. שלום, יש לי PS2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של המחשב שלי, בגלל שהOUTPUT של הPS2 זה AV והINPUT של המסך הוא VGA/DVI, לא ניתן לחברם באופן רגיל. יש לי כרטיס מסך Radeon HD4850, עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזהשהו דרך לעשות עם זה משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by yoni206,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT, ואני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה. האופצייה CLONE (גם וגם בו זמנית) לא עובדת טוב ולכן אני משתמש ב SINGLE כל פעם עבור מה שאני רוצה. כשאני מעביר לראות בטלויזיה אני לא מצליח לחזור למסך המחשב, פשוט האופצייה הזו לא קיימת במאפיינים ואני חייב לעשות RESTART בשביל לראות את המסך דרך המחשב. פעם אחת אפילו זה לא עזר והייתי צריך להסיר את הדרייבר ולהתקים אותו שוב. איזו דרך נוחה יש לעבור בין הטלויזיה למחשב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  23. חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.