כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין הכרטיסים טוב יותר? טכנולוגית אני יודע שה7600GS יותר טוב, תומך בSM3 וגם "דור" אחד קדימה (הX800 התחרה עם סדרות ה6XXX של NV). ממה שלי זכור, הX800GT היה מעט טוב יותר מ6600GT, ואני גם זוכר שה7600GS היה חזק יותר מה6600GT במחשקים חדשים של אז ? המחיר שלהם כמשומשים הוא 220/250 כשה7600GS יקר יותר? הקירור של ה7600GS הוא פסיבי, כשזה גם חסרון (מבחינת OC) וגם יתרון (מחינת רעש). אתם יכולים להביא לי השוואת בינהם? מה עדיף לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode=96 יש מצב אני רוצה לקנות בשביל ה XBOX360 . נראה מאוד שווה המחיר, הגודל, המפרט ( תומך HD READY ) והמחיר. ראיתי טלויזיות יותר קטנות ביותר כסף ו AOC חברה טובה נכון ? HD READY זה HD רגיל או שזה שונה ? בבקשה תגובות מהר כי זה נראה לי מזה שווה . עריכה : מצטער ששמתי את זה פה שמישהו שיש לו אפשרות שימחק את ההודעה הזאת בבקשה . אני שם אותה בפורום של ה LCD .
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום איזה גרסת דרייבר היא המומלצת ביותר ל ATI ראדון.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1229531826/19412/ שלום יצא תקן חדש שכתוב בעמוד הראשי.אני רוצה לדעת איזה שבבים ספצפים יתמכו\תומכים בו והאם זה ישים בתוכנות כמו פינקל סטודיו 10\12 לעריכת וידאו בייתי.(אני מקווה שזה הפורום הנכון) תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב. המטרה של המחשב שלו היא בעיקר למשחקים. בינתיים יש לו מחשב די גרוע, ואני רוצה לעזור לו למצוא שידרוג כמה שיותר טוב למחשב שלו. זאת אומרת שלא יהיה לו צוואר בקבוק ושהכסף שלו יוכל לתת תמורה כמה שיותר טובה מבחינת ביצועים (הוא לא מתכנן OC או פתיחת צינורות עיבוד). התקציב שלו הוא 600 וההעדפה שלו היא לכרטיס בינוני שיוכל להריץ לו את המשחקים החדשים גם בעוד שנתיים (לא בצורה חלקה אבל גם לא נמוכה מדי). אז יש לו אפיק AGPX4 לוח אם שתומך ב-DDR עם שלושה סלוטים (יש לו סטיק אחד של 256 במהירות של-333MHZ) מעבד PENTIUM4 2.4GHZ (לא HT) אז אני חשבתי לעשות לו -Dual Channel במשהוא כמו 250 שקל (להוסיף עד סטיק של 256). ו-geforce 5500 ב-350 שנשארו (הוא יכול לחרוג מהתקציב רק …
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הורדתי ביוס ל 5200 ...איך אני שומר את הישן כי אני רוצה לשים חדש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה. בדרכי לקנות ביום-יומים הקרובים מחשב לצורך עיבוד והקלטת מוזיקה(CUBASE בעיקר) וקצת סרטים וישומי משרד(אין משחקים כבדים בכלל).לרשותי 4500 עם חריגה של 100 שח פחות או יותר לכל המערכת. המפרט שבניתי למטה הוא אחרי חיפוש והתאמה שעשיתי בשבועיים האחרונים, הבעיה היא שנתקעתי בלי כרטיס מסך, השאלה היא אם כדאי לקנות כרטיס ב300 ש"ח (6200TC או 7300 LE) ולחרוג מעל למצופה או שפשוט לקנות לוח 965G שמכיל כבר כרטיס און בורד(בהפרש של 70 ש"ח מהלוח הנוכחי של אותה חברה) ולשדרג ולחסוך לכרטיס יותר טוב שיהיה לי כסף בעתיד(אני עובד כרגע עם GF 2 AGP...אז להעביר אין סיכוי)?? כי לפי הבנתי עד כה ככה או ככה כל הכרטיסים משתמשים בזיכרון של המחשב(ברמה הזאת של מחיר), למעט חיבור DVI שקיי…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מסך 1 : LG L1970HR 1753 ש"ח מסך 2 : 931BF Samsung 1729 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס שמתחבר ל-pcie x16 slot ומוסיף ל-board יציאת DVI (ללוחות אם שתומכים בכך): http://www.intel.com/support/graphics/intel915g/sb/cs-013296.htm מצאתי כאלה למכירה בחו"ל, לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Molex-DVI-ADD2-PCI-Ex16-Video-Card-ATX-795305005-NEW_W0QQitemZ160090416322QQihZ006QQcategoryZ3762QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אך לא בארץ. מישהו יודע אם ואיפה ניתן לקנות כרטיס כזה בארץ ? בתודה, רן
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים - סאמסונג 172t - כ-2900 ש"ח נק 72vn - כ-1800 ש"ח לא מבין בנתונים הטכניים ולא יודע אם זה שווה את ההפרש. יחס ניגודיות(מה זה?) סמסונג: 1:500 נק 1:450 בהירות (מה זה ?) שניהם 250 לסמסונג יש גם יציאה דיגיטלית - זה חשוב ? רזולוציה וגודל פיקסל זהים הרבה תודה. דן.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מחשב חדש שדוד קנה, בא עם 6600 של MSI (קנה מאייבורי ואל תשאלו אותי למה,בנתיים המחשב עובד טוב) הכרטיס הנ"ל בא עם דרייברים 77.71 משהו כזה, להוריד את הגרסה הכי עדכנית? ברצוני גם לבדוק בנצ'ים של הכרטיס אז איזו תוכנה להשתמש ואם אפשר קישור להורדה (במידה וחוקי) אני יודה מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מה עדיף, radeon 9200 או GF 5500FX? שניהם עולים בסביבות ה500. אם יש לכם המלצה מדוייקת יותר לכרטיס מסך (זאת אומרת עם לינק) אז זה ממש יעזור לי (אין לי כל כך הרבה ידע בתחום הזה, בגלל זה אני מעדיף המלצות מכוונות).
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נניח ויש לי מסך עם RESPONSE TIME של 25MS,ומסך של 16MS,שאר המפרט אותו דבר. מה יהיו הבדלי הFPS בין שני המסכים, נניח בHALFLIFE2?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
האם הכבלים שאיתם מחברים את הPS2 לTV הם RCA? כל TV ממוצעת כיום תומכת בכך? תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בריוה טיונר אני רואה 300 ב3D מארק אני רואה 500 WTF? אהה וזה 6600GT והטמפרטורה 55 מעלות
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות. 1. 9800gx2 VS 280GTX?? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=1 2. יש מס' גירסאות מומהרות של ה 9800GX2 מהיא הגירסה הכי מומהרת שנמקרת בארץ????
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפשרמקולים למחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה ולצפייה בוידיאו. אנני מתכוון לפוצץ בווליום. כלומר חשוב לי מערכת שתיתן סאונד טוב ברמות ווליום שפויות. חשבתי על אחת משני המערכות האלה עד כמה עדיף ה 2100 ובמה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס radaon9200vivo, אני מבין שאני אמור להצליח לקלוט וידאו ממצלמת וידאו רגילה, אני משתמש בחיבורים המתאימים בין הכרטיס לבין המצלמה אן הווידאו אבל הכרטיס לא מזהה כלום מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב הנייד את הדרייברים הרגילים שבאים עם וינדוס 7, גרסה 8.134 לפי מה שרשום במידע. מהאתר הרשמי של ATI יש להורדה את גרסת 9.9, אני לא מבין האמת כלום בנוגע לדרייברים של ATI ובמיוחד למחשבים ניידים, האם יש איזושהי העדפה לדרייברים אחרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
למבינים בבקשה לרשום חוות דעת עליו תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך הזה, בגודל 19", ראיתי אותו אצל דוד שלי, ואהבתי איך שרואים בו, אבל רציתי לקבל עוד דעות, חיזוקים, אזהרות, המלצות וכדומה. כמו כן, הוא יהיה טוב למשחקים? תוכלו להכנס לאתר, לבדוק את הנתונים ולומר לי אם הם בסדר? (קישור לאתר יצרן: http://h18004.www1.hp.com/products/monitors/tft/l1925.html ) תודה רבה! יניב.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 + מעבד E6300 זכרון 1 GB ועכשיו נשאר לי לבחור את הכרטיס המסך , המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המחשבה גם לקנות מסך ולהשתמש גם במסך הישן האם הדבר אפשרי בתקציב שכזה או צריך להגדיל , יש כרטיסים עם שני יציאות או צריך לקנות שתיים כמו כן הכרטיס לחיבור המצלמה יש מומלצים ? התקציב 800 שקל לכרטיס מסך , ו + X כסף לכרטיס הDV אבל מקווה שלא יקר כי ממש ממש כבר אני על המקסימום של התקציב
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אולי אפשר לקנות משהו אחר בכסף הזה...תמליצו לי.... ואם זה חשוב הלוח שאני הולך לבנות עליו את המחשב הוא GA-K8VM800M?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום , לא מזמן קניתי את ה6600gt של gigabyte חשבתי שיעלה טוב במשחקים אבל לא כך... אני כל הזמן רואה בכל הבנצים לכרטיס הזה שהתוצאות אצלי נמצאות מאחור. לדוגמא כשאני משחק farcry על הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים קטעיםן מסויימים במשחק אני מגיע לפעמים ל10-20 פרימיים. חקרתי כאן בפורום בנושא וגיליתי שהציפסט שלי קצת בעייתי ולא מסתדר עם הכרטיס מסך. הציעו כמה דברים לפתרון אבל שום דבר שמצאתי לא עזר. להלוח אם שלי דיי ישן ויש לו AGP4X אבל אני יודע שגם לזה אין השפעה כ"כ גדולה על הביצועים. מפרט: INTEL PENTIUM 4 2.4 ASUS P4S333-M CHIPSET SIS645 1G RAM ניסיתי להתקין דרייברים של הציפסט ניסיתי דריברים שונים של הכרטיס וכן חיברתי את הכרטיס למולקס.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-