עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חוץ מהוספה של 32 מגהרץ לליבה ו25 לזכרונות (הרי שיפור הזה לא מרגישים בביצועים ואפשר להגיע בקלות עם אוברקלוקינג) אז בעצם מה הסיפור של ה FIREBLADE ?! תודה (:

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by ystoffman,

שלום , בצער רב מסך המחשב שלי LG F900P מת. כאחד שלא ממש אוהב מסכי LCD יצאתי לחפש אחרי מסך CRT חלופי אבל אלו כך נדמה אוזלים מהשוק והיבואנים מעדיפים שלא להביא אותם יותר. אז כנראה שלא תיהיה לי ברירה אלא לקנות LCD. אז בעוד שבמסכי CRT הבנתי משהו בLCD אני לא מבין כלום. אפשר לקבל המלצות על מסכי 19 אינטש ? תודה רבה. יוני.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by zilkanir,

שלום רציתי לדעת אם קיים כרטיס לכניסת pci המוסיף למחשב יציאת svideo/rca בלי להוות כרטיס מסך בפני עצמו, ובלי לפגוע בכרטיס מסך הקיים(משולב בלוח אם) אלא רק יוסיףך יציאת TV, ואם אפשר לינקים. תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by Fatless,

טוב אני הולך לקנות היום כרטיס מסך שנקרא :sapphire radeon hd4870 toxic 1gb ddr5 השאלה שלי היא האם הכ. מסך הזה טוב למסך שלי והאם הוא טוב בכללי למשחקים כבדים כמו CRYSIS,COD5 ועוד ..... הנה הפרטים של המסך שלי: LG LCD 24"-w2442pa-FULL HD זה המסך שלי מה אתם אומרים הכ. מסך טוב והאם הוא מתאים למסך שלי ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Nadg,

אהלן לכולם לא משתגע יותר מידיי מול המחשב מה ממליצים המומחים? עד 800 ש"ח נראה לי סביר + תודה

6. Started by haimvrt,

יש דרייברים כאלה: NVIDIA Modified Drivers - שאנשים פרצו לתןך הדרייברים המקוריים ושינו דברים בשביל לקבל איכות יותר טובה וביצועים טובים ( או משהו כזה) אני מנסה לשחק במשחקים החדשים של היום כמו ghost recon החדש ו urben soldier אבל יש תקיעות קלות אבל מעצבנות 1.עכשיו הדרייברים המיוחדים האלה יכולים לעזור במשחקים שיש בהם תקיעות קטנות עד בינוני? 2. והאם אני מסכן את הכרטיס מסך שלי בהתקנת דרייברים אלו? תודה מראש מפרט המחשב שלי זה: פנטיום 4 2600 לידטק 6600gt זיכרון 256*256 = 512 (בדואל צ'אנל) וכו' שער יקרות

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. כותרת ^^ מה הכרטיס הכי חזק שמעבד E5200+OC יכול להחזיק בלי צ''ב OC -3.2 כמובן שאני יכול עוד אבל בינתיים תאורתית מה הכרטיס הכי חזק שהוא יכול להחזיק עם ספק 400W לוח אם MSI P43 neo-f וכרטיס מסך נוכחי 9400GT אני רוצה לשדרג דחוף כדי לשחק GTA IV

8. האם צפויות בעיות חומרה/תמיכה בכרטיס PCI Express 2.0 אם אצלי יש PCI Express X16? מעבר לעניין של מהירות העברת הנתונים תהיה נמוכה מהיכולת של הכרטיס. אני מדבר ספציפית על כרטיס המסך הבא http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by pain_killer12,

איזו גירסה של דרייבר של נוידיה אתם ממליצים שתהיה יציבה ואמינה בלי בעיות ל6600GT? גירסת 32 ביט כמובן. תודה מראש.

11. Started by solet,

אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by Rafael2012,

שלום, אני משדרג את המחשב שלי שמבוסס על Pentium D ועל 945G chipset (עד עכשיו התבססתי על כרטיס מסך מובנה בלוח אם) אני מעונין בכרטיס מסך שיתמוך במסך 23" ובמשחקים בסיסים (לכל היותר פיפא) ובפוטושופ משהו פשוט יחסית ורצוי מאד קירור פסיבי אשמח לעזרה תודה רפי

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. זה הכרטיס Radeon 9600PRO 256MB AGPוGeCube בZAP מצאתי שיש כרטיס כזה של 128mb תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by 888,

הורדתי את הדריבר ו? אני צריך לימחוק את הישן? איך אני מתקין אותו? 1)מאיפו אני מוריד את הדריבר הכי חדש של NVIDIA 2)אחרי שאני מוריד אני צריך לימחוק ? כיאלו איך אני מתקין את זה?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by ELiA,

יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות מסך כזה או משהו בסגנון? הכוונה זה למסך של מחשב 16*9 אבל שיהיה בסביבות 5 - 9 אינץ'

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by rollita,

אני מעוניין לקבל המלצה למסך ואשמח לשתי אפשרויות LCD ו-CRT. המסכים צריכים להיות זולים : LCD סדר גודל של 1200 ש"ח CRT סדר גודל של 700 ש"ח. השימוש הוא אופיס, אינטרנט וזהו. האמינות של המסכים היא בדרגת חשיבות גבוהה מהתקציב, חשוב לי שהמסך ישמש אותי לאורך זמן גם אם מדובר בעוד 100-200 ש"ח (אבל מסיבות של אמינות ואיכות שימוש, לא כדי לקבל מסך עם פרמטרים קצת יותר טובים)

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  17. שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מתלבט בין 4 כרטיסי מסך שונים(PCI E), מי שמבין בזה מתבקש לעזור. האופציות הם: 1. LEADTEK 7600GS 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 700MHZ, שלוש שנים אחריות. 450 ש"ח 2. LEADTEK 8500GT 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 490MHZ, תומך DIRECTX10 שלוש שנים אחריות. 470 ש"ח 3. PALIT 7600GS SONIC 256MB DDR3, מהירות מעבד - 450MHZ, מהירות זיכרון - 1000MHZ (מגיע אחרי אוברקלוקינג), שנה אחריות - 490 ש"ח 4. GIGABYTE 7600GT 128MB DDR3, קרור פאסיבי, יד שניה, אין אחריות בארץ (לפי מה שהבנתי) אלא רק בחו"ל. 400 ש"ח מי שמציע מה לקחת מתבקש לנמק כדי שאבין למה האחד טוב מהאחר. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. GAINWARD GTX275 896MB DDR3 זה עם I7 920, עם 3GB RAM מריץ על הכי גבוה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. Started by asaf_azar,

מה ההבדל בין ה"סיומות" שציינתי למעלה? ומה ההבדל בין 8800 GTS עם 320 מגה בייט לעומת ה640 מגה בייט?האם זה שיפור משמעותי? ותוך כמה זמן ירדו מחירי הכרטיסי מסך?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: gigabyte 81915pl-G מעבד: pentium 4 prescot 531j 3000Mhz עשיתי לו אוברקלוק, כרגע הוא על MHz3700. צ'יפסט: intel i915g כרטיס מסך: ati radeon x550xt זכרון: 1024mb DDR עדיף כרטיס של ATI, התקציב שלי הוא 800 ש"ח בערך אני רוצה משהו שיריץ לי בטלפילד 2142 חלק ברזולוציה גבוהה... יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. חברים המחשב שלי מחובר לטללויזיה ותמיד הכל עבד לי רגיל לחלוטין, ופתאום איכשהו לפני כמה ימים הטלוויזיה מציגה רק בשחור לבן ללא צבעים. הסרתי את הדריבר והתקנתי אחד עדכני יותר ועדיין לא עזר מה עוד אפשר לעשות? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. אני מחפש כרטיס AGP שיש לו 2 יציאות DVI , אם אפשר שיהיה מקורר פאסיבית...מה טוב. השימושים הם בעיקר עבודה שוטפת מול 2 מסכים - אולי קצת HD... חשוב שיהיה שקט. התקציב הוא בסביבות 400 ש''ח . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Motherboard Name Asus P4XP-X (5 PCI, 1 AGP, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, LAN) CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) כרגע זה הכרטיס הנוכחי Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by alon83438,

היי.. אם יש לי מסרטת וידיאו של סוני (לא דיגיטלית) האם אני יכול להקליט ממנה למחשב דרך כרטיס VIVO רגיל (לא AIW) ?? תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. אני מחפש כרטיס טלויזיה זול ורציתי לשאול אם הכרטיס הזה הוא כרטיס סביר לצפייה בטלויזיה דרך המחשב, כלומר חיבור של ממיר דיגיטלי למחשב והקלטה מדי פעם. השימוש הוא רצוף ויומיומי כלומר זה יהיה הטלויזיה שלי בחדר.... אז בבקשה מי שמבין בזה תגידו לי אם שווה...

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים