כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
מה הדרייברים האלה אמורים לעשות? בכל מקרה המסך נקלט כמו שצריך ועובד טוב, הוא יכול לעבוד יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ביקורת כלשהי על Leadtek ti-4200 128mb MyVIVO ?? : אני רוצה לראות השוואה של זה ביחס לכרטיסי 4200 עם 64 זיכרון, כי עפ"י האתר של לידטק, הכרטיס המדובר בעל רוחב פס של 8 GB לשנייה, כלומר הוא פועל במהירות הרגילה של כרטיסי ה-64... :
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
זה מתחבר לכרטיסים עם VIVO ואיך שולטים על הערוצים?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי LeadTek Ti4400 ......עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר עוד מסך אל הכרטיס כך שאני יראה בשניי מסכים בו זמנית? והאם זה יוריד מהאיכות, או מהביצועים?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם.. השאלה השלישית שלי מקווה שאנשים פה לא מתעצבנים.. lol.. קיצר יש לי מחשב: 1000 מגה הרץ ,פנטיום 3 כרטיס מסך GeForce2 MX 100/200 ו מסך Mag Innovision 770FD... לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מעצבנת גם אחרי התקנה ומחיקה של המערכת הפעלה (windows me) הבעיה לא נפתרה.. הבעיה היא שהמסך כאילו מתאים את עצמו לתוכנות.. למשל אם אני פותח את האינטרנט אקספלורר ומרחיב אותו על כול המסך אפשר לראות שהמסך בצדדים מתיישר.. ומתי שאני ממזער (אני לא רגיל לעברית המסך מתעקם אני יוסיף איזה ציור שאולי יסביר את זה יותר טוב: לפני המזעור של החלון: ---------- …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באזור המרכז חיפשתי באתר של אופיס דיפו ולא היה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כמובן שיש את הטכנולוגיות האלו בכרטיסים החדישים, אבל מה זה AP? ומה ההבדל בינו לבין AA? ומה יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ עכשיו השאלה שעומדת לנגד עיני היא האם כדאי להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את הIIYAMA או ל"הסתפק" בסמסונג שעולה כ 1850 שקל יש הבדל בין שני המסכים והאם ההבדל שווה את הכסף? המסך בעיקר למשחקים לאינטרנט ולסרטים
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה מפורטת גם לא מפורטת תתקבל. תודה מראש MINIME.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המסך IIYAMA MASTER PRO VISION 454 פשוט מסך מושלם רואים מצויין אבל אני צריך שמשהו יכתוב לי את ההגדרות האופטימליות בשבילו יש מלא הגדרות ואני לא יודע איך לכוון כל אחת מהן אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי השואה בין שני המסכים הנ"ל כמו כן, מישהו יודע האם הAOC עובד ב-85HZ ברזולוציה של 1280*1024 ? בתודה מראש. נ.ב איך המסכים הנ"ל לעומת iyama pro 1401 ?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
לאחר המלצה של אנטי וירוס הורדתי את הדרייבריים ואני חייב להודות : NVIDIA has dont it again . הנה התמונה של ה 3dmark זה בלי o/c לכ.מסך עד שאני אקנה מאורר וערכת קירור לכ.מסך הנה הcompare url : http://service.madonion.com/compare?2k1=4309562 הלוח הוא : epox 4g4a+ 1.6@2.56 crossiar 256mb ddr 3000 Msi Gf 4 Ti 4400
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש וכמו כולם מתלבט על הכרטיס, לפי מה שנראה בנתיים אני יקח או את, ה-suma ti4200 128mb se או את ה-suma ti4400 128mb se. לפי מה שאני קורא כאן בפורומים, עם עושים oc ל-ti4200 הוא יכול לעבור ti4600. זה נכון?, ועם כן מה אני צריך לעשות כדי להמהיר אותו? אפשר רק להעלות את המהירויות או שצריך להשים עוד איזה קירור? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי DVD Rom במחשב, וקניתי לא מזמן Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 Mb ויש לי 2 שאלות: 1) יש לו VIVO? 2) מה תהייה האייכות של הדי ווי די אם אני אחבר תמחשב לטלוויזה, אם משהו יודע..?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר את ה NVIDIA GEFORCE 2 MX 200 שלי לטלוויזיה הלכתי לחנות אלקטרוניקה וביקשתי כבל כזה וננו לי משהו עכשיו מה אני עושה שזה יפעל בבקשה עזרו רק לא יותר מדי מסובך כי אני לא מבין כל כך במושגים של חומרה ???
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות התקן כזה אשר יציג על מסך הטלוזיה את מה שעל צג המחשב. אני אשמח לקבל המלצות וביקורות על התקנים מסוג זה. חוץ מבאתר של פלונטר לא מצאתי התקן כזה ויש שם רק תוצרת של חברה אחת, לכן אם מישהו מכיר עוד חברות ודגמים שקיימים בארץ אני אשמח לשמוע....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E (לא ה- GT) ומה דעתכם על ה6600 הרגיל לא של XFX , ואיפה הוא עומד ביחס ל9600pro ן- 9600XT של RADEON והם אתם יכולים לתת לי בנצ'ים של ה6600 הרגיל ושל הGT תודה מראש !!!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני יתן דוגמא לבעיה שלי: בכל פעם שאני נכנס למשחק מחשב אז המסך שלי נכבה, אבל אני שומע את המשחק ברקע עובד אבל לא רואה אותו. אבל עם אני מעביר את הפונקציה של המצגים שלי למצג של הטלויזיה אז אני מצליח לראות את המשחק, כשאני נמצא בתוך המשחק (שאני דרך הטלויזיה) אז כשאני מעביר את הפונקציה של הרזולוציה של המשחק לרזולוציה נמוכה אז אני כן מצליח לראות דרך המסך מחשב שלי את המשחק, אבל אז לא רואים טוב בגלל שהרזולוציה נמוכה, כנראה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך שלי לא מכוון, מי שמבין אז בבקשה אני צריך עזרה דחופה. תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה האם המסך הזה הטוב??...יש לי 1500 שח...האם יש משהו יותר טוב?... דרישות שלי..."19 אז הנה פירוט על המסך... גודל מסך: 19" מנורת מסך: שטוח לחלוטין - DYNAFLAT רזולוציה מקסימלית: 1600x1200 גודל נקודה: 0.20 תדר רענון: עד 85Hz תדר אופקי: 30 - 85Khz תדר אנכי: 50 - 160Hz סוג אריזה: Retail אחריות: 3 שנים
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך חדש, המסך ישמש אותי למשחקים וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. רציתי בהתחלה לקנות LCD 17 אינץ אבל כל מה שראיתי לא נראה טוב (ראיתי LG-1710S ,SONY-16MS PHILIP ועוד כמה מסכים) בכולם התמונה לא היתה מספיק חדה ובהרצת סרטים היתה מריחה, אם כי מאד קטנה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר LCD טוב (אני מתכוון אחד כזה שיראה לי משחקים וסרטים באיכות של CRT, ניתן להגדיל את התקציב מעט) ואם לא אז מסך 19 אינץ CRT חשבתי על ה-LG F-900P,(למרות שלא ראיתי אותו בפעולה ) אם יש למישהו הצעות למסך יותר טוב אני אשמח לשמוע. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אני צריך דרייברים לכרטיס מסך intel 82852/82855gm/gme graphics (אני חושב שזה שם כרטיס המסך)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עם יציאת tv-out איכותית הייתי מעדיף להשתמש במתאם dvi ל componenet אבל אני לא בטוח שיש כזה (לפחות בארץ) אז איזה כרטיס מתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-