כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד :'( האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ??????? מה דעתכם, בבקשה עזרו לי רוצה לקנות עוד מחר....
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה זה ה-MF הזה? רציתי לקנות מחשב מאיזה חנות, אבל הוא נתן לי את הכרטיס מסך הנ"ל ב1800 ש"ח שאשר להשיג אותו ב-1300 ש"ח אז אבא שלי אמר לו שהוא מוכר את זה ב-500 שקל יותר אז המוכר אמר שהכרטיס שעולה 1300 שקל הוא MF והוא אמר שזה חצי (לא יודע מה חצי לא יודע כלום, אני חושב שהוא התכוון ל128Bit). מה שיש בKSP הוא 256Bit. אז מה זה MF?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה ? (לא מצאתי סקירות שלו ברשת, רק אתרים שמוכרים אותו) איזה פנל יש לו ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב, זוית צפיה 140 160, בהירות 250, ניגודיות 450, זמן תגובה 16, חיבור vga וחיבור dvi, עומק צבע 24 ביט. מחיר 2458 שקל.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש בחודש-חודשיים הקרובים,אני הייתי מעוניין או ב ATI 9800 למיניהם או FX59XX למיניהם אבל vivo חובה ו 256bit. התקציב שלי הוא 1400 אפשר לחרוג קצת (אבל קצת). אני מחפש כבר יומיים ונשבר לי הראש,או שאני מוצא כרטיס טוב אבל בלי vivo או אחד שעובד על 128bit. חבר שלי קנה Albatron 5900XTV שיחק איתו חצי שעה והכרטיס נשרף,יכול להיות בגלל שיש לו ספק כח ג'נרי? (380W).
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה זה oc בכרטיסי מסך ואיך עושים את זה ולאיזה סוגים של כרטיסי מסך כל הפרטים אם אפשר ?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אחרי הרבה התייעצויות ובדיקות (במיוחד של התקציב) החלטתי לקנות כרטיס מסך: Radeon 9600Pro עכשיו כשאני מסתכל על הכרטיסים אני רואה שיש כמה חברות שמייצרות את הכרטיס ולכל חברה מחיר שונה... אז מאיזה חברה עדיף לקנות ומה ההבדל הגדול?? חלק מהחברות: ATI ASUS GECUBE GigaByte ATI Sapphire
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ראיתי בפרום שתמיד אומרים שהמסך הזה הכי טוב פעם אומרים שהמסך של LG הכי טוב ,פעם אומרים של MAG , פעם אומרים של view sonic , פעם של סמסונג. כול מיני דגמים של החברות האלו! בהתחלה רציתי לקנות viewsonic P70F/P75F , אמרו לי שאין להם את הדגם הזה :-\ ואז בדקתי עוד פעם בחנות על 757NF ואז עוד פעם הם אמרו שאין את המסך הזה! :'( ואז ראיתי כאן בפרום שאין את המסכים האלו בארץ אתם יודעם עם בקרוב המסכים האלו צריכים להיות בארץ? אז השאלה! איזה מסך 17 הכי טוב בטוח! 1200-1600 ש"ח שייש את המסך הזה בארץ! אני רוצה את המסך הכי טוב שיש בארץ! אחרי זה תגידו מה האבדל בין המסך הזה ל view sonic P75F PLUS CRT 17 1200-1600 שקל לא רוצה LG - ואני גם לא רוצה מסך 19 בבקשה תעזרו 8) ויש לי כצת שגיאת כתיב 8)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לאלו שיתעסקו שם יש הגדרה של video memory cache mode שאצלי היא מכוונת על uc ויש שם עוד אפשרות לשים אותה על uswc שזה יותר טוב אבל זה רק אם הכרטיס תומך בזה איך אני יודע אם הכרטיס תומך בהגדרה הזאת יש לי fx5900xt gigabyte
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.epinions.com/ אתר מאוד מומלץ! יש שם הרבה קטגוריות, ויש אנשים שמביאים את דעתם במוצר, אני אישית קראתי שם סיקורים של אנשים על הכרטיס ATI RADEON 9800 PRO שאולי חבר שלי קונה לי בארה"ב, וזה שיפר את מחשבתי על הכרטיס. נ.ב: יש שם גם לנושאים אחרים חוץ ממחשבים דרך אגב יש אפשרות של השוואה, שאתם לוקחים שתי מוצרים והאתר מארגן לכם דבר כזה שמשווה בין כל הדברים שלמוצר יש להציע
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי! אני תכנן לקנות מסך חדש, וראיתי בבאג את ה1910 של LG ב3990 ש"ח ואפילו מקבלים צורב DVD X8 במתנה! בקיצור, האם המסך שווה? האם יש יותר טובים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני מספר חודשים קניתי לי מצלמה דיגטלית בארה"ב :-X מאושר וטוב לה חזרתי לארץ ורציתי להוריד את הסרט שצילמתי בחו"ל עכשיו הסתבר שהייתי צריך כרטיס DV שקניתי כבר עכשיו ביחד עם הכרטיס קיבלתי את ULED 6 SE ואני מנסה להוריד את הסרט למחשב שלי אבל משום מה זה יוצא באיכות מחורבנת בצורה שלא תאמן וממש מבאס את התחת להקליט את הסרט למחשב איך שהוא נראה האם מישהו יכול לעזור ??? ??? ??? ולהגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להוריד את הסרט באיכות הטובה ביותר למחשב. מיותר לציין שאין לי צורב DVD ולכן אני צריך לצרוב את זה בפורמט SVCD ששמעתי שהוא האיכותי ביותר. אשמח לקבל כול סוג של עזרה שתוכלו להגיש לי. בתודה מראש ינשוף
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת הדלוקס של כרטיס זה לבין הגירסא הרגילה ? אם זה רק בגלל הרדיו אז עדיף אני ילך על הרגיל העיקש שיהיה שלט...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה כפי שבטח שמתם לב ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך שלי :-\ יש לי כרטיס מסך ATI rage 128 pro והיום נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש דרייברים אחרים יותר 'חדשים' ממה שמותקנים אצלי אז הסרתי את הקודמים והורדתי את ה'חדשים' http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/winxpr1286133279.html הנה לינק לדרייבר שהורדתי http://ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/rage128prowinxpdrivers.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=10 וזה הדף הראשי של הדרייברים והכלים לכרטיס מסך שלי התקנתי ואז יש עוד התקנה כזאת (יעני כמו בזיפ שעושים אקסטראקט ואז מתקינים את מה שחילצתם) ואז בהתקנה השניה אני נכנס וזה עושה לי Error ורושם את זה…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
פשוט אני קונה Saaphire "Atlantis" ואני רוצה לדעת (באחוזים אם אפשר) את ההבדלים בין הכרטיסים....תודה.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קניתי נחשב חדש ובתוכו Radeon9800Pro של Sapphire (שמעתי שגם בספייר יש לפעמים ליבה כזאת ולא רק בMSI). איך אני יודע אם הוא מבוסס על ליבת R360? הקירור מסתיר את הליבה. אם זה עוזר המפרט הוא כזה: AMD AXP2500 ABIT NF7-SL 512 MB DDR 400MHz WD 80GB SATA והכרטיס מסך. קיבלתי ב3Dmark03 ציון של 5517 (אגב, זה טוב? לא טוב? תואם את המפרט?)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אתר לסופט מוד ל ATI כולל ביוסים ודריוורים. http://www.ocfaq.com/ ERO
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
hi i've got a gigabyte radeon 9600pro gfx card. now im trying to enchance its perfomance by overclocking it and for that i got a prand new catalyst drivers for my card. but then a weird problem came. it appears that once i installed the drivers my AGP settings got turned off and everytime i try to turn them on it restarts my pc and....well doesnt works. i tried newer version of original drivers from gigabyte website and same thing happened. everytime i install drivers different from the ones that came with the card my AGP shuts down. please help what should i do???
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/comments.php?id=22160&category=main 62.01 עדיין בטא אבל מי שרוצה לבדוק בבקשה תגידו איך הוא... דרך אגב הינה coolbits2 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815
-
יש להם את הכרטיס RADEON 9600Pro 128MB TV, DVI במחיר זול: 750 ש"ח. האם שווה? (או להשקיע עוד 100 ש"ח בחברה מוכרת יותר, Sapphir?)
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הביצועים שלהם האם הום יספיקו למשחקים וקצת סרטים והאם הוא שווים 2000 שקל... וכמובן איזה מהם יותר טוב!!! בתודה ניר הסוני: http://pccenter.co.il/details.asp?id=1197&lead_id=&look= הסמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/reviews/Reviews_01.htm
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס 9800P וביום שישי חיברתי אותו למסך הטלביזיה בסלון ואת הכרטיס קול לקולנוע ביתי. אתמול ראיתי סרט אחרי שהתקנתי כמובן את התוספת של ATI לדרייוורים ( HIDRAVISION ) הכל עבר חלק ובלי תקלות מיוחדות ורואים באמת מצויין. רק רציתי לדעת כמה דברים שעוד לא עליתי עליהם.. 1 ) למה כל פעם שאני רוצה לראות בטלביזיה בסלון הוא מכבה את המוניטור של המחשב ? אין אפשרות לשלוט על שניהם באותו הזמן ( לא רק ב DESKTOP ) אלה גם שמנגנים סרט ? אם אפשר תדריכו אותי בבקשה איך אני עושה את זה בהגדרות.. 2 ) יש תוכנות או תוספות מיוחדות של ATI שאני צריך להתקין ? 3) שמתי לב שמאז שהתקנתי את התוספת HIDRAVISION הביצועים במשחקים ירדו אין לי מושג למה זה אבל עד יום שישי לפני ההתקנה הייתי משחק FAR C…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים עליו ? 2.הזכרונות שלו בדומה לפרו הרגיל ? 3. האם אפשר לעשות לו OC קצת ? 4. עפ"י הנאמר לי ניתן לפתוח אותו ע"י אומגה - האם במקום זה אפשר לצרוב לו ביוס של פרו AIW ולגמור עם האומגה ? 5. איך האיכויות של ה AIW שלו ?? אם יהיה אפשר שאחד מן האנשים ישלח לי דוגמאות יהיה מעולה תודה אם יש לכם דברים אחרים לומר - שפכו.... ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הבנתי שהוא אמור להיות האח המוצלח יותר של ה-763MB כי הוא בטכנולוגית Dynaflat X (או משהו כזה). בכל אופן, משום מה הוא יחסית זול כרגע (779ש"ח עד הלילה ב-23:00) ונמכר אך ורק בחנות אחת. יש למישהו הסבר ? יש איזו בעיה איתו שאני לא מכיר ? המפרט שלו נראה טוב מאוד לדעתי: גודל :"17 (43 ס"מ) גודל נקודה: של 0.20 מ"מ. (אופקי) שפורפרת : שטוח לחלוטין DynaFlat X רזולוציה : dpi 768 X 1024 ב- Hz86 Dpi 1024 X 1280 ב- Hz 65 רוחב פס : של MHz110. תדר רענון - אופקי :30-70KHz אנכי : 50-160Hz שטח תצוגה : נורמלי 312x234 מ"מ מקס' 325x244 מ"מ מתח עבודה : 90-264V מידות : 398x412x400מ"מ W x H x D משקל : 16 ק"ג תקני בטיחות : UL, CSA, NOM, TUV GS, NEMKO, EPA PSBGOST, PCBC,MEEI, SIQ, EZU,CCIB,DHHS FCC…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-