כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
מה המצף כולם ...? אז ככה יש לי רדאון 9700 פרו ומצאתי באתר : http://www.omegacorner.com/ שהם די ידועים בדרייברים משופרים לכרטיסי המסך .. מצאתי באתר אפשרות לעשות פלאש לכרטיס מסך ... ויש שם כל מיני הזהרות שזה לא על אחריות האתר אם נגרם נזק לכרטיס וכאלה... הוא גם רשם שהוא ניסה את כל מה שיש שם ולא היה לו בעיות .. עכשיו השאלה היא האם זה ייתן תוספת משמעותית בביצועים ? מזה בידיוק עושה ? כדאי לי בכלל ??? מישהו ניסה את זה על הכרטיס שלו ??? דרך אגב דרייברים הכי טובים אני מתכוון של חברות כמו האומגה וכאלה ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז אתמול יצא סופסוף הדרייבר החדש המדובר של NVIDIA והנה מספרים של Heaven 2.0 שהרזולוציה היא 1680 על 1050, הכל על הכי גבוה עם אקסטרים טסליישן: לצורך השוואה, דרייבר 197.41 (שניים לפני החדש): Unigine Heaven Benchmark v2.0 FPS:23.4 Scores:590 Min FPS:5.8 Max FPS:53.6 Hardware Binary:Windows 32bit Visual C++ 1500 Release Mar 7 2010 Operating system:Windows 7 (build 7600) 64bit CPU model:Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz CPU flags:2698MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT GPU model:NVIDIA GeForce GTX 470 8.17.11.9741 1280Mb Settings Renderirect3d11 Mode:1680x1050 8xAA fullscreen Shaders:high Textures:high Filter:trilinear Anisotropy:16x Occlusion:enable…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
יש לי 6950 רפרנס של HIS ואחרי שפתחתי אותו ל6970 אני לא יכול לשנות את המתח לליבה בMSI AfterBurner אפשר לקבוע את המתח אבל בפועל המתח לא משתנה (נשאר 1.175V במקום המתח הרצוי) עד לפני הפתיחה לא הייתה לי את הבעיה הזאת קראתי שבשביל לשנות המתח אחרי פתיחה צריך לערוך את הביוס, הבעיה שאין לי מושג איך עושים את זה אני מעלה לכאן את הביוס של ה6970, מישהו יכול בבקשה לערוך לי אותו ולשים מתח של 1.25V? תודה! http://www.upf.co.il/file/889155126.html
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב עם מעבד I7 920, זיכרון 6GB ושני כרטיסי מסך HD4890 VAPOR-X בCF. היום רוב המשחקים לא תומכים בשני כרטיסי מסך והוא מתלבט אם כדאי לו למכור את שני הכרטיסי מסך ולקנות GTX480 או GTX470. איך הGTX470 או הGTX480 ביחס לשני HD4890? יש לו מארז HAF932 וספק של CORSAIR 850W.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה אני מצטער שאני שואל את השאלה שנשאלה פה הרבה פעמים פשוט עוד לא הגעתי למסקנה.. אז השאלה שלי היא כזאת מכל הבחינות על איזה כרטיס מבין השניים שווה לי ללכת?: 8800GTS 640MB X2900XT והאם אחד מהם יחזיק טוב DX10?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי ממיר של HOT שמחובר לטלוויזיה, וכל פעם שאני צופה בערוצים יש לי מעיין פסים אופקיים מרצדים על המסך. כשאני רואה סרטים מבמחשב בתוך הטלוויזיה, אין את הפסים הללו. ניסיתי להחליף את החוטים של האנטנה, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המסך מדגם 9klr, ונקנה לפני כ-4 שנים. המסך לא חד ומטושטש בכל רזולוציה ובכל קצב רענון. משחק עם הגדרות ה-moire לא משפרות את המצב. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה חדש - האם יש אפשרות לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם כשאומרים שכרטיס מסך מסויים מגיע ל1.7 ג'יגה הרץ, הכוונה לליבת המעבד? או שלליבה יש תפקיד שונה?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
יש לי מסך דק חדש של BENQ. המסך ביצע התאמה אוטומטית כשהופעל בפעם הראשונה. עם זאת, כל פעם שאני מפעיל את נמחשב, מופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה המשמעות?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא הראשון שמעלה פה את ההודעה, ואם כן - אשמח לשמוע מה דעת החברים המלומדים בנושא, האם הגיוני שתחת אותו דגם חברה תשווק מסך משלושה יצרני פאנלים עם הבדלי תצוגה כל כך בולטים? אני מצרף שני לינקים - אחד למבחן השוואתי של הסמסונג האמור מול מסכים אחרים http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html ואחד של השוואת שני מסכים עם שני פאנלים שונים - אבל מאותו הדגם http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html אשמח לשמוע את דעתם של המתמצאים בנושא - שכן אני כמעט וקניתי לי את המסך של DELL, ורק ברגע האחרון עצרתי להרהר בסמסונג, אבל עכשיו, עם כל העניינים שרצים איתו כבר אין לי כל כך מושג מי נגד מי... …
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, יש לי Sparkle 8800gts, כמו שאתם יודעים זה עם שני יציאות DVI וSvideo אחת, השאלה היא אם הכרטיס תומך שימוש בשלושתם? כרגע אני משתמש בSvideo ובDVI, אני רוצה להשתמש גם ביציאה השלישית, זה אפשרי ??
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
משום מה מאז שהתקנתי משהו אחר וגם הסרתי אותו בקיצור .. לא עובד לי המדד FPS של ה OSD של ATI TRAY TOOL !!! אבל אני לא מבין למה !! הכל מכוון כמו שצריך הרי ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
זהו החלטתי, אני הולך על הדגם הזה Sony HS74P הבעיה היא שבארץ (לפי זאפ) רק 2 חנויות מוכורת אותו והוא עולה 3300 ש"ח האם יש למישהו מקום שהוא יודע שאפשר לרכוש אותו זול יותר ? אתם יודעים אולי ביקורת עליו ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
העובדה שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג כרטיסי מסך שולחניים מדור ה-Ampere בחנויות מדאיגה את NVIDIA - אבל לא מספיק בכדי לשבש את התוכניות להשקת הדור החדש גם בשוק הנייד, כך נראהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מסך 17 CRT טוב.... אם אפשר כמה אופציות ולא אחת (בבקשה עוד משהו חוץ מLG700P)
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
p4 1.6mhz 512 rdr intel mv850 השאלה היא איזה כרטיס יהיה האופטימלי מבחינת ניצולו ע''י המערכת שלי
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש כרטיס טלוזיה טוב שישמש אותי לצפיה וגם ללכידה וגם אני יחליף מחשב עוד כמה חודשים אז שיתאים גם למחשב החדש תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לקחנו לסבב של בדיקות ביצועים את GeForce RTX 4070 Ti של ASUS מסדרת ROG STRIX. האם הדגם המתקדם ביותר שווה את כספכם? כיצד הוא משתווה לתחרות עם דרייבר עדכני של NVIDIA? בדקנו וחזרנו עם תשובות עבורכםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה ..יש לי קובץ שאני מנסה ליראות אותו במדיה פלייר רואים אותו ושומעים והכל טוב.. שאני מנסה לראות אותו בדיוקס אני רואה רק פסים וכאילו הסרט מעווט כזה ויש קול..יש לציין שזה די וקס חדש 2.6 שבזכותו אני מצליח לראות במדיה פליירר אז איך דווקא דרכו אני לא מצליח לראות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-