כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה אני צריך להתקין בשביל שיפור מהירות הליבה של כ. המסך שלי? AMD HD7950 אם זה משנה- לוח אם MSI Z77A G45 מערכת הפעלה w7 64bit אשמח לתגובות *ואיך אני מתקין את זה? כמו דרייביר רגיל?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב ואני מתקשה להבין את כל הדקויות. האם יש הבדל משמעותי בין 7300GT לבין 7600GS ו7600GT? והאם במחיר שלהם (סביב 900-1000 שח) כדאי לקנות משהו אחר? תודה
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תשמעו עוד דבר. חלק מפה אולי כבר מכירים את בעית הAA שלי בכרטיס X1950 PRO. AA עובד אבל לא בצורה מלאה כמו שצריך.פתאום מאתמול אני בא לשחק אני רואה יותר גרוע מכל הפעמיים שראיתי בחצי שנה הזאת עם המחשב הזה. לא נגעתי בהגדרות של הדרייבר שום דבר. בכל משחק פתאום AA יותר גרוע ממה שהיה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי נשאר אותו דבר. עכשיו במצב כזה באמת מבאס לשחק אז מזל שאורן מגיע אלי מחר . אבל אני שואל אותכם ממה זה יכול להיות? ממה? למה הפילטר הזה פעם עובד בסדר ]לא הכי מושלם] ועכשיו ממש גרוע. נעל העולם יש לי שדים על הכרטיס מסך ח ח
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האים יש הבדל משמעותי ביניהם? 9600GT 256 VS 9600GT 512
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ל7950X2 1GB? הלוח: DFI Infinity nForce 4 SLI.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין בדברים האלה ואני צריך עזרה, איך אני יודע איזה דרייבר יש לי , ועם הוא מעודכן ומישהו בבקשה יכול להביא לי לינק ל radeon 9600 xt אמ...עם צריך יש לי WINDOWS XP ... תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שבת-שלום וחג שמח לכולם... אני "גיימר" שאוהב לשחק במחשב במשחקים כבדים שהמשחק יראה טוב ויפעל מהר כרגע אני רוצה שמחשב יפעל יותר טוב ויותר מהר במשחקים , אז הציעו לי לשדרג את כרטיס המסך - חכיתי וחסכתי וכרגע מתאפשר לי לקנות כרטיס מסך... התקציב שלי עומד על 1500 שח . [אבל אני מעדיף לקנות משהו ב1200 עד 1400 שישאר לי קצת כסף] אני מחפש כרגע -כגיימר- כרטיס מסך טוב שלא יתאמץ במשחקים החזקים ויספיק לבערך שנתיים. המליצו לי על 256 ATI R9600XT - מכיוון שמחירו סביר וביצועיו טובים , אז לקחתי את הידע ועשיתי סקר קטן במספר חנויות שאלתי לגבי חברות זיכרון ומחיר - זה המידע שקיבלתי : [החנויות שהציעו מחיר כגון 1600 - ו1835 -והיו כאלה - ירדו ישר מהסקר ונשארתי עם שניים סבירות] 1.ציפ מחשבים: …
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להחליך את כרטיס המסך במחשב שלי התקציב הוא עד: 700 ש"ח לוח האם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) אני צריך לקנות מ KSP מטעמי נוחות ואיזה סידור שיש לי מול החנות, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב שיש ב KSP בטווח המחיר הזה. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI (שנראה לי שזה כבר סטנדרט) וזהו פחות או יותר, אני רוצה שזה גם יריץ את GW2 על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר, אבל זה לא משחק כבד במיוחד... תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יורדים ממש בקרוב או שהם כבר ירדו, אבל משהו יודע כמה הם בערך יעלו אחרי ההוזלה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הליבה העוצמתית ביותר של החברה מסנטה קלרה תשמש כבסיס ליצירת המערכת העוצמתית ביותר בעולם עבור פיתוח בינה מלאכותית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברס תאמת יש לי מחשב די ישן וכרגע אין ממש כסף למחשב חדש אבל עדיין אני צריך כרטיס מסך חדש (יותר למישחקים) שיתמוך ב Vertex Shader Ver.: 3.0 , Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 כרגע יש לי Readon x800 gto התקציב הוא 400 ש"ח פחות או יותר נ.ב אם אתם צריכים תצלום של משהו מאוורסט אז תגידו
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
א. אחלה פורום מדהים אותי כמה ידע אפשר למצוא בפורום הזה. ב. אחרי שהתחנפתי אני צריך המלצה. אני מחפש כרטיס בתקציב של כ 600 ש"ח או 700 ש"ח שיוכל לסחוב משחק כמו BattleField 2 או GTA. עשיתי חיפוש בפורום אבל תסלחו לי אני פשוט הולכתי לאיבוד מכול המושגים שאתם משתמשים. אז מה תמליצו למישהו שבסך הכל משחק איזה 6 שעות בשבוע עם תקציב דחוק ומשכנתא ובלי שאישתי תתגרש ממני? לא אכפת לי לקנות גם יד שניה אם יש . המפרט שלי לוח אינטל 915 (זה מה שנתנו מהעבודה....) P4 3M RAM 512 תודה מראש לכולם
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חבר קנה לבן שלו טלויזיה LCD לחדר שתשמש גם כמסך למחשב. LG "24. חיברתי כבל HDMI מכרטיס המסך GeForce 9500GT לטלויזיה. רואים מעולה אבל אין סאונד. הורדתי את הדרייברים האחרונים והתקנתי וניסיתי לחפש בהגדרות של nVidia ובהגדרות של הקול אבל לא מצאתי שום דבר. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שוקל להתקין על ויסטה 64 http://www.overclock.net/ati/357541-ccc-8-7-beta-actually-works.html http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=266125
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
G1 Gaming / Windforce OC / Mini ITX OC / Xtreme / Founders Edition . מה ההבדל ביניהם, באיזה מהם שווה להשקיע?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת, אני אולי מתכנן לקנות כרטיס מסך 6800 יד-שנייה (עם אחריות לבערך עוד שנתיים וחצי) שהמוכר טוען שאפשר לפתוח לו צינורות (AGP אגב) אז רציתי לדעת, האם פתיחת צינורות פוגעת בכרטיס? זה מסוכן לכרטיס? ועד כמה 6800 (בלי פתיחת צינורות) יותר טוב מ6600GT? [אם בכלל] (כי הם עולים לי אותו הדבר בערך, רק שה6800 יד שנייה) ועד כמה פתיחת צינורות ל6800 עוזרת לביצועים? האם 6800 עם פתיחת צינורות משתווה ל6800GT? מה ההבדלים ביניהם? (מהירות ליבה/זיכרון?) עריכה: לא ידעתי אם לשים את הנושא הזה כאן או בקירור וOC, אז אם זה יותר מתאים לשם, אנא שמנהל יעביר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מערך של שני ati hd4870 יכנסו למארז antec p182 האם כתוצאה ממערך כזה תהיה בעיית חימום יתר
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש פי כמה וכמה חברות( ובינהם חברות ממש רציניות) שמייצור כרטיסי מסך של NVIDIA מאשר כמה חברות קטנות שמיצרות עבור ATI האם זה שאלה של זמן עד שזה NVIDIA יפציצו בכרטיס שלא יראה ממטר את ATI הרי ברור שתמיד יש חדשנות השאלה אם זה יקרה בזמן הקרוב או שחברות כרטיסי מהסך של NVIDIA עדיין ימשיכו לחכות בצד עד ש NVIDIA יעשו צעד
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז מי יותר טוב? תודה רבה. זה די דחוף אז אשמח לתשובות קצרות עם נימוקים מתומצתים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פה תמצאו את כול הדרייברים שתרצו מהישנים ביותר לחדשים ביותר כולל גרסאות בטא לATI וNVIDIA על כול סוגיהם ודגמיהם http://downloads.guru3d.com/ ***לאחראי הפורום*** תוכל לשים את ההודעה הזאת בסטיקי?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבדוק האם כרטיס המסך הזה שאבא שלי קנה מיד שניה יתאים למחשב שלי: Nvidia geforce gtx970 זה המפרט של המחשב שלי: Windows 10 Enterprise x64 gpu: i5 4460 3.20GHZ RAM: 8gb Power Supply: 500w MotherBoard: ASRock H91M-S1 PLUS תודה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
היי לכולם כמו כן מה שרשמתי בכותרת רציתי לקנות כרטיס פזיקיה AGEIA® PhysXTM "חלקיקים חכמים" אבל חיפשתי בכל אתרים אפילו בזאפ ואני לא מוצא בכלל ??? אז תעזירו לי מכם למצוא את ה AGEIA® PhysXTM בחניות בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס HD4550 איזה חברה עדיפה ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כנראה שאני אקנה מ KSP בגלל שהם נמצאים קרוב אלי. (וגם יתקינו לי את הכרטיס) תודה רבה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובמידה וכן, האם ניתן לעשות סוויצ' בין תצוגה של הנייד לזה של הנייח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-