כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני בונה מחשב - המפרט הוא כזה : Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET (האם מומלץ?) Cooler Master 690 2 Corsair TX 750 Watt 8 ג'יגה זיכרון השימוש שלי הוא : עבודה כבדה בפוטושופ + משחקים כבדים. המסך שברשותי מגיע לרזולוציה של 1680*1050 בווינדוס. (22 אינץ') התקציב שלי הוא עד 1200-1300 ש"ח, עדיף לא לחרוג. כאשר המטרה היא כמובן עבודה חזקה ככל הניתן עם משחקים (כי לפוטושופ זה לא מאוד משנה). החנות ממנה אני הולך לרכוש היא : www.rsm.co.il ולכן אודה לכם אם תוכלו לבחור משם.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס 9800P וביום שישי חיברתי אותו למסך הטלביזיה בסלון ואת הכרטיס קול לקולנוע ביתי. אתמול ראיתי סרט אחרי שהתקנתי כמובן את התוספת של ATI לדרייוורים ( HIDRAVISION ) הכל עבר חלק ובלי תקלות מיוחדות ורואים באמת מצויין. רק רציתי לדעת כמה דברים שעוד לא עליתי עליהם.. 1 ) למה כל פעם שאני רוצה לראות בטלביזיה בסלון הוא מכבה את המוניטור של המחשב ? אין אפשרות לשלוט על שניהם באותו הזמן ( לא רק ב DESKTOP ) אלה גם שמנגנים סרט ? אם אפשר תדריכו אותי בבקשה איך אני עושה את זה בהגדרות.. 2 ) יש תוכנות או תוספות מיוחדות של ATI שאני צריך להתקין ? 3) שמתי לב שמאז שהתקנתי את התוספת HIDRAVISION הביצועים במשחקים ירדו אין לי מושג למה זה אבל עד יום שישי לפני ההתקנה הייתי משחק FAR C…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם ... קצת מסובך לי העניין הנ"ל אז חשבתי להתייעץ פה בחכמי הפורום השונים ... אז ככה : מחשב 2.4 עם כרטיס מסך רדאון 9000פרו של ג"יגבייט , מסך 15" דק פשוט , פלזמה של דייהו 41" מהדגמים הפשוטים .... מה שאני רוצה לעשות זה בעצם להגיע למצב שבו במסך 15" אני מנהל את כל העניינים והתוכנות למיניהם וויזואלים שונים כמו סרטים יוצאים למסך פלזמה ... עד לכמה שהבנתי יש שתי אופציות בעצם ... אחת זה דרך היציאת tv-out והשנייה דרך הvga screen 2 .... מה שמביא אותי לשאלה הראשונה שלי ... מה מהשניים יותר טוב ועדיף , ולמה ... ? והשאלה השנייה ... קצת יותר מסובך אני חושב ... אבל ככה : ישנם כלמיני שומרי מסך חביבים כאלה שאני רוצה שירוצו על הפלזמה (ואני מדגיש ) בזמן שאני עובד על ה15" , האם אפשר…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס MSI Radeon R9 280X GAMING. אך שמתי לב שבKSP נותנים עליו שנתיים אחריות לעומת שלוש לשאר הגרסאות. השאלה שלי היא לשים לזה חשיבות? האם הכרטיס יתן ביצועים טובים לפי מי שהתנסה אולי עם הכרטיס? בנוסף בחנות המליצו לי ללכת רק על ספייר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום יש לכם המלצות לאיזה סוג כרטיס עדיפות הקנייה ואיזה נתונים צריך לשים לב לפני הקנייה מיעד בעיקר להקלטות מוידיאו והמרה לצריבת dvd
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חברה אנא חוות דעתכם לכרטיס מסך (יד שניה). MSI R9 280X 3GB 384bit מול Gigabyte GV-R928XOC-3GD-GA הדבר היחידי שראיתי שונה זה MSI maximom OC 1050MHZ מול Gigabyte maximom OC 1100MHZ השאיפה לרכוש שני כרטיסים בעתידת בחיבור CrossFire. תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. יש לי תחושה שהודות לחברת החשמל, כרטיס המסך שלי עומד למות. היום אחרי הפסקת חשמל מי-יודע-כמה בזמן האחרון, התחלתי לראות ארטיפקטים - פס ירוק שבא והולך בכל מיני איזורים במסך. הדבר קורה בפעילויות גרפיות סטנדרטיות. יש לי GTX460. יכול להיות שזה הסוף שלו? כיביתי את המחשב בתקווה לא להרוס את הכרטיס לגמרי. ניתן לעשות משהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אי ריכוז של שניה היום ככל הנראה עלתה לי בכרטיס מסך. התקנתי בלוק על כרטיס 980ti g1 ובלי לשים לב ☹️ פיספסתי פד שמכסה 2-3 vrm's קטנים בגודל 6x6mm הדלקתי את המחשב הכרטיס עבד מעלות נמוכות. איך שהתחלתי בדיקת סטרס לכרטיס בשביל לבדוק מעלות נכבה המחשב. אחרי בדיקה הבנתי שפספסתי פד טרמי שמכסה כמה ראשי VRM כרגע הכרטיס מקצר את הספק. שאר הכרטיסים עובדים כרגיל, כשמחברים את הרביעי הוא מקצר את הספק. הכרטיס הספציפי נרכש איך לא [emoji29] באמזון. עם אמזון אין מה לדבר אחרי 30 יום. לא יודע עד כמה יעזרו לי ב RMA של ג׳יגהבייט. האפשרות האחרונה שנותרה היא אולי לנסות לתקן את הכרטיס, מישהו אי פעם שמע על כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT עם VIVO אני יכול להקליט ווידיאו והאם יש גם כרטיס 7600GT שאפשר להקליט איתו
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD. אפשר המלצה למסך טוב עד 1900 שקל. ואם מישהו מכיר חנות שמוכרת עם אחריות של פיקסל אחד שרוף. תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי קולנוע ביתי ו.. בנוסף אני רוצה את האפשרות לדגום וידאו לתוכו ולצרוב על DVD ומעוניין בהתייחסותכם לנושאים הבאים: 1. איזה חלקים אני ארצה שיהיו חזקים במחשב שלי, ובאיזה אני יכול לחסוך ? 2. כדי להשיג איכות דגימה טובה ,הבנתי שאני אצטרך כרטיס עריכה (DV?) ?, 2.1 אם כן , איזה כרטיס עדיף ? מה ההבדלים בפונקציות של הכרטיסים ? חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה והכותרת מחדש: מה אתם אומרים על המסך הזה שקניתי? http://www.iodata.com/products/products.php?cat=LCD&sc=LCD17&ts=2&tsc=13&sc=LCD17&pId=LCD-A171VS%2FE
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב כרטיסי הAGP לDX10 יצאו, ואיתם יחד הPCI, כן כן, מסתבר שSparkle החליטה לשווק את כרטיס ה8500GT גם בPCI, דבר זה יכול להועיל למחשבים ללא חריץ AGP\PCI EXPRESS, ומי יודע, אולי אפילו כרטיס פיזיקה בעתיד. לכרטיס יש 900MHz בShader Clock, עם 256MB זיכרון מסוג GDDR2, ו128Bit. מהירות הליבה שלו היא 450MHz, ומהירות הRAMDAC שלו היא 400MHz. הכרטיס בעל קירור פאסיבי שתופס סולט אחד, ומקור הכח שלו פנימי (הישר מחריץ הPCI). לכרטיס המסך יש יציאת VGA אחת, יציאת DVI אחת, ויציאת HDTV/S-Video/Composite. כרטיס המסך תומך בOpenGL® 2.0, DirectX® 10, וברזולוציה של עד 2048x1536 בקצב ריענון של 85Hz. ביצועי הכרטיס משתווים לכל כרטיס 8500GT אחר בשוק, ומחירו בארץ עומד על כ622 ש"ח. …
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות את המסך הזה אז אני צריך שני דברים. 1. מי שיש לו את המסך הזה, אני צריך את המימדים שלו (עומק הכי חשוב). 2. ביקורות על המסך. יש לי בעית מקום. כרגע יש לי 15 אינצ' ואני רוצה 17 אבל אין לי הרבה מקום כאן. הבעיה שבאתרים שונים יש גדלים שונים של המסך ואי אפשר לדעת בברור. אפילו באתר של החברה יש הבדלים. באתר של ארה"ב ושל אנגליה הם התבלבלו בסיווג הגדלים (עומק גובה ורוחב) אז אני צריך שממש תמדדו עם איזה מטר רץ. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
דגם הביניים העתידי יתן ביצועים דומים לאלו של ה-RTX 3070 הפופולרי בתמורה לפחות מ-500 דולר ותחת מעטפת הספק של 160 וואט בלבד?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה צרבתי סרטים רבים בפורמט divx . למחשב שלי יש לוח asus cusi-m שבו הכרטיסים הם onboard ואין יציאה לt.v (מעבד סלרון 1 ג'יגה ) , לכן אני שוקל לרכוש כרטיס מסך עם יציאה ל t.v . 1.איזה לקנות ? אני לא משחק משחקי מחשב לכן השימוש יהיה רק ל צפייה בסרטים 2. המליצו לי על gforce 2 של nvidia הוא עולה בערך 250 ש"ח ( ואני מחפש משהוא במחיר זול ) 3.ושאלת השאלות : האם הלוח שלי יתמוך בכרטיס הרחבה ואיזה? תודה לכל העונים :
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי איך אני מכוון את האיכות של ה TVIN ב 6600GT של GIGABYTE? אני עובד עם VIRTUAL VCR ואין שם את האופציות של כיווני איכות. אולי תמליצו על תכנה שכן שולטת באיכות. התקנתי את כל ה CD שקיבלתי, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-