עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tal,

קניתי מצלמת וידאו עם חיבור של FIREWIRE אני חייב כרטיס וידאו בשביל לחבר אותה למחשב מישהו יודע להמליץ לי על כרטיס וידאו סביר שעושה את העבודה ??? לא משהו יקר...... איפה קונים ?? אם מישהו מוכר במקרה אז שיצור איתי קשר בפרטי

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by nir.nir,

LG 1710B למישהו יש המלצות/חסרונות/יתרונות..? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by noambaum,

שלום לכולם חרשתי לאחרונה הרבה אתרי חומרה בארץ ובחו"ל וניסית למצוא מהו מסך ה-LCD "האולטימטיבי" עבור גיימר בתקציב של עד 3,000 שקלים חדשים. עד רגע זה אספתי סה"כ 5 מסכים שלפי דעתי נמנים עם "החמישיה הפותחת" למסכי LCD בתחום התקציב הנ"ל. הצגים הם: 1)Viewsonic VP171 2)sony sdm-s71b 3)IIyama E431S 4)LG FLATRON L1710B 5)HUYNDAI Q-17 תחום המחירים שלהם הוא מ-2,540 עד 2,850 ככה שהם נכנסים לקטגוריית"עד ה-...." ובגלל זה אבקש לא לדון במחיר של המסכים. אציין עוד דבר אחרון שלכל המסכים יש זמן תגובה של 16ms חוץ מה- HUYNDAI Q-17 שמסתרך מאחור עם זמן תגובה של 20ms לענינינו.....איזה לדעתכם הוא "הצג המנצח"? (כחו בחשבון שחשוב רק זמן התגובה ,DVI, והתצוגה עצמה, לא חשובים לי רמקולים וכו') בתודה …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by alienboo,

Hello people if one of u guys n gals have a geforce fx 5200, 5600, 5700 or 5800 can u please backup your vga bios and send it to me or post it here so i can download it ? im making a new nvidia bios editor and i need some biosesssssssss my email is nirshoval1@bezeqint.net please use "fx bios" in the massage header or my firewall will not let it pass. thank you

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Component,

שלום רב, למיר הציעו לי את המסך הזה כתחליף לסמסונג 959NF, אשר לא נמצא במלאי. מה דעתכם? האם הוא שווה 2029 שקלים? איך הוא בהשוואה לסמסונג? בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. יש לי 4600 של אלבטרון, רוצה לעדכן ביוס כי הכרטיס עושה לי שבבים ירוקים כאלה כל פעם שאני רוצה לראות סרט של משחק מחשב או פתיחים של המשחק וכו', הורדתי את הקובץ של הביוס, מה הלאה...? קראתי את המדריכים ברשת ולא הבנתי... ! אניי ודע שיש משהו בדוס בקודות תוכנות וזה... ??? תודה..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by t d,

שלום אני מתכנן לקנות עכשיו radeon 9800pro , רציתי לדעת איך אני בודק תאימות שלו אם החמרה הקיימת שליש במחשב? לוח אם לא יודע...ספק כח? מה אני צריך לבדוק...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by erez_sots,

שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by psxr,

טוב אחרי שאתמול יצא לי להשתמש רק במחשב הנייד של אח שלי פתאום לא כאבו לי העיניים אז אני חושב שהגיע הזמן להחליף מסך. הדרישות הם למסך 17" שיהיה טוב לאופיס סרטים ומשחקים, אין הגבלה ממש על התקציב כי מקסימום אני יוריד מהתקציב של המחשב. אני רואה כבר הרבה שמחפשים מסכים כאלה ואף אחד לא מוצא, מישהו יודע מתי צרכים להגיע המסכים של ה 12ms ? וההיידיס החדש שאמור להיות 10ms ?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  10. קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל כזה שמתחבר לאחד יציאות הטלוויזה של הכרטיס הוא עגול יש בו שני פינים בכל צד ועוד אחד בין שניהם למטה אז עשיתי חיפוש קטן והבנתי שאני צריך כבל עם יציאות לטלוויזה של Svideo ועוד אחד לא זוכר אז עכשיו מה אני אמור לקנות?! האם הכל שיש ברשותי בכלל מתאים או שאני צרך לקנות אחד וחדש מקווה שתעזרו

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. שלום לעונים! אני לפני קניית מחשב ומאוד מתלבט לגבי קניית כרטיס מסך. בעיקרון השימוש העיקרי של המחשב הוא עריכת וידאו עם מצלמת וידאו דיגיטלית SONY DCR TRV 22 ברצוני לדעת אם בעזרת הכרטיס מסך אני יכול לשלב את הוידאו הביתי(או שהוא מתחבר לחומרה אחרת במחשב), הטלויזיה ובנוסף שתהיה לי אפשרות לשלב שתי מסכי מחשב לעבודה עם תוכנות העריכה. איזה כרטיס מסך יכול לשלב חומרה זו! אגב התקציב הוא עד 1000 ש"ח ואם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב העונה לציפיות אלו, אשמח !

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. שלום לכם, אני רוצה לראות סרט divx/xvid על גבי הטלוויזיה. הטלוויזיה ממוקמת בסלון ולכן אני צריך לראות את הסרט גם במסך מחשב שלי על מנת לכוון את גודל המסך, כתוביות וכו'. האם יותר ממולץ לעבוד Hardware Acceleration - הצגת תמונה רק על גבי תצוגה אחת ושימוש כרטיס המסך לעיבוד התמונה. או Video Mixer Renderer - VMR - הצגת תמונה על יותר מתצוגה אחת, אך שימוש במעבד לצורב עיבוד התמונה. המחשב שלי הוא AMD Athlon XP 3200 Abit AN7 Abit Giluro Geforce FX5200 1GB RAM מה האפשרות הכי טובה לעבוד עם טלוויזיה כדיי שאוכל לראות בטלוויזיה את הסרט בצורה שותפת וחלקה ללא בעיות של כתוביות לא מופיעות או תמונת הסרט לא מופיעה על גבי הטלוויזיה. האם שימוש ב VMR על מנת לראות בשני התצוגות - מסך מחשב + טלוויזי…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. אחד הוא הS720G של CTX, עם מאפיינים: Contrast Ratio 500:1 , Typical Average Surface Brightness 260 (cd/m2), Typical Response Time 16ms, Typical ובעל חיבור DVI והשני הוא הMS776 של MAG, עם מאפיינים: Contrast Ratio 450:1 Average Surface Brightness 260 (cd/m2) Response Time 16ms גם הוא בעל חיבור DVI השוני הרציני בין השניים הוא העיצוב שנוטה לכוון המאג לדעתי והעובדה שלCTX יש את הקונטרסט המועדף (500 ע"פ 450). שני המסכים מגיעים במחיר זהה, איזה מהם עדיך לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by nisi90,

כתבה מצוינת ב TOMSHARDWARE: http://www6.tomshardware.com/graphic/20040603/index.html המסקנה למי שאין כח לקרוא הכל - גם ATI וגם NVIDIA מרמות ב ANISOFILTERING (בילשון העם איכות תמונה) בכרטיסים החדשים . ולמי שזוכר בסקירות הראשונות של הכרטיס החדש של NVIDIA ראו שאיכות התמונה של ATI 9800XT היתה יותר טובה. מתברר שהיא יותר טובה גם מאיכות התמונה של ה X800. ובקיצור - למהירות יש מחיר..

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by erbu,

יש לי מסך LG FLATRON עשרים ואחת אינץ'. לא יודע מה לחצתי אתמול ופתאום המסך התהפך ממצב של LANDSCAPE למצב של PORTRAIT. הכרטיס מסך שלי הוא INTEL 82845G/GL ובדרייבר לא מצאתי אפשרות של ROTATE כמו שאני יודע שיש למשל בדרייבר של NVIDIA. איך אני מחזיר אותו למצב הקודם? האם יש איזשהו SHORTCUT KEY שלחצתי עליו בטעות ואולי בכלל צריך לכוון דרך המסך. אנא עזרו לי אני לא יכול לעבוד עם מסך הפוך. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by wiz,

Hyundai HL-2882 (DeluxScan 21) רציתי לדעת איך המסך הזה? מישהו הציע אותו למכירה באתר גרפיקה ורציתי לדעת איך המסך לגרפיקה? האם הוא מדויק ונוח וטוב? אשמח לדעת איך המסך.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by asdasdasd,

שלום כולם אולי מישהו יוכל לעזור יש לי כרטיס מסך 9100 OB על XP ואני לא יכול לראות גם את מסך וגם טלויזיה בו זמנית כאשר אני מעביר ל TV OUT התקנתי ת'דרייברים החדשים ביותר וברגע שאני מעביר ל TV OUT המסך מחשב נכבה מישהו יודע מה הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by royorlev,

יש לי 2 כרטיסי מסך: ATI Rage 128 Nvidia Riva TNT2m64 (שכתוב עליו גם vanta) איזה משניהם עדיף? יותר טוב? יותר מהיר? יותר מומלץ? תודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. בזמן האחרון אני מרגיש שהמסך עושה מין קול חלש כזה של תק והבהירות יורדת, או לפעמים עולה...השאלה שלי היא האם זה מנגנון כלשהו במסך וזה נורמלי, או שמשהו לא בסדר אגב, ראיתי ב-OSD של המסך דברים כמו moire reduction ו-purity, ואין לי מושג למה הם משמשים, אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה מצויין תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שוב שלום, המסך שלי נשרף אתמול ואני עובד עכשיו עם חלופי. הייתי עובד עם המסך שלי על 100HZ ולכן זה מוגדר כך ב-WINDOWS. עכשיו המחשב מגיע ל-WINDOWS עם המסך החדש אבל לא מסוגל להציג כלום. העלתי את ה-WINDOWS על SAFE MODE אבל עדין איאפשר לשנות במצב הזה את קצב הרענון. הוא כותב לי באפשרויות של שינוי קצב הרענון USE HARDWARE DEFAULT SETTING. עד עכשיו לא היתה לי בעיה עם SAFE MODE חוץ מזה שזה מעצבן פשוט אני חייב להדפיס משהו עד מחר ולא יכול כי המדפסת לא מותקנת במחשב ואין אפשרות להתקין אותה ב"מצב בטוח". לכן, הבעיה דחופה ואבקש לענות כמה שיותר מהר. בבקשה אנשים יש לי עכשיו מסך מגעיל שעובד על 60 HZ ואני לא יכול להדפיס לשמוע מוסיקה לשחק כלום!!!!! אתמול ניסיתי להתאבד אבל לא ממש הלך כי מה נשאר…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by yvkr,

לאחרונה ארעו מס' מקרים בהם במהלך משחק כלשהו (כולל כאלו שעבדו היטב בעבר) המסך הוחשך (עדיין נשמעו קולות המשחק) וכעבור 10-20 שניות הופיעה כתובית בה נאמר שה-vpu recovery נאלץ לפעול עקב בעיות גרפיות כלשהן. מהי הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. כ webcam, אני צריך כרטיס שיקליט באיכות טובה מאד ולא שתיהיה בעיה עם הקלטת קול. (לא מחפש כרטיס עריכה רק כרטיס הקלטה [לכידה]). בבקשה המליצו לי על כרטיס טוב מחברה טובה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by KMA12,

שלום... אני רוצה לשאול למי שיש את 9800PRO של ג'יגה.... מה הכח ליבה, מה הכח של הזכרון.....ואם הכרטיס טוב..ואם הוא מגיב טוב לאוברקלוק??

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by Bug2000,

כבר נשבר לי ה**ן ! יש לי כרטיס R8500 64 BBA -> 9100 (הפכתי את ה 8500 ל 9100). עם RR FIX 0.9.9.7 (הגירסה האחרונה) והמניאק לא מתקן לי שום דבר. ברזולוציה של 800X600 במשחק STARCRAFT אני צריך לשחק ב 75HZ במקום ב 160 ! זה מעצבן!. זה מה שהוא כותב לי : ERROR Undisabled refresh rate detected. stringly recomendated to restore previsious registry data. RESTORE NOW? למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.