כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי ג'יפור 9600 GT ואין לו כרטיס קול פנימי כמו שיש בכרטיס 5770 של ATI השאלה שלי היא איך אני מחבר לו כבל של קול ללוח אם במקרה שאני מחבר כבל DVI ל LCD ב HDMI אז יהיה גם קול ניתן לראות את הפרטים של המחשב שלי בצד תודה רבה לעונים מראש.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בעבר פירסמתי פה כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש לAGP... מצאתי 6200 ב250 ש"ח כי שמעתי שזה מחיר מצויין... עכשיו רציתי לדעת אם זה השתלם לי או שהייתי צריך ללכת על 6600 או משהו כזה במחיר טיפ טיפה יותר גבוה ... +רציתי לדעת איך אני בודק כמה זיכרון יש לכרטיס מסך הזה?
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום יש לי 2 שאלות.. 1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?) 2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?) אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים ב…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי הורדתי והתקנתי את הדריבר הזה עכשיו נוספה אפשרות חדשה בשם SMARTGART ואני מנסה לשים את FAST WRITE על ON הוא מבקש ריסט אני עושה אבל אחרי הריסט זה חוזר(בביוס זה על ENABLED) גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה.. ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
התקנתי היום את הדריבר הכי חדש מהאתר שלהם, ופתאום אני רואה שהגרסא היא 162.18 WHQL ולפני זה היה לי 94.24 אני לא מבין מזה הקפיצה הענקית הזאת בין המספרים? ואני רואה שאין לי אפשרות בדריבר החדש להפוך את הממשק לאנלוגי (הקלאסי). אה ובדריבר הישן אני שיניתי ב- additional direct3D settings את ה- Max frames to render ahead ל-0 וברירת המחדל הוא 3 כי היה לי בעיות קריסה ב- GRAW2 וזה פתר את הבעיה אבל לא שיניתי אותו חזרה. אני צריך להחזיר, מה זה עושה ואיך- כמובן שבדריבר הבחדש?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הדריברים האחרונים של nvidia 43.03 שוקלים 18 מגה ולמשל גרסה אחת לפני כן היתה 20 ומשהו מגה אז ההבדלים משמעותיים ? כאילו מה הם הורידו משהו למה זה פחות מגה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את המחשב . עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייביר של הכרטיס מסך (6600GT Gigabyte). כדאי להוריד את הדריבר מהאתר של nVIDIA / להתקין אותו מהדיסק?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GF 6600 AGP לא מזמן פרמטתי את המחשב שלי. קודם כל התקנתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA. יש לי בנוסף לדרייבר הזה עוד דרייבר שנמצא בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שנקרא AGP DRIVER. אני אמור להתקין גם אותו בנוסף או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש והרבה בעזרת הפורום הזה. לפני המחשב הזה כל הכרטיסי מסך שהיו לי הם של NVIDIA וכרגע רכשתי מחשב עם כרטיס מסך sapphire 7850 לא הגרסא עם ה-OC. והורדתי דרייבר מהאתר הזה http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1 ורציתי לדעת האם קיים איזשהו דרייבר עדכני וטוב יותר למשחקים. מודה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום! 1.תגידו...מה מחדש הדרייבר החדש של אטי(6.12)..הוא אמור לתת שיפור בביצועים? 2.למרות שהתקנתי אותו זה לא התקין לי את ה-ccc למה זה?בדרייבר הזה אין את התוכנה? 3.הדרייבר הזה עדיף או שיותר טוב לי להיות עם האומגה היותר ישן ממנו?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תגידו מה הדרייבר הכי חדש של ati לפני כמה זמן הוא יצא ומה הוא משפר? והאם הדרייבר הכי חדש של אומגה יותר טוב ואם כן במה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה בקשר לדרייברים: יש לי כרטיס מסך 8600GT של ASUS ואינני מצליח כ"כ להוריד דרייבר מעודכן כיון שהאתר שלהם עובד מאוד מאוד לאט (בהורדות), ורציתי לשאול גם בלי המקרה הזה, אם אפשר להרויד את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA לאותו דגם בדיוק, או שזה אולי יתאים ולא יעבוד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מופיע ברשימה של של catalist compnets הרכיבים הבאים: Display Driver, Control Panel, WDM Capture driver האם אני צריך בכלל WDM Capture driver?? להוריד את כל החבילה של ה27.7 מגה-בייט? בנוסף, ראיתי שיש מן catalist un-installer למחוק דרכו או למחוק דרך הוספה/הסרה? ועוד משהו , ראיתי שיש תמיכה בשפה עברית, זה אומר שהדרייבר יהיה לי בעברית או שאני יכול לבחור בהתקנה (אני לא רוצה שהוא יהיה בעברית.) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו של NVIDIA ונעלמה לי האופציה הזו שאפשר לעשות OC דרך הדרייבר אפשר בבקשה לינק לתוסף הזה? וגם הדרייבר החדש אומר שהכרטיס הוא PCIE 8 ובקודם היה רשום 16 למה זה השתנה?
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הקיצר היום הורדתי את הדריברים החדשים 71.84 מהאתר המקורי של אנווידיה והבעייה היא שהכרטיס עומד על 66-70 במנוחה למה זה ככה... הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6800GT אין נלי מאווררים וכל הדברים האלו במחשב הכל בסטוק ויש לי את הבעייה במעלות רק בדרייברים החדשים... תודה לעוזריםםםםםםם
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את הדרייברים החדשים של DNA 3.6.5.1 ואין לי שום סמל בTaskbar של ATi וגם כאשר אני נכנס להגדרות > מתקדם אין לי שם כלום זאת אומרת רק הלשוניות שיש גם בלי הדרייברים (Genral, Adapter, Monitor , Truobleshoot) נסיתי להתקין את ה5.1 של ATI והבעיה חזרה על עצמה כאילו שהדרייברים בכלל לא הותקנו, רק כשחזרתי לדרייברים הקודמים הבעיה נפתרה (4.12), עכשיו השאלה שלי האם זה צריך להיות ככה? או שזו רק בעיה אצלי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני משתמש בRIVA TUNER לשליטה על המהירות של המאורר לכרטיס מסך עכשיו.. עכשיו התקנתי את הדרייבר 180.42 ואי אפשר לשלוט על המהירות ב180.43 סידרו את הבעייה הזאת? ועם לא יש דרך אחרת תוכנה אחרת שבעזרת אפשר כן יהיה לשלוט על המהירות שלו?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לפני שהם יצרו את הלוח בקרה החדש הזה הייתה אפשרות של nView שבתוך זה היה אפשר ליצור כמה שולחנות עבודה ולעבור ביניהם בעזרת HOTKEY...יש אפשרות כזאת גם בלוח החדש? הדרייבר שיש לי עכשיו זה 163.75 תודה=]
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מתי צריכים לצאת דריברים חדשים מבית NVIDIA ?? יש זמן משוער או משהו ?? כי ATI כבר הוציאו כמה וכמה דרייברים בזמן ש NVIDIA לא הוציאה כלום !!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
169.21 forceware מישהו נתקל בבעיות עם העדכון הזה ?!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
באתר שלהם יש 2 אפשרויות: 1. DOWNLOAD DRIVERS שזה גרסה 30.משהו 2. DOWNLOAD DODNATOR DRIVERS שזה גרסא 40.משהו השאלות: 1.מה ההבדל ביניהם? 2.מה הכי טוב בשביל INNO3D TORNADO GEFORCE 3 TI200 64MB DDR ?? 3.האם יש הבדל בדרייברים שכדאי לי אם הכרטיס עובד ב AGPx2 ? 4.לא כדאי את הדרייברים המקוריים של INNO3D , נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם ה- 8800GT ולהפתעתי הרבה הם בעברית... איך אוכל לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? בנוסף האם הדרייברים שבאו עם הכרטיס הם העדיפים לכרטיס זה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-