עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rafi2828,

שלום! בעזרתם האדיבה של חלק ממשתפי הפורמים קניתי מחשב חדש לבני שכולל בין השאר amd 1700 זיכרון 256 ddr מהירות 266 לוח אם גיגבייט ga-7vax-kt400 כרטיס מסך גיגבייט radeon 9000 pro 64mb מסך ctx pr705f (ה pr 711f, לא נמצא במלאי ויהיה רק בסוף פברואר). אגב המסך עושה רושם מצויין! חלונות xp כשהגיע המסך הוא בא עם ההגדרות כפי שהוגדרו במפעל היצרן או בחנות שבה הורכב המחשב (כך אני מניח). כשפתחתי את האייקון של ATI (למטה בצד שמאל) הרזולציה הרשומה היתה 800X600, צבע 32 ביט וקצב ריענון 75. בחרתי לשנות את קצב הרענון למקסמלי האפשרי - 120, שאר ההגדרו ללא שנוי. וההגדרה לכאורה התקבלה. לאחר שפתחתי את המדריך למשתמש המצורף ב cd הופיע בתפריט האייקון רזולציות וקצבי ריענון שלכאורה אינן אפשריות כלל במסך.…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. יש לי כרטיס Gigabyte Radeon 9000 PRO ומשום מה יש לי שני דברים מותקנים: Gigabyte Radeon 9000 PRO , וגם Gigabyte Radeon 9000 PRO - secondary. מה זה הדבר הזה?? זה אמור להיות ככה? גם אחרי שעשיתי uninstall לשניהם ועשיתי ריסט, אז הwindows התקין לי אוטמטית את שניהם שוב! אני שואל כי מאז שקניתי את הכרטיס, המחשב שלי לפעמים נתקע פתאום בלי שום סיבה ואז כשאני חוזר אחרי שעשיתי ריסט, אז זה אומר שהבעיה היתה כנראה בכרטיס המסך..

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  3. הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by bombadil,

לפי whatsup.org.il, ATI שיחררו את הגרסה החדשה של הדריברים שלהם גם ללינוקס 3 שעות אחרי הגרסה של ווינדוס. אולי תספקו גם לינק לגרסת הלינוקס? אגב - מה עם דרך להוסיף הערות לידיעות?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by eladbu,

הורדתי את הדרייבר 3.8 אך אני רואה אותא באנגלית כיצד אפשר להפוך אותו לעברית? כוון שהוא תומך ב-24 שפות כiלל עיברית! בתודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  6. מה כתוב לכם ב checkver אחרי שאתם מתקינים את הדרייברים החדשים של ATI? לי כתוב WDM- WDM 3.08 RC5 CP- 6.14.10.5046 DRIVER-7-94-030917m-011434c-ATI זה בסדר?? זה המ שאמור להיות כתובבב????

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by OmerS,

האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? נ.ב. אני מאמין שהבעיה היא בכ. מסך מכיוון שהתופעה התחילה מאז שהכרטיס הוחלף. תודה מראש, עומר שקדי.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by mitz,

שלום, אני מתלבט בין מסכי LCD 15 שלהלן: * Samsung 151N * Samsung 151S * Samsung 153V * IIYAMA BX3814UT * CTX S500 אשמח לשמוע המלצותיכם עליהם או על דגמים אחרים וחברות אחרות. מעוניין במסך איכותי הדרוש בעיקר לגלישה ועבודה ב- Office (למחשב המולטימדיה שלנו יש IIYAMA HM703UT 17 CRT). תודה רבה לעוזרים! :

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by hike101,

שלום! קניתי מסך דק, mag LCD "18. הבחנתי שישנם הבדלים בגוונים , בצבעים מסוימים, לאורך המסך. האם מישהו נתקל בכזו תופעה? האם זה נורמלי למסכים דקים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by Pop3Sail,

התקנתי מחדש rage3d ועכשיו הזכרונות של הכרטיס מסך מראים בeffective ולא בddr... במקום 300 מראה 600... אז אני לא יכול לעשות אוברקלוק ככה כי זה על הסוף של הסלייד מתי שאני מפעל ת'תוכנה =[ נראה לי שזה קרה כי אני עובד על cas 1 אבל בכל מקרה איך משנים את ה max של זה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by sprites,

מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by adamginz,

אני פותח את הדיון כי בדיון ה"סטיקי" בכותרת זה מאוד לא מסודר ואי אפשר למצוא שם כלום. השאלה היא: קראתי שאפשר להפוך את הליבה ל 9800 או משהו כזה, מישהו יכול לאמת את האמירה? איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by Gnome,

היי, מישהו יודע איפה אני יכול להוריד סרטוני תלת מימד, (קצרים או ארוכים מעט) שאני יכול לראות עם המשקפי קרטון האלה שיש להם עין אחת אדומה והשניה כחולה?

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by Mortar,

בסדר הצלחתי, אפשר לסגור את הת'ראד.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Venom_IL,

באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by matanyaniv,

אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by vor,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום\חנות\... שאפשר להשיג בו מסך קטן, אני מדבר על 12 אינץ ומטה, הרעיון הוא לשים מסך קטן על השרת שלי למטרת הצגת לוגים ותפעול יום יומי, ושלא יתפוס הרבה מקום בחדר. חשבתי על מסופים של קופאיות, טרמינלים ישנים, מישהו יכול לעזור ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by MBUCHMAN,

מבקש חוות דעת על כרטיס עריכת ווידאו 10 -RTX, לצורך העתקת סרטי ווידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב. במידה ויש לך להציע דגם של כרטיס ,ידידותי, ויותר טוב, עד למחיר 4000 ש"ח, אשמח לקבל. (אין צורך בכרטיס למקצוענים) בברכה מוטי.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by zag_zag,

אני מחפש מסך 17" (CRT) בתקציב של 850-950 ש"ח. המסך ישמש בעיקר לשימושים משרדיים (אינטרנט, מסמכים וכו'), וכמעט ולא למשחקים/סרטים. כמו כן, המסך צריך לתמוך ב 1024x768@85hz לאחר שבדקתי קצת וחיפשתי בפורום, הבחירה מצטמצמת למסכים הבאים: LG F700B Samsung 763MB היתרון של הסמסונג מבחינתי הוא שהוא עולה 100 ש"ח פחות מישהו יכול להמליץ על אחד מהמסכים (או להוסיף אחד ששכחתי) ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by com555,

(אם אפשר של FIC) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. הכתבה עושה סדר בכל הקשור לתוספות של שמות הכרטיסים (SE,XT וכו') וגם מספקת דירוג. http://www.nordichardware.com/article/2003/Names/ אני מקווה שזה יעזור....

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by danik,

צריך המלצה למסך דק 17" ב2600 -+ אז בקשתי בסיבות ה2000 עכשיו עלה קצת התקציב... תודה מראש...!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by mega1234,

מחפש WIRELESS DEVICE לחיבור המחשב לטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי רדאון 9500 פרו עם אוברקלוק.. בזמן האחרון אני לא יודע אם זה רק נדמה לי אבל אני חושב שאיכות התמונה כאשר פילטרים מופעלים ירדה זאת אומרת אני משתמש ב AAx4 ולמרות השיפור אני חושב שהוא יותר קטן מפעם.. האם האובר יכול לגרום או אולי זה מפני שבהתקנה הנוכחית של הווינדוס שלי החלפתי דריברים כמה פעמים גם בלי למחוק את הקודמים תודה מראש, אור. גרסת הדריברים הנוכחית היא 3.7.. --- אם רוצים דוגמא איך זה נראה עם פילטרים עכשיו אז: 1024x768 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab1.jpg 800x600 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab2.jpg (במקרה שלא עובד מעתיקים לחלון חדש)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by CrackPot,

אני קצת מבולבל מכל הדרייברים שיוצאים, ForceWare, רשמי לא רשמי - בקיצור אני צריך את הדרייברים הכי חדשים שיצאו לכרטיס הנ''ל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.