כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לשאול האם ניתן להתקין את ה-4090 על לוח אם מבוסס צ'יפסט X390 (הדגם של הלוח אם הינו gigabyte z390 xtreme) בנוסף, הספק כוח שלי הוא 1000W, האם יש להכין משהו מראש כאשר מתקינים את ה-4090 ? תודה מראש על תשובתכם, יוסי
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו, מה זה בדיוק הפילטרים האלה שכולם מדברים עליהם? יש AA, ויש AF, נכון? מה כל אחד עושה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD 3000 + 512MB ADATA +Gigabyte Mother Board+ Radeon 9600XT Saphire הבעיה היא שכשמפעיל משחק, אחרי כמה דקות המשחק פשוט נופל חזרה לוידוס (ללא שום הודעה) או פשוט תוקע את המחשב למצב של - Power Off - זה הדבר היחיד שמשחרר אותו. מבחינת DRIVERS הכל מעודכן 1000%. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? להחליף את הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
הורדתי את הדמו של COJ, עכשיו, משום מה, אני לא מצליח להפעיל AA, גם דרך הדרייברים. יש דרך לפתור את זה? אגב, אמנם יצאה רק גירסת DX9 בינתיים, אבל המשחק עדיין נראה מצויין ורץ לי על רייט יציב של 40 FPS בהגדרות הגבוהות ביותר.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מפתחת הליבות הגראפיות NVIDIA ממשיכה לפנק אותנו, ואחרי Fallout 4 גם הכותר המוביל של אקטיוויזן מקבל מדריך רחב היקף שינסה לעזור לכל שחקני ה-PC לקבל תוצר ויזואלי מרשים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-ביצועים-גראפיים-מפורט-עכשיו-גם-ע/
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש! המחשב יכלול מסך 19" LG שטוח ומיועד בנוסף לצפיה בערוצי טלויזיה. החיבור הוא חיבור אנטנה פשוט לצפייה בערוצים 1,2,10. התקציב לכרטיס הוא עד 200 ש"ח 2 שאלות: 1.האם בעזרת כרטיס TV ניתן לצפות בטלויזיה באיכות טובה? 2.מהו אופן השימוש בכרטיס כדי לצפות בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש גם תחרות באתר שלהם שקשורה לסרטון הזה: http://www.evga.com/articles/00712
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של גי'גהבייט מדגם Gigabyte GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך gtx 760 לוח אם asus z87k מעבד i5 4670k ספק כח 650W מסך 23 אינץ' של dell ברזולוציה 1920x1080. האם כרטיס המסך מומלץ? מחיר זול ב-200 ש"ח ב-KSP לעומת חנויות אחרות. כמו כן, האם המפרט מספיק כדי לתמוך בכרטיס המסך הנ"ל. תודה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך עד 800 ש"ח שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בעניין המשחקים. כמובן שהוא צריך להיות pci-e . מומלץ של nvidia למרות שראיתי שיש את האפשרות ל x1950 , אם הוא הרבה יותר טוב מהמתחרים שלו אז אצטרך לבחור בו. תודה מראש לעזורים יעקב
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש את הכרטיס 5770 הכי שקט שאני יכול למצוא. כרגע כרטיס המסך שלי הוא החלק היחידי במחשב שאני שומע, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב. ברור לי שאין כ"כ הבדלי ביצועים בין הכרטיסים השונים, וכמה שקלים לפה או לשם לא משנים. יש כרטיס ספציפי עם קירור שקט יותר מאחרים? אשמח להמלצות תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בסלון, דרך המחשב. הבעיה שהמחשב די רחוק מהסלון כך שחיבור ישיר ל tv out לא בא בחשבון. גם שידור וידאו וסאונד באמצעות משדר מרחוק גם כן לא נראה הפיתרון האידיאלי, מפני שצריך לרוץ כל הזמן בין המחשב לטלוויזיה. הפיתרון הטוב ביותר עבורי הוא כנראה מעין media center פשוט, מחשב שישב בסלון, יחובר לטלוויזיה, לרמקולים ולרשת הביתית. כלומר, זה צריך להיות דבר מאוד פשוט, ביחוד כשיש לי מחשב ישן חסר שימוש בבית. השאלה הראשונה שלי היא- איזו תוכנת מדיה סנטר חינמית תתאים לשני הצרכים הפשוטים האלה- הצגת וידאו וניגון סאונד, דרך ההארדיסק הפנימי של המחשב או דרך הרשת הביתית? יהיו לי כנראה עוד שאלות בהמשך אבל זהו בנתיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS ויש לי מתאם SVIDEO שיוצא ממנו 3 חוטים ירוק אדום וכחול, אני מחבר כבל RCA מהטלויזיה יציאת וידיאו (AV) לכבל הירוק בכרטיס המסך ואני רואה את המחשב וסרטים הכל בשחור לבן לפני כן היה לי כרטיס ATI וראיתי צבעוני. עכשיו אני עם VISTA 64BIT וגם במערכת השנייה שלי XP PRO אותו דבר איך אני פותר את זה? (כבר ניסיתי את כל הכיווינים בקונטרול פאנל של כרטיס המסך).
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כדי ? כמה לשים ומה זה נותן ? http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...4744&user=rsrs6 10X
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
169.21 forceware מישהו נתקל בבעיות עם העדכון הזה ?!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המסך הדק שלי כנראה נשרף... רציתי לדעת לאן אפשר לשלוח אותו לתיקון במידה וכבר אין עליו אחריות והצעה למסך דק חדש בסביבות ה 1000 ש"ח +- 15" (אם יש 17" במחיר דומה אז סבבה...) תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שקופיות מתוך מצגת של MSI מאשרות את מה שכבר ידענו - כל דור ה-Radeon 300 יהיה למעשה שיפור ושינוי אדרת קל לדגמים שאנחנו מכירים כיום לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%9c-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa-radeon-300-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קטנות לגביו... אשמח אם מישהו שיש לו אותו יוכל להגיד ואני אשאל אותו כמה דברים.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חח אני יודע שאלו כרטיסים גרועים ביח לתקופה של כרגע אבל מי מהכרטיסים יותר חזק? הX600PRO או ה7300LE? פשוט אני משיג את הX600PRO בזול ממישהו בשביל המחשב של אחים שלי ולי יש את ה7300LE אז אם הX600PRO יותר חזק אני ישים לי אותו ולהם ייתן את ה7300 שלי.. אז רק מי יותר חזק וזהו...זה התשובה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
פרטים מאושרים בשילוב עם הדלפות מגיעים אל הרשת ומציירים תמונה ברורה יותר לגבי דור כרטיסי המסך החדש של NVIDIA לצרכנים הביתיים השקת Tesla P100 מסמלת את נקודת הפתיחה לדור חדש של כרטיסי מסך מאת NVIDIA. לא מעט זמן שאנו ממתינים לשמוע משהו חדש על כרטיסי מסך המבוססים על תהליך היצור החדש של 16 ננומטרים. רבים כבר מאסו במוצרי 28 ננומטרים, שהחלו את דרכם עוד בשנת 2011. כוכב נוצץ במרחק – פרטים טכניים על ליבת GP100 לאחרונה אושרו פרטים טכניים לגבי ספינת הדגל של NVIDIA בדור הראשון של תהליך 16 ננומטרים. לפניכם דיאגרמה המתארת את מבנה הליבה הגרפית GP100 (ר"ת Geforce Pascal), אשר בה יעשה שימוש רק בכרטיסי המסך החזקים ביותר שתשיק NVIDIA בדור Pascal הראשון. הליבה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-NVIDIA מאשרים רשמית את קיומה של גירסה מוזלת יותר עבור כרטיס המסך, שתנסה להתחרות ישירות בגירסה המוזלת של ה-Radeon RX 480 בקרב על לב ליבו של השוק העממי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-