כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
ובכן טכנולוגייה חדשה של קידוד וידיאו ומולטימדיה תחת הכותר של mpeg7/mpeg21 אשר עושה שימוש בשפת תיאור. מז"א שפת תיאור? לוותיקים ביננו, אנחנו זוכרים את שפת תיאור המדפסת המפורסם - P.S-Post Script אשר עשה שימוש נרחב בפקודות מדפסת ע"מ להדפיס צורות . שיטה זו "חסכה" בזמני הדפסה וגם בקצבי השידור למדפסות הישנות. כמו כן היא הציעה ייחודיות באיכות ההדפסה הגבוה שהתאים להוצאות לאור מקצועיות. עכשיו הגיעה הזמן לסרטי ווידיאו משודר ב- Stream's בפורמט החדש. הטכנולוגיה מתארת אובייקטים בתמונה/וידיאו בעזרת שכבות מיוחדות ובכך ניתן לשנות את התכונות של כל אובייקט ואובייקט. תארו לכם סרט שמשודר דרך האינטרנט שבו תוכלו לשנות את הנשק שניתן לגיבור הסרט? שינוי צבעים בסצינות מסויימות.... מכוניות ספציפיות …
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי מהר מהר מהר......... GALAXY נחשבים טובים בכרטיסי מסך ? הבנתי שלא ממש שהם נחשבים בערך כמו ספיר שהם לא הכי טובים..... בבקשה עזרו!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' והתקציב שלי נע בין 1200-1600 הייתי מעדיף כמה שיותר נמוך יש לי פה שני מסכים שהייתי רוצה שתגידו לי מה יותר טוב מביניהם: מסך "19 שטוח של PC2GO דגם: DX997 מסך שטוח "19 רזולוציה: 1792x1344 dpi גודל נקודה 0.25 תדר רענון אופקי 30-98KHz תדר רענון אנכי 50-160Hz גודל פיקסל 150MHz TCO TCO95/99,UL,CUL,MPR מיוצר על ידי חברת PROVIEW במיוחד עבור Pc2go והשני תוצרת חברת PURE FLAT AOC ENVISION האמריקאית הדגם המתקדם ביותר גודל נקודה (V)0.25 0.21(H) רזולוציה 1600X1200 תדר סריקה 95Khz כולל כפתור JAG המסך מקצועי מעולה ועומד בכל התקנים המחמירים ביותר כולל תקן TCO99 ו-ENERGY STAR לקרינה הנמוכה ביותר עכשיו יש גם מסך של סמסונג 19" Samsung 955DF Monitor…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
DM Studios (http://www.digitalmediastudios.net) are looking for employees on webdesigning and/or markating field, for more information please contact us support@digitalmediastudios.net uk.quakenet.org #digitalmedia
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קודם כל,איזה תאגיד\חברה מייצרת אותה? האם יש איתה בעיות כלשהן(עיבוי טקסט מעל רזולוציה מסוימת, בעיות בגאומטריה וכו')? איך היא ביחס לשפופרות אחרות כמו הFlatron וה-Trinitron.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
http://europe.hercules.com/showpage.php?p=32&b=1&f=1 למסך יש עיצוב מדליק... והוא בה מחברה איכותית... מה אתם אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זה לא שוק פה, או לוח מודעות. אם אתה רוצה להמליץ בצורה אינפורמטיבית אנא עשה זאת בתראד שכבר נפתח על נושא היבוא ע"י חנויות, כדוגמת זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=26;action=display;threadid=25604
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
חברה שלום. איזה כרטיס תמליצו לעבודה עם תוכנת AUTOCAD ? אני חשבתי על ATI9000PRO-II 128MB של GIGABYTE מה דעתכם? :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ה4800SE יותר טוב מה4680?? האם הם שווים את הכסף? ושאלה אחרונה, האם הם עדיפים על RADEON 9500PRO... תודה לכל העוזרים...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
-
אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אצל החיות הוא עולה ש"ח 1,789 , שזה זול עד חשד... מה אתם אומרים על המסך ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש למישהו driver ל geforce4 mx 440 with opengl
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אוקיי,לאחר שיטוט קל ברשת הבנתי שהמסכים הטובים הם מסביבות ה2300 ש"ח,לכן השאלה שלי היא....איזה? ובבקשה אל תפציצו אותי בIIYAMA 454 PRO הוא הכי טוב,קראתי עליו ביקורת שהיתה די פושרת. הבנתי שסמסונג הם ממש טובים.מה אתם אומרים על ה959NF? נ.ב. יש לי מסך 15 ישן,ואני רוצה לשדרג למשהו קצת יותר רציני,בנוסף יש לי GTS2 של ASUS,אבל ברור לי לחלוטין שהוא לא ממש יוכל לסחוב מסך 19" ולכן יחד עם המסך יבוא R9700 של ג'יגהבייט,ולכן כ"כ חשוב לי שהמסך יהיה טוב עד כמה שאפשר. בתודה מראש. http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,90703,00.asp
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ניסיתי הכל כולל לנסות הטלוויזה אחרת וכבל אחר. כם ניסיתי את כל הפורמטים שיש ב PAL MATC אני יודע שהטלוויזה והכבל בסדר מפני שעל אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ושם אני כן רואה בצבע. מה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צריך דריוורים בשביל הסוג הזה... ובכלל מה יעזור לי הדריוורים? ישפרו את המראה והFPS שלי?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לא משנה איזו חברה הכי חשוב שהוא שיהיה PCI ושהאיכות TVOUT שלו תהיה טובה ושיהיה לו דרייבר ל WINXP למה אני מחפש כרטיס כזה, נשבר לי כבר מהאיכות של ה NVIEW של GFORCE לפני הכרטיס המסך שיש לי עכשיו שהוא: TI4800SE LEADETK היה לי כרטיס מסך TI4400 LEADTEK ןהשתמשתי ב TVTOOL והייתי מרוצה יחסית מהאיכות של הTVOUT אבל בכרטיס החדש אפילו הגירסא החדשה של הTVTOOL לא מזהה את הTV CHIP שלי שהוא PHILIPS 7108. אז אני לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלהשיג איזה כרטיס PCI זול שיעשה את העבודה. חברה תמליצו מה לעשות אולי אפילו יש לכם פיתרון כלשהו לגבי שיפור האיכות הנוכחית של הNVIEW. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הייתי רוצה לישאול איפה אני יכול לשנות בכרטיס את ה: System memory avalible AGP device revision ו-Transfer mechanism תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי נייד מחדש ibm המסך נחמד מאוד בהיר חד וכו' אליש לי כמה אזורים קטנים (2-3) שבהם הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא לחוץ אלו לא deadpixels נכון ? האם יש דרך לטפל בבעיה (לא חמור) בנוסף האם יש כללים שעלי לזכור בקשר למסך של הנייד? תודה מראש urich
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-