כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להוסיף לתוכנת פוטושופ 7 משהו בכדי שאוכל לירשום TEXT בעיברית במידה וכן צרפו לינק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יכול להריץ משחקים עם open gl? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות 9600pro והכי זול שמצאתי זה בסביבות ה 850 ש"ח של חברת gigacube. למישהו יש מושג איך הכרטיס ? כי לפני כמה ימים אמרו לי בפורום שאם אני לא מעוניין לעשות אוברקלוק אז לא משנה על איזה חברה ללכת. תודה
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ניקיתי את המסך שלי ואחרי שניקיתי שמתי לבד שיש סימנים לבנים על כול המסך אך שהבנתי שיש איזה שיכבה שחורה על החלון ובטח הורדתי אותה איפה אפשר לקנות דבר כזה????
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הוא אצלי על 60HZ והאיידה מייעצת לשים אותו על 85HZ ... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תראו יש לי ג'יפורס 4 128 ואני צריך לדעת מה השווי שלו... בממוצע לא בחנות הזאת ובחנות ההיא.... בשביל שאני יעשה טראייד אין לכרטיס הזה אל אחר תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה FX5600ULTRA של אלבטרון, אבל העניין הוא שיש שתי גרסאות לכרטיס הזה: הגרסה הראשונה הרגילה, וגרסת 2.0 באתר של החברה ההבדל היחיד שמצוין הוא בEngine Clock: הגרסה השניה יותר מהירה מבחינת נתון זה. האם ניתן להסיק שלא מדובר בדגם מוחלש, אלא דווקא בדגם מהיר יותר? מישהו מכיר את הדגם הזה אולי?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לאחר שביררתי טיפה לגבי שני הכרטיסים גיליתי שביעקרון ה9800 שווה את ההפרש במחיר בגלל היותו בעל טכנולוגיות חדישות יותר ובעזרת OC קטן אפשר להביא אותו בקלות ל9800pro, אבל האם אני טועה, האם ה9700 פרו יותר חזק, למרות ההבדל בטכנולגיות? או בכל אופן לא שווה את ההפרש בשביל שאקנה 9800
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חבר שלי ...קנה כרטיס חדש..והוא לא צריך את הכרטיס הישן שלו riva tnt 2 128 mb עכשיו...לי יש גי פורס 2 אם אם איקס 64 מגה זיכרון איזה כרטיס יותר טוב?..ואם יש הבדל ..האם הוא כ"כ מורגש...נגיד..במשחק כמו מדל אוף הונור...יש מפות שהמשחק ממש מקרטע לי..גם ברזולוציה של 640*800 תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ה R9700NP עולה בסביבות ה 1200שקל של חברת POWERCOLOR אפילו קצת פחות והR9800NP הכי זול שמצאתי זה ב 1670שקלים השאלה הנשאלת היא האם ה 470ש"ח האלו שווים לקנות את הR9800NP? הכרטיס שיש בידי עכשיו זה TI4800SE של LEADTEK האם ה 9700NP בהרבה יותר טוב ממנו או שאני לא ירדיש בהבדל? תודה מראש.
-
טוב החלטתי להוציא לפנסיה את ה MSI G4 TI 4400 שלי והזמנתי R9700 רגיל עלות 1160 שח אז למה אני חולק איתכם את זה ? אני הולך לבדוק חד משמעית את עניין איכות התמונה בין כרטיסי NVIDIA לבין ATI תשובות ותמונות תוך כמה ימים (אחרי שאני יתקין את הכרטיס ) בכל מקרה הערות והארות יתקבלו בברכה (גם על הכרטיס )
-
- 41 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ממלית לכולם על GEFORCE 4 TI CHAINTCH ... הוא רק ב 650 ש"ח שווווווההההההה !!!!!!!! עריכת המודר: פרסום אסור
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב... עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב. יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתר החומרה AcceleNation פירסם שלשום ראיון מקיף ומפתיע שערך כתב האתר Tuan Huynh עם Terry Makedon, John Swiminer ו-Chris Hook, כולם בעלי תפקידים מרכזיים ב-ATI. הראיון המקיף נוגע בהרבה נושאים מעניינים, והוא ממש שווה קריאה! לראיון.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני יודע שחרשו על הנושא אבל לא מצאתי בחיפוש......מצאתי רק השוואה בין הFX לRADEON 9500 PRO........ אז בבקשה תעזרו לי כי זה קצת דחוף...... GF FX 5600 256 MB או RADEON 9600 PRO 128 MB? מקווה שתעזרו לי כי החיפוש לא ממש עזר.......
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מישהו בדק אותם? האם הם עושים בעיות? אני כרגע עם Catalyst 3.2 (בגלל ש-3.6 ו-3.5 עשו לי בעיות) והכל עובד, אבל האם בכל זאת כדאי להתעדכן? כל מי שהתקין אותם מוזמן לתת חוות דעתו בכלליות, ובפירוט לגבי בעיות תאימות (אם קיימות). תודה.
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי, ששירת אותי כבר הרבה זמן, אבל אני מתלבט באיזה מסך להחליף אותו. אני מעוניין במסך "17 אבל אני לא יודע מאיזה סוג, LCD או CRT, שזוהי ההתלבטות העיקרית שלי. השאלה היא אם כדאי לקנות מסך LCD, ואם יש מסכי LCD שיכולים לשרת אותי למשחקים ולסרטים כמו שצריך במחיר סביר. אם כן, הייתי שמח לקבל הצעות של חברות ודגמים של מסכים כאלה, במחיר של מקסימום 2700 שקל (אם פחות, יותר טוב). למרות זאת, הייתי מעוניין להעניין גם במסכי CRT 17" טובים, והייתי שמח אם הייתם נותנים לי גם פה דגמים של מסכים כאלה עד 1600 שקל (למרות שהייתי מעדיף משהו בטווח מחירים של 1300-1400 אם יש משהו טוב). בנוסף, אבא שלי מעוניין לקנות מסך LCD לצורכי משרד, אז אשמח לקבל גם פה עזרה. בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD אטלון 800 MHZ, K7 לוח אם כזה: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=46 זיכרון 256MB SDRAM, (2 סטיקים שלי 128) מארז ATX 400W ואני רוצה לשדרג את המחשב במטרה שאוכל לשחק במשחקים על רזולוציה של 1024 עם 32 ביט, לפחות שנה וחצי. מוכן להשקיע 1500 ש"ח, ועלי לקנות HD 80GB וגם כרטיס מסך ואולי זיכרון - אם תגידו שצריך. השאלה, האם בכלל שווה לשדרג למטרה זו? ואם כן - איזו חומרה לקנות, בדגש על הכרטיס מסך (כך שינוצל במקסימום על ידי לוח האם זה). ואחרי השידרוג המוצע - האם אשיג את מטרתי? (משחקים)
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב, יותר מאוחר אני יעלה מפרט...מחשב מאוד חזק! ואני צריך המלצה לכרטיס מסך לא משנה אם יש אותו בארץ או לא. כי לא מפריע לי לעשות משלוח מחו"ל... אני צריך המלצה לכרטיס מסך החזק ביותר שיש היום! ואני מדגיש החזק ביותר! מבחינת תקציב אין בעיות תודה מראש לכל העוזרים! {אהה ואם אפשר גם בערך טווח מחירים שלו} בתודה מראש fux
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את הדריוור החדש 3.7 והוא עושה לי בעיות ב3dmark03 הוא מריץ לי את הבנצמרק 2 בהתחלה בסדר ואחר כך זה נופל לי 1 או2 fps והבנצמרק ה-3 שזה הטרולים הוא לא מריץ לי אותו הוא אומר שאין לי מספיק זיכרון האם יש למישהו גם בעיה ב-3dmrk 03
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי AMD 1900+ ו512 MB זכרון, אני משתמש בGF2 PRO ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן לי את התפוקה הכי טובה עם המפרט הנ"ל. לא כל כך קשור לנושא אבל עם כרטיס מסך חדש המחשב שלי יתמודד היטב עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו HL2 ו Max Payne 2? וכדאי להוסיף זכרון או לשדרג את המעבד ? נ.ב. הבורד שלי הוא msi kt3 ultra. תודה ושבת שלום
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע למה אין את האופציה של ה-TRUEFORM בדרייברים החדשים של ATI? או שזה רק אצלי? תודה, דודי.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כרטיס שעובד ב1 טקסטורה ב8 צינוריות עיבוד ?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-