כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר רוצה לעדכן את המחשב ע"מ להריץ משחקים בצורה חלקה וטובה יותר ממה שהוא מקבל כרגע מהמערכת שלו. כמו כן, הוא קנה טלוויזיית 4K שבה הוא רוצה לראות סרטים ב-4K ללא שום בעיית צפייה כל שהיא. מצרף את המפרט הקיים ומבקש לדעת אם רק לרכוש כרטיס מסך חדש יעשה את העבודה או שישנו צורך לשדרוג חומרה נוספת במחשב. Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i5-4590, 3500 MHz (35 x 100) Motherboard Name Gigabyte G1.Sniper B5 (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lynx Point B85, Intel Haswell System Memory 8067 MB (DDR3 SDRAM) DIMM4: 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM Video Adapter …
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום... רציתי לשאול אם הספק 650w של FSP Raider יספיק לכרטיס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזייה בכבל s-video מצד אחד ו-rca בצד השני יש תמונ עם צבע והכל סבבה אבל לא באיכות טובה וזה מילא אני מכניס סרט לכונן נכנס לmedia player מפעיל את הסרט, עכשיו במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובמסך של הטלויזיה יש את הסקין של ה-media player והכל אבל אני לא רואה את הסרט עצמו במקום הסרט יש סתם ריבוע שחור. מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?? ןיש עוד בעיה שלא קשורה לטלויזיה..שאני מנסה להפעיל את הסרט בdivx player אני רואה את הסרט אבל במקוטע והאמת שגם פה לא רואים כלום בטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רשת Microcenter הוסיפה עמודי מוצר, כולל מחירים מומלצים, עבור מספר דגמים לשנת 2023 המצויידים במעבדי Raptor Lake וכרטיסי GeForce RTX 4000 - עם עלות שמגיעה עד 16,000 שקלים לפני מסלכתבה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון ב19 או 21 CRT - יש הבדל נראה לעין בין 85 הרץ ל90 או 100?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רק רצית ילדעת מה זה ה-REFRESH RATE מה הוא עושה ואיך הוא משפיע?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לWINDOWS 7 , ואני מנסה לשחק במשחק שעבד לי לפני הפירמוט, ואז המשחק מראה הודעה שעלי להתקין דיירקטס חדש יותר ולעדכן את הכרטיס מסך שלי. עכשיו שאני נכנס למנהל התקנים לא מופיע לי הכרטיס מסך, אלא מופיע לי VGA. האם WINDOWS 7 לא תומך בכרטיס מסך זה?...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי על ידי ההגדרות בכרטיס מסך להגיע לרמה יותר גבוהה בתצוגת סרטים על מסך הטלוויזיה. שלא תבינו לא נכון, כרגע רואים ממש מעולה אך יש הבדלים שמציקים לי לעין לדוגמא בהירות מסויימת ושינוי דק בגוונים. אחרי משחקים רבים בהגדרות הכרטיס (רוויה, ניגודיות וכו') עדיין לא הצלחתי להביא את הטלוויזיה לשכפול של המחשב. ברור לי כל עניין ההרצים, הריצוד ושמסך הטלוויזיה לעולם לא יהיה העתק מדיוק של מסך המחשב (לפחות לא בטלוויזיה הנוכחית) אך זה בכל זאת נראה שיש מקום לשיפור. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה או אולי שיטה כלשהי להשוות בין שני הצגים. * מכיר את TVTool, היא לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות כרטיסי6600GT PCI-E של Gigabyte עם קירור פסיבי אבל אני לא יודע עם יש כאלו של AGP, מישהו יודע קיימים בארץ ואיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקר לצפיה בסרטים ושימוש ביתי (גלישה, שימושי office,תמונות וכיו"ב) מה דעתכם על המסך יחסית למחיר ולשימושים?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך ב-1600 ש"ח והוא צריך להיות AGP המפרט בחתימה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מי שמכיר את המסכים של Samsung בדגמי ה-753DF וה-753DFX וה-757DFX וה-753S, יש להם בקצוות של התמונה כמו קיפולים והתמונה לא ממש תואמת את הקצוות של המסך. בשפורפרות כמו ה-Diamondtron התמונה בדיוק מתאימה למסך ואין קיפולים וכאלו... רציתי לדעת עם ב-ViewSonic זה גם ממש שטוח או שהם כמו הסמסונג, מישהו יודע? תודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנקוב. המחשב לא מיועד כרגע לגיימיג, אלה יותר לצפיה בסרטים וכיוב'. המפרט שהוחלט עליו לבינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB עדיין לא ברור איזה ספק כוח יהיה, אבל כנראה 400V (אלה אם יומלץ אחרת)
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אחרי שראינו למה בדיוק מסוגלת גירסת ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1080 אשר פותחה ועוצבה בידיה של NVIDIA, נראה כי בקרוב מאוד נדע גם מה יכולות להציע לנו היצרניות השותפות שלה כשניתנת להן ההזדמנות לכך שוק העיבוד הגראפי ממשיך לרתוח, לאחר שנים של דשדוש יחסי – כבר קיבלנו את ההכרזה הרשמית של ה-GeForce GTX 1080 האימתני בתצורה שנוצרה על ידי אנשיה של NVIDIA, ואף זכינו לראות ביקורות ראשונות שהתייחסו לביצועים שלה בצורה בלתי תלויה. כעת אנחנו אמורים לראות את התשובה הטכנולוגית של המתחרה AMD, בעוד כשבוע בתערוכת ה-Computex 2016, ובמקביל נראה כי אותה תערוכה תספק לנו גם הכרזות על דגמי ה-GeForce GTX 1080 – אלה שפותחו ועוצבו בידי היצרניות השותפות של NVIDIA, ועשויים להציע תדרי עבודה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי ציון כזה: (3DMARK VANTAGE) P13194 GPU: 13825 CPU: 11604 המפרט שלי הוא כזה לוח: G43 ASUS מעבד: Q9550 זכרון : 3GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: RADEON 5850 1GB מערכת הפעלה : WINDOWS 7 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמשום מה אני לא מצליח לגרום לATITOOLS לזהות אותו בויסטה למרות שבעבר הצלחתי לעשות לו OC (וגם בבטא 2), לא משנה... בקיצור התייאשתי והחלטתי לצרוב את הקלוקים הממוהרים לכרטיס מסך במקום לשבור אות הראש.... איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שמתי לב לבעיה מאוד מוזרה במחשב הבייתי שלי, כשאני מפעיל משחקים אז הם נתקעים בשלב של הסרט PROMO, בתחילת רוב המשחקים היום הרי יש סרטון קצר, ובשלב הזה הוא מקרטע מאוד, יש לציין שהמחשק עצמו עובד בסדר גמור (עם לוחצים 1000 פעם Space or Enter or Esc בשביל לצאת בסופו של דבר מן הסרטון), בתחילה חשבתי שזה רק משחק ספציפי אבל היום אני רואה שזה כמעט כל משחק (Need for spped Most Wanted, Ghost Recon 3, Need For Speed Carbon). המשחק Area 51 שאין לו סרטון פרומו עובד טוב למרות שיש לו סרטי ביניים כשעוברים שלב, הסרטים במשחק הזה עובדים בסדר גמור. בשאר המשחקים גם סרטוני הביניים מקרטעים בצורה נוראה ואי אפשר לשחק בכלל. ניסיתי דרייברים שונים, ה DirectX מעודכן, וכן ניסיתי להחליף גרסאות של WINDOWS. המ…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המחשב החדש עם Sapphire ATI HD4850 Vapor-X 1GB, נכנסתי לאתר של ATI לחפש את הדרייבר שמתאים לי, והגעתי לכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit הורדתי את הלינק הראשון שזה ATI Catalyst™ 9.10 Suite for Windows 7 (64 bit) והתקנתי. עכשיו שאני נכנס לתהליך של הCATALYST אני רואה ככה: רציתי לדעת אם זה בסדר, יש לי אפשרות ללחוץ על BASIC למטה ולהתחיל התקנה של עוד משהו... שאין לי מושג מזה. רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט על מהירות המאוורר וכו'... אני לא חושב שהתקנתי כמו שצריך את הדרייבר. איך אני יכול לוודא את זה? בעיה נוספת היא שאני לא יכול לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה שלי (LCD 32") שמחוברת בעזרת כבל VGA.. רואים מתוח ונ…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי geforce 7600gs של אסוס, בגרסת ה- 512 MB. כשאני נכנס לסנדרה הוא רושם לי בחלק של המאיצים הגרפים רשום לי: SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA GeForce 7600 GS Chipset : GeForce 7600 GS RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 5.73.22.20.00 VGA Compatible : No Total Memory : 512MB (506MB Video) (248MB System) Texture Memory : 754MB Supports DIME Texturing : Yes למה הוא רושם בסוגריים 248 סיסטם? הרי הכרטיס מסך צריך להיות 512 על הכרטיס, או שאולי אני פשוט לא מבין נכון... תודה על ההסבר
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני נורא ממהר עם העניין אז אם לא שמתי לב וזה לא הפורום המתאים אז תעבירו בבקשה. חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב.. הבאתי את המחשב אלי הביתה, חיברתי אותו והכל, בהתחלה ראיתי שחסר דריבר לכרטיס מסך.. התקנתי את הדריבר ומאז בכל פעם שמדליקים את המחשב, אחרי הטעינה של הXP, כשהווינדוס מתחיל לעלות יש שגיאה מהדריבר.. רשום שהכרטיס איתחל את עצמו או משהו כזה ואחרי כמה שניות הכל קופא וצריך ריסט.. חבר'ה העניין דחוף מאוד אז תעשו מאמץ ותעזרו בבקשה!! תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שאלה עקרונית, בתקציב מוגדר (נניח 1200 שח) ובהינתן שהמערכת תומכת ב SLI\CF מבחינת מקור, טמפ, מתח וכו ורזולוצייה FHD האם 2 כרטיסים ברמה נמוכה יותר, יותר משתלמים\עדיפים מכרטיס 1 ברמה גבוהה? נניח: GTX460 SLI 768MB VS gtx470 או hd6850 CF vs 6950, מבחינת ביצועים אני בטוח שהמערך כרטיסים יתן ביצועים עדיפים, אבל האם ברמה משמעותית ששווה את העסק
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-