כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
ההבדל במחיר בארץ הוא כ-500 ש"ח לא מצאתי את השוני במפרט הטכני האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ובדצמבר כבר על המדפים בארה"ב http://www.theinquirer.net/?article=5610 עכשיו זה כרטיס ששווה לחכות לו.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, למי ידוע היכן יש תצוגה מכובדת של מסכי LCD בחנות פיזית באיזור המרכז והשרון? חוץ מאופיס דיפו. :
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הדגם שלי זה 786FD ואני צריך את זה כדי שהמחשב ידע את המקסימום REFRASH RATE בכל רזולוציה פעם היה לי את זה והורדתי מהאתר של מאג אבל נראה לי שהוא לא עובד כרגע מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אם כן עזירו לי לעשות זאת .... אם לא אז לא . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני עובד על 1200X1024 ב 90 ריפרש רייט ולמוניטור יש TIMING של 85 ריפרש ריט לכן כל פעם שאני יוצא ממשחק אני צריך לכוון שוב את ההגדרות של התצוגה נמאס לי@
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מעניין איך המסך הזה יהיה... אם הוא יהיה יותר טוב מהקיים זה יהיה מסך ממש שווה. מה זאת שפורפרת U2 יש איזה פרטים עליה?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע הרבה חברות עומדות בזמן הקרוב להוציא כרטיסי TI4200 עם AGP X8, אני מעוניין בכרטיס של MSI בגלל שהם באים עם הרבה משחקים, והכי הרבה דברים בתוך הבנדל. אולי הם לא כמו Leadtek או S/U/M/A אבל הם בהחלט חברה מכובדת בשוק כרטיסי המסך. הם הוציאו את ה-MX440 שלהם אם ה-AGP X8 לפני כמה ימים, וצירפו אליו משחקים חבל על הזמן. בגלל זה אני רוצה לחכות ל-TI4200 שלהם עם ה-AGP X8, בטח הם ישימו גם שם את המשחקים האלה. וגם אני לא צריך Leadtek או סומה, כי אני לא עושה OC, ואני גם לא פריק של ביצועים, אני מצדי לקנות GEFORCE 2 MX200 32MB, אבל לפעמים יוצא המשחק של השנה, שכולם מתים לשחק בו גם אלה שבקושי יודעים מה זה מחשב, אז אמרתי כבר יש לי geforce 2 אחד בבית, הפעם ניקח משהו חזק.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
משתמשים יקרים, ברוכים הבאים אל פורום 'גראפיקה ותלת מימד'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור לגרפיקה ולתצוגה, החל מכרטיסי טלוויזיה עד למסכים. אם אתה מחפש כרטיס מסך חזק אבל לא יודע אם הוא משתלם, אם אתה מעוניין להחליף מסך אבל לא יודע איזה דגם לקחת, אם אתה חושב שהמנוע של Unreal Tournament עדיף על המנוע של Quake 3 Arena, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. שים לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות הקשורות בגראפיקה ובתלת מימד. זהו אינו פורום תמיכה טכנית, ואין לשאול בפורום זה שאלות הנוגעות לתקלות בכרטיסי מסך או במסכים. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה …
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD לעבודה (אני יושב מול המסך *כל* היום). המחיר לא נורא חשוב לי, העיקר האיכות. ראיתי את ה-Samsung 151S והוא מצא חן בעיני. המלצות אנשים? מה עם LG, מאג, BenQ...? ראיתי שיש ל-CTX וגם ל-MIRO מסכים דומים... תודה, מוטי.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. הכרטיס החדש הגיע ואין מאושר ממני. השאלה מה הלאה? איך אני מוודא שאני מקבל את כל מה שהוא יכול לתת? התקנתי את התוכנה של Gainward שנותנת למשל OC. האם זה בטוח לבחור את האפשרות של OC מאקסימלי שהתוכנה נותנת? התקנתי את ה- Detonator 4 החדש. יש עוד דברים שמומלץ לי לעשות? יש לי כרגע שני מסכים. אחרי כמה ניסיונות כושלים הצלחתי להריץ את המחשב בתצורה שמאפשרת לי לשלוח חלון למסך השני וזה מאוד נוח בינתיים. השאלה מה הפגיעה בביצועים למשל? האם למישהו יש המלצות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש (P4-2.4) ומתלבט בכרטיס עריכת וידאו לוידאו אנלוגי, סטראו שאוכל את תוצאות העריכה לצרוב ל VCD. מחפש המלצות. מחיר הוא פרמטר אך לא על חשבון האיכות!! מסך לאותו מחשב: מי יתן לי את עלות/ביצועים הכי טובה: 1) MAG 2) IIYAMA 3) CTX 4) PROVIEW תודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך אני מוחק את הדריברים של נבידיה הדטנטור ראיתי את התוכנה במדור ההורדות אבל היא רק למערכות 9X אז איך אני מוחק שלא ישאר זכר מהן?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
למי שקנה את הכרטיס איך בדיוק התרשמתם מהפונקציה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי הורדתי והתקנתי את הדריבר הזה עכשיו נוספה אפשרות חדשה בשם SMARTGART ואני מנסה לשים את FAST WRITE על ON הוא מבקש ריסט אני עושה אבל אחרי הריסט זה חוזר(בביוס זה על ENABLED) גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
איזה מהאפרויות האלה : http://forums.ort.org.il/files/30/1591014/9994748.bmp (התמונה עולה לאט ...) אני צריך להפעיל או לסגור בשביל לקבל ביצועים גבוהים יותר .
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם הדריברים מרייג'3D מתאימים גם לכרטיסי BUILT BY ATI וגם לכרטיסי POWERED BY ATI?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי TV-OUT והוא עבד כמה זמן דרך הוידאו העברתי את המחשב לחדר ועכשיו יש לי טלוויזיה שונה של LENCO עם כניסת אנטנה וכניסה של 21 פינים שמנוצלת ע"י הממיר השאלה שלי היא איך לחבר את ה TV-OUT לממיר מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור אנטנה פנוי ואין לי וידאו בחדר אני צריך תשובות מאנשים שיודעים איך נראה הממיר של YES ויודעים איך אפשר להפעיל את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1) כשמגיעים לדף של ההורדות באתר של ati (של הדרייברים) יש שם חוץ מהdriver וה control panel יש גם archived drivers מה זה אומר? 2)למה לא מוציאים יותר דרייברים לwin98 או שאני אמור להוריד את הדרייבר של הwinme ? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני רוצה לחבר את מצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב שתשמש כ - WEBCAM איך אני עושה את זה? האם זה אפשרי? (מצלמת SONY , דגם TRV-18E)
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אחד e-dimantional זה עולה לו 400 שקל כי זה מחו"ל אין דרך טובה יותר להשיג אותם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק רצית ילדעת מה זה ה-REFRESH RATE מה הוא עושה ואיך הוא משפיע?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם שווה להוסיף 200 ש"ח ולקנות את RADEON9000 128 PRO 2 במקום ה RADEON9000 64 PRO ומה ההבדל בינהם בכלל ? ותענו על התשובה אם המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעריכת וידיאו , סרטים , גרפיקה , קצת 3D ואינטרנט
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
דרייברים חדשים של nVida דלפו לרשת. Detonator 41.09. הפעם גם לווינדוס 98. Win 2K/ Win XP Win 9X/Win ME ההורדה היא על אחריותכם בלבד.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-