עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iliagildin,

שלום קניתי את הלפטופ ASUS ZENBOOK PRO ויש לו 2 יציאות THUNDERBOLT האם ניתן (וגם כיצד כי לא מצאתי) כרטיס מסך חיצוני ולחבר אליו מעוניין ב 1080TI והאם זה ממש יאמץ את המעבד ויגרום למחשב להיתחמם (המחשב גם משמש לעבודה (מחשב העיקרי שלי) ככה שרוצה שיחזיק כמה שיותר זמן) בקיצור האם ניתן,כדאי,וכיצד לקנות ולחבר 1080TI למחשב שלי?

• 12 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by crackeh,

אני מרכיב עכשיו מפרט למחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425885.0 למי שמעוניין) והומלץ לי לקנות את הכרטיס את הנ"ל, התייעצתי עם מספר אנשים שאמרו לי להימנע מכרטיסים של ATI עקב בעיות דרייברים קשות, יש לי באמת מה לדאוג מזה? חוץ מזה, הבנתי שבקרוב צפוי לצאת דור חדש של כרטיסי מסך, האם שווה לי להמתין להורדת המחירים שתבוא בעקבות יציאת הדור החדש? ואם כן אז איזה כרטיס יהיה כדאי לי להביא

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by kingstyle,

שלום כולם יש לי כרטיס של GEFORCE 7300GS 256 MB עכשיו אני הורדתי את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם שיחקתי איתו והוא לא זז הוא בקושי זז במשחקים אחרים זה גם יש בעיה מראה יפה מאוד אבל זז קצת לאט בכל זאת לא כמו הקרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם רק אים אני שם את הניד פור ספיד הזה על רצולוציה של 800 על 600 אז הוא זז טוב ולא רואים טוב כמובן יש לי בעיה בכרטיס או שפשוט הוא חלש לזה ? תודה לעונים ורק מי שבאמת מבין בזה כי דרך העצות שלכם אנמי אדע אים לקנות חדש או לא אהה הכרטיס תומך SLI ויש לו יציאות טלויזיה וכל זה קניתי לא מזמן

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by Riaz3r,

שלום, לאחרונה לאחר חצי שנה שלא נגעתי במחשב נתקלתי בבעיה עם פונטים בווינדוס, במשחקים, באינטרנט ואני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה. הנה תמונה מתוכנה שאני משתמש בה וזה קורה גם במשחקים ובעוד כל מיני תוכנות (סקייפ,באטלפיילד) http://img718.imageshack.us/img718/9454/captureaj.png יש לי כרטיס מסך 5770, עם קצת אוברקלוק, ניסיתי גם בלי אוברקלוק וזה לא משנה כלום, יש לי את הדרייברים הכי חדשים (11.3) וזה קרה לי גם ב11.2. הצאט בפייסבוק הטקסט לפעמים עובר בין מצב מובלט (אבל ממש קצת) למצב רגיל כל כמה שניות. ביוטוב זה היה קורה לי ברגע שהגדרתי בסקריפט מיוחד להציג את הסרטונים ממצב של הכרטיס מסך, וברגע שביטלתי זה לא קורה כבר רק ביוטוב!! אבל עדין אפשר לראות מאיין blur כזה לטקסט. ניסיתי לשחק עם ההג…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. חיפשתי וחיפשתי בכל הפורום השוואות של ti4600 לכרטיסים אחרים, ומצאתי רק לRadeon אבל מה עם GeForce FX? אני דיי בטוח שה ti4600 יותר טוב מה fx5200 אבל מה עם ה 5600 והלאה? קיצור עד לאיזו רמה מגיע ה ti4600? יש לי את ה ti4600 של Leadtek עם הגוף קירור הענק (הרבה לפני שיצאו הזלמן והתרמלטייק), האם הגוף מספיק לOC או שכדאי להחליף? תודה רבה לכולם!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום... אני קונה מחשב חדש עם מעבד Q9550. אני הולך לשחק על 1920x1200 ועל הגדרות גבוהות. הכרטיסים המומלצים כאן לרוב כמו HD4890 ו- GTX275 פשוט לא יחזיקו במשחקים כמו Far Cry 2 ו- Crysis Warhead. מה כדאי לי לקחת? GTX285 לא משתלם בכלל, אז - CF של HD4870 HD4870 X2 או אפילו CF של HD4890. כל אלו נכנסים לי בתקציב הכללי של המחשב (שהוא 5500 ש"ח), פחות או יותר. תודה

• 47 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. Started by igori,

אני בניתי לעצמי מפרט שאני מאוד שמח ממנו , והגעתי לשאלה מאוד קשה. אני מתכוון להריץ משחקים על מסך אחד באיכות 1080P . ועכשיו השאלה, בגדול בביצועים למסך אחד לא נראה לי שיהיה הרבה הפרש , אך ישנה גרסה עם 2GB ועם 4GB . לא מצאתי בנצ'מרקים של ביצועים והאם כן ישנו הבדל בביצועים . הפחד הגדול שלי זה שיוצאים כרגע משחקים חדשים ולדוגמה CRYSIS 3 עם AA באיכות הכי גבוהה די לוחץ על ה 770 הרגיל . בקיצור מה מהם עדיף כשההבדל במחיר הוא כ"כ מזערי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11121 4GB או ש http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983 2GB ? קראתי ים אמרו שלמסך אחד עדיף לחסוך את הכסף , מצד שני מנוע גרפי חדש שמפתחים לBF4 - מי יודע מה יצרוך וכמה זכרון אצתרך למשחקים עוד שנה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום יש לי 2 שאלות.. 1. גודל הנקודות במסכי LCD הוא יותר גדול - זה משפיע איכשהו על האיכות? (ואם זה לא משפיע - איך בדיוק? למה במסכי CRT זה כן משפיע?) 2. האם VP930B (של ViewSonic) עדיין נחשב הטוב ביותר במסכי ה "19? ואם כן, שווה לי לקנות מחנות אמריקאית ב416 דולר? (416x4.6=1913 ש"ח) או שאולי אפשר להשיג בארה"ב ביותר זול? (אה, וזה לא שונה מה VP930B שמוכרים בארץ, נכון?) אה ועוד משהו.. ב- VP930B רואים טקסט בסדר? פשוט קראתי איזה כתבה בYNET על מסכי LCD (כתבה קצת דפוקה שהכותב מנסה להראות כמה CRT יותר טוב מLCD שזה לא נכון בכלל) והייתה תגובה של מישהו שכתב שהוא קנה מסך LCD והוא מתחרט על זה כל יום כי הכתב נראה לא טוב ולא נוח לעין או משהו כזה... (חשוב לי שהמסך יהיה טוב בהכל במשחקים ב…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by yousux,

ממה שאני רואה פה בפורום הבעיות העיקריות שיש עם הדגמים שנמכרים כיום הם: - דריברים לא להיט (נקודות לבנות במפרטים מסויימים). - יותר דברים רעים על הדגמים של ספייר, כאשר בין היתר לא מריצים משחקים ישנים מסוימים (אני מניח שאולי זה קשור לזה שפשוט יותר קונים אותם). - באים חם יותר מהמפעל וכתוצאה מזה מאורר מרעיש (יחסית?) מכרטיסים אחרים (דבר שגורר התעסקות של אנשים שמבינים בפרופילים). רציתי לדעת האם באופק הקרוב צפויים לנו וריאציות על ה HD4870 הרגיל כמו שעשו לאחיו (PALIT ו SAPHHIRE). אם אין, האם הייתם ממליצים היום למחשב חזק וחדש על גירסאת ה Gigabyte HD48700 512MB או של ייצרן אחר, או שבכלל הייתם הולכים על כרטיס אחר כמו ה GT260 ו/או 9800GX2 ? האם גם כדאי להחליף את הקירור בשביל שקט ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. באתר HardOCP החליטו להתעלם באלגנטיות מאמברגו המידע שאוכפת NVIDIA - ומספקים לנו תמונת מצב מלאה אודות ביצועי דגם הביניים החדש והמסקרן לפני כולם לכתבה

11. שלום לכולם צריך עזרה בכרטיס מסך עד 400 ש"ח - קונה מחשב חדש בעיקר לאינטרנט וסרטים פה ושם איזה משחק.... עומדות בפני האופציות הבאות במקש את המלצתכם: PowerColor - ‏X1650 256MB DDRII TV, DVI, PCI-E‎ ASUS- ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ eVGA - ‏8400GS 256MB, DX10, HDTV, DVI, PCI-E‎ Point Of View - ‏8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E‎ וקצת חריגה מהתקציב - PowerColor - ‏X1650 Pro 256MB TV, DVI, PCI-E‎

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by H3rzoG,

יש לי מחשב נייד עם כניסת HDMI וטלווזיה עם שקעי RGB האם ניתן באמצעות ממיר לחבר את המחשב לטלוזיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620367~84~142.htm האם הממיר הזה יעשה את העבודה? ואם כן איך האיכות תהיה? בנוסף יש לי ממיר YES TOTAL שיש לו בחלקו הקדמי שקע HDMI יש אפשרות שממיר היס ישמש לממיר HDMI לRGB?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by XMB,

http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128D.htm http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=119 ה6600 GT הוא מכפיל את המהירויות שעון של ה X800 GTO פי 2 ,כאשר יש לו 1000Mhz לX800 רק 560 אבל הדילמה היא פה שב X800 הוא 256MB ופועל על 256 bit וכאשר ה 6600GT הוא 128MB ופועל על 128bit ,ה X800 יקר יותר ב200 ש"ח ,השאלה מה כדאי יותר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום רב. אני מתלבט קשות בין כרטיס מסך ATI 6870 של ASUS לבין NVIDIA GTX570. אני יודע ששניהם תומכים בתלת מימד אבל אם אני כבר משקיע במסך תלת מימד רציתי לדעת אילו מבינהם עדיף ואולי אם מישהו מכיר משהו שיותר עדיף לתלת מימד איכותי עם משקפיים. (סרטים וגיימינג). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  15. שלום לכולם!, היום חיברתי גם את המסך השני שלי, וכרגע אני עובד עם 2 מסכים בו זמנית, מסך אחד 19 אינטש והשני 15, המסך 15 מאוד קטן לעומת ה19 ככה שזה נראה די עלוב, בהתחלה קצת קשה להתרגל לשני מסכים אבל זה כיף, אני די חדש בכל העסק הזה ומה שרציתי בעצם לשאול זה אילו עוד שימושים אפשר לבצע עם 2 מסכים? כל מיני טיפים למיניהם אני גם אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by adishtrt,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  17. אוקיי אז ככה הרכבתי מערכת כזאת q9550 ep43-ds3 4 gb ac 7 pro nzxt tempset 500 gb corsair 550vx לאחר כול הבלאגן וכול הרכבים כולל צורב עכבר ושטויות כאלה הגעתי לתקציב מסוים אני לא בדיוק ממש זוכר כמה בדיוק.... אבל אני יודע שיש לי בערך עוד 2200 שקל לכרטיס מסך...עכשיו השאלה האם שווה לקנות כרטיס מסך ב 2200 שקל (280) או ביכלל ללכת על כרטיס מסך ב 1400 (260,4870)......או שביכלל עדיף 9800gx2 שעולה 2000 שקל.... כעיקרון אני גם רוצה לקנות פאנל שליטה במאוררים שעולה 180 שקל אז עם הפאנל אני בחריגה קטנה של 180 שקל אם אני לוקח רטיס ב 2200 שקל... רציתי לדעת מה אתם אומרים...איזה כרטיס מסך עדיף...אני בהתחלה חשבתי על ה 280 ולאחר מכן ראיתי שהוא לא שווה את ה 800 שקל תוספת..... בוא אנ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. OK עכשיו אתם בזמן הזה בטח שאתם חושבים לקנות כרטיס מסך חדש כי יוצאים כל המשחקים הכבדים האלו doom3 ,HL2, stalcker ולא יודע עוד מה...יש הרבה ... אז הנה כמה המלצות כמה טיפים , נתחיל במה משתלם ומה לא, מ כרטיסי ה 9800XT וה 5950-5900 כבר לא משתלמים ,אז תוציאו כבר אותם מהרשימה שלכם. נמשיך , נתחיל ב כרטיסים החלשים , אלו שכנראה לא ממש מתכננים לשחק את האחד המשחקים האלו אבל רוצים כרטיס שלפחות יריץ את המשחקים הישנים quake 3, sof2 ,warcraft3 אז יש כמה אופציות הכי זולות זה ה 5200 וה 9200 , לפי מה שאני ראיתי לרוב עדיף ה 5200 טיפ: לא לגעת בגירסה המוחלשת של ה 9200SE . :LOW_MID פה יש לנו את הכרטיסים הללו ה רדגאון 9550 ו ה גיפורס 5500 , לפי כל הביצועים הכרטיס ה 9550 הוא כרטיס הרב…

• 76 תגובות
    • 9.8k צפיות
  19. יש לי מחשב עתיק. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHZ. 8 גיגה זכרון סיני כלשהו. לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך שלי שמעולם לא היה מדהים (גם כשקניתיו) הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. נדמה לי שספק הכח שלי הוא 450w (לא גנרי. לא זוכר את השם אבל זוכר שהוא מותג כלשהו. אין לי כח לפתוח כרגע את הקופסה ולבדוק :-)). אשמח להמלצה על כרטיס מסך (לא אכפת לי שיהיה משומש) למשחקים שיכול להתאים למחשב שלי (ושכמובן לא יהיה מעבר ליכולת של המחשב שלי לסחוב כי חבל על הכסף כמובן). אני לא מצפה לשחק ב-1080P. גם 720P יהיה נחמד כי פעם שיחקתי בפחות מזה ועדיין היה לי נחמד. העיקר שאוכל לשחק במשחקים חדשים יחסית (גם 5 שנים אחורה זה בסדר מבחינתי כי יש לי חסך רציני …

20. התשובה פה, בנ'צים עם כל סוגי הכפולי ליבה של AMD http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/ והנה בנ'צים של מעבדי CORE 2 DUO של אינטל http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_8800_gtx_gts_overclocking/ חשבתם שמעבדי AMD חלשים? לא מסוגלים לעמוד בעומס? אחרי שתבדקו אתם תופתעו מאוד, יש מקרים שאפילו הX2 5000 לוקח את הX6800 של אינטל, ברוב המקרים ההבדל בין המעבדים לא קיים 1-2 FPS וזהו...

• 89 תגובות
    • 9.5k צפיות
  21. Started by lipa,

זה בגרמנית , אבל אפשר להתרשם http://www.hardwareoc.at/Geforce_7800GTX_512MB-preview.htm [attachment deleted by admin]

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by kastro,

ילי כרגע מחשב שהחלפתי ונשאר לי הכרטיס מהמחשב הקודם Asus V8200 Deluxe האם כדאי למכור אותו, ואם כן בכמה ? או ששוה להשאר איתו כרגע עד אשר המחירים קצת ירדו (בגלל הדור החדש שנכנס בימים אלו) האם הוא בכלל שווה היום ? הוא נחשב כרטיס טוב ?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  23. אז ככה, בסוף שבוע אני טס לגרמניה שטוטגרד ואני רוצה לקנות שם בדרך כרטיס מסך טוב. לא משהו על ויותר מדי יקר. כרטיס מסך כזה שיריץ חלק בגרפיקה גבוהה כל משחק שקיים היום כולל הקרבים שיצאו בקרוב. חשבתי בכיוון 260 GTX כיוון שאצל חבר שלי יש את הכרטיס הזה וכל משחק שיוצא היום עובד לו על מקסימום בצורה חלקה(למורות המאבד הישן והגרוע בהרבה ממה שיש לי) ובנוסף שהמחיר שלו ירד בצרוה משמעותית.(ובגרמניה אני אקנה אותו אפילו עוד יותר זול) מה דעתכם? הנה המפרט שלי תגידו לי אם הכרטיס הזה יתאים לי: מסך של LG 22 רחב ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB () Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 () Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 () Sparkle 8800GTS 320MB Retail Samsung 16…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MisterVB,

יש לי כרגע 1950 Pro ואני רוצה לשדרג אותו אני משתמש במסך 19" המעבד הוא E6300 יש הצעות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.