כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב XP ישן עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400GS התקנתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA חיברתי לו 3 מסכים כל אחד בחיבור נפרד VGA, DVI & HDMI ורק 2 מסכים מזוהים בהגדרות של הכרטיס מסך! ניסיתי להתקין גם את תוכנת ultramon וגם היא מזהה רק 2 מסכים. כיצד ניתן להגדיר את המסך השלישי? תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי להתייעץ אתכם לגבי מה עדיף. המפרט שלי: וההתלבטות שלי היא בין GTX650 של Nvidia לבין HD7790 של AMD. הסיבה שאני נוטה יותר לכיוון של Nvidia, למרות שהבנתי שהוא חלש יותר, היא בגלל התמיכה שלהם במוצרים והפשטות. ובגלל שהכרטיס של AMD שיש לי עכשיו די עושה לי בעיות (כנראה בגלל שקיבלתי אותו פגום). אבל רציתי לשמוע את דעתכם, מה עדיף לקנות?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המחשב כל הזמן נכבה. שמתי אותו אצל טכנאי שאמר שהמאוור של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. הוא חושב שזו הסיבה או הספק. יש דרך להחליף רק מאוורר או לשים קירור בנוסף ולהימנע מהחלפת ספק, רוצה 250 ש"ח על ספק. יאם כן אשמח לשמוע מה מומלץ ומתאים לכרטיס מסך שלי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם פה, לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת.. השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה.. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות R9 280X & CrossFire HD 7850 ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה אבל בכל זאת. אני רוצה לקנות את ה- R9 270X, כיוון שראיתי שיש באנדל הכולל את BF4, בדקתי וראיתי שזה כולל רק את הכרטיסים של Sapphire, למרות שרציתי את ה- MSI, אבל בכל זאת לחסוך 250 ש"ח על המשחק לא הולך ברגל. נגשתי היום ל-KSP אבל הם אמרו שלפי מה שהם יודעים זה לא כלול, אז נכון לעכשיו טרם קניתי. השאלה האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס כולל הבאנדל בארץ אם בכלל? ואם אי אפשר אז עדיף באמת ללכת על MSI, SAPPHIRE או GIGA? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, פתחתי עוד פוסט בתמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/threads/537115-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%AA%D7%A6%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91 כנראה שאני צריך כ. מסך חדש... השימושים שלי כבר לא משחקים. בעיקר אינטרנט וסרטים (FHD). אני מתעסק גם עם המרות (הבנתי שהמחשב משתמש לפעמים בכח של הכ. מסך), ובעתיד אני אשתמש בפוטושופ. התקציב שלי הוא בעיקרון 800/900 אבל הייתי מעדיף לשלם כמה שפחות, ולקבל תמורה יחסית טובה תודה רבה! מקווה להספיק לקנות עוד היום. מישהו מכיר באיזור תל אביב חנות שעוד תהיה פתוחה היום? - - - תגובה אוחדה: - - - מה אתם אומרים על HD 7750?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו אני עוד לא יודע אם אני יקנה או לא רק רציתי לבדוק אם אני אצטרך להחליף עוד חלקים מלבד הכרטיס מסך שיש לי כרגע ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי היום תכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB מTMS אני עשיתי מעבר מכרטיס מסך הישן שלי: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הGIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB האם הוא יסחוב לי משחקים חדשים חלק? אני משתמש ברזולוצית מסך 1920X1080FULL HD 1080P האם יש לו בעיות התחממות או רעש?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהתחשב במפרט שלי, שכמובן כבר לא מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך, האם שווה להחליף הכרטיס מסך? כלומר אם עכשיו אתקין כרטיס high end חדש, האם אני אוכל להריץ משחקים ברמת ביצועים גבוהה (ממש גבוהה) או ששדרוג שכזה לא יעניק מספיק יכולת למערכת? האם בשביל להגיע לרמת ביצועים מעולה יש צורך בשדרוג כל המערכת או די בכרטיס מסך. טרם החלטתי על כרטיס מסך אך אם אני אחליט לשדרג, על עצתכם, התקציב בטח יעמוד בסביבות ה1500-1800. שוב, אני פחות מעוניין כרגע בהצעות על כרטיסים ספציפים, אלא רק לדון אם האופציה משתלמת בהתחשב בעוצמת מעבד, זיכרון פנימי וכ׳ו. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש\שילוב של 2 כרטיסי מסך באמצעות SLI במידה וזה יועיל. מפרט: ספק כח: codegen 600w
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שמועה שאומרת שבעוד 3חושים +- Nvidia הולכים להוציא ליבה חדשה מה אתה חושבים זה נכון או לא והאם שווה לחכות לזה כמה זה יעלה ?!
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח לקבל קצת עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש... השימושים של הכרטיס יהיו לגיימינג (GTA V, BF4 שייצא כבר למחשב!) ולעריכה בתוכנות כמו Sony vegas, After Effects, Photoshop וכמובן לעבודה משרדית ותכנות - אבל פה הכרטיס כבר פחות חשוב המפרט הנוכחי: מעבד: Intel I7 860 לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 זיכרון: 4GB RAM (צריך לשדרג?) כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Radeon HD 5770 מארז: מארז יחסית ישן (3 שנים), אין מדבקה, אני חושב שהוא של CoolerMaster. אם תתעורר בעיה בגודל אחליף מארז - לא מהווה בעיה. ספק כוח:rs-650-pcar-e3 650W מסך : מתכוון לקנות חדש, כרגע הכיוון הוא ל DELL U2312HM. פתחתי דיון על כך בפורום, אשמח מאוד אם תגיבו : המלצה למסך חדש. הערות נוספות: אנ…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46.&a…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי מה לדעתכם כדאי לקנות מכרטיסי R9 290 שמוכרים היום? MSI,Gigabyte ,Sapphire ,ASUS? יש באמת הבדל? איזה הייתם ממליצים לי? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רגע לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין 2 כרטיסי המסך האלו. מה כדאי לי, לחכות ל- 290 עם קירור צד שלישי או לקנות את: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB ב 2290? חשובה לי יכולת OC ואיכות תמונה מקסימלית.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי ב-TPU כתוב שהוא מריץ אותו ב-33FPS ב-FHD שזה די מעט.. מה עושים? לקחת 290X?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת מחפש פתרון יותר חלק ל מצב ADAPTIVE שבהגדרות נוודיה שלא פוגע ב FPS ונותן סך הכל תמונה חלקה אבל עדיין מדי פעם אני מרגיש בקרעים במשחק יש דרך לשפר את הדבר או יש פתרון הולם יותר ,ככה שלא תהיי נעילת FPS ושהגרפיקה במשחק תשאר חלקה כמו במצב vsync על on? * פועל אצלי ה SLI ועוד שאלה מדוע ברוב המשחקים אצלי כשה - vsync על מצב on אין את הנפילה של ה FPS ל 30 ובחלק קטן מהמשחקים כן יש את הנפילה ל 30 למרות שכשאני בלי ה Vsync המשחק רץ על 50-60 FSP?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
הי,. האם יש הבדל מבחינת אכות הסאונד שכרטיסי המסך משדרים? ולא רק במשחקים. חשוב כי הכרטיס מחובר למערכת סלון ביתית - מוזיקה וסרטים גם גם עוברים דרכו אז מעדיף לרכוש משהו שגם יתן אכות סאונד טובה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני מספר דקות החלטתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (AMD CCC) מגרסה 13.1 ל 13.9 והופתעתי לגלות שמשום מה ההרטז המקסימלי ברצולציה הזאת הוא 60 לעומת זאת בדרייבר הקודם הייתה האפשרות של 75hz ב- 1280x960. מה לדעתכם הפתרון ?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשבב חדש (i5 h87 8gb ddr3 ssd) התלתי לשחק במשחקים אחרי הרבה מאוד זמן , משחק על 42 לד על 1080P מתלבט האם כדאי לקנות את הכרטיס 4870*2 יד שנייה במחיר של 450 , האם הוא טוב ואמור להריץ משחקים באיכות טובה הבנץי שאין לו דירקטס 11 האם זה קריטי ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך למשחקים ב-1440p. אני מתלבט כרגע בין 2 כרטיסים: msi gtx780 lightning 2790 ש"ח או: nvidia gtx780ti 3528 ש"ח (המחירים נלקחו מאתר TMS) למיטב הבנתי בהערכה גסה ה-780ti ייתן לי כ-10% יותר ביצועים (פחות או יותר) אך ה-lightning יעלה 738 ש"ח פחות ויביא איתו קירור טוב יותר ושקט יותר ורכיבים איכותיים יותר. אשמח לדעת מה אתם חושבים האם 780ti שווה את התוספת למחיר או שה-lightning יהייה מעל ומעבר בשביל משחקים ב-1440p (עם מחשבה שהוא ימשיך לאכול משחקים ברזולוציה הזו גם בעתיד הקרוב). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-