כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
חבר רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו שייתן ביצועים טובים. כרגע יש בידיו Pinnacle DC10plus אבל הכרטיס הוא ממש לא מקצועי ואיכות הCapture היא נמוכה! לאיזה כרטיס מומלץ להחליף את הכרטיס הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מסך טוב וגדול שילווה אותי להרבה זמן ... האם זה יעשה את העבודה ? http://store.yahoo.com/justdeals/scx9ii19lcdf.html אני יכול להביא אותו לארץ כי חבר נוסע לאמריקה עוד מעט .. אבל הוא שווה ? אני לא מבין ממש בLCD אבל קראתי שהresponse time צריך להיות נמוך .. ורשום שם שזה 10 ו15 נשמע לי נמוך מאוד.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני חודש וחצי קיבלתי את הIIyama 454 PRO, אחלה מסך, רק שבמקרים מסויימים אני מסוגל לראות תופעה שנקראת Moire, משהו כמו פיקסלים שזזים על המסך, זה בעיקר על רקע אפור ולבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרה H-Moire, אבל זה לא עזר.. יש פיתרון לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כנסו לסיקור של תום לגבי כרטיסי המסך http://www.tomshardware.com/graphic/20030714/index.html הוא מופיע גם בדף הראשי, קראתי וראיתי בכל הבנצ'מרקים שהרדאון מפגר אחרי ה FX5600 ופה בפורום כולם ממליצים על ה 9500\9600 PRO (ביניהם גם אני) על פני ה NVIDIA שמסתבר שהוא בחירה טובה יותר באותו קטגוריה של מחיר ואף לפעמים זול יותר האמנם ?! :o
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך, בתקציב של עד 1000 ש"ח(עדיף פחות), יש לי מסך 17' ואני מעונין ברזולוציה מקסימלית של 1024*768, איזה כרטיס יעשה את העבודה הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה קורה? לבנתיים אני משוטט באתר לא מקצועי...מחפש תשובות פה ושם...ומקבל כלום. אז באתי לאתר יותר מקצועי, לפה... יש לי כמה שאלות... היום שיחקתי BF1942 ופתאום אני שומע רעש כזה מוזר כמו רישרוש ואז אחרי כמה זמן המחשב עושה לי ריקונקט... אז או שזה בעיה במאוורר (איך בודקים? אני לא רוצה להסתבך בלפתוח את המחשב וכל זה...אבל אני יכול לנסות...) או שהכרטיס מסך מתחמם יותר מידי... (ומה עושים בקשר לזה?) זה לא רק על באטלפילד, זה גם OFP...אבל כל שאר המשחקים עובדים לי מצויין. (UT2003, AA:O, AVP2) ואיך בודקים את החום של הכרטיס מסך? עוד שאלה: יש לי GeForce FX 5600 וכולם אומרים לי שזה כרטיס גרוע...לבנתיים הוא עובד לי מצויין...אז מה בעצם הקטע של הכרטיס? הוא באמת גרוע? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי משקפי תלת מימד מאיזה כרטיס ריוה טי אן טי ישן של ELASA היום מצאתי אותם ואני רוצה לדעת איך להפעיל אותם עם הכרטיס ראיתי בג'יפורסים איזה תוכנית שקוראים לה 3D STEREO שעושה את זה מה המקבילה שלה של ATI
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף מבחינת איכות התמונה ? העבודה בעיקר מול Word . הפרשי המחיר קטנים (20 ש"ח) ואולי עדיף ה MAG 786 PF ? מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך CTX LCD 15'' S500 www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=2836 אני ישמח גם לשמוע הצעות נוספות באותו סדר גודל...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ראיתי את המסכים המומלצים (CTX 705 ) רציתי משהו זול יותר. יש המלצות ? עדיף מסך שטוח (לא LCD ) חשבתי על ViewSonic 70f או על Samsung 753 dfx ואולי MAg 786 pf למישהו ישנם המלצות ? או ניסיון עם אחד או יותר מהמסכים? אולי משהו אחר ? למשל iyama (מהדגמים הזולים ) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני אהיה בארה"ב בחודש הבא וצריך המלצות לכרטיס גרפי עם יכולות VIVO איכותיות לצורך הקלטת תוכניות מממיר דיגיטלי בעיקר וכמובן שיוכל גם לתפקד כמכונת משחקים ראויה לשמה. ראיתי באתר של טום שיכולה להיות בעיה עם כרטיסי Geforce מסויימים : http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html" לגבי ה-TVOUT: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family..." לגבי ה-VIDEO-IN: "The image quality offered by some cards shows a very different picture altogether, though - quite literally. On our reference monitor, an Iiyama Vision Master Pro 511, the o…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האתר X-bitlabs יצא בביקורת מקיפה על הכרטיס מבוסס ליבת ה NV35 (או הFX5900) הצד הטוב ביותר של הכרטיס ,לפי Xbit labs , הוא לאו דווקא הביצועים אלה הבאנדל העשיר שמכיל בתוכו שלושה משחקים , דיסק דמואים , ועוד מספר תוכנות שימושיות מבית ASUS. הכרטיס בא עם מערכת אוורור שקטה ויפה אך עקב העניין שהיא עשויה נחושת המשקל שלה רב מאוד . מערכת האיווררור האלגנטית של אסוס בקשר לביצועים של הכרטיס - למרות שמדובר בכרטיס חזק מאוד , עדיין הוא נפל בהרבה מקרים מהR9800P , הדוגמה הבולטת ביותר לכך - במשחק RTCW באנטי אליסינג X6 ואניסו של X8 ברזולוציה של 1024X768 השיג הV9950 תוצאה עלובה למדי של 27 FPS בעוד הR9800P הציג תוצאה גדולה פי ארבע(!) של 107 FPS , אם כי ברוב המבחנים האחרים ההפרשים היו קטנים יותר…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, קניתי לחברה שלי את הCHAINTECH MX440 128DDR והתקנתי אותו במקום הוודו 3000 שהיה רותח ומקפיא את המחשב, הכל טוב ויש TV-OUT, אבל בתוך החלון של הMICRODVD במקום הסרט יש שחור!! במחשב רואים את הסרט ובTV לא. בתוכנת הMedia player אין בעיה ורואים את הסרט בטלוויזה, אבל כמובן ללא כתוביות...(אני מכיר את הפלאג לכתוביות, אבל הוא מסורבל ולא מתאים לנגינה מדיסק) מישהו נתקל במשהו כזה? הצעות? פתרונים ופתרונות? אני ???
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אחרי אינספור בדיקות וחיפושי ביקורות על המסך Videoseven V7 L17M אני צריך את עזרתכם. בסה"כ המפרט שלו נראה טוב וכך גם איכות התמונה. הבעיה היא ששמתי לב שהגרפיקה פשוט "נמרחת" במסך הזה והשאלה אם זה כך בכל מסכי הLCD. אני מתלבט אם לקנות אותו או מסך SONY LCD 17 SDM X72 בארה"ב באותו מחיר . ותשאירו את עניין המכס והמע"מ בצד. תודה. זה המסך שאני מדבר עליו http://www.videoseven.com/website/displays/en/produkte/displays/17_zoll/l17m/uebersicht.htm
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
Gainward Geforce 4 MX440SE Pro 600 64MB DDR Video Card או Chaintech Geforce 4 MX440SE 64MB DDR 128-bit TV-Out VideoCard או Innovision Geforce 4 MX440SE 64MB DDR TV-Out VideoCard או Sparkle Geforce 4 MX440SE 64MB DDRAM TV-Out Retail VideoCard ומה עם הGeforce2 הבא שנראה לי מקורר היטב: Triplex Silver Geforce 2 MX400 64MB 128bit TV-Out Retail Video Card והאם לאחר OC הכרטיס יפעל במהירות סבירה במשחקים של היום? הוא נועד למחשב שישמש לאינטרנט בעיקר וקצת משחקים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
זה לא פרו שימו לב..מה ההבדל? לא מצאתי באתר של ג'יגה קיוב
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס inno3D Geforce 4 mx 128 ddr למחשב p2 400 הלוח אני לא בטוח איזה אבל אני חושב משהו SIS עכשיו היה לי על המחשב voodoo 3 agp 16 mb לפני. והג'י פורס לא עובד לי על המחשב . בדרך כלל שאני מפעיל את המחשב יש מן צליל כזה קצר , כשחיברתי את הג'י פורס היה צליל ארוך ומקוטע. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ובדקתי את זה במחשב שלי p4 2400 ובמחשב שלי הכרטיס עבד. אני חושב שאני צריך להזיז שם כמה מהג'מפרים או משהו , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או אם יש לו פתרון יותר טוב... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הבנתי שיש דרך להפוך את ה9500NP ל9700NP האם היא קיימת בכרטיסים של ATI? ד"א PCH התחליו לימכור את ה9800NP ואת ה9500NP...
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אני יכול ללכוד ישר לMPEG1 כדי ש Nero לא יעשה אחרי זה Encoding שלו , כי זה לוקח הרבה זמן ... עדיף איזהשהוא פיתרון עם VitualDub , כי ראיתי שאפשר לעשות את זה עם איזו תוכנה אחרת אבל האיכות שם לא משהו ... אבל כל הצעה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
סדרת המסכים החדשה של LG, הP, אומנם העלתה מעט את הרף עם רזולוציות מעט יותר גבוהות, קצבי רענון קצת יותר טובים ורכזת USB(לטעמי מיותר כמעט לכל משתמש). אך האם יש שיפור בבעיות האמיתיות שהציגה סדרת הB? למשל, הגאומטריה (לא הצליחו "להלביש" את התמונה על כל המסך). בכלל, האם מישהו חושב שיש הבדלים משמעותיים בין מסכים משני הדגמים? האם השיפור בקצבי הרענון מורגשים? התמונה חדה יותר? הצבעים "אמיתיים" יותר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט שעולה מקסימום 300-400 ש"ח... יש לכם המלצה? השימוש העיקרי הוא להקליט מ-VCR למחשב...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בכרטיסLEADTEK TI4800SE איכות ה VIVO היא אותה איכות כמו בכרטיסLEATEK MX460 ? הכוונה האם זה אותם צ'יפים אין הבדל באיכויות?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך דק, המחיר צריך לנוע בין 1200 לגג 2000 שקל...אני רוצה ללכת על 15 אינץ וללכת על משהו יותר איכותי מאשר לקחת 17 אינץ ברמה נמוכה... על איזו חברה מומלץ...האם PROVIEW ,CTX וכול הזולות נותנות תמורה לכסף? אם ידוע על דגמים טובים ( מניסיון ) שמריצים משחקים ברמה טובה ורצים תחת כרטיס מסך טוב ( סגנון RADEON 9600 ) נא להודיע...כול המלצה תבוא בברכה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של הרקולס 8500LE שאני מנסה לחבר לטלויזיה בארה"ב לצורך TV OUT. ב-TV FORMAT SELECTOR תחת TV PROPERTIES ב-DISPALYS מופיעות רק אופציות PAL ובחיבור לטלויזיה NTSC רואים שחור לבן. יכול להיות שאין אופציית NTSC בכרטיס? איך ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-