כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
1)אני משתמש בחיבור Composite אם אני אשתמש בחיבור S-VIDEO זה ייקח יותר MBS (יותר משקל)? 2)יש לי בעיה של Svideo שהוא תמיד משדר בשחור-לבן, וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עדכונים של דרייברים, אבל זה רק הרס עוד דברים...אי אפשר לתקן את זה? 3)אני חושב לקנות וידאו חדש ויש לי איזה בעיה.... יש לי וידאו ישן שכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות על מסך של: MAG 19" LP917 8ms רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו ב- 1900 ש"ח. יש לי מאג ישן17" CRT שמחזיק כבר מעל ל- 5 שנים, אני מחפש מחליף. תודה על העזרה זאביק.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ויש משחקים שעולים מפוקסלים במקצת וראיתי את המשחקים במחשבים שונים ורק אצלי עולה ככה מפוקסל המערכת שלי היא : E8400 EP43-DS3 4GB 500GB ATI RADEON HD4890 אני משתמש במסך 22" SAMSUNG T220P על רזולוציה 1920 על 1200 ולא אמורה להיות תצוגה לא יפה . המשחקים שעולים ככה הם GRID וNFS UNDERCOVER וגם בNFS יש לי נפילות של FPS מה שבכלל לא אמור להיות וגם לא בניד פור ספיד הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ועדיין התצוגה לא מי יודע מה אז אני רוצה עזרה בלהגדיר את הכרטיס מסך עד היום היה לי NVIDIA ואני לא כל כך מתמצא בRADEON תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עם אילו בעיות נתקלתם עם הX1950PRO \ GT? נא לרשום את פרטי הבעיה ואת מפרט המערכת המלא לכם
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD6870 של ספיר והגדרתי בקטליסט קונטרול סנטר בתוך הגדרות צבע שב3D יהיה יותר בהיר הצבע ובשולחן עבודה יהיה קצת כהה עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אני יוצא ממנו ואז השולחן עבודה ניהיה לי בהיר מאוד ואז אני צריךל להכנס לקטליסט קונטרול סנטר וולחוץ REACTIVE ATI COLOR CONTROL וזה חוזר לעצנו מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות בנוגע לזה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD "19 מחובר (בחיבור DVI) למחשב, חיברתי עוד מסך (LCD "17) בחיבור VGA. הצלחתי לצפות בשניהם יחד, אבל איך אני יכול לשחק משחק כאשר הוא מופיע על שני הצגים? ברגע שאני נכנס למשחק הוא מופיע לי בצד הראשי, והצג המשני נשאר רגיל (על רקע שולחן עבודה). האם יש לי אפשרות לשחק משחק עם 2 מסכים יחד? אני בעצם רוצה שבמסך אחד יצפה שחקן אחד ומסך השני יצפה השחקן השני (לדוגמא במשחקי מכוניות וכדומה). אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI X800XL 256MB 256bit. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל לשחק במשחקים בגרפיקה גבוה ללא תקיעות. אני לא מעוניין לקנות מחשב חדש ...האם אוכל להחליף את הכרטיס מסך בסדרות החדשות ? או שאני צריך לשדרג רכיבים נוספים במחשב? את הכרטיס מסך אני קונה מחו"ל אז התקציב עד 1500 ש"ח מפרט : CPU (QuadCore Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz (7.5 x 333 4gb 4x2 OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800C42G - System Memory EP45-UD3L Motherboard Name- Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (768 MB) Storage WDC WD7501AALS-00E3A0 ATA Device (698 GB, IDE) Optical Drive HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 ATA Device ezcool 1050w ac אודה לכם על עזרתכם....
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
הבנתי פה שיש משחקים שלא תומכים ברזולוציות המתאימות למסך רחב (אגב, אשמח לדעת איזו רזולוציה) ,אז מה קורה? המשחק רץ באמצע המסך או משו כזה ולא תופס את כולו?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הצילו עזרה יהודי בצרה... מה עושים..הוא נקנה לפני שנתיים +חודש נגמרה האחריות לטענת בן דודי המוכר תודה שחקן מושבת כל השבת
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה המקום הנכון לדיון, אבל זה היה נראה לי הכי קרוב. אני מעוניין לחבר את המצלמה הדיגטלית שלי שתשמש כמצלמת רשת, אבל המצלמה טיפה ישנה ובתוכנה שלה אין ממש תמיכה לזה. אז חשבתי לעשות את זה באמצעות חומרה - video capture card שזו בעצם קופסה שמתאמת בין hdmi ל usb אלה שנתקלתי בהם יקרים מאוד, ואני חשבתי על משהו בכיון 100 שקלים ומטה, למישהו יש נסיון עם אחד זול שעבד טוב ויכול להמליץ? הכוונה היא למשהו כזה: https://www.4com.co.il/items/2940903
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb בבדקה ב- bios ראיתי שכרגע הוא מכוון לעבוד במתח של 1.5v זה הגיוני כזה מתח נמוך ?? בכמה הוא אמרו לעבוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
עוד מבצע מעניין מאוד לחובבי החומרה ומהירי ההחלטה מגיע אלינו מאמאזון ארצות הברית ואמאזון צרפת לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיסי-מסך-של-nvidia-במחירי-מבצע-כעת-באמאזון/
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב מותג של דל עם ספק שלא מתאים לכרטיסי מסך מודרניים. יש לי רק כבל 6 פינים אחד. במקום לקנות ספק חדש, הייתי מעדיף להשקיע את הכסף בכרטיס מסך זול, אבל שיריץ לי GTA4 על הגדרות גבוהות בלי קרטועים. לוח: 09KPNV של DELL מעבד: Intel Xeon W3550 מסך: Dell P2314H 23'' LED IPS תודה!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ההמתנה קרובה לסיום: NVIDIA החלה בקמפיין פירסום ויראלי, לקראת חשיפה של דגמי ה-Pascal הראשונים בעוד קצת פחות משלושה ימים לאחר המתנה של שנים, נראה כי דור כרטיסי המסך הבא של NVIDIA, הראשון שמבוסס על ארכיטקטורת ה-Pascal ועל ליטוגרפיה של 16 ננומטר – בדרכו אלינו, באופן רשמי. בהתאם לשמועות אשר עלו ברשת לפני כמה ימים, חומרים פרסומיים מסתוריים שקיבלו אליהם כמה וכמה עיתונאים ברחבי הרשת הובילו לאתר שיצרה מפתחת השבבים – עם שעון ספירה לאחור אל עבר יום שישי הקרוב, שבו ייערך יום ייעודי של NVIDIA עבור כתבים ואנשי תקשורת, אשר המוקד בו יהיה הצגתם הרשמית של דגמי ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 החדשים. זמינות של כרטיסי המסך בחנויות עלולה להגיע רק באמצע חודש …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אל תנעלו לי את זה בבקשה, לא היה לי מקום אחר לשים את זה. יש לי DVD של APEX ולפני שתציעו אין לדגם שלי קוד פריצה והוא כבר מולטיריג'ן אבל הוא לא יכול להקליט לוידאוץ קודים מדגמים אחרים ואפילו חברות אחרות לא פעלו רק אם תמצאו קוד לדגם הבא הוא יהיה שווה:APEX AD-2102 בקשה תעזרו עניין דחוף!!! ;D
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר הפירמוט התחלתי להתקין דרייברים. לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב הפסיק לעלות. אחרי שהוא היה מראה את המסך טעינה של וינדוס כשמצפים לראות את האייקונים ואת שורת ההתחל מופיע רק מסך שחור והסמן הלבן של העכבר. המצב חוזר לקדמותו רק אחרי שאני עושה ריסט למחשב ובוחר באפשרויות מבין כל האפשרויות של הSAFE MODE והכל את האפשרות של ההגדרות האחרונות שהמחשב עבד בהן טוב. בכל מקרה הייתי מתעלם מההתקנה ולא מתקין את הכרטיס פשוט אבל למשל כשאני מנגן סרטים על מסך מלא הם איטיים, הגרירה של החלונות איטית (כמו כן הגלגלת של העכבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור בהגדרות של הכרטיס מסך מכיוון שאין כמעט שימוש במשאבי המחשב. לגבי הדרייבר ניסיתי את הדרייבר הכי עדכני…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה700 ש"ח +- כרטיס כמובן למשחקים רצוי שיהיה מKSP או LOGICPC תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אם כן תוכל לספר עליו? כי הייתי רוצה לרכוש אחד כזה בקרוב
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 3.0 עם 1GB זכרון וXP. ברשותי כרטיס מסך RADEON X700. חשבתי לשדרג רק כרטיס מסך (כלכלית) כיד שאוכל לצפות בסרטי HD 720P 1080P. 1. האם זה נכון שרק לכרטיסי NVIDIA יש מקודדים שתומכים בהאצת חומרה על הכרטיס (COREAVC). אין כאלה מקודדים לATI? 2. איזה כרטיס מסך אוכל לרכוש בסביבות 500 שח שיענה לי על הדרישות? מעדיף ATI אבל אם אין מקודדים אז אפשר NVIDIA 3. האם יש כרטיסים שקטים? הכרטיס מסך שלי מרעיש מאד היום ואפילו אם אני פותח אקספלורר עם איזה פרסומת פלאש המאוור שלו טוחן... 4. תודה רבה ושבת שלום[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 10:00:58 יש לי PCIex על הלוח
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
קודם כול הסרתי את הדרייברים הישנים של הכרטיס,כי אמרו לי להחליף דרייבר, אז הסרתי את הדרייבר של ATI ואח"כ השתמשתי ב DRIVER SWEEPER ומחקתי את הדרייבר בכלל....התקנתי עכשיו הכל הלך חלק,ואז הור דרש ריבוט,הויסטה נתקע על המסך של "SUTTING DOWN" אז ראיתי שלא זז כבר 10 דקות,אז עשיתי ריסט ידני...המחשב עלה ואז נתן לי את ההודעה הזו: Imageshack - 30620129.jpg לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין את הדרייבר, הוא נתן לי באמצע ההתקנה את השגיאה הזו: Imageshack - 96538277.jpg מה לעשות???? זה דחוף ניסיתי סתם להפעיל סרט HD פתאום המחשב קרס....עזרה ! :s05: בסוף ההתקנה הוא גם נתן לי דו"ח,הנה: Catalyst™ Install Manager Installation Report 02/05/10 16:15:32 Hardware information NameATI Radeon Graphics Proc…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הכתבה שעלתה על כרטיס חדש שיכול לתמוך ב6 מסכים. השאלה שלי היא מה התמיכה המקסימלית שיכול לתמוך היום כרטיס מדגם 5750 לפי מה שאני יודע זה מקסימום 3 מסכים אני לא בטוח ברזולוציה. האם לאור העובדה שיש לו 4 יציאות יכול להיות עדכון תוכנה שיאפשר לו לתמוך ב4 מסכים? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-