כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בראדאון 9600 פרו ובהגדרות של הכרטיס מסך זה עומד על אפס בלי אפשרות לשנות ל 8X בביוס המצב הוא אוטומט יש איזה עדכון או פתרון אחר לבעיה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קורה לכם ששיחקתם במשחקים ואז פתאום המחשב עשה לכם RESET? זה עושה לי במשחקים מסוימים אני לא יודע מה לעשות תוזרו לי ??? האם יש דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות מסך lcd ולחבר אותו לוידאו/דיוידי הכי זול שמצאתי זה 15 אינץ 2000 שקל נורא יקר אז חשבתי לקנות מסך מחשב ולחבר לו כרטיס טלויזה חיצוני מה אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI ק 2300 ש'ח RADEON X800XL 256MB VIVO,DVI,PCI-E של אסוס 2000 שח והאם X800XL חזק יותר מX800PRO ???? חח ושאלה אחרונה מה עדיף X800XL ש של אסוס או ספיר ??? שניהם עולים 2000
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה הגיוני שכרטיסי מסך שמיועדים להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר נמצאים בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח, בעוד שקונסולות כדוגמת XBOX, שמריצות את המשחקים החדשים ביותר ברזולוציות מאוד גבוהות עולות רק כמו הכרטיס?? ולא רק זה הם גם מחזיקות שנים רבות, ומצליחות להריץ משחקים חדשים...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה , האם שווה לי להחליף , IPhone 4 + GTX 650 TI POWER EDITION MSI על : ASUS NVIDIA Geforce GTX 670 DirectCU II 2GB DDR5
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מוכר את הכרטיס שלי 9600PR0 ואני מחפש כרטיס מקסימום 1200 שקל...ל AGP...מפרט בחתימה ! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הכרטיס הזה יקר ב 60 דולר מה 6950 של אותה חברה... האם כדאי לחסוך את הכסף הזה ולקחת את הזול יותר? אם כן ההבדל בניהם או בזכרונות ובעוד רכיבים חוץ מהמעבד האם שווה בכלל לחסוך? עכשיו הספק שלי יחזיק את הכרטיס הזה? (הוא צורך יותר מהGTX275 ? עכשיו אני מאבד תמיכה בקודה ופיזיקה האם השדרוג בכלל יהיה חכם?תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד בזמנו קניתי את ה 8800GT של לידטק, עם הבאג... RIVATUNER עושה לי תעבודה כמו שצריך, אבל אני כבר רוצה לעדכן את וזה לסדר את זה, מה עושים? ומה ההמלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
אני עם מסך gsync 144hz 1080p. יש לי במשחקים קריעות מסך, ונפילות fps שממש פוגעת בחווית המשחק.. אני לא יודע אם זה המסך עצמו, הכרטיס.. או בעיה תוכנתית.. מה אפשר לעשות? (980ti) איך אפשר לבדוק שהכל תקין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נותן איזשהו הבדל ביצועים ? מבחינת מבחני ביצועים ו-fps?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי radeon 9600 XT of Asus. הורדתי דריברים מ-www.ati.com (catalyst 4.3) כל פעם שאני מעלה את המחשב יש לי 2 "unknown devices". וכתוב שזה Radeon 9600 - SERIES אז התקנתי את הדריברים מהדיסק וזה כתב Asus Radeon A9600XT. הבעיה היא שהדריברים שבדיסק הם ישנים ולא כוללים Control panel. מישהו יודע לסדר שזה יזהה שזה Radeon 9600 XT ולא יכתוב unknown device בלי להתקין את הדריברים מהדיסק? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PDtvcardl קיים בו חיבור rf לכבלים? אפשר לחבר אליו התקנים עם כבל rca (צהוב לבן אדום)? בכללי איך הוא נראה לכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 900 שקל מה שלכד את עיני היה הR9600P של FIC מא אתם אומרים עליו?
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
קניתי כרטיס מסך וספק חדשים כרטיס מסך gtx 1060 6gb oc ספק כוח 520w antec הכל טוב ויפה עלה לא עשה שם בעייה אבל שאני מדליק את המזגן המסך מתכבה לשניה ונידלק בחזרה השאלה ההם זה בעייה בכרטיס מסך או בספק קניתי אותם לפני יומיים או שהבעייה בחשמל של הבית תודה מראש לעוזרים ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם! אז כמו שאתם רואים מהכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהוא רץ במערך של 16X? השאלה התעוררה אצלי בראש מכיוון שכשהרצתי 3Dmarkadvantage קיבלתי תוצאות דומות שהתקבלו בבדיקה שנעשתה באתר, אבל במערך של 8X לא של 16X. האם זה בכלל אפשרי שבלוח של X48 הוא לא ירוץ על 16X? האם יש סלוטים של 8EXPRESS בלוח הזה? הרבה תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/Videocards/386/
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך 4850 hd יעבוד חלק עם רזולוציה של מסך 22 1680X1050 הכוונה יותר במשחקים וגם אני ירצה לחבר אותו (את המחשב ) לטלויזיה lcd 32 של פנסוניק האם הוא חזק מספיק לזה והאם יראו טוב?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הכרטיס הזה באתר של Leadtek: WinFast A180 TDH CINEMA הוא נראה ממש מגניב, אבל מצאתי עליו רק ביקורת אחת בחיפושיי בגוגל. המון אתרים עם לינק של "ביקורת" אבל כולם לאותה ביקורת.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הווידאו שלו, אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים (מי שרוצה לסקול אותי יכול לעשות את זה אח"כ כשאני לא אהיה כאן). מישהו ניסה להקרין איתו וידאו? לדגום איתו וידאו? הוא טוחן את ה-CPU באחד מהם? הוא יודע לכווץ ו/או לפרוס בעת הקלטה/הקרנה (בהתאמה) בלי לנצל את ה-CPU של המחשב? באיזה פורמטים (MPEG1, 2 וכו')? איך הטיים-שיפטינג שלו? ועוד ועוד. ואם מישהו יודע על כרטיס אחר שיש לו את כל (או רוב) הפיצ'רים האלו (למשל, על השלט ועל ה-Direc…
-
הם באותה רמת ביצועים? הג'יפורס יותר אמין והרבה פחות קריר? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-