עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hag911,

נאבד לי הכבל מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה וכמה הוא עולה?! תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. לפני מספר ימים NVIDIA שחררה עדכון לדרייברים בגרסא 196.75. בעקבות תלונות שנמסרו לNVIDIA על בעיות איתו, עד שהם יתבררו כנכונות הוחלט להסיר אותו מהאתר. האזהרה שפורסמה באתר של NVIDIA- 196.75 Alert! We are aware that some customers have reported fan speed issues with the latest 196.75 WHQL drivers on NVIDIA.com. Until we can verify and root cause this issue, we recommend that customers do not download this driver. Instead, please stay with, or return to 196.21 WHQL drivers. Release 196.75 drivers have been temporarily removed from our website and we also are asking our partners and others to remove temporarily this 196.75 WHQL driver as well. לפי מה שכתוב, יש בעיות עם בקרת ה…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by ofirm,

הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. קניתי מסך OLED 939 מהיום הראשון בעיות של תמונה דרך מחשב עם כרטיס מסך X290 אין ניגודיות ( למרות מסך 120,000 :1 ) צבעים לא טבעיים תווי פנים וטקסטורה לא קיימים או חלשים מאוד לא ניתן לכוון ולכייל את המסך עם דיסק כיול ( האותות לא עוברים טוב דרך HDMI ) דו מימד – יש בעיות עיבוד תמונה שבא והולך תמונות באתרי אינטרנט מעוותים התמונה – צבעים מדהימים אבל אין עומק לצבעים ( הצבעים לא חיים ולא תוססים , הם חד גוון , ולא טבעיים ) 4:4:4 ממחשב איך רואים שזה עובד , אך לא מעביר שום שינוי או איכות לתמונה ואין הבדל עם או בלי 4:4:4 השחור מדהים אך בלי יכולת לראות פרטים בשחור YOUTUBE - ודומיו צבעים לא נכונים , אין טקסטורה , חוסר דיוק ועוד... היה נציג בכיר בביתי ראה , בדק ואמר של-L…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by motyalt,

האם יש כ.מסך שתומך ב-3 מסכים שיהיה בהם DESKTOP מורחב שיתפרס על כולם האם ‏HD 6770 DirectCU 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E ‎ שיש לו 3 יציאות תומך בזה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם Intel Skyberg DP45SG DDR3 extreme series Intel Core2 Quad Q8200 OCZ 4GB DDR3 1333MHz Hitachi 2*500GB SATA2 7200RPM ספק כח HEC 550W 80 plus מסך Samsung T240 Full HD 1920*1200 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים להרצה חלקה של משחקים בינוניים עד כבדים ברזולוצית Full HD במסך 24''. המחשב משמש בעיקר לעיבוד תמונה,עריכת ווידאו, צפייה בסרטים, ולעיתים כשהזמן מתיר אני חוטא במשחקים כגון crysis וכד'. ההתלבטות שלי היא בין HD4770 או HD4850 אך גם אלטרנטיבות אחרות מתוצרת nVIDIA יתקבלו בברכה. לגבי HD4770 ,האם יש הבדל גדול בין Gigabyte ל-Sapphire או שעדיף לחכות לשיווק בארץ ע"י יצרניות נוספות כגון XFX? התקציב שהקציתי לכרטיס 600-850 ש"ח עם אפשרות לגמישות אם הכר…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסך לצורך חיבור מחשב יחסית ישן, 1.8ghz לטלויזיית LCD. האם האיכות של הכרטיס משפיעה על איכות התצוגה? על איכות הרינדור של סרטים? לא ישומש למשחקים משהו בין 400-800 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. שלום לכם, יש לי חיבור SPDIF_OUT (4 פינים כזה) על הלוח אם ועל הכרטיס מסך 3 פינים פינים. עכשיו אני מכין כבל ואני צריך לדעת מה כל פין מהשלושה שעל הכרטיס מסך אומר אני יודע שיש GND +5V SPDIF אבל איזה פין זה כל אחד? יש לי כרטיס מסך של ZOTAC 9800GT תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by royorlev,

יש לי 2 כרטיסי מסך: ATI Rage 128 Nvidia Riva TNT2m64 (שכתוב עליו גם vanta) איזה משניהם עדיף? יותר טוב? יותר מהיר? יותר מומלץ? תודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by kisin,

קניתי מסך חדש ואני מחפש לקנות כרטיס מסך לאפיק agpX8, שיהיה זול ככל שניתן ויהיה שימושי בעיקר לצפייה בסרטים. שיתמוך בHDCP אם אפשר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by yarl,

הבעיה היא שאני רואה את המחשב על הטלוויזה ואת כל הפעולות וגם סאונד אבל שאני שם סרט אני רק שומע ולא רואה את הסרט במחשב הכל עובד רואים ושומעים והכל בסדר רק לא רואים את הסרט בטלוויזה הכרטיס ATI רדיון 9550 תודה לעוזרים (ואם אני לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותי תודה )

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by nesber,

אני רוצה לקנות 6800 רגיל. ראיתי שהכרטיסים של ג'יגה בייט באים עם קירור פאסיבי..... האם הקירור הזה משתווה לרמת הקירור של הכרטיסים הרגילים מאותה סדרה של חברות אחרות?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. שלום, בכרטיס מסך יש dvi, hdmi, s video 7 pin. אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב דרך הs video, אבל לא הדריבר של nvidia ולא win 7 מזהים את הטלויזיה הישנה שלי. איך אני יכול להכריח את ווינדוס להוציא את אות הוידאו דרך הs video ולא הDVI? ניסיתי להגדיר מסכים מרובים, הורדתי את הרזולוציה למינימום, אבל כלום לא עוזר רואים על הטלויזיה רק את המסכים של הboot. ברגע שווינדוס עולה המסך נעלם. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by אנדרי07,

שלום, יש לי טלויזיה די ישנה עם כניסת 21 פינים בלבד. וכרטיס מסך GeForce 8600GT עם יציאת S-Video ויציאה רגילה ודיגיטלית למסך מחשב. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אשמח עם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by isragal,

שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש עכשיו המוכר הציע לי מסך 9500 1GIGA. עם ספק 420W ביקשתי ממנו לשדרג ל9600 והוא אמר שצריך להחליף לספק כוח יותר חזק וכל השדרוג- החלפת הספק וכרטיס המסך יעלה בסיבות ה 300 שקל כדאי לשדרג? ומה ההבדל בין 9600 ל9500? אני רוצה להריץ את GTA4 על המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. ואם חיבור דיגיטלי הוא כזה קריטי? כמו תמיד, תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by junta,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 400-500 שקל גג שיתמוך לי במסך מחשב ובLCD. מעבד Intel Core 2 Duo 6300 ואם יש עוד פרטים שצריך לדעת תגידו לי ואני ארשום תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by meird,

חברים, אני מחפש כרטיס מסך אימתני, אין לי מגבלת תקציב אני פשוט רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שקיים היום בשוק. זה עבור צפייה בעשרות מצלמות. חשוב לי שהיציאה תהיה יציאת RGB (מתחבר למסך LCD 46 אינץ'. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. אז ככה : יש לי כרגע ת'כרטיס טלוויזיה של ATI ה 550 PRO והוא עושה לי בעייה איך שאני מרכיב אותו ומפעיל ת'מחשב המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מוציא המחשב פועל בדקתי ת'כרטיס על מערכת אחרת והוא פעל אז אני נאלץ להחליף אותו יש לכם המלצה לכרטיס טלוויזיה שיש בחנות נועה מחשבים ? http://www.noacomp.co.il בתודה איתי תקציב 600-750 ככה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by Dan4,

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=239032 כי לפי הנתונים שלו הוא מצויין ? איך איכות התמונה שלו? הנתונים שלו: קונטסט 1:700 בהירות 300 זמן תגובה 8мс

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. שלום הסמן של העכבר פשוט "יוצא" יותר מדי מצידו הימני של המסך, וגם ICQ לפעמים נפתח לי "מחוץ" למסך. בצד שמאל ולמעלה למטה אין בעיה. איך אני פותר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים