עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by ronenec,

אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by Fkl0ster,

האם ה959NF הוא המחליף שלו או שמא אותו מסך המיועד לשוק האסיאתי\אירופי כאשר ה900NF מיועד לשוק האמריקאי? 10X!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. הכרטיס מסך יושב על הלוח אם זה הלוח אם : SAPPHIRE AXION A3-M275 For AMD Cpu או בלינק הזה http://www.pan....co.il/product_info.php?cPath=609_270_763&products_id=3475 הכרטיס מסך בעצם של ATI ..... תודה מראש לכל העוזרים אתם כבר בטח יודעים להשלים את הלינק

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by none,

האם אפשר להשיג כזה בארץ? אשמח לקבל קישור או לחלופין דגם שניתן להשיג בארץ. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by zazaza,

חיברתי את המחשב לטלוויזיה, עכשיו הכל עובד בסדר פחות או יותר אבל כשאני מפעיל סרט FULL SCREEN כל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה מסך סגול יש למישהו מוסג איך לתקן את זה? ואיזה פורמט כדאי לשים אם זה משנה בכלל... עמד לי NTSC שיניתי ל-PAL אין הבדל.. Gforce 2 mX טלוויזיה 25'' GRUNDIG

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by zvoykish,

אני מתלבט איזה מסך 17" לקנות למחשב שישמש לאינטרנט, קצת משחקים, לא משהו רציני... תקציב מאוד מוגבל, אז אני רוצה מסך מהזולים (עד כמה שאפשר) אבל שייתן תמונה טובה ויהיה אמין.... המלצות?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by zag_zag,

הייתי אמור לקבל היום את ה-R9500Pro, אבל לצערי, בגלל טעות של המחסנאי, קיבלתי R9500 Non-pro :-\. כמובן שהכרטיס יוחזר לחנות בצורה קולנית ועכשיו לשאלה - שמתי לב שלכרטיס אין יציאת RCA, אלא יש לו יציאת S-Video, והוא מגיע עם כבל S-Video ל-RCA. יש גרסאות של R9500Pro שמגיעות עם יציאת RCA ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by zohare62,

קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך Radeon 9700 שמחובר באמצעות כבל S-Video לטלוויזיה. לאחרונה הטלוויזיה הפסיקה להציג את המחשב משום מה. רק כאשר המחשב בטעינת הווינדוס, בדוס, הוא מוצג בטלוויזיה ולאחר מכן, שעלה הווינדוס שוב לא רואים כלום בטלוויזיה. שיחקתי עם ההגדרות בדרייברים כמה שעות אך שום דבר לא עזר. הוספתי תמונה מסך, אולי זה יועיל במשהו. יש לציין שכבר השתמשתי ביציאת הטלוויזיה והיא אכן עבדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. אני הולך לסדר לדודים שלי את המחשב ויש להם TI4600, איזה דריבר נותן את הביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה? תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by marvin_f,

??? ??? ??? דחוף יש לי שאלה דחופה... איזה מסכי LCD בגודל 17 אינץ' הכי טובים בשוק כיום ? איזה חברה ואיזה דגם .חשוב שיהיה להם יציאת DVI!! אודה לכם מאוד על עזרה מהירה זה חשוב נורא. חשוב לי מאוד. אין הגבלה לתקציב אז נא לא לרשום לי על פי מחיר אלא על פי איכות. תודה ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by Dr.Drek,

אהליין...אז כנראה לא הבהרתי את עצמי בתראד הקודם שלי... אני מחפש מסך שפופרת שטוח (לא LCD!!) בגודל 19 אינץ... ואני רוצה לדעת על איזה פרמטרים להסתכל ומה הערכים הרצויים... א. גודל נקודה כמה הוא צריך להיות? ב. רזולוציה? חייב 1600 X1200 - לא כדאי להתפשר על פחות נכון? ג. תדרי רענון? כמה מספיק 75HZ? ומה תאמרו על המסך הזה של ACER...מה לא בסדר בו? כי נאמר לי 2000 שקל מסך איכותי... - מה לא בסדר נגיד בזה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=987580 אני מחפש עד 1200 שקל ...?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by stingeR-,

תגידו אתם ממליצים על MAG 796FD ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

זה רק אני או שלאחרונה הרבה מאוד אנשים באים עם בעיה של ריצודים על המסך? יכול היות שזה משהוא בלחות שיש בקיץ שגורם למסכים?? אולי זה כרטיסי מסך מתחממים? ציפויים של מסך נמסים??? מה דעתכם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. משום מה ב-After Effects יש אופציה לעשות Preview של סרט רק כקול או כוידאו, אבל לא שניהם ביחד. האם מישהו יודע איך לעשות שהוא יציג Preview בצורה מלאה?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  17. הקלטתי ממצלמת וידיאו דיגיטלית (שכחתי את המותג והדגם) לוידיאו מולטיסיסטם של פיליפס. הכל היה בסדר, ראיתי את ההקלטה באותו הוידיאו. אך כאשר ניסיתי להפעיל את ההקלטה שהכנתי בוידיאו אחר, לא ראיתי כלום. היה פשוט שלג. בוידיאו נוסף, היה מסך שחור. אני משער שזה בגלל פערים של NTSC ו PAL (המצלמה משדרת ב NTSC). אולי מישהו יכול להסביר לי כאן מה קרה בדיוק, והאם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? איך אוכל לגשר בין ה NTSC של המלצמה ל PAL בוידיאו שכנראה לא תומך במולטיסיסטם? תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Mr.Angel,

AOC 17" FLAT .21H .25V אפשר חוות דעת ותמונה של הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by Mda101,

יש לי DIVX ואני צריך לחלק אותו לכמה קטעים (כדי לצרוב "טראקים" ל DVD) עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? (אני לא רוצה להעביר לMPEG ואז לחלק... כי זה לוקח סתם הרבה מאודדדדדדדדד זמן... אני רוצה לעבוד ישר מ DIVX) תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by dani,

יש לי Ge Force 2 400MX והורדתי את הדרייבר של נבידיה 41.09 ועדיין לא פועל לי האופן ג'י אל ב Counter Strile צריך עזרה דחוף אני מוכן לשלם למי שיפתור לי את הבעייה 178559134 ICQ:

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. אני מחפש מסך 17 אינצ' חדש ומתלבט בין ה - P75f+ וה - E70f+. ה-E בא בצבע כסף-שחור שאני מעדיף, הוא יותר זון ב-200 שקל והוא גם בא עם מקלדת ועכבר תואמים. השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם? יש הבדל מבחינת איכול התמונה? לפי מה שראיתי באתר של VIEWSONIC שני המסכים משתמשים באותם טכנולוגיות אז אני לא מבין את ההבדל במחירים...

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אני רוצה להפעיל שני סרטים ( על אותו מחשב ) שסרט אחד יוצג על מסך 1 וסרט אחר יוצג על מסך 2 ושאלה כללית האם יש אפשרות להגדיר שקובץ EXE יופעל על מסך מסוים ? תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  23. יש לי כמה שאלות קטנות לגביו... אשמח אם מישהו שיש לו אותו יוכל להגיד ואני אשאל אותו כמה דברים.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by HUNTI,

על איזה מסך 19 אינץ' אתם ממליצים עד ככה 1500 שקל?? או שבסכום כזה עדיף לקחת 17 אינץ' אכותי? מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by Bug2000,

כאמור לפני כמה שבועות רכשתי את ה IIYAMA 413 PRO לפי ההמלצות של כולם ... עכשיו שמתי לב שבצדדים של המסך הכתב שמופיע על המסך קטן יותר בצדדים של המסך מאשר באמצע והכתב למטה ולמעלה מרוח כזה . רק באמצע רועים את החדות האמיתית של המסך ... האם זה רק אצלי או שזה הדפקט של המסך ?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.