עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם Intel Skyberg DP45SG DDR3 extreme series Intel Core2 Quad Q8200 OCZ 4GB DDR3 1333MHz Hitachi 2*500GB SATA2 7200RPM ספק כח HEC 550W 80 plus מסך Samsung T240 Full HD 1920*1200 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים להרצה חלקה של משחקים בינוניים עד כבדים ברזולוצית Full HD במסך 24''. המחשב משמש בעיקר לעיבוד תמונה,עריכת ווידאו, צפייה בסרטים, ולעיתים כשהזמן מתיר אני חוטא במשחקים כגון crysis וכד'. ההתלבטות שלי היא בין HD4770 או HD4850 אך גם אלטרנטיבות אחרות מתוצרת nVIDIA יתקבלו בברכה. לגבי HD4770 ,האם יש הבדל גדול בין Gigabyte ל-Sapphire או שעדיף לחכות לשיווק בארץ ע"י יצרניות נוספות כגון XFX? התקציב שהקציתי לכרטיס 600-850 ש"ח עם אפשרות לגמישות אם הכר…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסך לצורך חיבור מחשב יחסית ישן, 1.8ghz לטלויזיית LCD. האם האיכות של הכרטיס משפיעה על איכות התצוגה? על איכות הרינדור של סרטים? לא ישומש למשחקים משהו בין 400-800 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום לכם, יש לי חיבור SPDIF_OUT (4 פינים כזה) על הלוח אם ועל הכרטיס מסך 3 פינים פינים. עכשיו אני מכין כבל ואני צריך לדעת מה כל פין מהשלושה שעל הכרטיס מסך אומר אני יודע שיש GND +5V SPDIF אבל איזה פין זה כל אחד? יש לי כרטיס מסך של ZOTAC 9800GT תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by royorlev,

יש לי 2 כרטיסי מסך: ATI Rage 128 Nvidia Riva TNT2m64 (שכתוב עליו גם vanta) איזה משניהם עדיף? יותר טוב? יותר מהיר? יותר מומלץ? תודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by kisin,

קניתי מסך חדש ואני מחפש לקנות כרטיס מסך לאפיק agpX8, שיהיה זול ככל שניתן ויהיה שימושי בעיקר לצפייה בסרטים. שיתמוך בHDCP אם אפשר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by yarl,

הבעיה היא שאני רואה את המחשב על הטלוויזה ואת כל הפעולות וגם סאונד אבל שאני שם סרט אני רק שומע ולא רואה את הסרט במחשב הכל עובד רואים ושומעים והכל בסדר רק לא רואים את הסרט בטלוויזה הכרטיס ATI רדיון 9550 תודה לעוזרים (ואם אני לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותי תודה )

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by nesber,

אני רוצה לקנות 6800 רגיל. ראיתי שהכרטיסים של ג'יגה בייט באים עם קירור פאסיבי..... האם הקירור הזה משתווה לרמת הקירור של הכרטיסים הרגילים מאותה סדרה של חברות אחרות?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום, בכרטיס מסך יש dvi, hdmi, s video 7 pin. אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב דרך הs video, אבל לא הדריבר של nvidia ולא win 7 מזהים את הטלויזיה הישנה שלי. איך אני יכול להכריח את ווינדוס להוציא את אות הוידאו דרך הs video ולא הDVI? ניסיתי להגדיר מסכים מרובים, הורדתי את הרזולוציה למינימום, אבל כלום לא עוזר רואים על הטלויזיה רק את המסכים של הboot. ברגע שווינדוס עולה המסך נעלם. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by אנדרי07,

שלום, יש לי טלויזיה די ישנה עם כניסת 21 פינים בלבד. וכרטיס מסך GeForce 8600GT עם יציאת S-Video ויציאה רגילה ודיגיטלית למסך מחשב. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אשמח עם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by isragal,

שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש עכשיו המוכר הציע לי מסך 9500 1GIGA. עם ספק 420W ביקשתי ממנו לשדרג ל9600 והוא אמר שצריך להחליף לספק כוח יותר חזק וכל השדרוג- החלפת הספק וכרטיס המסך יעלה בסיבות ה 300 שקל כדאי לשדרג? ומה ההבדל בין 9600 ל9500? אני רוצה להריץ את GTA4 על המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. ואם חיבור דיגיטלי הוא כזה קריטי? כמו תמיד, תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by junta,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 400-500 שקל גג שיתמוך לי במסך מחשב ובLCD. מעבד Intel Core 2 Duo 6300 ואם יש עוד פרטים שצריך לדעת תגידו לי ואני ארשום תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by meird,

חברים, אני מחפש כרטיס מסך אימתני, אין לי מגבלת תקציב אני פשוט רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שקיים היום בשוק. זה עבור צפייה בעשרות מצלמות. חשוב לי שהיציאה תהיה יציאת RGB (מתחבר למסך LCD 46 אינץ'. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. אז ככה : יש לי כרגע ת'כרטיס טלוויזיה של ATI ה 550 PRO והוא עושה לי בעייה איך שאני מרכיב אותו ומפעיל ת'מחשב המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מוציא המחשב פועל בדקתי ת'כרטיס על מערכת אחרת והוא פעל אז אני נאלץ להחליף אותו יש לכם המלצה לכרטיס טלוויזיה שיש בחנות נועה מחשבים ? http://www.noacomp.co.il בתודה איתי תקציב 600-750 ככה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by Dan4,

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=239032 כי לפי הנתונים שלו הוא מצויין ? איך איכות התמונה שלו? הנתונים שלו: קונטסט 1:700 בהירות 300 זמן תגובה 8мс

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. שלום הסמן של העכבר פשוט "יוצא" יותר מדי מצידו הימני של המסך, וגם ICQ לפעמים נפתח לי "מחוץ" למסך. בצד שמאל ולמעלה למטה אין בעיה. איך אני פותר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי באתר שלהם גרסא 3DMARK VANTAGE וזה נותן להריץ אותה פעם אחת. יש גרסא אחרת שכולם משתמשים בה פה? עריכה: ראיתי שיש גם את 3DMARK 06. מה ההבדל בין הגרסאות? איזה כדאי להוריד למערכת שלי( מפרט בצד)

20. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלפתי את כרטיס ה4870 של Sapphire לכרטיס של Gigabyte ועכשיו אני סובל מבעיה חדשה. כאשר אני מדליק את המחשב, המסך לא נדלק, והכרטיס מסך מבצע מספר פעמיים "הפעלה" כאשר שלושת הלדיים נדלקים, והמאוורר מסתובב בערך ב50-60 אחוז (לפי הרעש) ואז אולי הוא מחליט להפסיק.. ואז המחשב נרגע ונדלק ... זה נדיר, רוב הזמן אני צריך לעשות לו ריסט מספר פעמיים כדי שיעלה... אם יש למישהו מושג מה הבעיה, אשמח לתגובות. (אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי רק אותו החלפתי מכל החומרה).

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by amitgal1,

אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה, המחשב שלי מחובר לטלוויזה דרך יציאת ה vivo של הכרטיס מסך שלי (gigabyte radeon x700 pro 256mb) בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרט דיוידי על המחשב ולראות אותו דרך הטלוויזיה הוא לא נותן לי תמונה רק קול כלומר אני יכול להראות אותו מצויין על מסך המחשב אבל כשאני גורר אותו לטלוויזיה אני מקבל רק קול. ניסיתי לשחק אם הקטע של לשנות שהטלוויזיה תהיה ה primary monitor אבל עדיין לא עובד הוא פשוט לא מוכן להקרין את התמונה בדיוידי על מסך הטלויזיה לא משנה כמה אני משחק אם זה. דרך אגב הוא מפעיל את כל הפורמטים הרגילים על הטלויזיה (avi, mpeg...) וכו' האם יש דרך לגרום לו להפעיל את התמונה, או להוריד איזה תוכנה או קודק מסויים ? מחכה לעזרה מכם. עמית

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. שלום חברים, אני צריך עזרתכם בעזרה ברכישת כרטיס עריכה/לכידה וידאו. הכרטיס הוא לצורך הקלטה מקלטות וידאו ומהממיר. אני צריך כרטיס שיקליט באיכות תמונה טובה ושיקליט על סטריאו. המפרט שלי: intel core 2 CPU 6300 1.86GHz, 6GB RAM אשמח מכם לכיוון והכוונה בנושא.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS M2NPV-VM ומסך Samsung 19 LCD 931C. שמתי לב כי הצבעים לא נראים "טבעיים", הם בהירים מידי ואין הפרדה טובה בניהם. נסיון לשחק בהגדרות המסך התצוגה והחלפת סוגי החיבורים לא שיפר את המצב ולכן פניתי לחנות שממנה רכשתי את המחשב. שם הם אכן התרשמו שיש בעיה בהצגת הצבעים, אך טענו שהדבר נובע מכך שאין לי כרטיס מסך נפרד ואני לא יכול לצפות לקבל צבעים טבעיים בעזרת מאיץ מובנה וכדאי לי לרכוש כרטיס מסך נפרד. כהוכחה הם חיברו למחשב GeForce 7300GT ואכן בעיית הצבעים נפתרה. אני לא מבין בנושא אבל זה לא נראה לי הגיוני שאכן הבעיה היא בכך שאין לי כרטיס נפרד ושהמאיץ המובנה בלוח לא מסוגל להציג צבעים כראוי, מה גם שהלוח כולל מאיץ מובנה ברמה סבירה לפי מיטב ידיעתי (המחשב ל…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום! ברצוני לשמוע את חוות דעתכם לגבי בנצ'מארק שערכתי באמצעות התוכנה 3DMark03. בפעם הראשונה, בלי שום OC, הגעתי לתוצאה של 4125 נקודות. לאחר OC קטן (אפרט בהמשך), קיבלתי 4375 נקודות. לפני OC: מהירות זכרון - 600MHz - פעמיים 300MHz מהסיבה שזה DDR מהירות ליבה - 500MHz אחרי OC (רק לכרטיס המסך - לא למעבד או שום רכיב אחר): מהירות זכרון - 650MHz מהירות ליבה - 530MHz כלומר תוספת של 50MHz לזכרון, ו-30MHz לליבה. אני יודע שזה לא OC גדול, אבל האם ההבדל בנקודות גדול? האם בכלל התוצאה טובה בשביל המחשב שיש לי (מפרט בחתימה)? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף ל‎NVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.