עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. אני מחפש כרטיס TV נתקלתי במוצר הזה בזול מישהו מכיר http://www.grand.com.tw/PRODUCT/TVBOX/DVR.html ואם לא אז זה נראה לכם משהו טוב? כי לפי מה שכתוב הוא נראה ברמה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. ברשותי המצלה C2ZOOM של אולימפוס וכרטיס מסך RADEON 8500 LE של הרקולס יש מצב כלשהו שאני אצליח לגרום למצלמה לתפקד כמצלמת רשת?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by imac,

קיבלתי לידיי מסך LCD 15' , לא יודע מה קרה לו המסך נשרף או משהו .. במחסן היה לי CRT 17 דיי ישן ולא שטוח .. ההתלבטות היא שאני רגיל לרזולוציות גבוהות 1280X960 וב LCD הכי גבוה זה 1152X864 אבל ברזולוציה הזאת כל הצבעים נמרחים . עוד משהו שהמסך ה CRT לא ממש נוח כי הוא לא שטוח אלה מעוגל וה LCD נוח כי הוא דק שטוח .. אולי תעזרו לי בהתלבטות, מה אתם הייתם עושים במקומי ?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. G- FORCE 4 440 64 DDR WIN XP עם NVIEW 2.0 בפינה הימנית של כל סרט אני רואה גם בטלביזיה וגם על צג המחשב מעין פס בהיר שכאילו המסך מרוב שהוא ארוך הוא חוזר אחורה על הסרט זה לא רציני אך לא מצאתי לכך פתרון וניסיתי הכל (לפחות אני חושב כך )

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. יש לי סרט באוי WIDE SCREEN ואני רוצה להפוך אותו לאמפג אבל שהוא ישאר בWIDE SCREEN כי אני רוצה לצרוב אותו לוי סי די ושיראה יפה בלי מתיחות על המסך, אני משתמש בתוכנה TMPGEnc. תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by MB,

עקב כאבי עיניים חוזרים ונשנים בזמן האחרון החלטתי לעבור למסך LCD. התקציב הוא כ-2000 ש"ח (עדיף פחות). שימושים: אינטרנט, אופיס, תכנות ומשחקים. במידה ואין בתקציב מסך טוב למשחקים, אני עדיין יכול להשאיר את המסך ה-CRT הישן שלי שישמש למשחקים ולהשתמש ב-LCD רק לאינטרנט, אופיס ותכנות (מה שאני עושה כ-90% מהזמן שבו אני על המחשב). תודה מראש לממליצים.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by dino,

מי שמכיר את המסכים של Samsung בדגמי ה-753DF וה-753DFX וה-757DFX וה-753S, יש להם בקצוות של התמונה כמו קיפולים והתמונה לא ממש תואמת את הקצוות של המסך. בשפורפרות כמו ה-Diamondtron התמונה בדיוק מתאימה למסך ואין קיפולים וכאלו... רציתי לדעת עם ב-ViewSonic זה גם ממש שטוח או שהם כמו הסמסונג, מישהו יודע? תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by yonni,

ברשותי כרטיס לכידה וידאו אנלוגי PINACCLE DC10 PLUS שהוא דוגם ב-NTSC. זאת אומרת שהוא יכול לדגום PAL רק בשחור לבן. יש דרך לשנות משהו בכרטיס כדי שידגום בPAL???

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

מישהו שמע על דריברים חדשים של NVIDIA שצריכים לצאת שישפרו משמעותית את סדרת ה FX

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. אני צריך את הכרטיס עבור המחשב שלי לסלון יהיה מחובר אך ורק אל הטלויזיה תווך המחירים המקסימלי הוא 1000 ש"ח אבל עדיף פחות

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by amisha,

מישהו יודע (מניסיון יהיה הכי טוב) מהן האיכויות שנותנת הכניסה\יציאה הזאת??

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. שלום, יש כאן מישהו עם מסך ViewSonic P90F או ViewSonic P95F+? יש לי כמה שאלות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by Bug2000,

אני צריך המלצה למסך כמה שיותר טוב בתקציב של 1500+- (גג 1700) תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by The Grey Matter,

לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by noambaum,

:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. ומישהו יודע כמה הוא צריך לעלות?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  20. שלום ! יש לי Gigabyte readeon 9000 pro 64mb , עם גירסאת ביוס כמו שניתן לראות בתמונה 8.000 מתאריך 9\9\2002 יש ביוס חדש F2 שאני מנסה להתקין אותו לפי ההוראות ניסתי גם לעשות FORCE וזה עושה לי : Rom already progrrammed... עשיתי את הפקודה ככה לפי ההוראות : atiflash -p 0 a:R9KPRO.F2 ואח"כ ניסיתי להוסיך -f שזה FORCE ועדיין אותה הודעה . בדקתי בדרייברים הוא עדיין אומר לי שהביוס ישן ! WTF ?!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. יתרונות וחסרונות של שני המסכים הבאים לאור נסיון מעשי. LG LCD 15.1 L1511S http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=2776 Samsung TFT 151 S 15 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=795 שימוש עיקרי כמסך שני לטובת עבודה גרפית (המסך העיקרי CTX 19 טריניטרון) כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ירכש עם המסך (האם צריך מתאם DVI? או שהוא מגיע עם הכרטיס) דגשים: אמינות צבעים ונוחות צפיה באור חזק. אופציות אחרות במגבלות המחירים הללו (עד 200 ש"ח) יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

שלום. ניסיתי להתקין קודאק לMPEG, וכאשר אני מתקין אני מקבל את השגיאה הבאה(הקובץ הזה נותן שגיאה כשאני מתקין את כל הקודאקים, הקובץ השגוי לMPEG הוא MPG4C32.DLL). כאשר אני צופה בסרט הוא עם קווים שחורים ו"שבור". אם למישהו יש קודאקים אחרים רק לMPEG\פתרון, אודה לו. שלום.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by drdan,

האם ניתן לעדכן את ה-bios של כרטיס מסך ASUS 7700 TI Geforce 2? באתר של ASUS אין כלום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by ronenec,

אני רוצה לקנות מסך דק. איזה משני הדגמים האלה כדאי: LG 1510S או CTX PV520 ? אני משתמש רק במשחק FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט. האם יש מסך דק אחר שכדאי לקנות במחיר של עד 2000-2500 ש"ח? תודה מראש לכל המגיבים. רונן

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.