כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
ה4800SE יותר טוב מה4680?? האם הם שווים את הכסף? ושאלה אחרונה, האם הם עדיפים על RADEON 9500PRO... תודה לכל העוזרים...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חדשה טובה למתכנני הSLI למיניהם, סוף סוף תוכלו להשיג בארץ אולי עוד חודש או פחות את כרטיסי הHIGH END של NVIDIA בPCI-E. http://theinquirer.net/?article=20641
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקיי - עומד לקבל מסך שני ואני תוהה אם מישהו ניסה או יודע אם אפשר לבצע סיבוב של 90 מעלות על מסך אחד מתוך שניים כאשר השני נשאר רגיל. דרך אגב אני מדבר על CRT (כן). אני חושב לשים אחד של 22 אינטש במצב רגיל ולידו 17 אינטש מונח על הצד במצב של 90 DEG FLIP . אני עובד על ATI כרגע.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אחד הדברים שהכי הייתי רוצה לדעת זה לפחות תאורתית ??? איך מכינים סירטוו פלאש הינה סירטון חמוד לאללה *ברור שלא באייכות כזאת אבל פחות או יותר צורה שתזוז עם דיבוב http://rapidshare.de/files/21387215/How_to_pick_2.rar.html (להורדה לחץ על free למטה בצד ימין והמתן שהשניות יעברו)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי אחרי שנים שלא ביקרתי כאן .. חזרתי והפעם עם תקלה ממש מוזרה יש לי את המחשב של לנובו M58P. הוא עובד מצויין, מותקן וינדוס 7 והכרטיס מסך על הלוח. לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש HD4670 של SAPPHIRE על מנת לשדרג את ביצועי הגרפיקה. הסרתי את מנהל ההתקן של הכרטיס המשולב בלוח, שיניתי בביוס את ההגרדות לתמיכה בכרטיס PCI-E.. הכנסתי את הכרטיס למחשב חיברתי הכל היטב, הפעלתי והופ.. ציפצופים מוזרים מאווררים מתכבים ונדלקים, ואין שום דבר על המסך.. לאחר כמה שניות המחשב מתייצב אבל עדיין אין שום תצוגה ואין כל אינדיקציה לכך שמערכת ההפעלה עולה.. חשוב להדגיש שהכרטיס תקין, נבדק במחשב אחר של לנובו אחר מסדרה אחרת. חשוב בנוסף להדגיש כי קיימים ברשותי מחשבים נוספים מאותה הסידרה M58P וגם עליהם הכרטיס הזה…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=551
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המפרט של המחשב הוא : מעבד i3 זיכרון : 8 GIGA מערכת הפעלה windows 7 64 bit המחשב ישמש לתוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR וגם לעריכת וידאו ברמה בינונית תקציב בין 500 ל- 650 אשמח לקבל כמה הצעות, וגם מה אתם חושבים על הכרטיס הזה :Sapphire HD 6770 1GB GDDR5תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כל כרטיסי הPCI החדשים. (ההבדל מאוד קטן אז הכל כמעט גם נכון לגבי ה AGP בעיקרון ) http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/index.html
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כמה אתם משערים שהוא יעלה שהוא יגיע לארץ ..בסביבות המחיר של ה-X1900 ? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הלך לי כרטיס מסך (מופיע במיפרט בצד). הכרטיס עוד באחריות והספק שלח אותו ליבואן להחלפה. בנתיים קיבלתי כרטיס זמני - Gigabyte radeon X300 . לאחר הסרה של הדרייבר של נבידייה היתקנתי דרייבר של רדון 6.7ccc עכשיו יש לי בעייה שעוד לא הצלחתי לעלות על מקורה. בהצגת סרטים בפורמט - wmv או בווידאו זורם באינטרנט אני מקבל תצוגה של נגטיב עם צבעים כחולים ירוקים. בפורמטים אחרים של ווידאו אין בעייה כלל. למישהו יש רעיון כיצד אני פותר בעייה זו. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
Some charts have leaked onto the great internet of ours that reveal some pricing and information for NVIDIA's upcoming series of graphics cards (thanks TERATOGEN). Our friends over at OCW seem to be talking to the right people here in Taiwan and have a bunch of information regarding the most expensive GeForce 8950GX2 that will be sold for $599 USD. It is rumored to be a dual GPU solution much like the 7950GX2 and will come with a total of 512MB GDDR-4 memory per GPU. The second on the list is the GeForce 8900GTX which will replace the current high-end 8800GTX. It will ship at a retail price of $549 USD and sees total pipelines increased to 128 which is an increase of …
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך. inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד. RAM 4GB - זיכרון ראם. windows 8 - מערכת הפעלה. _________________________________________________________________________________________________ טוב חברים יש לי בעיה גדולה , קניתי מחשב all in one z3-605 . הלו הפרטים של המחשב וכפי שניראה באתר של הכרטיס מסך ולפי האתר canurunit שבודק איזה משחקים עובדים על הכרטיס מסך , הופתעתי לגלות שמשחקים חזקים מאוד עובדים עליו . הכרטיס מסך בעל ביצועים חזקים , אך המחשב אינו מראה זאת , השאלה שלי היא : האם הכרטיס מסך חלש או שיכול להיות שהwindows 8 מקשה עליו או כל בעיה אפשרית. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש HD6780 sephire שיחליף את ה 9600GT המזדקן. לאחר כמה ימים ששיחקתי ב BF2 וב COD 2 אני לא מרגיש בהבדלים גדולים ולכן החלטתי להריץ את ה 3DMark 11. המערכת: CPU: Intel core 2 Extream X9770 @ 3.2GHz GPU: AMD Radeon HD 6870 התוצאות: GT1: 19.22 GT2: 19.87 GT3: 25.40 GT4: 12.09 PT: 6.48 CT: 8.81 Graphics score :4099 Physics score: 2041 Combined Score: 1894 P3233 האם התוצאה הגיונית? והאם זה יהיה מספיק כדי להריץ את ה BF3? ואם לא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל s-video רגיל. רואים בטלויזיה את המחשב מצוין, אבל בשחור לבן. חיפשתי בתוכנה של הכרטיס מסך אם יש איפה לשנות את ההגדרות כדי שזה יהיה בצבע ולא מצאתי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה? הכרטיס מסך הוא geforce 6800 (דרך אגב, תודה למי שעזר לי להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, כמו שאתם רואים קניתי בסוף את ה6800 והוא כרטיס מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו!)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך "17 LCD לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) עד מחיר של 2300 ש"ח. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://startshop.msn.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3598023
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ברשת תשובה לשאלה הנל ולא מצאתי. במידה ואני רוצה לשלב כרטיס FireMV 2450 וכרטיס RADEON 6950 באותה מערכת ע"מ לשחק על ה 6950 ולחבר ארבעה מסכים ל2450 עבור אפליקציות 2D. האם ניתן לעשות זאת? כרטיס FireMV צורך הרבה פחות חשמל מכרטיס Radeon 6950, אך לא מספק ביצועי 3D כלל. האם ניתן לשלב את שני הכרטיסים על אותו לוח? האם זה אפשרי מבחינת דריוורים?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נאבד לי הכבל מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה וכמה הוא עולה?! תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפני מספר ימים NVIDIA שחררה עדכון לדרייברים בגרסא 196.75. בעקבות תלונות שנמסרו לNVIDIA על בעיות איתו, עד שהם יתבררו כנכונות הוחלט להסיר אותו מהאתר. האזהרה שפורסמה באתר של NVIDIA- 196.75 Alert! We are aware that some customers have reported fan speed issues with the latest 196.75 WHQL drivers on NVIDIA.com. Until we can verify and root cause this issue, we recommend that customers do not download this driver. Instead, please stay with, or return to 196.21 WHQL drivers. Release 196.75 drivers have been temporarily removed from our website and we also are asking our partners and others to remove temporarily this 196.75 WHQL driver as well. לפי מה שכתוב, יש בעיות עם בקרת ה…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי מסך OLED 939 מהיום הראשון בעיות של תמונה דרך מחשב עם כרטיס מסך X290 אין ניגודיות ( למרות מסך 120,000 :1 ) צבעים לא טבעיים תווי פנים וטקסטורה לא קיימים או חלשים מאוד לא ניתן לכוון ולכייל את המסך עם דיסק כיול ( האותות לא עוברים טוב דרך HDMI ) דו מימד – יש בעיות עיבוד תמונה שבא והולך תמונות באתרי אינטרנט מעוותים התמונה – צבעים מדהימים אבל אין עומק לצבעים ( הצבעים לא חיים ולא תוססים , הם חד גוון , ולא טבעיים ) 4:4:4 ממחשב איך רואים שזה עובד , אך לא מעביר שום שינוי או איכות לתמונה ואין הבדל עם או בלי 4:4:4 השחור מדהים אך בלי יכולת לראות פרטים בשחור YOUTUBE - ודומיו צבעים לא נכונים , אין טקסטורה , חוסר דיוק ועוד... היה נציג בכיר בביתי ראה , בדק ואמר של-L…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האם יש כ.מסך שתומך ב-3 מסכים שיהיה בהם DESKTOP מורחב שיתפרס על כולם האם HD 6770 DirectCU 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שיש לו 3 יציאות תומך בזה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-