עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השנה משקפות המציאות המדומה ימצאו בידיים של משתמשים רבים וב-NVIDIA מכינים שלל הפתעות שיסייעו לכם להריץ משחקים רבים בעזרת התאמה וחסכון במשאבים כשהשקותיהם של ה-Oculus Rift וה-HTC Vive מתוכננות בהמשך השנה, לפחות בגרסה המסחרית הראשונה, ידוע כי 2016 הולכת להיות שנה של מציאות מדומה. זאת, כשעד עכשיו טעמנו את הטכנולוגיה בעיקר דרך הדגמות בתערוכות שונות במהלך שנת 2015. על פניו, טכנולוגיית המציאות המדומה הפעם לא מוכנה לוותר ולהתפשר. חברות הפיתוח רוצות רזולוציה גבוהה, מספר תמונות לשניה מירבי וכמובן איכות תמונה גבוהה ומציאותית ככל האפשר. משקפות המציאות המדומה לא יהיו טרנד חולף, אלא מהפכה של ממש בחוויית השימוש לשחקני המחשב. NVIDIA: הכח הגרפי הדרוש גבוה פי שבעה מהסטנדרט של היום…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. מחפש כרטיס זול עם יציאת DisplayPort , HDMI ו DVI. מה הכרטיס הכי בסיסי שמכיל את כל שלושת היציאות הללו כיום? תודה מראש.

3. Started by saruti,

המחשב שלי בן 4 שנים 4 גיגה זיכרון מעבד DUAL 2.8GHZ בזמן האחרון התחלתי לצלם בעזרת מצלמת GO PRO3 הצילומים באיכות מטורפת ולא הצלחתי לראות אותם במחשב עם הכרטיס ON BOARD אז קניתי כרטיס מסך לפני יומיים : Gigabyte HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E התקנתי אותו על המחשב ואני מצליח לראות את הסרטונים, אבל לא חלק כמו למשל בעבודה. בעבודה יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ON BOARD. הסרתי את הדרייברים והתקנתי חדשים יותר אבל עדיין אותו דבר. כשאני עוובד על המחשב יש לי לפעמים קווים דקים מרצדים לרוחב המסך.... הרצתי 3DMARK ויצא לי תוצאה של 500 בערך. מה אתם אומרים? יכול להיות שהכרטיס מסך הזה לא מספיק טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. יש לי 4600 של אלבטרון, רוצה לעדכן ביוס כי הכרטיס עושה לי שבבים ירוקים כאלה כל פעם שאני רוצה לראות סרט של משחק מחשב או פתיחים של המשחק וכו', הורדתי את הקובץ של הביוס, מה הלאה...? קראתי את המדריכים ברשת ולא הבנתי... ! אניי ודע שיש משהו בדוס בקודות תוכנות וזה... ??? תודה..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by אוריפ,

לא, זה עוד לא ה4.9, אבל יצאה גרסאת ה4.8 עם הקונטרול פאנל החדש. שווה הורדה: http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי את הכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE, ואין לי בממיר של HOT הדק את החיבור של ה S-VIDEO... יש לי כמה שאלות: 1. יש אולי ממיר שיש לו חיבור S-VIDEO מאחורה? 2. מאיפה אני יכול להוציא חוט מהממיר שיש לי? מהאנטנה שנכנסת לממיר או האנטנה שיוצאת מהממיר כדי שאני יוכל לראות את כל הערוצים של הוט ולהקליט? ובאיזו איכות זה יהיה אם זה יהיה מחובר באנטנה ובננות ולא ב S-VIDEO? 3. אם אני אחבר את הממיר למחשב אז אני יהיה יכול לראות במחשב ערוץ מסוים ובטלוויזיה ערוץ אחר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, עם תושבת AGP. דרושות שתי יציאות, רצוי DVI (לפחות אחת) עם תמיכה ברזולוציה של 1920X1200. הכרטיס יחובר לשני מסכי LCD 22" ברזולוציה זו. המחשב עובד על לינוקס, ורצוי כרטיס של Nvidia לאור בעיות עם כרטיס ATI הקודם , בעיקר מחסור בדרייברים ובעיות בפריסה על 2 מסכים. התקציב - נניח עד 350 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by Noririco,

שלום אז ככה אני עובד עם שני כרטיסי 6950 אחד מחובר בכבל HD לDVI של המסך הראשי שהוא DELL ויש לי את המסך טלויזיה שאני מנסה חיבור של HDMI ל HDMI אבל אין תגובה.. כמובן שאני מחבר אוו מהכרטיס השני ... האם זו בעיה? האם אני חייב לחבר מהכרטיס הראשון ? המסך TV הוא LG 26 שכבר חיסרתי אליו בעבר מהמחשב הקודם

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by EPRO,

שלום לכולם הייתי רוצה לקבל תשובה/עיצה לגבי כרטיס מסך. רוב השימוש שלי הוא בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ודומייה ובנוסף גם עריכת וידאו אבל בצורה משנית (יש לי מחשב עריכה עם כרטיס של מטרוקס) אז השאלה היא איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי (אני די ננעלתי על הרדאון 9800PRO ) אני יודע שזה בערך בין הטובים והשאלה האם קפצתי גבוה מידי ואני יכול לרדת ברמת הכרטיס (וגם במחיר) ולהסתפק בכרטיס אחר (ואני מעדיף רדאון) אבל שלא יוריד לי את רמת הביצועים והאיכות תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה. אני קונה מחשב חדש ויש לי התלבטות. האם לקחת את הכרטיס מסך MSI R9 290 4G או לקחת את ה-Gigabyte R9 290 4GB. הכרטיס של Gigabyte יקר יותר ב-165 ש"ח מהכרטיס של MSI. מה אתם אומרים ? איזה כרטיס יותר טוב והאם כדאי להשקיע עוד 165 ש"ח ולקחת את הכרטיס של Gigabyte.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by avigdo,

שלום, למי ידוע היכן יש תצוגה מכובדת של מסכי LCD בחנות פיזית באיזור המרכז והשרון? חוץ מאופיס דיפו. :

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Santa ^^,

http://tms.co.il/product/1928 איזה סוג חיבור יש לכרטיס מסך זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. וגם והבין טוב יותר את המדדים של הכרטיס באובר, הבנתי שזה לא בדיוק כמו מעבד רגיל...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by tal_be,

שלום לכולם, המליצו לי פה לקחת את ה 260GTX SP192 במקום את ה 4870 1GB, ואני רוצה לשאול כמה שאלות על ה OC שלו: 1. אם אני אעשה OC לכרטיס, אני אגיע למהירות טובה יותר משל ה 4870? 2. הספק שלי יחזיק OC כזה? (LIBERTY 400W). 3. יש מדריך כלשהו איך עושים OC? 4. אם יישרף הכרטיס, בחברה (KSP) לא יוכלו לדעת שעשיתי OC ויביאו לי כרטיס חדש או שיכולים לדעת וילך עליי? תודה!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by Abu-Ali,

סלאם עליכום ועליכום סלאם, מחיר - תלוי במה שיוצע לי, כרגע הכל פתוח אלו הנתונים ספק 280V לוח אם lenovo is6xm מעבד intel i5 2400 cpu 3.1 ghz 4GB, 64bit מסכים BENQ T2210 HD LCD 100-240V 50-60HZ 1.5A ViewSonic VA712 מרחבה.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by skuki1,

היי, אני מחפש כרטיס מסך עד 500 שקל. כרגע יש בפני שתי אופציות: Sapphire HD 4670 1GB DDR3 HDMI Retail או Gigabyte Geforce 9600 GT, 512MB 256Bit GDDR3, DUAL DVI, HDMI, PCI Express 2.0, GV-N96TSL-512I, Retail שניהם באזור ה-400 שקל. השאלה היא האם יש משהו עדיף עד 500 שקל, או מה מהם עדיף לקחת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by Imtheman,

חברה מצאתי איזה כבל בימקום להסביר פשוט תראו את התמונה . מה הוא עושה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by qt1h00,

שלום לכולם, בעוד כ 3 שבועות הליבות החדשות יוצאות לשוק, האם מתוכננות ירידות מחירים בעקבות כך?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. שלום לכולם! אני צריך שני כרטיסים: 1. הכרטיס הזה לחבר: כרטיס לכידת וידאו פשוט ממצלמה אנאלוגית (sony ccd trv 59e pal) למחשב --> לצרוב ל DVD תקציב בסביבות 200 ש"ח 2. הכרטיס הזה בישבילי: * כרטיס טלויזיה שיתמוך ב- - צפיה של תצוגת המחשב בטלויזיה(זה נראה לי אפשר בכל כרטיס מסך...) - צפיה בשידורי הטלויזיה במחשב (חיבור ממיר של YES או HOT ) - הקלטה של שידורי הטלויזיה למחשב... לכידת וידאו- - המרה מקלטות וידאו VCR לפורמט AVI או כל פורמט למחשב (שזה אומר חיבור הוידאו לכרטיס) וזהו... העיקר שיהיה איכותי ולגבי תקציב לא משנה כי אני לא יודע איזה סדר גודל של מחירים זה הולך.... חשוב שיהיה שווה את המחיר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by deangefen,

אתם יכולים להגיד לי אם המקרן הזה Peavey Hx-7111 הוא יתאים למשחקי מחשב וסרטים ואם מישהו ראה אותו ויכול להמלית לי עליו המפרט שלו הוא HX-7111 DVD and Game Projector For DVD / VCD / VCR PLAYERS and PS 2 / X-BOX / GAME CUBE Game Console, and any TV game console, AV device! Easy to do installation Maximum projective size up to 80 inches 8 hours continuous working time On screen display (osd) function Remote control all function NTSC/PAL auto system Build in speaker , stereo sound output Lamp life : 1000 hours Power adaptor : DC 12V , 5A Luminous flux : 200-300 IM Brightness uniformity : 75% Resolution : 480 x 234 Display size : 12 - 80 inches Effective distance :…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by klips,

שלום יש לי 9800GT X2 בSLI היום עשיתי להם עדכון הכי חדש של הדריבר יש לי את המשחק BF2 כשאני מריץ אותו הוא מראה לי תמונה עם צבעים מרוחים כמו שהווינדוס נמצא במצב בטוח יש לי מסך 32 שתומך גם בטלויזיה וגם במחשב כשאני מחבר אותו באמצעות VGA הוא בכלל לא למעלה לי את המשחק ובחיבור HDMI הוא מראה לי את המשחק .זה ספציפית למשחק הזה. אשמח על כל עזרה שתתקבל

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by eliorzizov,

בן דוד שלי קנה השבוע מחשב עם X1300. כשהוא קיבל אותו וניסה לחבר את המחשב לטלויזיה הוא לא הצליח, הכבל מסיבה מוזרה בא על חיבורים בצבע כחול ירוק ואדום ונראה רק הגיוני שזו הסיבה לאי הצלחה בחיבור לטלויזיה. יש הצעות/הערות לדרכים לסדר את הנושא?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by zomo,

יש לי בעיה אני מחבר הכל ולא רואה שום דבר מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות אני צריך לשים? אגב עבד לי פעם אבל לא יודע מה אח שלי נגע במחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by ezx,

מישהו יכול להסביר לי בצורה שאני יבין מה בעצם התפקיד של הצינורות עיבוד וכמה משמעותי זה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. נתקלתי בהסבר\מדריך הזה שפשוט מרכז את כל מה שרציתם לדעת לגבי FPS\פילטרים וכ'ו פשוט קצר מפורט ולעניין ממליץ מאד! http://www.pcgamer.com/pc-graphics-options-explained/#page-1

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.