כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
לאחר הרבה תראדים שפתחתי ואף אחד לא ענה לי גיליתי את התשובה לבעיה שלי לבד אך הפתרון הוא יקר מאוד, השאלה שלי איך בנוי ממיר ממחשב לטלויזה (http://solo.starwebz.com/product-1.html) ואיך אפשר לבנות אותו ??. והאם אני יכול להעלות את הHZ של המסך ל100??
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
במה יכול להיות הבעיה אני לא רואה צבעים אתמול ראיתי צבעים הורדתי משהו אז כיביתי את המסך מהכפתור לאחר שעתיים הדלקתי את המסך ואין יותר צבעים לא יודע מה הבעיה ! יש לי מסך LG F700B וכרטיס מסך חדש של ראדיון 9600XT מה יכול להיות הבעיה במסך בכרטיס מסך שתי הדברים חדשים תודה לעעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז כמו שהכורת אומרת אני צריך כרטיס ווידאו שיקליט מהטלוזיה או מכל התקן אחר חשוב שיהיה יציב. 500 שקל בערך תקציב יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה זה בהירות וקונטרסט על מה הם משפיעים באיכות תמונה ועל איזה מספר בין אחד ל100 אתם ממליצים לשים אותם בתודה מראש עמית
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב אז מכיוון שאני מתחיל להתייאש מהחיפוש אחרי CRT 19" איכותי נראה לי שאני ישנה כיוון ל-LCD 17. חשוב לי שיהיה נוח למשחקים בנוסף לאיכות התמונה חדות וצבעים. מבחינת מחיר נראה לי סדר גודל של +/-3000ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
ובעבודה רגילה? יש מריחות כשגוררים חלון או משהו?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם כבר ציינו את זה, אבל בדרייברים של אומגה catalyst 4.4 יש באג (לפחות אני חושב שזה) שאם משנים את ההגדרות של v-sync ל always off אז יש ירידה חדה בביצועים עד להתקנה מחודשת של הדרייברים. מי שרוצה שינסה ויבדוק, אבל אני לא ממליץ.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש הבדל בין ה ATI 800x 256mb pro לבין זה של ספיר מה ההבדל בין ATI ל SAPPIRE ראיתי שיש להם אותם דגמים.. בבקשה תעזרו לי.. אה ו ati x800 256mb ינוצל טוב עם מעבד athalon 64 3200+ samsung memory 512x2 אני קונה את הx800 מארצות הברית 400$ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
נניח פתאום הדלקתי את המחשב אך הוא לא עלה טוב לא יודע למה.... המסך נכבה אחרי כמה שניות ושעשיתי ריסטרט הכל עבד טוב מאוד רק הייתה הוראה שהייתה תקלה בדרייבר... הכל עובד כמו שצריך בכל אופן! אני צריך לדאוג למשהו? אני אציין שיש לי כרטיס 9700 פרו, ודרייברים הכי חדשים של ATI 4.5 אם אני לא טועה!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
החלטתי ללכת עם ה- MS576 MAG .. 15 אינץ....ראיתי אותו אצל חבר שלי...נראה פשוט מדהים... מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חבר'ה תעזרו לי: בחלק מן המשחקים, זה יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה: ש VPN recover אתחל את הכרטיס הגראפי בגלל שהוא הפסיק להגיב. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9200 DVI TV-OUT קיבלתי עם הכרטיס מסך הזה כבל שבו יש שלוש חיברוים: חיבור אחד לכרטיס מסך, ושני חיבורים נוספים, אחד לטלוויזיה, איפה שכתוב VIDEO בטלוויזיה, והשני אין לי מושג לאיפה, יש לו חיבור כזה דומה מאוד לחיבור העכבר. עכשיו, רציתי לדעת אם החיבור השני שציינתי נחוץ לי? כי אין לי מושג איפה מחברים אותו. ועוד משהו: הכבל הזה מאוד מאוד קצר (מטר), אז אני יכול לקנות כבל באורך 10 מטר? כמה הוא יעלה? והוא יתאים גם לכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום רצתי לשאול אם זה בכלל שווה את כול המאמץ. מפחנת איכות כי יש לי GF TI 4200 אם כניסת וידיאו ונסיתי כבר להכניס את הסרטים שלי למחשב אם אותה תוכנה שהוא ממליץ מאוד הייתי מעוכזב מהאיכות עד כדי כך שזה פשוט לא שווה את המאמץ. אז רצתי לדעת אם כרטיס שאני יקנה ללכדת יודיאו האיכות תהייה שווה את המאמץ אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD יש לי משהו כמוה 15 קלטות וזה הרבה עבודה אבל אני חושב שזה שווה אבל בתנאי שאני לא יעבד איכות וכמה עולה כרטיס ממוצא ששוה את כול השעות שאני הולך לעבוד אליו יש פה משהו שחושב שעדיף לי לותר כי אני לא ימצא ולא יצליח לעשות את זה באיכות מספיק טובה שאני יהנה מזה ? תודה על התשובות וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לאומגה דרייברים חדשים מתבססים על 4.5 מישהו ניסה אותה שווה להתקין יש לי כרטיס 9600xt 256mb תגובות ...?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה צרבתי סרטים רבים בפורמט divx . למחשב שלי יש לוח asus cusi-m שבו הכרטיסים הם onboard ואין יציאה לt.v (מעבד סלרון 1 ג'יגה ) , לכן אני שוקל לרכוש כרטיס מסך עם יציאה ל t.v . 1.איזה לקנות ? אני לא משחק משחקי מחשב לכן השימוש יהיה רק ל צפייה בסרטים 2. המליצו לי על gforce 2 של nvidia הוא עולה בערך 250 ש"ח ( ואני מחפש משהוא במחיר זול ) 3.ושאלת השאלות : האם הלוח שלי יתמוך בכרטיס הרחבה ואיזה? תודה לכל העונים :
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הדברים החשובים שאני צריך בתוכנה.. שתדע להמיר סרט מתקליטור די.וי.די ישירות להארדיסק, שאוכל לחתוך חלקים מסרטים ולהעביר למקומות שונים, כולל מחיקה מוחלטת או חלוקה של הסרט למספר חלקים מסויימים, ובנוסף.. שאוכל להוריד את איכות התמונה בסרט כך שגודל הקובץ יקטן. מה עוד? זה הכל, לבינתיים. אם אין תוכנה כזו, אז ישנה תוכנה שתדע לעשות את רוב הפעולות שהזכרתי פה לפחות? ואם גם לא, אז תנו לי שמות של תוכנות בשביל כל אחת מן הפעולות. בבקשה ובתודה מראש. נייקי!
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי וחיפשתי בפורום , ראיתי כי ניתן להשיג ti4200 ב550 שח? ואף פחות... חיפשתי וחיפשתי והכי זול שמצאתי היה 650 ש"ח... איפה ניתן להשיג כזה כרטיס מסך בפחות מ600 שח? והאם הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו - האם יעבוד כמו שצריך על המחשב שלי : P4 1.5GHZ לוח אם 850GB 256RDRAM
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.aoc-europe.com/monitors_7f.html The 7F offers a minimal-distortion flat face. Its precise resolution and super-fine .21mm dot pitch enhance on-screen detail. It also has multiple OSD functions and comes plug-and-play ready. RECOMMENDED FOR Government, Healthcare, Home Office PRODUCT DETAILS 17 (16 VIS) .21mm dp(H) 0.25mm dp(D) OSD Control Pure flat face 1280 x 1024 Maximum Resolution VESA, SXGA, XGA, SVGA, VGA Compatible Plug & Play ------------------ אוקי אז השאלה שלי היא כזאת, המסך הזה במחיר מצחיק (מאוד) של 680 שקל כתוב שזה מסך שטוח, וכתוב שרזולוציה מירבית של 1280 על 1024 ברזולוציה הזאת (המירבית) מה מהירות הריענון, ומה מהירות הריענון ב 1024 על 7…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מסך ראשון : AOC 7F רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה : 0.21mm dp(H) 0.25mm dp(D) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין שלוש שנות אחריות בבית הלקוח!! מחיר : 682 מסך שני : Samsung 753DFX רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה 0.20 (H) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין "נטורל קולור" אחריות ושירות במעבדת היבואן - כנראה רק לשנה מחיר : 855 --------------------------- אם רזולוציה מירבית 1280 1024 אני מבין שזה על 65 הרץ כמה הרץ יהיה על רזולוציה 1024 768 על איזה גודל נקודה מסתכלים (H\D) ומה בעצם ההבדל איזה יותר משתלם ? מה בעצם ההבדלים בתחלס בניהם ? האם באמת האחריות היא עד בית הלקוח ולא משנה איפה הוא גר ?? (אצל AOC)
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי כרטיס AIW 9000 PRO ו-TVOUT עובד. הבעיה הגדולה היא שבלשונית 'טלוויזיה' ב'תצוגות' ישנם שני מצבים שניתן לבחור: אחד ברענון גבוה ואז לא ניתן לראות סרטים בטלוויזיה (מסך סגול) ושני ברענון נמוך של 50 Hz שמאפשר לראות את הסרטים אבל אז המסך מתרחב וצריך להזיז את העכבר לצדדים כדי שניתן יהיה לראות את השוליים המוסתרים. מתקבל מסך סרט מקוצץ וזה כמובן פוגם בהנאת הצפייה. ניתן לעשות משהו בעניין? ד"א, ניסיתי את הכרטיס עם טלוויזיה בארה"ב ולא היתה הבעיה הזו. הטלוויזיה שלי היא הבעייתית? חשבתי גם לנסות להוריד את הרזולוציה הגבוהה של המוניטור בזמן החיבור לטלוויזיה, נראה אם זה יעזור במשהו אבל כל רעיון אחר שיש למישהו יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים יש לי בעיה ב tv out של הכרטיס יש לכרטיס יציאת s video וקניתי מתאם ליציאת rca חיברתי הכל כמו צריך לטלויזיה (hitachi) אבל רואים רק מסך שחור help!!!!!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-