כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב כאשר המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן עקרונית בניתי מפרט עם כרטיס מסך עקב חשש מ"העמסה ושימוש" בזכרון המחשב ואפשרות לתקלה שתגרום להשבתה כוללת בתיקון אם הכרטיס המובנה ידפק. חשוב לי שתהיה אופציית HD ולכן לקחתי כרטיס זול ומפק עם אופציה זו. הוצע לי לחלופין מפרט עם לוח טוב יותר וכרטיס מובנה מה כדאי???? להלן החלק הרלוונטי מ-2 המפרטים: 1.מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 …
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב. הכרטיס פעל תקופה לא מבוטלת על מסך DVI, המסך נכנס לתיקון, ובתקופה זו קיבלתי מסך חלופי בעל חיבור VGA. כאשר חיברתי את המסך שחזר מתיקון (בעל חיבור DVI) הוא לא פועל..... בדקתי את המסך (DVI) על מחשב אחר והוא נמצא כתקין. נאמר לי שבתקופה בה הכרטיס עבד עם חיבור VGA ההגדרות שלו השתנו לעבודה עם מסך VGA, וצריך לשנות אותם להגדרות לעבודה עם מסך DVI. כל זאת במצב ביוס. בצעתי את כל הדיקות האפשריות. אשמח אם תשיבו לי תשובה: האם זה היגיוני? (הסיפור על ההגדרות)?, או שאולי יציאת הDVI באמת התקלקלה, וצריך להחליף כרטיס. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל והיום הגיעה גם הטלוויזיה ... אני רוצה לחבר את הטלוויזה אל הכרטיס דרך יציאת ה HDMI , יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להפעיל ב CCC כדי לצפות במסך (32" HDREADY) כמו הכרטיס קול המובנה שבכרטיס... ? בנוסף : רכשתי את הכבל : http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3545_10_SA_CONSUMER/HDMI-cable+SWV3545-10 ורציתי לדעת עם הוא מספיק טוב ? הכבל עדיין סגור בקופסא... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
התקנתי מחדש rage3d ועכשיו הזכרונות של הכרטיס מסך מראים בeffective ולא בddr... במקום 300 מראה 600... אז אני לא יכול לעשות אוברקלוק ככה כי זה על הסוף של הסלייד מתי שאני מפעל ת'תוכנה =[ נראה לי שזה קרה כי אני עובד על cas 1 אבל בכל מקרה איך משנים את ה max של זה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה שהתגלתה כאשר פירמטתי את המחשב. יש ברשותי גרסאת DVD מקורית וקנויה של פרקי תחרות הUFC, פרקים באיכות גבוהה מאוד. במערכת ההפעלה הקודמת, הסרטים עבדו באיכות של 100 אחוז. עכשיו, לא משנה על איזה נגן אני מפעיל, האיכות ירדה, בכ20 אחוז... אני משתמש באותו הקודאק של K-LITE, כל שזאת כנראה לא הבעיה. אשמח לחוות דעת מקצועיות, תודה רבה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי באג מעצבן בטירוף בתוכנה שהיגעה עם המסך אני מכוון את כל הפרמטרים של המסך ועובר ל-Tab שנקרא File במטרה לשמור הכל (ואחרי זה ליצור פרופילים נוספים עבור שימושים אחרים) הבעיה שאחרי שאני שומר את הפרופיל ויוצא מהתוכנה השמירה פשוט נעלמת. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי עוד אנשים עם בעיה כזאת וגם לא מצאתי איפה אפשר להוריד גירסה חדשה יותר. האם עוד מישהו נתקל בבאג כזה?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. קבלתי כרטיס טלוויזיה מדגם hauppauge WinTV MiniStick usb 2.0 לקליטת השידורים החדשים. במדריך כתוב שלאחר ההתקנה, בפעם הראשונה שאפעיל את התוכנה, יופיע אשף להגדרת הכרטיס. הבעיה שאין שום אשף. ישר עולה התוכנה לצפיה, החלון שחור, וזהו... אין מה לעשות... ניסיתי את זה בשני מחשבים, הסרתי והתקנתי מחדש, הורדתי דרייברים מאתר היצרן, נאדה. אשמח לפיתרון בהקדם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כשעה מסך 19 של אוריון חיברתי אותו והמערכת אינה מזהה אותו,רשום לי רק default monitor. לפני כן היה לי סמסונג 17 שהיה plug and play אבל המסך הזה כנראה אינו. עכשיו מה אני עושה כדי שהוא יזוהה. גם אווראסט אינו מזהה אותו ואני חייב מידע על המסך הזה(רזולוציה מקסימלית וכו').
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המצב עכשיו הוא כזה, ה7970 עולה 1200 ש"ח (בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13015 ו280X עולה 1440 ש"ח (גם בקניית מחשב חדש) https://www.tms.co.il/product/13001 כלומר,ההפרש בין הכרטיסים הוא 240 ש"ח, השאלה שלי האם הקפיצה במחיר מצדיקה את הבדל הביצועים ביניהם? ( שלפי מה שהבנתי הוא 5%-10% לטובת ה280X, אין לי ידע רב בנושא אז תקנו אותי אם אני טועה) אני למשל לא מתכנן לעשות OC, והמסך שלי הוא 22" , האם יהיה הבדל מורגש בביצועים בין שני הכרטיסים?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, יש לי בעיה קטנה... אבא שלי קנה (בהפתעה מוחלטת) מסך Yakumo TFT 20 LXP, מסך 20 אינץ' והיום גילינו שכל הרקעים למסך שבאים עם הווינדוס XP לא פועלים - הם מסומנים באפור ואי אפשר לבחור רקע אחר חוץ מברירת המחדל של ווינדוס. גם אי אפשר לקחת תמונה ולבחור Set as backround. אפשר רק לשנות את צבע המסך (כחול, אדום ירוק וכו'). אני יודע שזאת בעיה מטומטמת אבל מה לדעתם עושה את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הכרטיס ATI 2400 לטלוויזיה CRT ואני רואה רק מסך שחור בטלוויזיה. אני מריץ ויסטה64, התקנתי עכשיו את המחשב עם מסך קטן וכשאני מנסה לראות בטלוויזיה הכל שחור. מישהו יודע איך פותרים את זה???
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אלו שהזמינו את הגרסה המיוחדת זוכים לשחק כבר עכשיו, ואחרים יוכלו החל מבעוד כמה ימים. הלהיט הגדול של בליזארד יוצא לעולם ואנחנו הצבנו מולו מספר כרטיסי מסך במערכת בחינה בשביל לראות כיצד הוא רץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
משום שאני רוצה להקים מערך CF ואני רוצה לדעת כמה הוא צורך. יש אתרים שהם רושמים שהוא צורך 108 ויש שרושמים שהוא 86. מה הנכון מבינהם לדעתכם? עריכה: הבנתי כבר את ההבדל. ה86w זה כמה הוא צורך במשחקים ולקחו שם את הPEAK. לעומת זאת ב108 זה כמה שהוא הגיע עם תוכנה כמו FURMARK שהכרטיס לא מגיע לזה אף פעם. תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה לעשות? המאורר הפסיק כמעט לעבוד, אז הורדתי אותו, שימנתי אותו (אחרי ניקוי קטן), הורדתי את המשחה הטרמית הקודמת, שמתי חדשה, חיברתי את המאורר חזרה. מאז לא ממש רואים, מהרגע שהמסך נדלק רואים ארטיפקטים ותצוגה מבולגנת, בשני מחשבים שונים. המאורר מחובר היטב לגוף והוא פועל. מה זה עוד יכול להיות? יש סיכוי שהכרטיס הלך או משהו כזה? (כי זה חבל, יום שישי אני מוכר אותו...)
-
8800GTS 640 6600E 2GB 800MHZ P5B DLX
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בעצם, הבעיה שלי היא לא בדיוק כמו שהכותרת מתארת אותה, פשוט לא מצאתי דרך נכונה כרגע לנסח אותה כמו שצריך. הזמנתי "19 930SB של מיטסובישי, בצבע שחור, אבל מסתבר שצריך לחכות שהוא יגיע ליבואן (לבן אפשר חופשי, אבל חשובה לי האסטתיקה ). די נמאס לי כבר לחכות ולשחק על 1024x, אז רציתי לדעת אם משתלם לי לחכות בשביל השחור עוד קצת (בעצם, אין לי שמץ של מושג עוד כמה זה יקח) או ללכת על מסך LCD מסוים בתקציב סביבות ה- 3000 ש''ח, או על CRT אחר, למרות שלא נראה לי שיש עוד מסך בסטנדרטים של המיטסובישי המדובר, ובטח בטח שלא LCD (למשחקים לפחות).כרגע אני נשען לכיוון ה- CRT מכיוון שהם פשוט הרבה יותר טובים למשחקים, ומסך כזה יביא לי תמורה יותר טובה (אני יכול להשיג 19"). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך (אפשר AGP) שניתן לחבר את המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים. מחפש משו זול. לוח אם אינטל atc - 6130 intel 440lx כנראה שזה הלינק ללוח אם http://www.intel.com/design/chipsets/440lx/ או יש לי כבר כרטיס מסך AGP ללא יציאה. האם ניתן לרכוש מתאם ל-TV או חייבים כרטיס מסך חדש?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הבעיה קיימת רק כאשר ערכת נושא של aero פעילה (וינדוס 7) הבעיה נגרמת בעיקר כשפותחים חלונות (שיחת מסנג'ר לדוגמה) אחרי פעמיים שזה נותן את ה-error, זה מחזיר לערכת נושא שהיא לא aero. שם התהליך ב- task manager הוא Dwm.exe חיפשתי בגוגל, וראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזאת, אבל לא מצאתי לה פיתרון מישהו יותר איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Gainward Geforce 6800GT 256MB GDDR3 , שצרבתי לו ביוס לגרסאת ה6800GT Golden Sample , - רציתי לדעת אם אני יוכל לצרוב לכרטיס הנ"ל ביוס של 6800U Golden Sample ? - האם מה שמבדיל את הכרטיסים זה רק מהירויות שעון? ראיתי באתר של Gainward שלכרטיס 6800U מהירות הזכרונות הם 1.6ns ול6800GT הם 2.0ns, האם זה עדיין אפשרי למרות זאת? כל כרטיסי ה6800U מכל שאר החברות גם הם בעל זכרונות 1.6ns? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הבעייה היא כזו: כאשר אני מדליק את המחשב לא קורה כלום למסך, כלומר אין כל תצוגה, והנורה אמורה להיות כעת בצבע ירוק נשארת כתומה.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי 6800 ואני רוצה להכוון את הדריברים למצב תמונה הכי טוב שיש ושלא יכביד בצורה משמעותית תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס עבור המחשב שלי לסלון יהיה מחובר אך ורק אל הטלויזיה תווך המחירים המקסימלי הוא 1000 ש"ח אבל עדיף פחות
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כרגע יש לי 71.25 ואני לא יודע אם זה הדרייבר אבל הכרטיס די איטי כרגע. ועוד שאלה: האם אותו דרייבר מתאים גם לכרטיסים ישנים יותר כמו gf mx440 ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ראיתי את המסכים המומלצים (CTX 705 ) רציתי משהו זול יותר. יש המלצות ? עדיף מסך שטוח (לא LCD ) חשבתי על ViewSonic 70f או על Samsung 753 dfx ואולי MAg 786 pf למישהו ישנם המלצות ? או ניסיון עם אחד או יותר מהמסכים? אולי משהו אחר ? למשל iyama (מהדגמים הזולים ) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק כח שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-