כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב. אם אני מחבר את הבננה מקדימה (בטלוויזיה) - המחשב לא מזהה שיש טלוויזיה מחוברת . כשאני מחבר כבל של sVideo - זה עובד - אני מצליח לראות את התצוגה גם בטלוויזיה . ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר . יש הגדרה נוספת שצריך לעשות ? מערכת ההפעלה היא WindowsXP תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר את המסך lg f700b למסך יש עיצוב יפה מאוד אבל הבעיה שלא הייתי יכול לדעת עד כמה המסך איכותי כי לחבר שלי fx 5200 והוא משחק גם בלי פילטרים שאני משחק על הגדרות הכי גובהות לא הבנתי מה ההבדל בין מסך שטוח מבפנים ושטוח מבחוץ הסתכלתי על המסך ולא ראיתי הבדל והאם מישהו יודע אם בזמן הקרוב המחיר של lg f700p הולך לרדת
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי כדי לשים היום לכרטיס מסך מסוג radeon 9800pro?? (תתנו גם לינק אם אפשר??)
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל, ולפני זמן מה כאשר ניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, ה tv-out לא עבד לי. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך להגדיר בדיוק בדריברים כדי שהוא יפעל? כי החלפתי דריברים כמה פעמים מאז הפעם האחרונה שה tv out עבד לי, מה שמוזר הוא שפעם גם ב dos היציאה הייתה עובד, אז ככה"נ זה לא שקור לדריברים. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני עובד בעריכת וידאו streaming ואני משתמש עמון בתורנית encoder מאז שאני עובד בwindows xp יש לי בעיות ש encoder 9 לא מצליח לעבוד עם הכרטיס ati all wonder pro וגם כרטיס פשוט כמו lifeview לא עובד יותר בwindows98 לא היו לי בעיות אני די מיואש האם אתם יכולים לעזור או אני חייב לקנות כרטיס עריכה יקר מאוד ? האם כרטיס Radeon 9200 Vivo TV-Out יעבוד לי עם encoder9 אני ראיתי את הרשימת של כרטיסי עריכה שאמור לעבוד עם encoder9 וזה כרטיסי יקרים ביותר . חבל שהמצב זה מחייב אותנו לעבוד עם כרטיסי יקרים אני חייב את לעבוד עם פורמת של : Windows media video - wmv :'(
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כאשר אני מחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם חיבור S-VIEDO אז אני מקבל תמונה אך כאילו יש גלים והתמונה דפוקה ?<< מה לעשות במקרה כזה ???
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה יותר טוב מישהו יותר? איזה דרייברים יותר טובים? http://softmod.ocfaq.com/download.php או של www.omegacorner.com
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הנייד לטלויזיה בעזרת חיבור SVIDEO והתמונה שאני רואה על המסך כאילו שיש גלים מעיין תנודות והיא לא כל כך טובה האם אפשר שתהיה אותה תמונה כמו במחשב ?? ואיך אני פןתר את הבעיה שלי?? למה אף אחד לא נותן לי עצה או טיפ כבר שבועיים ???????
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 ואני רוצה להפעיל את הטיוי אאוט אבל בהגדרות אין לי את האפשרות ל enable של הטיוי אאוט. רשום לי גם במדריך שימוש שלא בכולם יש את הטיוי אאוט אבל לי יש את היציאה אבל אין לי אפשרות להפעילה! רציתי לדעת אם למישהו יש את הכרטיס מסך הזה ויכול לעזור לי או שיש לכם עצות למה יש לי את היציאה והיא לא פועלת?? סתם שמו אותה? תודה על העזרה..
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מסך "19 שטוח שיתאים לצרכי (1280x1024@85Hz אני חושב שיספיק). התקציב שלי לא מי יודע מה לכן מסכים בשווי 1700 ויותר לא באים בחשבון. נקלתי במסך הזה: LG 19 FLATRON T910BU. הנה ה- Spec Sheet שלו: לחץ כאן. כפי שאתם רואים הוא תומך ב- 1280x1024@85Hz. בנתונים הטכניים שלו אני פחות מבין ולכן עצתכם נדרשת. באופן כללי, מה ההבדל בינו לבין ה F900B וה- F900P לדוגמא? במה מסכים אלה יותר טובים ממנו? אני מניח שלא סתם הם עולים כמה מאות שקלים יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי athlon 64 3000+ gigabyte k8npro s-754 A-DATA 400 521MB ותתכוננו לזה גיפה 4 MX 440:X חחח אתם בטח מתפקעים מצוק כן כן תצחקו עוד מעט חוזר הראדון 9800 פרו מתיקון ;D(כן סנייק כבר הרסתי אותו..) כמה FPS אני מקבל בבאטל פילד ויאטנם? בלי השייד וכול החרא הזה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
על איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שקל לעריכת וידיאו באיכות טובה עד טובה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שתומך ב-VIVO, כדי להיות מסוגל לראות טלויזיה על המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי), וכדי להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב על טלויזיה (בקיצור, שימוש גם ב-video in וגם ב-video out). השאלה היא אם יש פורמטים שונים או תצורות שונות שזה עובד בהם... אם אני קונה כרטיס מאירופה או ארה"ב, האם אני אוכל להשתמש בו פה? האם אמורה להיות תמיכה בשיטת השידור (PAL\NTSC)? וגם: מה אני אצטרך כדי לחבר את הכל? האם החיבורים נעשים מול הממירים הדיגיטליים בלבד? ואיזה סוגי כבלים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס וידיאו לשם הקלטת סרטים מהמצלמה והפיכתם לסרטי די וי די. על אילו דברים אני אמור להסתכל כשאני קונה את הכרטיס האם יש משהו מיוחד מה המחירים כיום בשוק של כרטיס טוב למתחיל בתחום ושעומד סכום של 500 שקל? אשמח לקבל כול מידע אפשרי בנושא הכרטיסים המוצאים בשוק במחיר הנ"ל. בתודה מראש ברדק לשעבר הינשוף האפור
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מסך דק. אך אנשים אמרו לי שהם לא טובים למשחקים משום שאין להם קצב רענון גבוה וזה לא טוב. מניסיון אני יודע. במשחקים כמו אנריל כאשר זזים מהר מידי המסך עושה מין אפקט של blur. השאלה שלי האם יש מסכים דקים של קצב רענון של יותר מ75 ואם כן יש אז האם תוכלו להביא לי לינק... וגם תגידו מה ההבדל בין מסך lcd לפלזמה? (יש בכלל מסך פלזמה למחשב - באופן סטנדרטי אני מתכוון לא משהו מיוחד) בהנחה שאני לא קונה מסך דק אבל עדיין רוצה מסך אם תוכלו להביא לי לינק למסך 17 רגיל וטוב במחיר סביר סביבות ה1000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה חודשים הם יהיו על המדפים?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שנתקלתי בה אתמול לראשונה. לי יש מחשה עם לוח של msi-865pe neo2 עם כ.מסך msi fx-5200(t128), הבעיה היא שאצלי בתוכנת איידה 32 מופיע בערוץ זיכרון 64 ביט וכמעט והשלמתי עם כך שיש לי כרטיס חלש מאוד אבל אתמול התקנתי את אותו כרטיס על מחשב עם לוח msi pt880 ושם הכרטיס מזוהה בתור 128 ביט. מה יכולה להיות הבעיה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו שמע על תקלות במסכים האחרונים שהגיעו לארץ? מחזירים מסכים ???
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמסכי 19' בעלי שפופרת דיימונדטרון יקרים מאד יחסית (כאשר 1500 ש"ח זה כבר די הרבה). אני במסכים לא מחפש יותר רזולוציה מ-1600*1200 וקצב ריענון של 100HZ, ואני רוצה לדעת האם יש בשפופרת הזאת שיפור משמעותי באיכות התמונה נטו, כי אני מה לעשות אין לי עין "וידאופילית" אני לא יכול כמעט להבדיל בין שני מסכים שונים אלא אם כן הם עומדים אחד ליד השני. וחוצמזה, מאיזו חברה השפופרת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
עכשיו כשנכנסה החברה ELSA שהייתה ידועה בכרטיסים איכותיים, השאלה אם זה באמת משנה לקנות אותם או שאפשר גם לקנות ג'יגה בית וזה יהיה אותו הדבר...
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי redeon 9200 pro ובמשחקים יש לי רק מקסימום 72 אפ פי אס איזה עידכון אני צריך להוריד בישבילי לעלות את האף פי אס שלי ל100?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם יש כרטיס שעולה כ 400 ש"ח וכולל VIVO?! האם יש חברות שמוכרות את ה FX5200 עם VIVO? אם לא..אז תרשמו לי בבקשה את הדגם הכי זול של הכרטיס מסך שכן כולל VIVO תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-