עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Drek Boy,

אני לא יודע אם זה קשור למדור הזה אבל לא מצאתי מדור אחר שזה יתאים לו טוב אז הורדתי כמה פרקים של סאוספארק והם בפורמט RM ואני לא מצליח לראות אותם במדיה פלייר בquicktime player במדיה פלייר קלאסיק ניסיתי להוריד תוכנה שתמיר לי אותם לAVI אבל לא הצלחתי מה לעשות??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך: RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת ה-TV-OUT, אבל אני לא יודע איזה כבלים לקנות. תמליצו לי בבקשה על כבלים זולים אבל באיכות טובה שיהיו באורך של 8 מטר, וגם כבל לאודיו, תודה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by YOU123,

הכרטיס הזה טוב לOC הוא מציטין במשהו לעומת שאר הכרטיסים האחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by ישראל760,

שלום! לפי מה שהבנתי יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך חדש, שיחקתי במשחק יחסית איכותי "gta v" אז בהתחלה המשחק היה מגיב טוב ואחרי 10 דק' בערך זה היה נהיה מקוטע, אז נגעתי בכרטיס מסך, ואז המסך נתקע לגמרי, אז הפעלתי מחדש המסך והמסך לא הראה כלום, הבאתי אותו ל"תקן מחשבים" הוא אמר לי שיש בעיה במגעים, אוקי חזרתי יותר מאוחר חיברתי את המחשב הוא עבד הפעליתי את המשחק והוא הגיב מאוד לאט נגעתי נגיעה ממש קטנה בכרטיס ושיניתי רזולצייה במשחק ואז המסך התחיל לרצד ממסך "intel" לכחול וכולי' כיביתי את המחשב ואז הוא לא נדלק לגמרי. יכול להיות שהכרטיס מסך נשרף?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by BONO,

אז ככה אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' והתקציב שלי נע בין 1200-1600 הייתי מעדיף כמה שיותר נמוך יש לי פה שני מסכים שהייתי רוצה שתגידו לי מה יותר טוב מביניהם: מסך "19 שטוח של PC2GO דגם: DX997 מסך שטוח "19 רזולוציה: 1792x1344 dpi גודל נקודה 0.25 תדר רענון אופקי 30-98KHz תדר רענון אנכי 50-160Hz גודל פיקסל 150MHz TCO TCO95/99,UL,CUL,MPR מיוצר על ידי חברת PROVIEW במיוחד עבור Pc2go והשני תוצרת חברת PURE FLAT AOC ENVISION האמריקאית הדגם המתקדם ביותר גודל נקודה (V)0.25 0.21(H) רזולוציה 1600X1200 תדר סריקה 95Khz כולל כפתור JAG המסך מקצועי מעולה ועומד בכל התקנים המחמירים ביותר כולל תקן TCO99 ו-ENERGY STAR לקרינה הנמוכה ביותר עכשיו יש גם מסך של סמסונג 19" Samsung 955DF Monitor…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  6. שלום, אני מחפש כרטיס מסך מספק לעיבוד תמונת 3D (עם משקפיים דיגיטליות וטלויזיית 3D) שיהיה מחובר ל HTPC. המעבד של ה HTPC הוא E6300 2.8GHZ ויש לו 3GB DDR2 667MHZ. אני מחפש גם כרטיס קול שיודע לעבוד עם כל הפורמטי האודיו המתקדמים שיש כיום (אני יודע שיש דגמים שתומכים ב 3D, אבל לא בחלק מפורמטי האודיו). אני גר בארה"ב ואין לי LIMIT של תקציב (עד לרמה הגיונית). אני חושב גם על לקנות כרטיס שיתאים גם למשחקי מחשב (האחרונים) אבל מפחד שזה לא יהיה ישים כי המעבד שלי יחסית חלש (וגם הזיכרונות) ואז אקבל צוואר בקבוק. אשמח לדעתכם, תודה. ד"א איך כל הקטע של המשחקים בתלת מימד עובד? האם צריך מסכים מיוחדים בשביל זה או שכל מסך (לדוגמה הטלויזיה שיש ברשותי) יתאים לכך?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by Life_SyStem,

יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אני ממש…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by saar3,

שלום! רציתי לדעת אם הכרטיס מסך geforce 220 gt 1 gb טוב לעיבוד גראפי... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם יש ברשותי שני מסכי lcd אחד של המחשב ואחד טלויזיה אני רוצה לחבר את שניהם במקביל ויש לי כרטיס מסך מובנה ובנוסף כרטיס מסך ג'י פורס 4 איך אני יכול לחבר את שניהם ביחד ?..(יש לי גם כרטיס טלויזיה אם זה עוזר)

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by wta,

בהתחלה הכל היה נראה סבבה, ועכשיו שראיתי סרט הצבעים היו כהים, ולא היו טבעיים, והזרימה של הסרט לא הייתה טובה... אז מה אתם אומרים, המסך חדש מהיום, להחליף במסך CRT? מה אתם אומרים על המסך הזה? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=305334

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  12. שלום, בדקתי עדכון באתר של nvidia והורדתי את הגרסה הזאת ותוך כדי ההתקנה המסך אמור להבהב תוך כדי ההבהוב הראשון המסך נשאר כבוי כאילו המחשב כבוי(מנורה כתומה). למישהו יש הסבר? נ.ב- כרגע המחשב עולה ואני מנסה להתקין את הדריבר שוב. המרכז של nvidia לא עולה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  13. המערכת שלי: מעבד-core2 duo e6550 לוח אם-G31MX-S2 (כרטיס מסך – on-board) זכרון-2GB ddr2 gskill ספק- גנרי 400W מערכת הפעלה- חלונות XP לאחרונה לרגל שיפוץ החלה אשתי לשחק עם תוכנות עיצוב דוגמת sketchup, floor-plan ו-home-architect. המחשב דוקא באופן מפתיע מתמודד עם זה בכבוד, אבל זה מאט אותו משהו. תהיתי אם הוספת כרטיס מסך בתקציב של עד 400 ש"ח יכולה לשנות משהו? (למשל זה - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-5670-1gb-gddr5-low-profile-p-14083?language=he) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by roy07,

שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. אני קונה מחשב HTPC ועדיין לא בחרתי כרטיסי טלוויזיה, אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות כ. מסך עד 1100 ש"ח, שיהיה טוב ל-OC. למערכת החדשה שלי: Gigabyte P35-DS3R Intel C2D E4400 @ 3.0Ghz PQI TURBO 4-4-4-12 2 * 1GB OCZ StealthXtream 600W ----------------------------------- איזה כ. מסך לדעתכם הכי יתאים לי? אני חושב שהוא ישמש למסך 22" או 24" [עדיים לא בטוח]. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by zobi12,

מה זה צינורות עיבוד העם זה מוליכים מהזיכרון שמתחברים למעבד של הכרטיס מסך? אני שואל כי בא לי לעשות משהו מענין עם הכרטיס מסך שלי

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. ^כותרת. <--מפרט אם הכותרת לא הייתה מספיק מובנת אז הכוונה שלי היא בעצם היא איזה מכרטיסי המסך החזקים ביותר ורק מהסדרות האחרונות HD6000&GTX500 של Nvidia וAMD הספק שלי מסוגל לעבוד איתם בצורה יציבה ללא קריסות ושלא יהיה גבולי? עד כמה שאני מבין הכרטיסים הכי חזקים מהסדרות האחרונות שהספק שלי יכול לעבוד איתם בצורה יציבה הם הHD6950 והGTX 560 Ti , תקנו אותי אם אני טועה. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. אז כמו שכתבתי בכותרת, הגיעה השעה לשדרג והשגתי לי 4870X2. המפרט שלי נמצא בצד (והוא יעודכן בקרוב - כשיגיע הכרטיס). בקיצור, חשבתי שעד שיגיע אלי הכרטיס, אני אריץ כל בנץ' אפשרי (שיש לי) ואז אשווה לכרטיס החדש (לכשיגיע). אז הנה. אני מנסה לשמור על הסדר ככל האפשר (וזה היה המון עבודה, אז מקווה שתהנו ושזה יעזור למישהו). 3DMark Vantage on Vista 8800 GTX 4870X2 8204 soon 3DMark 2006 DX9 8800GTX 12,000 4870X2 soon 3DMark 2006 DX10 8800GTX 10,915 4870X2 soon Crysis warhead (Ambush) 8800GTX dx9 dx10 19x12 4+16 6fps 8 19x12 0+00 10fps 10 16x9 0+00 13fps 12 Crysis Original (guru3d) dx9 19x12 4+16 10fps 19x12 0+00 17fps 16x10 0+00 24fps F…

20. Started by B0necrack3R,

שלום, ידידה שלי קנתה מצלמה samsung vp103i mini dv.. כאשר אנחנו מחברים אותה דרך הUSB למחשב,נכנס לתוכנה של המצלמה (ניסיתי גם תוכונת אחרות כמו ulead video studio 7 ) האיכות של הcapture גרוע מאוד ואין שום אפשרות לעלות אותה באופן משמעותי.. האם מישהו יודע מה הבעיה? אולי בכלל אי אפשר להעביר וידאו באיכות נורמלית דרך הUSB אלא רק דרך firewire לכרטיס וידאו?? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by גדי,

ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by Eyal-Style,

הבעיה היא שכל משחק שאני פותח מרצד כאשר ה- CROSSFIRE ENABLE .. בדרייבר של הכרטיס מסך . חשוב לציין שגלישה באינטרנט וכל פעולה רגילה שאני עושה במחשב עובדת נפלא . רק כאשר אני פותח משחק ולא משנה איזה סדר גודל הוא. יש ריצודים . יש תמונה חלקה ומעליה ריצוד של אותה התמונה . הפיתרון שמצאתי הוא להפעיל פשוט מאוד שני משחקים בו זמנית והריצודים נעלמים !! אם מישהו מכיר פיתרון לבעיה אשמח לעזהר . !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קראתי לפני כמה זמן בפורום לא זוכר איזה יש לי מעבד פנטיום 4 3 גחגהרץ פרסקוט ht אמרו שאם מורידים את ה ht שזה hyper משהו הביצועים במשחקים משתפרים שאלתי זה נכון? ואיך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה שמסוגל להקליט ערוץ אחד בזמן שרואים בממיר של הכבלים או הלווין ערוץ אחר? משהו כמו מה שה yesmax מסוגל לעשות

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by a-v-i,

היי, אני מרכיב מפרט למחשב חדש. המטרה שלי היא שקט, ולכן אשמח לכרטיס עם קירור פאסיבי. שימושי הכרטיס יהיו HD בעתיד הקרוב, משחקים אני כמעט ולא משחק חוץ מPES והמשחק של לוסט שאני רוצה לשחק וכרגע לא עובד על המחשב הישן שלי, ואולי גם אנריל 3. תקציב 600 ש"ח בלי חריגות. אם אפשר פחות, מה טוב. חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~32003~8~0.htm שמתי עליו עין בעיקר בגלל הקירור הפאסיבי. תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.