כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
היי, מקווה שזה לפורום הזה... אני צריך המלצה לכרטיס לכידת וידאו עד 350 שקל. חשוב שהוא יוכל ללכוד וידאו ברוזולוציות של טלויזיה תוך כדי שמירה על איכות ופריים רייט שלא נופל מ30. המחשב שעליו הוא הולך לשבת לא חזק במיוחד אבל אמור להספיק (ראה מפרט). תודה רבה!!! עריכה: לא שמתי לב שהורידו את פונקציית המפרט אז הינה: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 RDRAM 1066 RADEON 9600XT
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי... החלפתי כרטיס מסך לפני יומיים... הכרטיס הישן Geforce 4 ti4400 הכרטיס החדש geforce fx 5900 v9950TD לשני הכרטיסים כניסות זהות ואני השתמשתי ומשתמש באותו גרסת דרייבר 53.03... הכל מצוין בכרטיס החדש,אפילו איכות התמונה על גבי הטלויזיה השתפרה בהרבה...והיא היתה גם בישן מצויינת. הבעיה שפתאום ב nview אין לי את האופציה של "שכפול מדויק" וזה מקשה עלי מאד בכל מה שקשור לצפיה בסרטים...יש לי אופציה רק לקבל תמונה או על גבי המחשב או על גבי הטלויזיה,אבל לא על שניהם ביחד...וזה אותו גרסת דרייבר...מוזר מאד. עשיתי התקנה מחדש לדרייבר ניסיתי להחליף סוגי כבלים (s-video ל s-video)( RCA ל s-video) וכלום לא עזר...מה בדיוק הבעיה? מישהו יכול לתת פתרון מעשי?? תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני יודע ששאלת המסך X בתקציב Y נשאלה עשרות פעמים - בכל זאת לא ראיתי שום התייחסות למסך שהזכרתי. בנוסף, עוד כמה אופציות: Mitsubishi 19 Diamond Plus 93SB 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor למרבה הצער סמסונג 959 לא יגיע לחנויות בחודש וחצי הקרובים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה בסכום של בערך 350 ש"ח, ראיתי באתר של חנות שיש הרבה כרטיסים בסכום הזה. השאלה שלי היא אילו דברים חשוב לשים לב שקונים כרטיס כזה: כמות זיכרון/מהירות/צי'פ/אביזרים?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש את המסך הכי טוב שאפשר עד 7500 למשחקים, סרטים, תמונות וגלישה באתרים. עכשיו הטכנאי שלי המליץ לי על המסכים של eizo L767 ה19' אינצ' ורציתי ליבדוק מה אתם אומרים
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים דודים שלי מאמריקה יבואו לביקור בישראל ואני מתכוון להזמין מהם מסך LCD למשחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא לא גבוהה אך מספק .. התקציב הוא 250-300 דולר !! אני כמעט בטוח שאפשר לימצוא משהוא בטווח המחירים הזה פשוט אני לא ממש מבין בתחום אז חשוב שזה יהיה מסך LCD ושיתאים עד כמה שאפשר למשחקים . תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו פו מכיר את החברה? האם מישהו היתעסק אם הכרטיסים שלהם? מעניינת אותי איכות הפילטרים של הכרטיסים שלהם מכיון שאני רוצה לקנות כרטיס שלהם אז אני רוצה לדעת במה מדובר. תודה רבה מראש לכול מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך החדש שלי (samsung 753dfx) ואחרי כמה שעות הופיעו לי קוים גליים בצידי במסך כאילו קירבתי מגנט. הרמקולים (הלא מסוככים) נמצאים בגובה של כ~מטר מהמסך, היה פקס ליד המסך שהעפתי בשביל לראות את ההשפעה והמגבר של המערכת נמצא כחצי מטר לימין, ששם גם מופיעים הקוים באופן יותר ברור. יש מצב שזה המגבר? בבקשה עזרה נ.ב. אותה בעיה הייתה לי עם המסך הקודם ככה שאני מאמין שמשהו גורם לזה בסביבה והבעיה לא במסך
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים. כולם זוכרים את הכרטיס שהינו מקבלים בערכת די וי די .ואני היום עובד עם זה כי זה נותן לי גם דולבי דיגיטל וגם יציאת סרטים החוצה לטלויזיה. אבל שאלה.הכרטיס XCARD תומך בכל הפורמטים החדשים של ה-DIVX.???? אני שמעתי שלא ובגלל זה לא קניתי אותו שהוא יצא. היום אולי אפשר להשיג אותו ב-570 שקל בחנות אחת או 2.לי זה מאד חשוב ונוח.אשמח לדעת אם אפשר לעשות משהו בעניין. והאם הוא תומך גם בXVID החדש????.תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכול אלה שבצד ניסיתי בפעם הראשונה לראות סרט בטלוויזיה רז הכנסתי את הכבל והעברתי את המצב לכפול עכשיו זה לא עבד והראה הודעת שגיאה וכשהפעלתי מחדש את המחשב כל הסמלים בצד נעלמו ואני לא יכול להחזיר את זה ממצב כפול למצב רגיל מה עושים ??? יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 2 וwindows 98
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המסך שלי נדפק ואני צריך לקנות חדש,אין לי מושג במסכים, ממש בקושי.. התקציב הוא בערך 1500+- מסך רגיל, CRT, שיהיה שטוח, וגודל אני לא יודע.. לא נראה לי 1500 זה מספיק ל 19'.. בקשר לגודל תציעו לי ואני יראה כבר.. חשוב שהמסך יהיה איכותי וישאר להרבה שנים.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש ברשותי אחד כזה והייתי רוצה לדעת מה תפקידיו ומה הוא יכול לעשות
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה דרייבר הוא הכי טוב מיבחינת מהירות וביצועים ל nvidia geforce fx 5200 128ddr??
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הי לכולם, אולי תוכלו לעזור או אפילו ליעץ. אני מחפש כרטיס דגימה לוידאו אנלוגי - לא משהו סופר יקר אבל.... משהו שיתן תוצאה מקצועית. את MATROX למדתי לשנוא אחרי ה RT2500. דרייברים מעפנים, פשוט סיוט. עד כמה שקראתי כל כרטיסי ATI וכדומה לא מספקים את הסחורה. לא מחפש כרטיס שידגום ללא דחיסה או כרטיס שידחוס רע. מחפש פתרון לדחיסה ב Realtime ל MPEG1 ו MPEG2 באיכות. די התקבעתי על שני דגמים. Dazzle digital video creator 150. ו Plextor ConvertX. היתרון שאני רואה בפלקסטור זה הדחיסה ל MPEG4. מה שאני מבקש ממכם זה : א. בעד ונגד כל כרטיס. ב. אם מישהו עבד / עובד עם אחד מהם (או אפילו שניהם) - אשמח לקרוא ביקורת. ג. אם למישהו יש הצעה לכרטיס אחר - אשמח לקרא (נא לנמק).
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מסך דך, 15 אינץ', בסביבות מחיר 1800 ש"ח. איזה הכי מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב אז קניתי כבל וחיברתי היצלחתי להפעיל ואני רואה בטלוויזיה את מה שאני עושה במחשב עכשיו הבעיה היא שהמסך בטלוויזיה כזה הולך לצד ולמעלה ואני לא רואה חצי מסך ולא היצלחתי לשנות את זה והבעיה השניה היא שאני לא יכול לראות סרטים.. ניסיתי להפעיל סרט וזה לא מראה לי אותו בטלוויזיה אם אפשר פתרונות לשני הבעיות האלה אני יודע מאוד יש לי 9600פרו של ספייר כבל של 10 מטר טלוויזיה של סוני טריניטרון
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם ה- 17" Viewsonic VP171B Black Pivot LCD Monitor הוא טוב? ומה עם ה- 17" Samsung 173V LCD Montor האם יש לMAG מסכים LCD טובים? אני רוצה שתגידו לי אם הם טובים ולא מה יותר טוב כי מי שאני קונה הוא אמר שהוא מביא לי אחד משניהם
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי HTPC ושאני מחבר אותו לTV לא רואים כמו שצריך אני יודע שאיכות התמונה של הTV לא טובה כמו מסך מחשב אבל הבעייה העיקרית היא הפונטים שאי אפשר לקרא ניסיתי להגדיל את הפונטים אבל זה לא כל-כך עוזר. כרטיס המסך הוא hercules kiro 4500 64 mb. יש לי את הדריברים האחרונים. האם יש לבעייה פיתרון? תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מתאם אנלוגי ללכידת וידאו ממקור וידאו אנלוגי כגון מצלמת וידאו או מכשיר וידאו, המתאם הוא של חברת V-STREAM והוא תומך ב USB2 עם תאימות אחורה ל USB 1.1 - זה כרוך בירידה ביכולות וברזולוציה. המחשב שחיברתי אותו אליו אין לו USB 2 אלא רק USB 1.1 כשהוא מחובר ב USB1 רואים ממש גרוע ואין יכולת הקלטה, רכשתי כרטיס USB2 עם: chipset VIA VT6202 pci USB 2.0 - 4 port host controller (הלוח אם הוא צ'יפסט של INTEL ) לאחר שחיברתי את כרטיס ה PCI ואליו חיברתי את המתאם האנלוגי - אפשר לראות את השידור מהמקור האנלוגי אך כשאני רוצה להקליט ההקלטה לא יוצאת טוב - ב MPEG1 סביר ב MPEG 2 - גרוע מאוד ואפילו כמעט אין תמונה אל פריים בודד כל כמה שניות, יש לציין שהמתאם תומך בהמרה לפורמט DVD - ב …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כאן אתם יכולים לראות מהו הדרייבר הכי טוב http://www.onlynewz.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=12&page=1 אני מקווה שפירסמתי במקום הנכון...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-