כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואין לי מושג מה התווך מחירים ועל מה להסתכל.. שיהיה כמובן עם שלט..חיבורים לממיר..ובלי ממיר..שיקליט..שיהיה איכותי אבל לא מטורף לא עריכת סרטים או משהו..
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם שוטטתי ברחבי האינטרנט וקיבלתי תשובות שלא מכריעות השאלה היא כזו: אם אני מזמין כרטיס מסך מ EBAY ושולח אותו לארץ ב UPS האם אני אשלם מכס מע"מ ועוד תוספות תשלום שלא ידוע לי עליהם לצורך העניין נגיד הכרטיס עולה 600$ ויש הבדל משמעותי בין המחירים שמה לעומת המחירים בארץ בתוספת תשלום של UPS שזה יגיע לארץ תוך 4 ימי עסקים זה יותר זול מהכרטיסים בארץ אז האם אני אשלם יותר בכך שיקחו לי מיסים או שאני אקבל נטו רק את התשלום הנקוב בEBAY בתודה והערכה רבה לפורום אביחי
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
מה כדאי, ג'י פורס (צריך לשחקים, אין לי לא DVD במחשב ולא מסך שטוח) Gainward Geforce 5 (FX5200) 128MB AGP 8X + TVOUT/DVI או ריידון כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE 128MB DDR AGPx8 Retail מה יותר טוב, ואיפה אני יכול להשיג אותו במחיר הנמוך ביותר (דרך אינטרנט או חנות) ולא עולה על 500 שקל (לא יותר הוא אמר לי!!) ואם יש משהו יותר טוב, אז.. תגידו.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שתוכנן עבור PICe2.0 יוכל לעבוד בחיבור של PICe1.0? הירידה בביצועים לא כ"כ משנה, רק שיעבוד כמו שצריך...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחר או מחרתיים אני צריך כרטיס מסך טוב וחזק כמו FAR CRY אתם יודעים אני רוצה לשחק עם משחקים חזקים עם רזלוציה 1280 על 1024 שירוץ חלק תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/VGA/FileList/News/tech_20050812_3D1new_3D1.htm
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
will ati 5870 run crysis on ultra high and all settings max?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ ע…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב חדש שטוח crt. אני לא סגור אם ללכת על 17 או 19 אני נוטה ל19 למרות ההבדל במחיר. אני לא מחפש מסך של מקצוענים שמנתחים אותו כמו לא יודע מה אלא מסך סביב ה 1400 שקל. שיהיה אמין כי אני מתכוון להשתמש בו הרבה זמן (כרגע אני משתמש ב15 אינץ של pb שיש לי כבר 8 שנים!!!!!! והיה פעם אחת במעבדה לפני כמה שנים לצורך חידוד של צבעים). בקיצור אני מחפש דגם טוב אמין 19 רצוי אלא אם איןו בתקציב שלי ואז אני ילך על 17 אינץ זול יותר (אלא אם עדיף לי לחקות שהזמן תגובה והמחירים של ה lcd ירדו ואז נלך על lcd חדש בסביבות אותו התקציב.)
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כרטיס מסך Asus V7100 Geforce2 64mb לבין כרטיס Asus8170 Gefoece 4 mx440 64-ddr השני עולה בכ-400 שקל יותר. רציתי לדעת במה מתבטא חוזק של הכרטיס השני לעומת הראשון ובאילו מקרים ההבדל הוא קריטי - (זאת אומרת שאני לא יכול לשחק או להפעיל יישום) האם כדאי להשקיע ולקחת את הכרטיס החזק יותר או שעדיף להתפשר על הפחות טוב - אני משחק בעיקר בסימולטורים וגם כן גולש באינטרנט במחשב זה. תודה ......
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכר שלי רכש כרטיס טלוויזיה. לרוע המזל מלבד איך להתקין דרייברים אין תיעוד נוסף של איזה כבל מתחבר לאיזו יציאה וכדומה. הכרטיס כבר מותקן, התוכנה מותקנת, אבל מה לעשות הלאה? אני אשמח להפניה לאתר עם איזה תרשים סכמטי של מה מתחבר למה (הממיר למחשב או הכרטיס לחיבור בקיר או הטלוויזיה). אני לא זוכר כרגע בכרטיס של איזו חברה מדובר והפניה כללית תהיה מספיק טובה, אני חושב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני עובד על 1200X1024 ב 90 ריפרש רייט ולמוניטור יש TIMING של 85 ריפרש ריט לכן כל פעם שאני יוצא ממשחק אני צריך לכוון שוב את ההגדרות של התצוגה נמאס לי@
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך(שוב)...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה כרגיל (וגם לא תמיד, פעמים אני צריך להתקין כמה פעמים)...שמתי לב שאם אני מוחק את הדרייברים הווינאוס עולה כרגיל מבלי לכתוב NOPRESENT MODE ולעשות מסך שחור...וכאשר אני מתקין אותם הבעיה מתחילה שוב.(זה נכנס לווינאוס ואז יש מסך שחור בערך 10 שניות והמסך מביא הודעה NOPRESENT MODE (לפני המסךהשחור) ואז לפעמים הווינאוס נדלק ולפעמים לא). הכרטיס מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מעניין אותי מהן המטרות לחיבור זה ,ואני משאר שלכל מטרה ישנם גם דרישות שונות מהכרטיס פשוט קונה מחשב חדש ורוצה ללמוד את הנושא
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי ... שמעתי איפה שהוא על תוכנה או משהו כזה שמאפשרת לשלוט על דברים במחשב (כמו הרצת שירים סרטים וכו...) עם השלט שמחובר לכרטיס הטלוויזיה (אגב, לי יש LifeView) ... מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני חודש וחצי קיבלתי את הIIyama 454 PRO, אחלה מסך, רק שבמקרים מסויימים אני מסוגל לראות תופעה שנקראת Moire, משהו כמו פיקסלים שזזים על המסך, זה בעיקר על רקע אפור ולבן. ניסיתי לשחק עם ההגדרה H-Moire, אבל זה לא עזר.. יש פיתרון לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מחשב HTPC שישב בסלון וישמש כמעט רק לצפיה בטלויזיה ולהקלטת תוכניות (אולי גם טיפה לאינטרנט וזהו). יש לי כרטיס טלויזיה Leadtec Winfast שבגדול עובד, אבל כשרואים דרכו טלויזיה האיכות לא משהו. המראה פחות חד ויותר מטושטש מאשר בחיבור ישיר של הממיר לטלויזיה. אני לא משתמש בכניסת האנטנה אלא מקבל אות דיגיטלי ישר מהממיר דרך כבך COAX. חוץ מזה יש תופעה של פסים ברקע שכמעט לא מורגשים אבל בכל זאת קיימים רק כשאני צופה דרך הכרטיס. אז יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר את הכרטיס ישירות לממיר אז כל מה שהוא אמור לעשות זה להעביר את האות הלאה. אז למה התמונה בכל זאת "מתקלקלת" ? 2. האם יש כרטיס אחר שניתן לקנות ובטוח לא יגרום לירידה באיכות ? האם אני חייב לקנות Hauppauge ב 700 שקל או שיש א…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לנעול... בטעות לא שמתי לב שיש פורום מיוחד ל LCD, העברתי את ההודעה...
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים כגון: פיפא 13 וmwf3. התקציב שלי הוא 800 1100 (אפשרי חריגה קטנה בשביל משמעות גדולה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות את הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150MCE Personal Video Recorder http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00064GI2O/qid=1119881578/sr=8-1/ref=pd_bbs_ur_1/002-8694221-9332012?v=glance&s=pc&n=507846 כדי להקליט מהטלויזיה כתוב בSystem Requirements שצריך להיות: DVD decoder certified for use with Media Center 2005 מזה הדבר הזה ואיך אני יודע אם יש לי??? ובכלליות מה אתם חושבים על הכרטיס(לצורך הקלטה איכותית מהטלויזיה וצפייה על הטלויזיה)??
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-