עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by joni69,

רציתי לדעת מה הוא הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 1500 שח למשחקים כרטיס שהרוב קונים שמביא תמורה משתלמת לכסף ואיזה כרטיס הכי טוב לרינדורים ועבודה בתלת מימד עד 1500 שח

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by koby058,

האם הוא טוב לעומת האחרים כי שמעתי פה בפורום שהיה איזה fuck בייצור אצלהם?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. Started by elladb,

שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שאפשר עד 1700ש"ח. זה דחוף כי אני רוצה לקנות ביום שישי. תודה.

4. שלום! ברשותי כרטיס מסך radeon hd 7770 די חדש (שנתיים בסה"כ) http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&psn=&lid=1&leg=0 אני מעוניין לחבר שני מסכים לכרטיס. אציין תחילה שמדובר בשני מסכים של סמסונג - האחד מסך טלויזיה והשני מסך led סטנדרטי של סמסונג. מסך רגיל: http://www.samsung.com/africa_en/consumer/pc-peripherals-printer/monitors/led/LS23B300BS/XA) מסך טלויזיה: http://www.samsung.com/us/support/owners/product/LT23A350ND/ZA רציתי לחבר את המסך טלויזיה של סמסונג (שכולל רמקולים פנימיים) בעזרת HDMI ואת המסך הרגיל בחיבור DVI שנמצא בכרטיס. המחשב כנראה לא מוציא אותות למסך כי אחרי שאני מחבר אותם בתצורה הזו - על גבי המסך …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מומלץ לדגם של DELL 2408wfp כרגע יש לי 9800gt תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by -ld-,

מישהו יכול להמליץ לי אל מסך lcd טוב עד 1800 שקל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. קניתי את הכרטיס מסך בעיקר בשביל אחותי הקטנה שרוצה לשחק SIMS3 המחשב עוד לא הגיע ועכשיו אני בכלל לא בטוחה שהמשחק הזה יפעל עליו.. האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה עומד בדרישות של SIMS3???

8. Started by hi,

x3870x2 כדאי לקנות אותו? בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב עם 4/2 giga ram ו q6600...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by Load,

האם זו קנייה חכמה ב1400 שקל ? איך זה ייתכן שהמחליף של 8800GTX זול ממנו ב1000 ש"ח ??!!?? תודה .

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. כידוע לי זה הוא כרטיס למעצבי גרפיקה תלת מימדית המחיר שלו מגיע כמעט ל 12 אלף ש"ח האם הכרטיס שווה את המחיר? והאם זה הכרטיס הכי מקצועי לגרפיקה תלת מימדית? או שיש יותר טובים ממני?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by Nightbeat,

כשהמחשב במאמץ, הכרטיס מתחיל להרעיש כמו המקררים בסופר. (לא צוחק) הוא כל כך מרעיש שאני שומע את זה דרך האוזניות. שמתי לב שכשאני נוגע בו הרעש מפסיק, ממש נגיעה הכי קטנה תפסיק את הרעש אבל כמובן שהוא יחזור כשאני אוריד את האצבע מהקירור רציתי לשאול האם דבר כזה מצדיק החלפת כרטיס? כלומר במסגרת אחריות.. הכרטיס מתפקד יופי, רק מרעיש בצורה בלתי נסבלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. Started by a.s roma,

היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by omri_ro,

הסבר נמק ו(אפשר אבל לא חובה)הבא דוגמאות חבר ביקש אותי לשאול לדעתכם המלומדת...

14. Started by Armageddon26,

בזמן מאמץ (Red Alert 3) ועל 100% מאוורר (שמתי עם התוכנה RivaTuner) כרטיס המסך ב-90 מעלות (ראיתי בעזרת EVEREST). בחדר כ-28 מעלות. הדרייבר מעודכן. (במנוחה עם 100% מאוורר הכרטיס על 62 מעלות). הכרטיס 8800GT. אני חושב שזה הרבה מעבר לטמפרטורה שהכרטיס אמור לעבוד בו, מה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  15. Started by udicol,

מה זה אומר TwinView ? והאם שווה לקנות , לא בשביל משחקים , לא בשביל המהרה ,אולי בשביל סימולטור של F-18 וזהוא . יותר עבור גראפיקה דו מימדית -סטייל Photoshop & freehand . האם עדיף לקנות מקורי מבית - ATI ? מה עם בעיית דרייברים ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=350&view=yes דגם מדויק זה:HIS HD 2600XT IceQ Turbo 512MB/256MB GDDR3[glow=red,2,300] AGP[/glow] והאם יעזור לסחוב עוד קצת ? והאם ניתן להזמין אותו בארץ ? [glow=red,2,300][/glow]

17. Started by FriXus,

יש לי כרטיס וודו 3 3000 עם TV-OUT וכדי להפעיל את הטלוויזיה צריכים לבחור ב 3DFX TOOLS את ה- ENABLE TV MODE, אך שעושים זאת התוכנה מכבה את המסך ורואים רק בטלויזיה... אני רוצה שיראו בשניהם, אני יודע שזה אפשרי כי אם עושים RESET שהמצב הזה מופעל אז שהWINXP נטען מחדש רואים גם במסך וגם בטלויזיה (ברזולוציה נמוכה כמובן- אבל זה לא מפריע לי...) האם יש דרך לשנות משהו בתוכנה כדי שאני לא אצטרך לעשות RESET בשביל להפעיל את שניהם? האם יש איזה תוכנה נוספת שאפשר לעשות בה את הדבר? (כמו שיש תוכנות ל OC למשל) ???

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  18. Started by jean-paul,

האם זה נכון שיצא דרייבר גירסה 30 לכרטיסים שלהם.האם זה תומך גם בgforce 2 mx 400 ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  19. Started by omer06,

כשאני מריץ משחק על המחשב שלי הטמפרטורה על המעבד הגרפי מגיעה ל-86 מעלות האם זה תקין ? הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX 1660 SUPER

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. Started by asilic,

שלום, אני מעוניין בLCD 19 בטווח מחירים של 1700-2100 חשבתי ללכת על ה מסך ''19NEC דגם 92VM מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. NVIDIA השיקה כרטיס מסך חדש המכוון להיות המשתלם והזמין ביותר עד כה מסדרת RTX 3000 שלה - האם זו הבשורה לה כולם חיכו? יצאנו לבדוק בעצמנולכתבה

22. Started by gurd,

בוקר טוב לכולם , אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by beni125,

האם לכרטיס זה יש חיבור לטלויזיה או שאני צריך לקנות אחד כזה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. חברת Schenker הגרמנית ממשיכה לנסות את מזלה עם חידושים והפתעות במסגרת מותג ה-XMG שלה - הפעם עם דגם בעל תצוגה נדיבה וכח עיבוד מרשים ששוקל 1.6 קילוגרם בלבדלכתבה

25. Started by Selinko,

קיבלתי 460!!!!!! זה פעל אצלי על פריים אחד לשנייה! :asthanos:הדבר הזה נראה יותר אמיתי מהדרקון שיש שם באחד המבחנים..... מישהו קיבל פחות?!

• 1 תגובה
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים