כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
למכירה: כרטיס-מסך Nvidia G-force 4 440MX 64Mb SDR, כולל תוכנות ודרייברים. כרטיס טלוויזיה MSI, כולל תוכנות ודרייברים. שני המוצרים בני חצי-שנה, ותקינים לחלוטין. למעוניינים XXXX
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ברשותי PNY Quadro 4 980XGL, שמור כמעט ללא שימוש. מעוניין להחליפו תמורת משהו אחר. הצעות ל: XXX
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני יכול להבין שהסטנדרטים של איכות משתנים עם הזמן, אבל כשאומרים שרזולוציה של 1600*1200 עם קצב ריענון של 85HZ(!!!) זה "עלוב", את זה אני לא יכול לקבל, ועוד שהמסך בא מחברה טובה. למה לעזעזל אתם צריכים רזולוציות של 2000*1500?? הרי 75% ממשתמשי המחשב בעולם לא יכולים אפילו להפעיל UT2003 ב-1280*1024 (שזה רזולוציה עם חדות מצויינת), בלי שזה יקרטע, ואפילו בשביל סרטי WMV9, רזולוציה 1600*1200 זה מספיק בהחלט! ואני לא מכיר הרבה משחקים שמאפשרים מצב של מעל 1600*1200, ולא מכיר משחקים שעובדים חלק מעל הרזולוציה הזאת בהגדרות גבוהות, אפילו עם כרטיסי HI END. כך שתפסיקו להיות בררניים כאלה בקשר למסכים, כי אתם סתם מבזבזים כסף וגורמים למשתמשים שלא מבינים בחומרה לבזבז כסף .
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
חיפשתי באתר של ATi ולא מצאתי. אם מישהו יוכל ללתת לי לינק אהיה אסיר תודה!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה את המדריך הזה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי.. אם יש לי מסרטת וידיאו של סוני (לא דיגיטלית) האם אני יכול להקליט ממנה למחשב דרך כרטיס VIVO רגיל (לא AIW) ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קיבלתי 30.000 זה בסדר ?? או שאני צריך לקבל יותר ושיחקתי Far Cry על הכי גבוהה גבוהה הוא עובד מצויין אבל לא הכי חלק ! ואמרו לי שהכול יעבוד לי חלק יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512DDR מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הכרטיס 64 BIT או 128BIT ואך הכרטיס הזה בקלליות יחסית ל R9200 או ל FX5200 מדובר על גירסת ה 64M...
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ראיתי במחן בין שני הדרייברים וראיתי שבחלק מהדברים ה 4.3 יותר טוב בצורה ניכרת ובחלק מהדברים הם דיי זהים אני בדכתי את שניהם רק ב AQUAMARK והתוצאה הייתה יותר נמוכה באיזה 250 נקודות עם ה 4.3 אבל רציתי לדעת אך ה 4.3 במשחקים החדשים FAR CRY/UT2004/SPLINTER CELL 2 הבנתי שהוא יותר טוב ב SHADERS המשחקים האלה תומכים ב SHADERS הזה ?? מישהו בדק את שני הדרייברים על המשחקים האלה ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Gforce 3 Ti200 128MB ,אני רוצה לבצע Overclocking אך לפני כן רציתי לבדוק אותו בעזרת התוכנה AquaMark עלמנת שאוכל להשוות לפני ואחרי . כשהרציתי את התוכנה ישנם שני פרמטרים שהתוכנה בודקת TRIS/FRAMES ו- FPS . רציתי לדעת מהו כל פרמטר ? ולמה אני יכול לקרו תוצאה טובה ותוצאה גרועה ? ;D מפרט מחשב : P III 866 512MB W.D 30GB W.D 20GB
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
איזה דריברים הכי טובים לביצועים במשחקים..??
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
בגלל שמשהו פה ב פורום הלחיץ אותי ורמז שהתוצאה לא כולכך טובה. הייתי רוצה לדעת מה התוצאה שצריכה להתקבל עם מחשב וכרטיס כמו שלי? נ.ב תודה רבה SABOTAGE ;D
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום, כמו חבר שלי יש לי בדיוק אותה בעיה שהagp spped x4 ולא 8 כמו שצריך יש לי לוח אם epox8rda עכשיו השארתי הודעות בת'רד שהוא פתח אך לא ממש עזרו לי אז החלטתי לפתוח הודעה משלי. אם אתם יכולים להביא לי קישור לדרייברים של הלוח אם הנ"ל או להסביר לי מה לעשות , תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה בנושא שנראה לי שקשור לפורום הזה אבל לא נתקלתי בו עדיין. אישתי מעצבת גרפית ומתכוונת לקנות לה מחשב. התכנון הוא לעבוד עליו עם תוכנות גרפיות (פוטושופ, פריהנד וכו...). בעבודה היא משתמשת במקינטוש ואני תמיד קראתי המלצות על כרטיסי מסך עם ייעוד למשחקים ככה ששנינו לא מבינים בזה. האם מישהו יכול להסביר אם יש הבדלים בכרטיסים למטרת משחקים ולמטרת עיצוב גרפי. אם כן מה הם ? ובאיזה כרטיס או כרטיסים כדאי לבחור לעיצוב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
???? איך אני מאפשר אותו ? אני מסנה כל מיני אופציות אבל אני פשוט לא יכל לאפשר אותו אין לי על מה ללחוץ
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש על הכל אני סגור חוץ מהכרטיס מסך תקציב עד 700 שקל.. מחכה להמלצותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי R9800P של גיגהבייט ואני רוצה להוריד את הדרייברים החדשים... 4.4 אני מוריד אותם מהקישור מהאתר? אפילו שזה של גיגהבייט?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
אני כבר ניסיתי את הדרייברים, והביצועים ממש השתפרו, לפחות במספר הזעום של המשחקים שאני משחק בהם (BF, ET, FarCry, UT2K4). אבל לאחר כמה זמן העפתי אותם, והחזרתי לקודמים, מכיוון שהדרייברים עשו כמה בעיות של איכות ומן סוגים שונים של Artifacts. בכל מקרה, אולי זה רק אצלי, ושווה לנסות. ניתן להוריד כאן (ברגע שאני אלמד לעשות היפר-קישור זה יהיה מועיל ;D): http://download.guru3d.com/detonator/ עוד דבר: יצאו דרייברים חדשים (גם מבית Nvidia), בדומה ל- ForceWare, רק ששמם הוא StarForce (???). הם פשוט מותאמים לסוג מסוים של ביצועים, מראש. ניסיתי את ה- StarForce B, וזה ממש תענוג! עכשיו המשחקים רצים חלק מאוד, (באופן יחסי, סה''כ יש לי GF4MX440), ואין שוני כלשהו באיכות ודו'. שווה לנסות. ורק ש…
-
האם שלושת הנ"ל הם כרטיסים נפרדים ? האם יש כרטיסים שמאחדים חלק מהם, או את כולם לכרטיס אחד ?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-