עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hi,

x3870x2 כדאי לקנות אותו? בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב עם 4/2 giga ram ו q6600...

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. Started by Load,

האם זו קנייה חכמה ב1400 שקל ? איך זה ייתכן שהמחליף של 8800GTX זול ממנו ב1000 ש"ח ??!!?? תודה .

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  3. כידוע לי זה הוא כרטיס למעצבי גרפיקה תלת מימדית המחיר שלו מגיע כמעט ל 12 אלף ש"ח האם הכרטיס שווה את המחיר? והאם זה הכרטיס הכי מקצועי לגרפיקה תלת מימדית? או שיש יותר טובים ממני?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. Started by Nightbeat,

כשהמחשב במאמץ, הכרטיס מתחיל להרעיש כמו המקררים בסופר. (לא צוחק) הוא כל כך מרעיש שאני שומע את זה דרך האוזניות. שמתי לב שכשאני נוגע בו הרעש מפסיק, ממש נגיעה הכי קטנה תפסיק את הרעש אבל כמובן שהוא יחזור כשאני אוריד את האצבע מהקירור רציתי לשאול האם דבר כזה מצדיק החלפת כרטיס? כלומר במסגרת אחריות.. הכרטיס מתפקד יופי, רק מרעיש בצורה בלתי נסבלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by a.s roma,

היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. Started by omri_ro,

הסבר נמק ו(אפשר אבל לא חובה)הבא דוגמאות חבר ביקש אותי לשאול לדעתכם המלומדת...

7. Started by Armageddon26,

בזמן מאמץ (Red Alert 3) ועל 100% מאוורר (שמתי עם התוכנה RivaTuner) כרטיס המסך ב-90 מעלות (ראיתי בעזרת EVEREST). בחדר כ-28 מעלות. הדרייבר מעודכן. (במנוחה עם 100% מאוורר הכרטיס על 62 מעלות). הכרטיס 8800GT. אני חושב שזה הרבה מעבר לטמפרטורה שהכרטיס אמור לעבוד בו, מה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  8. Started by udicol,

מה זה אומר TwinView ? והאם שווה לקנות , לא בשביל משחקים , לא בשביל המהרה ,אולי בשביל סימולטור של F-18 וזהוא . יותר עבור גראפיקה דו מימדית -סטייל Photoshop & freehand . האם עדיף לקנות מקורי מבית - ATI ? מה עם בעיית דרייברים ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=350&view=yes דגם מדויק זה:HIS HD 2600XT IceQ Turbo 512MB/256MB GDDR3[glow=red,2,300] AGP[/glow] והאם יעזור לסחוב עוד קצת ? והאם ניתן להזמין אותו בארץ ? [glow=red,2,300][/glow]

10. Started by FriXus,

יש לי כרטיס וודו 3 3000 עם TV-OUT וכדי להפעיל את הטלוויזיה צריכים לבחור ב 3DFX TOOLS את ה- ENABLE TV MODE, אך שעושים זאת התוכנה מכבה את המסך ורואים רק בטלויזיה... אני רוצה שיראו בשניהם, אני יודע שזה אפשרי כי אם עושים RESET שהמצב הזה מופעל אז שהWINXP נטען מחדש רואים גם במסך וגם בטלויזיה (ברזולוציה נמוכה כמובן- אבל זה לא מפריע לי...) האם יש דרך לשנות משהו בתוכנה כדי שאני לא אצטרך לעשות RESET בשביל להפעיל את שניהם? האם יש איזה תוכנה נוספת שאפשר לעשות בה את הדבר? (כמו שיש תוכנות ל OC למשל) ???

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  11. Started by jean-paul,

האם זה נכון שיצא דרייבר גירסה 30 לכרטיסים שלהם.האם זה תומך גם בgforce 2 mx 400 ?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  12. Started by omer06,

כשאני מריץ משחק על המחשב שלי הטמפרטורה על המעבד הגרפי מגיעה ל-86 מעלות האם זה תקין ? הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX 1660 SUPER

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. Started by asilic,

שלום, אני מעוניין בLCD 19 בטווח מחירים של 1700-2100 חשבתי ללכת על ה מסך ''19NEC דגם 92VM מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. NVIDIA השיקה כרטיס מסך חדש המכוון להיות המשתלם והזמין ביותר עד כה מסדרת RTX 3000 שלה - האם זו הבשורה לה כולם חיכו? יצאנו לבדוק בעצמנולכתבה

15. Started by gurd,

בוקר טוב לכולם , אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. Started by beni125,

האם לכרטיס זה יש חיבור לטלויזיה או שאני צריך לקנות אחד כזה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  17. חברת Schenker הגרמנית ממשיכה לנסות את מזלה עם חידושים והפתעות במסגרת מותג ה-XMG שלה - הפעם עם דגם בעל תצוגה נדיבה וכח עיבוד מרשים ששוקל 1.6 קילוגרם בלבדלכתבה

18. Started by Selinko,

קיבלתי 460!!!!!! זה פעל אצלי על פריים אחד לשנייה! :asthanos:הדבר הזה נראה יותר אמיתי מהדרקון שיש שם באחד המבחנים..... מישהו קיבל פחות?!

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. Started by Pony,

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu-PC〈=heb&cart=1416520265887126 בשילוב עם המארז http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z11-Plus הרעש לא מפריע לי, מה שיותר מפריע לי זה טמפרטורות מעל 90 בשימוש מלא, הייתי רוצה להימנע מכך במידה ואפשר. מאווררים נוספים יעזרו לקרר את הGPU? אם כן, אילו? תודה

20. Started by blade2,

שלום, אני מחפש את מסך ה 17" CRT שטוח, הטוב ביותר שאוכל להשיג בתקציב של כ700 שקל. איני מעוניין במסך של LG. (תקלות לי ולאחרים, מחיר תיקון בשמיים, נכוויתי פעם אחת, לא מתעסק איתם שוב) הפרמטרים שחשובים לי הם בהירות וניגודיות גבוהים ותמונה חדה (בלי מריחות או זליגות של צבע). תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  21. Started by rantri,

האם הוא שווה את המחיר? (1600 ש"ח) האם יש לכם המלצות יותר טובות באותו תחום מחירים? קישור למסך: http://www.maginnovision.com/Legacy/Products/LT765.asp

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. Started by Al3x_g,

צהריים טובים. ההתלבטות שלי בין פלייסישן 4 לשידרוג המחשבי האישי הגיעה לסיומה והחלטתי לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך. התקציב הנוכחי שלי כרגע הוא 1200 לכרטיס מסך וכ-300 ש"ח לספק כוח אם אני יצטרך לרכוש עבור הכרטיס. השימוש העיקרי הוא כמבון לגיימינג בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1920*1080 , מצפה לשחק במשחקים כמו JUST CAUSE 3 , FALLOUT 4 , FAR CRY 4 ,GTAV על הגדרות גבוהות (חלק מהמשחקים עדין לא יצאו אבל שאני יוכל לפחות לשחק אותם על HIGH אם לא על ULTRA ) ההתלבטות שלי כרגע היא בין : GIGABYTE GTX 960 2GB OC R9 285 אני רוצה לרכוש כרטיס כך שהמערכת הקיימת שלי לא תהווה צואר בקבוק עבור המעבד הגרפי , נתוני המחשב : Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz 2x4GB G.SKill @ 1066MHZ ASUSTeK Computer INC. P…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. היי, אני קונה מחשב חדש (E8400 וכו וכו..) ככה שהמחשב לא מהווה צוואר בקבוק. הבעיה היחידה שלי היא שהמחשב לא אמור לשמש בתור מחשב משחקים אז חבל להשקיע בכרטיס מסך רציני. בגלל שיש תקציב לזה אני רוצה שתמליצו לי על הכרטיס הכי כדאי ביחס של תקציב-ביצועים (עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך) כרגע ראיתי שניים אפשריים: 1. 9600GT שעולה 811 שח 2. 8600GTS שעולה 650 שח. הייתי מעדיף משהו זול יחסית כי הכרטיס הולך להיות מוחלף עוד כשנה בכרטיס קוואדרו לפיתוח גרפי. תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. שלום אחרי התלהטות קשה החלטטי להשעיר את מחשבי הישן ופשוט לשדרג כרטיס מסך כדי לחבר לLCD שאלתי כזאת מה יהיו ההבדלים בין AGP לPCIEX ואיזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת עד 600ש"ח לא חובה למישחקים העיקר שתיהיה איכות בלסידי 32" תודה מיכאל

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  25. היי, אני תוהה לגבי הדבר הבא: מה משני הכרטיסים הנ"ל יותר חזק? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm - Geforce 8800GT 512MB 256Bit מהירויות: GPU 680\900MHZ Memory 1800MHZ או Geforce 8800GTS http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm 640MB 320Bit מהירויות: GPU 500\800 MHZ Memory 1600MHZ בקיצור, מה יותר חזק? ה8800GT מכיל מהירויות גבוהות יותר, אבל מצד שני ה8800GTS מכיל 320BIT וזיכרון בנפח גדול יותר

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.