עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by honda71,

היי חברה, נא לא להפגע . הריצה אחרי כרטיס מסך זה או אחר מטופשת וחסרת כל היגיון שהרי מה בדיוק אתם עושים עם כרטיס זה או אחר ??? בודקים באנצים ? שלי גדול יותר,חזק יותר מהיר יותר ? בסוף אולי משחקים טטריס אוי כמה נאיבים אתם. זה בדיוק מה שהיצרניות מעודדות ,עוד קונים כמוכם שרצים אחרי המילה האחרונהוכבר מחר מייצרים כרטיס חדש כדי שתקנו אותו וככה חוזר חלילה. קנו את הכרטיס הממוצע עד 500 ש"ח ותאמינו לי תהיו הכי חכמים בעולם

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  2. שלום לכולם ברשותי מחשב מעבד Q6600 4 גיגה זכרון 800MHZ מסך 19 משחק בLCD 32 1080*1920 כ.מ 8500 GT לוח אם לא זוכר וספק 500 ZALMAN ברצוני כרטיס מסך שיריץ לי תמשחקים החדשים באיכות הכי גבוהה שיש התקציב עד 850 ש"ח תודה לעוזרים אם יש משהו בחריגה קטנה לא יהרוג.. תודה לכל העוזרים חשבתי ללכת על Palit Radeon HD4870 Sonic 512 או 1G

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  3. שלום לכולם, בחצי שעה הבאה אני ככל הנראה נוסע עם חבר לקנות מסך וכרטיס מסך חדשים.. הכרטיס מסך הנוכחי שלו = 7600GS עושה המון בעיות התחממות (קירור פאסיבי) ודי מקרטע במשחקים כבר (גם בלי קשר לחום).. הוחלט לקנות אחד חדש. התקציב הוא סביב ה 600-700 ש"ח.. הכרטיס היחיד שנורמאלי שראיתי בתקציב שלו זה ה 9600GT שעולה 695 ש"ח.. יש אחד יותר טוב במחיר הזה ?? עדיף מ KSP ולא זאפ ושות'.. תודה שחר..

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by KvodHagab,

אהלן, רציתי לבקש המלצות לכרטיס מסך ממוצע במחיר 500 שקל +-, 128~ זכרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  5. שלום לכם אני מתכוון לחבר את המחשב ל-2 מסכים, האחד יהיה מוניטור שולחני לעבודה שוטפת, והשני יהיה טלוויזיה FULL HD לסרטים ומשחקים. החיבור לטלוויזיה יהיה HDMI ולמוניטור DVI/VGA הבנתי שלא רצוי להשתמש בכבל HDMI באורך של מעל 5 מטר. האם זהו אכן המרחק המקסימלי לשימוש עם כבל רגיל? נדרש מגבר מסוג כלשהו? אני מניח שכל הנאמר לגבי HDMI נכון גם לגבי DVI, אבל מה לגבי VGA, האם גם שם יש הגבלה על אורך הכבל? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by ras81,

שלום יש לי כרטיס 7600GT ובאתר של NVIDIA יש שתי אפשרויות להורדה: 1. GEFORCE AND TNT2 2. GEFORCE GO 7 SERIES באיזה לבחור?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  7. יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by ZoBy,

חשבון הבנק שלי נפתח בקרוב והחלטתי להחליף את הGF2 MX שלי שכבר נמאס לי ממנו. חשבתי לקנו את הכרטיס מסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4969 אבל רציתי להיות בטוח שזאת הבחירה הנכונה. אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי כמה שנים אבל שיעלה בסביבות ה1000 שקלים, האם זה הכרטיס שכדאי לי לקנות?

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by bn,

שלום חברה , יש ברשותי לוח אם P57N-VM שיש עליו כרטיס מסך NVIDIA 9300 עם תמיכה ב HYBRID SLI רציתי יעוץ איזה כרטיס מסך הכי משתלם לשלב איתו או כדאי לנצל אותו רק בתור מנוע PHYSX אשמח ליעוץ במידה וצריך תקציב גג עד 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by gabriel,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410 זה זול יותר משאר דגמי ה-9800GTX, אבל זה באמת מאותם דגמי GTX+ ששמענו עליהם לא מזמן שאמורים להיות זולים ומהירים יותר? כי זה מפתיע שזה הדגם היחיד בשוק הישראלי. אז מה דעתכם, משתלם או שיש כאן משהו מסריח? (ולפני שתציעו לי את ATI 4850, אני מסכים אתכם, אבל אני פשוט צריך את תכונת ה-CUDA בגלל תוכנה מסויימת שאני עובד איתה, וזה מגביל אותי ל-NVIDIA)

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  11. לפי מה שאני יודע כבר מזמן הדרייברים החדשים לא תומכים בכרטיסים מ4000 SERIES האם עדיין כדאי להתקין את הדרייבר הכי עדכני?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by eli_t,

היי, תגידו איזה טמפ' מומלצת לעבודה עם HD 4850 אם אני עושה פרופיל ידני ב CATALYST, ז"א על כמה אחוזים מומלץ לשים את המאורר , אני לא רוצה לשחק עם הפרופילים ולשנות כשאני מתחיל לשחק ואח"כ לשנות שוב כמו שראיתי שחלק מהאנשים כאן עושים, לכן אני שואל על איזה מהירות קבועה מומלץ לקבוע ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. תודה על התגובות

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. שלום יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX 440 שיש בו יציאה לטלויזיה של S-video עם 7 פינים והצלחתי להשיג כבל S-video עם תקע של 4 פינים אני לא מצליח לראות תמונה טובה בטלויזיה האם אני חייב תקע של 7 פינים? והיכן משיגים כבל כזה תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. יש הבדל בין ה ATI 800x 256mb pro לבין זה של ספיר מה ההבדל בין ATI ל SAPPIRE ראיתי שיש להם אותם דגמים.. בבקשה תעזרו לי.. אה ו ati x800 256mb ינוצל טוב עם מעבד athalon 64 3200+ samsung memory 512x2 אני קונה את הx800 מארצות הברית 400$ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. אני לא מתכוון לקנות כרטיס DX 10 בחודש הבא (סדרה 8 של NV) כי הם יעלו מלא... אז השאלה שלי היא האם ידוע לכרטיסי ה DX9 יירד המחיר כאשר כרטיס ה DX10 ייצאו? (כמו ה X1950 PRO וה X1900 XT :שניהם 512 MB י)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MOFRA,

nVIDIA GeForce FX6200 128MB Gigabyte או ATI Radeon X9250 128MB Gigabyte

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by free_me_0,

תג המחיר לכרטיס מהסידרה החדשה של NVIDIA GTX780יעמוד על-3920 שקל בארץ הקודש. יקר זול בסדר תלוי מי אתה וכמה אתה מטורף... לפחות יותר זול מ- TITAN שמגיע עם 6G זיכרון.לעומת ה-GTX780 שמגיע עם 3G זיכרון. נישארו יומיים להשקה.

• 52 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר לאורך המסך מתקבלים פסים דקים וצבעוניים בקבוצות של 3- ||| ||| ||| הפסים מופיעים גם לפני עליית הווינדוס, במסך ספירת ה RAM לדוגמא. בדקתי עם כרטיס אחר והבעיה נעלמה. הכרטיס הוא Msi geforce 4 Ti4200 שלא עבר שום אוברקלוק. למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 9.2k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי התלבטות בין קנייה של Sapphire Ati 9600 , 256MB ב- 620 ש"ח לבין Sapphire Ati 9600XT, 256MB ב- 1140 ש"ח. האם ההבדל הזה של 500ש"ח באמת מוצדק לטובת ה-XT ? מהם הבדלי מהירות השעון ו/או הזיכרון של 2 כרטיסי מסך אילו? תודה לעונים !!

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  22. בזמן האחרון אני מרגיש שהמסך עושה מין קול חלש כזה של תק והבהירות יורדת, או לפעמים עולה...השאלה שלי היא האם זה מנגנון כלשהו במסך וזה נורמלי, או שמשהו לא בסדר אגב, ראיתי ב-OSD של המסך דברים כמו moire reduction ו-purity, ואין לי מושג למה הם משמשים, אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה מצויין תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. האם ניתן לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הנ"ל לחשב חדש מבלי שאני יודע עדיין איזה מסך ואיזה לוח אם יהיה לי?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  24. אני מדי פעם מסתכל על המחירים בשביל הכיף(דפוק זאת המילה) ופתאום 8800 עולה 700 -800 9800 ירד מ1000 שקל 8600 בכלל כבר 300 שקל יש יכול להיות שזה כרטיסים מחברות חרטבונה ובגלל זה המחיר ? או שקרה משהו שגרם לירידות?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by EFSenable,

שלום רב חברים, הייתי מעוניין לדעת מהי ההטמפ' של הכרטיס מסך הנ"ל בעת מאמץ. שלי היא כ-92 מעלות ואני חושב שזה לא תקין. תודה מראש על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.