עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ovadia10,

קראתי שיש סדרה חדשה של HD4870 בצבע כחול עם ביוס בעייתי לי יש HD4870X2 רציתי לברר אם גם בדגם הזה בכחול בעייתי ואם כן מה עושים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by abenami1,

רציתי לדעת מה צריך כדי לצפות ב HDTV במחשב יש לי : GeForce 8600GT LG LCD L1900J איזה מקודדים/נגנים צריך להתקין ?? תודה...

• 14 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by tomystein,

מאז שאני מכיר את האפשרות הזו של כרטיסי המסך (NVIEW), אני לא מפסיק להשתמש בה. למי שלא יודע, NVIEW בין השאר, מאפשר לראות את מסך המחשב על גבי צג הטלויזיה. זו הדרך שאני מכיר לפחות.. לאחרונה, קרה משהו מוזר עם NVIEW. כל פעם שאני מפעיל אותו, אני רואה בטלויזיה מין פס לרוחבה של הטלויזיה שמבצע ריצודים מוזרים (תזוזות). כמובן שזה מפריע לראות ככה אבל הכי מעצבן, זה שאני לא יודע ממה זה נובע. 1. זה לא הכבל כי קניתי חדש וגם בו זה עושה את אותה הבעיה 2. זה כנראה גם לא הדרייבר של NVIDIA כי גם אותו עדכנתי. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT 3. בדקתי שאין שום גורם שיכול להפריע לשידור (פלאפון..) 4. ניסיתי לחבר לטלויזיה אחרת וזה עשה אותו הדבר. זאת אומרת שזה בא מהמחשב... בקיצור, עשיתי א…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by drbrain,

שלום לכולם פירסמתם באתר זה את Radeon X1950Pro AGP לי יש AGP עם 512 מב זיכרון למחשב מעבד AMD 3000+ 1) רציתי לשאול אני לא מתכוון לשדרג למחשב חזק יותר מקסימום לשדרג ל-1 GB זיכרון ולשדרג את ספק הכוח מגנרי למשהוא רציני 2) מה יתן לי כרטיס כזה מבחינת ביצועים עם המערכת הנ"ל פלוס השידרוגים או ללא השידרוגים שוב מבחינת הביצועים 3) האם שווה לשדרג על פי המערכת הנ"ל - תקציבי הוא זול ולא מעוניין לשדרג ל-DX10 בתודה מראש שרון

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by 4X-BMA,

לי יש לוח אם ASUS P5B DELUX עם כרטיס מסך EN8500GT/512M של ASUS, השימוש העיקרי שלי הוא בסימולציית טיסה של מיקרוסופט, הבנתי שניתן לחבר כרטיס נוסף מאותו סוג בחיבור SLI (יש מקום לכרטיס נוסף בלוח אם). השאלות, האם אני חייב לחבר כבל המקשר בין שני הכרטיסים (בחלקו העליון), ואם כן, מה היתרונות או חסרונות אם לא אחבר? במידה שאצטרך כזה כבל, היכן מומלץ/ניתן לרכוש? כרגע אני עם שני מסכים "19, האם חיבור מסך שלישי/ורביעי, יגרע מהאיכות של הסימולצייה? אשמח לקבל חוות דעת כללית על הכרטיס הנ"ל, ובכלל על השימוש ב-SLI. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by rockstarr,

ניסיתי למצוא תשובה ולא בדיוק מצאתי ברשת. ניקח לדוגמא 7970 * 2 עם 3 גיגה זיכרון. האם המחשב יעבוד עם שתי הכרטיסים, כאשר ה3 גיגה זיכרון יתחלקו בין שניהם (לא יהיה 6) ואם זאת כל שאר המערכות יוכפלו פי 2? לדוגמא במקום 1500 STREAM PROCCESORS יהיה 3000 ובמקום 312 ביט יהיה 624 ביט? או שזה מכפיל רק משהו מסויים ולא במאה אחוז?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Darkone,

שלום אני הולך להחליף את המסך שלי ל-24 אינץ, בגלל השידרוג של המסך אני חושש שהכרטיס שיש לי היום 8800GT לא יריץ לי משחקים ברזולוציה גבוהה כגון 1600X1200 או 1920X1080 לכן אני חושב לקנות עוד כרטיס, מישהו יודע אם זה באמת עוזר ואם כל משחק תומך בטכנולוגיה SLI?

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by SyndromE,

בכרטיסי Nvidia, נאמר סדרה 7xxx ומעלה... האם יש השפעה כל שהיא על איכות התמונה במצב CLONE או DualView ? אני לא מדבר על ביצועים או בעיות טכניות כאילו ואחרות, אלא ירידה באיכות נטו. אישית, אני מאמין שאין בעיית איכות, הסיבה שאני שואל היא בגלל ויכוח עם חבר שמתעסק בתחום הוידאו, הוא טוען כי הוא השתמש בכרטיס שת'כלס מבצע רק CLONE (של matrox) והאיכות ירדה. הוא אומר שהיום הוא משתמש במפצל חיצוני (נלווה) שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אז אוקי, הוא אומנם לא בדק איכות פיצול של Geforce 7800gt, אבל הוא נחוש בדעתו שהוא יודע מה הוא אומר. יש תגובות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yarindav,

האם מותר לי להתקין דרייבר חדש על ישן? זתומרת בלי למחוק את הקודם, אלא פשוט להתקין ישר את החדש.. זה עושה בעיות כלשהן? תודה רבה :]

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. כרגע אני עם דרייברים של נוידיה 56.72 האם שווה לי להחליף ל:Nvidia Omega Drivers v1.5303 יש לי ASUS GEFROCE4 TI4400... ואם לא כדאי אז מה הדרייברים הכי טובי לכרטיס הזה??

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by Shnig0,

שלום! במה משנה ה-RAM של הכרטיס מסך, בעבודה עם רזולוצוית גבוהות לא? עשיתי למחשב שלי בדיקה ל-Age Of Conan להלן http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=4529 והכרטיס מסך לא עבר!!! יש לי 8800 GTS 320Mb ומסך LCD של 19" ולא איכפת לי לעבוד על רזולוצייה של 1024X768 בבדיקה כתוב שצריך Mb 512 האם המשחק יעבוד טוב על 1024X768? בתודה Shnig0

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by Shnig0,

לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? תודה Shnig0

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  13. היי אני לא בטוח האם השאלה שייכת לכאן, או לפורום מסכי מחשב או לwindows, אז אם צריך להעביר, נא להעביר, או להעיר לי ואפרסם אותה בפורום אחר. יש לי כרטיס Geforce 6200 ואני עובד בתצורה של מסך מחשב וטלוויזית LCD 32" Wide-screen כדי לראות סרטים. הטלוויזיה מחוברת למחשב עם מחבר מ S-video (שיש בכרטיס מסך) לבננה צהובה שמתחברת לטלוויזיה (Composite). ב control panel של אנוידיה המסך מסומן כ 1 והטלוויזיה כ-2. השאלה שלי היא איזה דרייבר אני בוחר לטלוויזיה, ואיזו רזולוציה להגדיר לה? (כמובן שהחיבור הוא לא HD למרות שהטלוויזיה היא HD-Ready - 720P.)

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. ASUS טובה ביצור של כרטיסי מסך?? x1950pro נ.ב הדגם שהביאו לי הוא אסוס EAX1950PRO יש הבדל בינו לבין הX1950PRO??

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by orbk,

אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה יצרנית הכי טובות בכרטיסי מסך בבקשה מי שיכול לסדר לי אותם מההיצרנית הכי טובה ליצרנית הכי פחות טובה ואיזה יצרניות הכי כדאי ללכת על במחירי השוק הבינוני

• 9 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by bennnn,

האם חברת pny נחשבת חברה טובה????לכרטיסי מסך? והאם יש חברות שהרבה כרטיסים נשרפו דווקא של חברה ספציפית?שמעתי שהרבה כרטיסים של לדטג וגייגהבייט נשרפו לאנשים מישהו יכול כזה לדרג את החברות הכי טובות? האם פעם שמעתם על כרטיס של אסוס שנשרף? אומנם הכל אותם ביצועים אבל מה שחשוב זה הרכיבים והלוח תודה לעונים........

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by ariel-ro,

האם אפשר דרך כרטיס טלווזיה לחבר ווידאו למחשב ולהעביר את התוכן שיש בקלטות למחשב? ואם לא אני מחפש דרך להעביר את כל הקלטות ווידאו שיש לי בבית לדיסקים של DVD תודה מראש אריאל

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by Armageddon1,

כמה זמן בממוצע צריך לקחת לחנות או חברה להחזיר לי כרטיס מסך חדש אם אני הבתי את שלי המקולקל כבר לפני 3 שבועות.... אין איזהחוק מסויים כי אני מרגיש שמושכים אותי באף וכל הזמן אומרים אין תתקשר מחר... אני מאבד סבלנות ובסוף יתן למוכר מכות

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. אז ככה, לפני כמה שבועות נשרף לי הכרטיס מסך Radeon x850 + 256mb. ויש לי על הכרטיס מסך הזה עוד אחריות, בכל מקרה האדם שאמור לזכות אותי בכרטיס מסך, עשה בעיות ואמר שאין את הכרטיס מסך הזה במלאי. בהתחלה הוא אמר לי שהוא יביא לי כרטיס מסך פחות טוב + זיכוי, אבל הטכנאי שלי אמר לו שיזכה אותי בכרטיס יותר טוב. אחרי כמה עימותים הוא בסוף זיכה אותי בכרטיס מסך GeForce 8500 GT + 512mb. השאלה שלי היא האם יצאתי פראייר? הטכנאי שלי אמר לי שלפי הפרמטרים של הכרטיס מסך הזה, הוא יותר טוב מהקודם. עריכה: אם מישהו יכול גם בבקשה לומר לי איך אני מנצל את הכרטיס גרפי שלי שייתן את התוצאות הטובות ביותר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by blackhawk_88,

שלום,אני חדש פה,ויש לי שאלה: יש ברשותי כרטיס מסך 9800 gt ואני לא בטוח שהוא עובד בצורה טובה בכלל. יש איזשהו משהו או לא יודע מה ששם אני יכול לבדוק אותו? (אתר ששם בודקים וכו') ששם אני אבדוק אותו,תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  21. חבר טוב שלי קנה כרטיס מסך חדש (GF9800GT). הוא ביקש ממני לשאול שאלה בשמו. אז ככה: יש לי כרטיס מסך 9800GT, בכרטיס מסך קיימות 3 יצאות, 2 של DVI והיציאה השלישית HDMI אני רוצה לעבוד על שני יציאות במקביל,זאת אומרת DVI ו-HDMI בשני מסכים שונים. הבעיה היא שרק יציאת ה-DVI משדרת. יציאת ה-HDMI לא משדרת למסך השני (טלויזיה). הבנתי שצריך להגדיר את ההגדרות של הכרטיס מסך כך שתתקבל התוצאה הרצויה. השמח לעזרה בשם החבר.

22. Started by shaiasor,

יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by yanivchik,

זה המפרט שאני רוצה: יש שם כרטיס מסך של NVIDIA נחמד, השאלה שלי היא - יותר ויותר אנשים אומרים שכרטיס מסך של NVIDIA נחלשו בזמן אחרון וממליצים על כרטיסי מסך האחרים כמו ATI למשל אני רוצה כרטיס מסך חזק אבל בסכום סביר(1700 שח), מה אתם אומרים על כרטיס מסך שמפורט במפרט הזה? http://hwzone.co.il/specslist/view/110 גם כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/2/

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by BigT,

השאלה שלי היא מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הבא: RADEON 9600SE TV,DVI 128MB של חברת GIGABITE האם הוא כרטיס טוב? האם החברה אמינה? האם מישהו נתקל בבעיות עם כרטיס זה?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by MATOK,

אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים