כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
חברתי את המחשב לטלוויזיה, התמונה סבבה והכל אבל אין קול דרך הטלוויזיה יש מין רעש כזה "טרררר" אז כדי לשמוע אני חייב דרך הרמקולים של המחשב. הכבל הוא כבל דיי טוב ככה שלא ניראה לי שהוא הבעיה. אני משתמש בתוכנה TVTool בגירסה הכי חדשה וגם הדרייברים הם הכי חדשים. דרך אגב הכרטיס שלי זה Geforce Ti 4400 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי בעיה... הרצתי טסט של התוכנה PCMARK2002 ובסוף כשנכנסתי לאתר שלהם וראיתי את המפרט שלי, היה כתוב שהAGP העכשווי שלי הוא X2 ואפשרי X8,X4... למה כתוב לי שהכרטיס רץ על X2 כשהוא אמור לרוץ על X8? ד"א את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני שוקל לקנות את הכרטיס GigaCube 9600 Pro VIVO האם מישהו יודע אם הכרטיס עובד על AGPx4 ולא רק AGPx8. באתר החברה לא רשום שום דבר. תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום! קניתי מסך דק, mag LCD "18. הבחנתי שישנם הבדלים בגוונים , בצבעים מסוימים, לאורך המסך. האם מישהו נתקל בכזו תופעה? האם זה נורמלי למסכים דקים?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מסכי LCD 15 שלהלן: * Samsung 151N * Samsung 151S * Samsung 153V * IIYAMA BX3814UT * CTX S500 אשמח לשמוע המלצותיכם עליהם או על דגמים אחרים וחברות אחרות. מעוניין במסך איכותי הדרוש בעיקר לגלישה ועבודה ב- Office (למחשב המולטימדיה שלנו יש IIYAMA HM703UT 17 CRT). תודה רבה לעוזרים! :
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות בהצלחה OC לHERCULES 3D PROPHET 9800 PRO שלי! העברתי את מהירויות הליבה והזכרונות לאותן מהירויות של ה9800 XT (ליבה: 412 זכרונות: 365X2=730) ויש לי שיפור אדיר! קודם כל לא היה לי שום תופעות לוואי! בלי ריצודים בלי קווים/ריבועים שחורים, כלום! עם המחשב הזה: פנטיום 4 2.4A 768 ראם מסוג 2100 לוח אם ASUS P4S533-MX וכמובן Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB הצלחתי להגיע מ-קצת יותר מ-5000 (איזה 5100 בערך...) ל- 5740!!! כמובן שאם הזכרונות (של המחשב) היו מהירים יותר (נגיד דואל 400) הייתי עובר את ה-6000! איזה יופי הא? ;D
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לוח אם http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm ואני רוצה לקנות כרטיס מסך רידון 9800 לא פרו של ati זה יתאים ללוח שלי ????????
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? נ.ב. אני מאמין שהבעיה היא בכ. מסך מכיוון שהתופעה התחילה מאז שהכרטיס הוחלף. תודה מראש, עומר שקדי.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להריץ 3dmark הוא רושם שאני צריך גירסה 8.1 אבל כרגע מותקנת לי 9.0 ואין לי מושג איך להסיר אותה. תודה לעזורים!
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מרגיש כמו אידיוט, אבל אני פשוט לא מוצא קישור באף אחד מהדיונים. מנהלים: אם אתם מוחקים את הדיון לפני שאני קורא ומודה למישהו שמספק לי את הקישור, לפחות שילחו לי אותו בהודעה פרטית או דוא"ל. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9200SE 128MB
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אני צריך את ההצעות שלכם... ברצוני לקנות את כרטיס המסך : Hercules 3d prophet Radeon 9600 pro מה יש לכם להגיד על הכרטיס מסך הזה ולגבי הדגם של חברה זו. נ.ב ! אל תציעו הצעות לכרטיסי מסך אחרים מפני שאני סגור על קניית כרטיס מסך ראדון 9600 אך אם יש חברה אחרת יותר טובה ויותר משתלמת או משהו אנא הגיבו.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש ביקורת על הכרטיס הזה או משהו שיש לו את הכרטיס מסך הזה ויכול לתת לי כמה טיפים עליו ובכלל כל פרט שיודעים עליו תכתבו. מדובר בכרטיס מסך מסוג:GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster מי שיש לו תמונות רצוי מעוד לשלוח לי לאימייל ktm25030@walla.co.il בתודה :ufo
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי Ti200 של MSI (הדגם המלא במפרט) ובדרייברים הקודמים קיבלתי איתו כ 10500 נק' ב 3DMark2001. לאחר התקנת אומגה (Preformence) הנק' ירדו ל 9700... האוברקלוק זהה והכל זהה חוצמזה... מה הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה מה ההבבדל בין גירסת ה Oem לבין גירסת ה retial? ומה זאת בכלל גירסת ה AIW (כן אני יודע שהיא יקרה מאוד)
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך LCD שישמש לאינטרנט ואופיס לא למשחקים . אני מתלבט בין מסך 15 LCD ל 17 LCD התקציב הוא 2500 ש"ח מה אתם מציעים ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
Helo...אני מעונין לקנות מסך LCD חדש 17 אינץ. התמקדתי על שני סוגי מסכים שאני יודע ששניהם הכי טובים: 1. Samsung 17' 172T 2. SONY HS73 17' (כסוף / שחור) [ אני דווקא אהבתי את הSONY בגלל העיצוב השולט שלו.. ] עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על מה אתם הייתם הולכים? נ.ב מצורפת תמונה של ה-SONY (פשוט לא להאמין)...(בתמונה המסך בצבע שחור, למרות שאפשרות יש לי לקנות רק בכסף :-() תודה מראש, ליאור
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה כרטיס עדיף, radeon 9800 או radeon9700 pro בביצועים בלבד, המחיר לא משנה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ATI RAGE יעבוד על GIGABYTE 8SQ800??? רק מי שיודע בוודאות שיגיד!!! דחוף רצח! תודה
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-