כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס HD4870 שמשרת אותי נאמנות כבר כמעט שנתיים, הוא התחיל לעשות לי בעיות שתיארתי בנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465495.0 (אני עדיין מחכה לראות אם מישהו יוכל לעזור לי שם) לצערי אני בעצם כבר לא כ"כ מאמין שיהיה לי אחריות כיוון שקניתי את הכרטיס של PALIT אשר החליטה החברה באכזריות רבה להפסיק לייצר את הכרטיס או בכלל הפסיקה לייצר כרטיסים של ATI. למקרה שאני לא אצליח לסדר את עניין האחריות אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, אבל לצערי אין לי תקציב רב, יש לי רק 1000 ש"ח להוציא בקושי. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך טובים, את המפרט שלי תוכלו לראות בצד. השימושים שלי הם:עבודות עיצוב וגרפיקה בפוטושופ, משחקים כבדים (כרגע זה Battlefield Bad Company 2 בעיקר, בקרוב עו…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש ואני רוצה להפעיל את הפילטרים (זה משפר את האיכות?,האם הכפילטרים עובדים כל הזמן?) ואיני י'ודע איך לעשות את זה (יש לי את הדריבר 71 משהו) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום נ.ב הכרטיס מסך זה 6600gt
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, שימשיך איתי גם כנראה למחשב חדש בעוד כשנה. השימוש שלי העיקרי זה סרטים ועבודה בריבוי מסכים (הרחבה - לפחות כ-3) המערכת שלי הנוכחית: Q6600 G0 P35-DS3L Seasonic 400W מארז של NZXT Apollo - כמובן לוודא שאכן יכנס :] המערכת די ישנה אני יודע, נשדרג בעתיד. הכרטיס הנוכחי הוא 8800GT 512MB אך אני מחפש כרטיס עם יותר יציאות ועם יהיה HDMI כבר טוב המון תודה לעוזרים, חג חנוכה שמח.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום =] אני נואש כבר מחר אני קונה את הכרטיס עד 200 שקל הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה שיתאים לXP וויסטה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 2600PRO והמחשב מחובר לPHILIPS 5322. באפשרויות הרגילות יש הרבה אופציות של רזולוציה אבל אין את המדוייק של הטלוויזיה (1366x768), יש אפשרות להוסיף אותה בצורה כלשהי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
האם ישנה איזו שהיא טבלה שממנה ניתן לדעת איזה כרטיס של חברה אחת מקביל (פחות או יותר) בתכונותיו ובביצועיו לכרטיס של חברה אחרת? לדוגמא, NVIDIA GEFORCE FX9400 מקביל לכרטיס XYZ של RADEON . האם קיימת טבלה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק ב- Company of Heroes שיוצא עוד מעט. המחשב שלי במקור לא היה מיועד למשחקים כבדים, אבל עכשיו אני נאלץ לשדרג. יש לי את המפרט הבא: ASRock 775Dual-880Pro Intel P4 3GHz 2x SuperTalent 512 DDR 400MHz CL3 NVIDIA GeForce FX 5700LE ספק כוח של איזה חברה שאין לה אפילו אתר ברשת אני מתכוון לקנות מנועה מחשבים: - ספק כוח Enermax Liberty 400W - x1950pro 256mb או את הגרסה של 512mb ב-1650 ש"ח שאלה 1: באתר היצרן של הלוח אם לא מופיע ה-x1950 תחת רשימת הכרטיסים הנתמכים, אבל מופיע שם למשל ה -x1900xt http://www.asrock.com/support/VGA/show.asp?Model=775Dual-880Pro האם הלוח אם שיש לי מספיק טוב בשביל הכרטיס הגרפי? מה שגם באתר אחר ראיתי שה- PCIe …
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה 2003 גירסת אנטרפרייז הכל עובד חלק חוץ מהג'י פורס 2 של אנ ווידיה הורדתי את הדרייבר של כ' המסך עכשיו אני מחפש את ההופצייה של צפייה הנעשה במחשב על צג הטלווזיה שלי ואני פשוט לא מוצא את זה יש לי יציאה ל-TV הורדתי את הגירסה ל-2003 הבעיה שהגירסה של 2003 היא למעבדי 64 ביט מה ששלי 32 ביט . תעזרו לי בפתירת הבעיה המתסכלת הזאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
נכון יש את ה ATI HD 4770 ויש את ה- ATI HD 4890 ויש את ה- NVIDIA 9800GTX וגם יש את זה - ATI HD 4770 Crossfire אז אומרים לי שזה ATI HD 4770 Crossfire הכי חזק מכל מה שרשמתי ואני רוצה לדעת אם שווה לקחת את NVIDIA 9800GTX או את ATI HD 4770 Crossfire ב- 900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
INQ מדווח ש R600 ידחה לשנה הבאה כנראה, וזה נותן עוד יתרון זמן ל G80 אם ישוחרר בזמן שמצפים לו. http://theinq.com/default.aspx?article=34373 :-X
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה אבל בכמה חודשים האחרונים ברגע שאני מדליק את המחשב או אחרי מאמץ או אפילו סתם במנוחה הכרטיס מראה ארטיפקטים מוזרים לא יודע סתם פסים סגולים על המסך...שלחתי אותו לבדיקה בחברה והם עשו בדיקת מאמץ במשך יומיים ולא היה כלום...מה קורה??...זה הספק אולי??? יש לי enermax 420W האם הוא לא מספיק אולי?....או שאחרי זמן הספק פשוט הוריד מהקיבולת חשמל שלו??..
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד עם כרטיס מסך של LEADTEC בגירסת 6600GT עד היום הכל היה בסדר שעבדתי עם מסך CRT בחיבור VGA רגיל לפני כמה ימים קניתי מסך VIEWSONIC VP-191 וחיברתי אותו בחיבור DVI ורואים את הטקסט והפונטים בצורה קצת לא ברורה כמו שאמורים לראות. לאבא שלי למשל יש אותו מסך עם כרטיס מסך ATI 9800P ורואים הרבה יותר חד וברור מאצלי. עכשיו מה שמוזר זה שרואים אותו דבר אצלי גם בחיבור האנלוגי שעבד מצויין עם ה CRT .. כבר ניסיתי להחליף דרייוורים , עשיתי את כל הכיוונים האפשריים במסך ושום דבר לא עוזר. במשחקים וסרטים רואים מצויין. הבעייה היא רק בחדות של הפונטים והטקסט. יכול להיות שהכרטיסים של ATI נחשבים יותר איכותיים מאשר NVIDIA ? אני לא מדבר עכשיו על ביצועים כמובן , אלא רק בתמונה ובחדות…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ביינתים האפשריות שלי הם שניים: MAG LCD 15.0 - MS576 או BenQ LCD 15" - FP567S - black & silver - Monitor אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
power color ati hd 4890 1g or sapphire ati hd 4890 1g power color ati hd 4890 1g or sapphire ati hd 4890 vapor-x 1g
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבוד עם טלוויזית פלסמה 42" (LG חדשה) במקום מסך מחשב. חיברתי את המחשב הנייד הישן שלי, אבל אין אפשרות לקרוא טקסט כיוון שאיכות התמונה ירודה. האם עבודה עם מחשב חדש תעזור? תודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הבנתי שיצא משו חדש שטוב ל battlefield 4. איך אני בודק אם יש לי תדרייבר הכי עדכני ומה בדיוק יצא חדש?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו על עידכון, חיפשתי באתר של אנבידה ואני פשוט לא יודע מה לבחור שם..... למה כל כך מסובך לעדכן תוכנה? מחפש את התוכנה של הכרטיס ועידכון בכלל.. הכרטיס לא עושה בעיות אבל אני משתמש במה שקיבלתי עם הכרטיס בקניה שלו..ונראה לי שעדיף לעדכן... הכרטיס הוא LEADTEK PX7600GT EXTREME GEFORCE 7600GT 256 DDR3 HDTV.. תודה מראש. בראל.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה זה קורה רק במשחקים מסוימים שמעו יש לי 6800 gt של giga byte אחלה כרטיס אבל יש משחקים משוימים שאני מפעיל והמחשב מפעיל את עצמו מחדש אין לי שמץ אם זה מהכרטיס כמעט כל המשחקים האחרים עובדים חוץ מאיזה 3 שלא עובדים לי כחו דוגמה doom תודה לעוזרים המיפרט שלי הוא:p4 2800 ht גיגה זיכרונות 120 גיגה hard disk . בבקשה תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולכם, לאחרונה שדרגתי את המערכת שלי ותוך כדי ביצעתי כמה בדיקות לראות איך שדרוג מעבד משפיע על ביצועים גרפיים. בתאוריה ההשפעה של המעבד על הביצועים הגרפים היא מאוד תלויה ביישום עצמו ואיך הוא ממומש, משחק שנשען על המעבד יראה הבדל ביצועים גדול לעומת משחק שלא מצריך כח עיבוד ונשען על כרטיס המסך שם ההבדל כמעט ולא משמעותי. אני אתחיל במערכות שהשתמשתי בהם: [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD=align: center]ישן[/TD] [TD=align: center]חדש[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Intel Core 2 Duo E6600 @ 3GHz[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7-4760K @ 4.4GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Asus P5W-DH Deluxe[/TD] [TD=align: center]Asus Maximus VII Hero[/TD] [/TR] […
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 700 שקל גג ומחשב טיפה ישן עם יציאת AGP איזה כרטיס מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
בשנה שעברה Nvidia השיקה את Geforce GTX 970M & 980M, כרטיסי מסך המיועדים למחשבים ניידים בלבד שהציגו ביצועים ללא פשרות במחשבים ניידים בגדלים בינוניים וגדולים, והיום מקווים הם לעשות דבר זה בשנית גם במחשבים ניידים דקים וקלים. שני הכרטיסים החדשים הם Geforce GTX 960M ו-GTX 950M, שניהם מבוססים על ארכיטקטורת "Maxwell" החדשה וכוללים 640 ליבות GTX 960M. CUDA פועל על מהירות ליבה בסיסית של 1,096 מגה-הרץ, רוחב פס של 128 ביט וזיכרון מסוג GDDR5 במהירות של 2,500 מגה-הרץ. לעומתו, GTX 950M פועל על מהירות ליבה בסיסית של 914 מגה-הרץ, רוחב פס של 128 ביט וזיכרון מסוג GDDR5 או GDDR3. כמובן ששני הכרטיסים תומכים ב-DirectX 12 וטכנולוגיות של Nvidia כמו BatteryBoost ,Shadow Play. ביחד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עד כה המחשב שלי היה מחובר לשני מסכים(אחד בVGA ואחד בDVI). עכשיו גם רכשתי טלוויזית LCD, אני רוצה להיות מסוגל להשתמש בשלושתם. יש בכרטיס גם יציאת S-VIDEO שהיא פנויה. מספק אותי גם שאני יוכל להשתמש בשני מסכים מתוך השלושה בו זמנית אבל בצורה שיש לי בחירה באיזה שניים. כלומר: או בטלוויזיה+מסך מחשב אחד או שני מסכי המחשב. תודה מראש, עופר.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מצאתי שהכרטיס הנ"ל עולה הרבה פחות משאר כרטיסי הTI ואיפלו פחות מכמה MXים. מדוע בעצם?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RADEON X1950 PRO שתומך בלכידת וידאו (VIVO) מותקן במחשב עם ויסטה עליו התקנתי את גירסת 7.4 של קטליסט משום מה אין בגרסה הזאת דרייבר WDM שמאפשר ללכוד וידאו (בגירסה 7.4 ל XP זה עובד בסדר) חיפשתי בכל רחבי הרשת דרייבר שייתן לי את האופציה הזאת ולא מצאתי מישהו יכל להציע פתרון?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-