כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
תגידו זה עלה לי לראש לא מזמן....האם שי מגבלה בתוכנה של המשחקים לגבי הFSP שלהם ז"א האם יש גבול לכמות הפריימים לשניה שהוא יכול להגיע???...אם אני מביא 8800GTX ונגיד משחק איתו ג'נרלז או דום 2 לא ממש משנה לי...(רק בישביל הדוגמא!...) הFSP יגיע לרמות מפחידות או שהוא יתייצב לו בסביבות ה100+-200+??
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מסך לדגם הנ"ל ורציתי לדעת אם אני צריך להחליף את הספק שלי.. כרגע הדגם של הספק שלי הוא של atx 400 jsp של ezcool המליצו לי על הכרטיס הזה אבל אם יש המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע הוא מיועד למשחקים ברמה יחסית גבוהה וצפייה בHD
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין הGFX5900 לבין גרסת האולטרה, וציינו בבקשה איזה איזה סוגים יש לכרטיס, אני יודע שיש את גרסת האולטרה הגרסה הרגילה והגרסה המוחלשת Value יש עוד גרסאות?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
רכשתי לפני 4 שבועות מחשב חדש וחזק עם כ.המסך GTX 285. אני מרוצה מהכרטיס ומהביצועים שלו בכל המשחקים.כל המשחקים טסים חלק על הכי גבוה. היום התקנתי את CRYSIS בפעם הראשונה ואיך שהפעלתי אותו התחלתי לשמוע רעש מוזר שבקע מתוך המארז,הרעש נמשך במשך דקה ואז נעלם,אח"כ שיחקתי את המשחק סבבה. חשבתי שמשהו דפוק במחשב ואז הפעלתי שוב את CRYSIS ושוב הרעש חזר למשך דקה. מניין נובע הרעש הזה? האם הוא בא מהכרטיס מסך? אם כן אז אם אשחק את CRYSIS הכרטיס מסך עלול להינזק? האם זה קרה לעוד אנשים? אחרי ששיחקתי במשחק בדקתי טמפ' וראיתי 73 מעלות בכרטיס מסך,לפי מה שקראתי הטמפ' סבירה לGTX 285 בעת מאמץ. תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בשביל ליישם את כל הפוטנציאל שלו - איזה גודל מסך צריך? 19" לא יספיק, נכון?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות המשחק בכרטיס hd4850 1g לבין הכרטיס hd4850 512mb ? כי יחסית יש הבדל בין פער המחירים בינהם..האם אני יהנה יותר מה 1g? או שזה לא משמעותי המפרט e7200 2gb 800 400w 500g
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוד שבוע קונה את הכרטיס ויש לי שאלה: הוא בא כXT מוחלש או שצריך לעשות לו פלאש כדי שיהיה XT? תודה
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אם אני אבצע אובקלוק לכרטיס המדובר המאוורר שלו ירעיש יותר? או שיהיה צורך להחליף מאוורר? והאם יהיה צורך להחליף ספק? המפרט העתידי: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray הגיע למלאי, יחידות 1 ₪1103 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪235 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 MSI P67A-C43 B3 P67 Chipset, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3667 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/produc…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ללא קשר למחירים, איזה כרטיס מסך יהיה יותר כדי 9600GT ב SLI או 3870X2 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך :gtx470 ולוח אם gigabyte ga p55 usb3 אפשר לעשות אם הלוח sli? ומה הכי משתלם ה470 עם 470 אחר או 470 עם 480 או ה470 עם ה580
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש ליfx5200 יש לו יציאת svideo של 4 פינים(קבלתי כבל svidio יחד איתו אבל קצר מאוד...) ויש לי נייד אם יציאת svideo אם 7 פינים, האם אני יוכל להשתמש בכבל של הfx5200 או שאני צריך לקנות כבל חדש?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך בשנת 2007, ואחרי כמעט 3 שנים הוא נפח את נשמתו, ובמסגרת האחריות החליפו לי לכרטיס חדש, האם על הכרטיס החדש אני צריך לקבל 3 שנים אחריות, או שהאחריות תפוג כעבור 3 שנים מתאריך הרכישה המקורי 2007) הכוונה היא האם אני לא מקבל אחריות נוספת ל-3 שנים על הכרטיס החדש?! הכרטיס הוא מתוצרת אסוס, Geforce 8800 gt תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק שנתנו לי את הכ. מסך שביקשתי אז איך אפשר לבדוק כמה ביט הכרטיס המסך ושל איזה יצרנית הוא (זה R9800 PRO אם זה משנה). וחוץ מזה איך הציון 5606 ב3DMARK2003?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שמעתי שיש לכרטיס הזה בעיות בדרייברים אפשר בבקשה קצת יותר אינפורמצייה ?
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף יותר: Evga GeForce 8800 GTS SuperClocked מחיר: 1607 ש"ח או: BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB OC2 מחיר: 2380 ש"ח יש ברשותי מסך 20 אינט'צ. בכל מקרה, יש המון ויכוחים בין גרסאות הכרטיסים הללו, ורציתי לדעת משהו. משחקים בעתיד (משהו כמו 4 שנים) יצטרכו יותר זיכרון בכרטיס מסך, מפני שאני עומד לקנות עוד כרטיס מאותו סוג בשנה הבאה (SLI). למה הזיכרון תורם, כי אם לא הרבה אז אני לא יוציא עליו 700 ש"ח האם זיכרון רב יהיה הכרחי בשנים הבאות, ועדיף לי לקחת את גרסאת ה640 או לקחת את ה320? בתודה רבה, אור כהן
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
האם מישו מבעלי הכרטיסים האלה פה הצליח לשנות את מראה ההגדרות של הדרייבר למראה הישן אם כן אשמח לישמוע איך פשוט המראה החדש מעצבן אותי לא מיסתדר איתו
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים סיימתי SHADOW OF MORDOR אגב משחק נפלא. יש לי 760GTX סוחב 60FPS באיכות תמונה לא רעה בכלל כשמגדרים אופטימיזציה באנווידיה אקספיריינס הזה. סתם היה בא לי לבדוק את ההגדרות של המשחק, שמתי הכל על ULT כולל פלטרים+ VSYNC והמשחק זז לי על 30 FPS בלחץ. דרישות משחק מומלצות הם 660GTX ולי יש 760GTX שחזק ממנו הייתי אומר אפילו משמעותית (מגיע לרמה של ה660TI) אז איך בעצם קורה שכרטיס כמו שלי שהוא מעל הדרישות המומלצות ובכל זאת בקושי סוחב 30FPS בהגדרות ULT עם פילטרים? כלומר כשאומרים מינימלי זה דיי ברור למה מתכוונים, אך על פי מה בעצם הם מחשבים 'כרטיס מומלץ' ? בלי נוודיה אקספיריינס הייתי מתקשה מאוד להגיע למצב 'המומלץ' הזה שהם מדברים עליו. למה לא עובדים על פי דרישות מומלצות ביי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה הזמנתי את הכרטיס הנ"ל של חברת Powercolor הכרטיס הראה ביצועים לא אנושיים בייחוד אחרי OC ונורא התאהבתי בו... אחרי שהזמנתי אותו התקשרו אלי מהחנות בטענה שכדאי לי להחליף ל - club3d (אח"כ הם הסבירו שפשוט אין להם את ה PC במלאי) כמובן שלא הסכמתי , אבל המוכר שם התעקש שזה אותו כרטיס בדיוק רק מדבקה שונה .. ושאין הבדל בין 2 החברות האלו והכרטיסים שלהם בכל זאת לא הסכמתי כי אני יודע שמוכרים חרטטנים.... אבל בכל זה הולך לעכב לי את ההזמנה בשבועיים ולכן החלטתי לשאול כאן יש מצב שהוא צודק ? האם PowerColor ו Club 3d מיצרות כרטיסים כביכול זהים ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני משחק ב-watch dogs ויודע שיש איזה שהיא הגדרה גרפית במשחק עצמו שניתן לשחק איתה בכדי לראות לרחוק יותר את הסביבה של המשחק. זאת אומרת שאם אני שם את ההגדרה על LOW אז אני בקושי רואה את הסביבה של העיר לעומת ULTRA שאני רואה למרחקים את הסביבה. איזו הגדרה זו? (מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך)
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הבנתי שאאפשר אפשהו להגדיר את כל הפילטרים למשחקים בדרייברים של NVIDIA, איפה אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כרגע אני לא סגור על מסך, אבל אני יודע שאחד הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון בקניית מסך הוא איך נראית התמונה לא רק ברזולוציה הטבעית של המסך, אלא גם כשמורידים את הרזולוציה. הבנתי שיש מסכים שמתמודדים לא רע עם זה ויש כאלה שרואים על הפנים. אני מתכוון לקנות GF8800 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 2560x1600 (גם ב-GTX וגם ב-GTS) האם כאשר אני לוקח כרטיס כזה אני יכול להיות שקט שאני לא אצטרך להוריד רזולוציה, ופשוט לא לקחת בחשבון את הפרמטר הזה בקניית מסך?
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחי יש את הכרטיס של WinFast PX360 TD כרטיס 256 BIT 128 DDR ליבת GEFORCE 5750 רציתי לשאול לאיזה כרטיס מהחדשים של היום אפשר להשוות את הכרטיס הזה? (למשל האם הוא יותר חזק מ 7100GS ?) לאיזה כרטיס של היום הוא משתווה?
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-