עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בשביל משחקים ויש לי לוח אם פנטים 4 שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ואם כן לקנות אז יש לוח עם עם pci-e שתואם לפנטיום 4?? יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 1 ג'יגה ראם

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

קיבלתי מחשב חדש שיש בחתימה ועם הכרטיס מסך קיבלתי את המשחקים: Doom 3 Hitman Contracts ShellShook Nam '67 עכשיו קרה לי דבר מאוד מוזר התקנתי את המשחק ShellShook Nam '67 שקיבלתי הכל הלך טוב ויפה ההתקנה עברה חלק נכנסתי לתפריט של המשחק לחצתי Start בשביל להתחיל לשחק ואני לא רואה כלום ! הכל מרוח ואי אפשר לראות כלום ! אם אני לוחץ על העכבר אני שומע שאני יורה והכל זה וזה אומר שהמשחק עובד אבל אני לא רואה כלום ! ועכשיו לבעיה השניה יש לי Half Life 2 המשחק פועל מעולה הוא הגדיר לעצמו את ההגדרות של הוידאו אז באתי במהלך המשחק ונכנסתי להגדרות של הוידאו ושיניתי ב Water Sync שיהיה Enabled ואז לא יודע מה קרה אני בקושי ראיתי משהו במשחק התחליו להיות כל מני סימנים על המסך...אז ביטלתי את זה...מה א…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתמודד בכבוד (= הגדרות גבוהות יחסית, לא חייב הכל על מקסימום) עם משחקים כמו Crysis Warhead ודומיו. התקציב המשוער שלי הוא בסביבות ה-1,000 ש"ח. מפרט המערכת שלי כרגע הוא: מעבד: Core i3 530 2.93Ghz לוח אם: Foxconn H55-MX זיכרון: 2GB OCZ 533Mhz ספק: ככה"נ גנרי, 550W. תודה!

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by sar_007,

האם בכרטיס מסך nVIDIA TNT2 32 מגביט על צלעות הקירור צריך להיות מאוור ? כי כרטיס המסך אחרי שאני מכבה את המחשב אחרי איזה שעתים של עבודה אני פותח את את המארז א ני נוגע בכרטיס הוא ממש רותח !! :AR15:

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by 2lame,

9800GTX או HD4850 או 9800GT או 8800GTX ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. Started by oran87,

יש לי התלבטות קשה בין שתי אלה ואל תגידו לי לקנות g4ti כי אין לי תקציב יש לי 650 שקל נטו... עכשיו אני מתכוון לקנות את אחד משתי אלה עד שאני יקנה מחשב חדש תעזרו לי לבחור במיוחד כאלה שיש להם את אחד משתי הכרטיסים האלה שיתנו לי את חוות דעתם עליו:איכות, רזולוציות,פריימים,הכל הכל... אני ממש ממש יודה לכם תודה רבה רבה הכרטיסים הם: 1)Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 2)Gainword Gforce 3 ti 200 card expert +tv out... ולשתיהם יש עוד כמה פיצ'רים בקיצר מכירים אותם .?? תנו חוות דעתכם... תודה אחים שלי..!!!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by JUVEnivTUS,

מי הטוב מבין השניים?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  9. שלום לכולם, כיום יש לי את הכרטיס מסך הזה: http://gyazo.com/0b7e84a5398f0c39b2c4edab382476cc החומרה שלי יחסית חזקה: http://gyazo.com/626f9a072862aa5b5a744be156a0b0ad אני משחק ב Battlefield 4 ואני מעוניין לשחק עם רזולוציה גבוהה, השאלה היא, אם נניח אני משקיע בסביבות ה1500-2000 ש"ח, אני אקבל כרטיס משמעותית טוב יותר? אני גם עובד עם תוכנות עריכה כמו לייטרום ופוטושופ (ועובד עם 2 מסכים במקביל בתוכנות האלו) אז אני צריך שהוא גם יתמוך בזה. את המחשב שלי קניתי מ www.tms.co.il. מה אתם אומרים? מה מומלץ (אם בכלל).. תודה על התשובות והסבלנות מראש.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by urich,

אני רוצה מסך 19 אינץ והמסך נראה לי כאופציה מכובדת מה דעתכם אם לא אולי תמליצו לי על מסך 19 שטוח שלא קורע את הכיס

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  11. כל מי שרוצה לנסות ולשנות למי שלא יודע על מה אני מדבר- חברת ההפצה והיבוא חיון בע"מ היא היבואנית הרשמית של המסכים של סמסונג ששמם במסכי LCD הולך לפנם ואחריות הפיקסלים השרופים שלהם היא החלפת המסך לאחר 20 פיקסלים שרופים וקבוצה של פיקסלים נחשבת כאחד בעוד שבארצות מפותחות האחריות עומדת על התקן של סאמסונג עצמה שעומד על החלפת המסך אחרי 8 פיקסלים שרופים זהו אחד המסכים הטובים פה בארץ (לפחות בטווח מחיר של 1900-2400 שקל) וחבל שצריך להתפשר בגלל האחריות על מסך יותר טוב גם אם זה לא מעניין אתכם אנא עזרו (אם הם יראו שפורומים מתחילים להחרים אותם הם ישנו את המצב) מי שרוצה לעזור תרשמו "מצטרף" ואם יהיה הרבה אנשים אני ישלח להם את זה אם אתם שואלים את עצמכם מה איכפת לי ,אז, זה מעצבן אותי שחברות …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי! אני רוצה ללכוד ווידאו מתוך הטלווזיה אל המחשב. הבנתי שאני צריך כרטיס לכידת ווידאו, וכמה כבלים. אני מבקש קצת עזרה עם אלו - איזה בדיוק כרטיס לקנות ומאיפה כדאי וכו'. מקווה שזה בפורום הנכון בכלל תודה!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. בוקר טוב לכולם, אז כמו שאמרתי עקב הפסקת חשמל נשרף לי הכרטיס מסך בנוסף איתו נשרף לי הספק כוח, היה לי ATI4870HD הייתי מרוצה ממנו מאוד הוא דרש גם הרבה כוח לכן הספק כוח שלי היה חזק (שכחתי איזה ספק היה לי) עכשיו במעבדת מחשבים הציעו לי לקחת GFORCE 440GT 2GB הוא אמר לי שגם הכרטיס הזה ידרוש הרבה פחות כוח לכן הוא יכול לשים לי ספק יותר חלש, כרגע הוא שם לי ZUMAX500 השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה יותר טוב? אני בעיקר רואה סרטים אבל מידי פעם אני גם משתמש במחשב למשחקים כמו COD החדש או BATTELFIELD3 או FEAR3 ודברים כאלה בעיקר, רציתי לדעת האם הכרטיס יהיה מספיק טוב כדי להריץ את המשחקים האלה על הרזולוציה הכי טובה? והאם הספק כוח שהוא הציע לי גם מספיק טוב בהתחשב בעובדה שאני אף פעם לא מכבה את המח…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by silky,

א: למכור את ה 6600GT שלי(עדיין באחריות) , בכמה שאני אצליח להוציא עליו(350-400?). ב: לקנות מEBAY 7800GT במשהו כמו 450-500ש"ח כולל הכל. ג: לחכות מספר חודשים טובים ואז לחשוב שוב מה לעשות... שווה?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  15. Started by game kILLer,

אני מעוניין לקנות כרטיס זה השאלה שלי היא האם המארכת שלי תנצל אותו טוב?(ראו מפרט) האם מישהוא נתקל בבעיות בכרטיס של ATI תודה לעוזרים!!!

16. שלום לכולם... אני צריך לדעת מה הכרטיס מסך הכי טוב בשוק לAGP בלבד... תודה...

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by POD,

לא הבנתי אם זה של NVIDIA או של WINFAST?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by alias,

יש לי את 6600gt מה הטמפ הרגילה(לא על מאמץ) צריכה להיות? מה הטמפ על מאמץ צריכה להיות? ומזה נחשב מאמץ?להריץ משחק או משהו כזה? ואם זה משנה אז החברה של הכרטיס מסך שלי היא xfx ודבר אחרון צריך תוכנה +לינק שתראה לי תטמפ של הכרטיס מסך (ואם אפשר ממש להגיד לי לאן ללכת כאלו איפה זה אמור להיות שם) תודה מראש ותענו על כל השאלות(אם יודעם כמובן)- לא לשכוח

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by bennnn,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנה וחצי, מעבד פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 מגה זיכרון cl 2.5 80 גיגה הרדיסק סאטה ולוח אם אסוס עם agp הדגם p4p 800 se fx 5200 השאלה שלי האם כדאי להשקיע בכרטיס 7800 gs 512 מגה זיכרון (ויש כזה לאי גי פי כפול 8 הבעייה שהוא עולה 2950 שח וגם מן הסתם אני אצטרך להחליף את הספק כח שלי או לקנות כבר מחשב קומפלט חדש עם sli ומעבד כפול ליבה וכרטיס pci express? מה דעתכם???

20. Started by eran256,

שלום, יש לי מחשב שהוא מעולה לדרישות שלי. האמנם לא הכי חדש אך מספק בזמן האחרון עלה צורך בחיבור 3 מסכים במקביל ולא 2 ולכן אני נדרש להחליף את הכרטיס מסך הדרישה היא שיהיה יותר טוב מהקודם, ולפחות 3-4 יציאות של HDMI/DVI עדיף 2 DVI ו2 HDMI. המחשב: E8400 עם OC ל4GHZ ASUS P5Q (צ'יפס P45) זיכרון 4G במהירות 1000MHZ ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך+9800GTX+ הארדיסקים משנה? אחד של 1TB והשני 640GB. אני עדיין שוקל אם אני באמת רוצה לקנות או להחליף כל פעם את החיבור אתם מוזמנים להביע את דעתכם בנושא. שלושת המסכים הם, הטלוויזיה שבא אני רואה סדרות וסרטים לפחות פעם ביום, מסך ראשי למחשב ומשני למחשב. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by topcat115,

למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת עם אני שם במחשב שלי שני כרטיסי מסך של 9800gt 512mg מה הכוח שלהם ?? לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותם ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. יום עצמאות שמח אנשים קודם כל :] עכשיו אני רוצה לדעת בבקשה האם הכרטיס x700(לא בגרסאת הPRO) חזק יותר מה 6600 חלש ממנו או משתווה לו בביצועים( לא גירסאתה-GT של ה6600) הנה הכרטיס עליו אני מדבר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=1146686123950124〈=heb תודה לעוזרים :]

• 17 תגובות
    • 973 צפיות
  24. יש לי כרטיס 8800 אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וליראות את המחשב בטלוויזיה הטלוויזיה היא לא LCD

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. שלום לגבי כרטיסי NVIDIA (לא מכיר ATI ודומיו) שניכנסים אל תוך אפשרוית הדרייור של כרטיס מסך . כלומר עכבר ימיני-מאפיינים - הגדרות - מיתקדם . וניכנסים לתוך דגם כרטיס המסך , אנו מקבלים חלון קטן שניפתח בצד , ועל האפשריות שלו יש לי כמה שאלות.(כולם כאן מכירים את החלון הזה) 1.הגדרות DIRECT 3D , שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI , זה נע בין 2 - 127 מגה . (GEFORCE 4) על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? 2.שאלה דומה לגבי הגדרות OPENGL ,גם שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI בין 1 - 16 מגה . על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? ושאלה אחרונה לגבי הגדרות איכות וביצועים , יש שלושה מצבים : יישום , מאוזן , ואגרסיבי , מה ההבדלים בינהם ? ולמה כל אחד מהם מתאים? אשמח לקבל תשובה מפורטת ואני מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.