כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה ויש לא שתי שאלות 1 זה האם אני צריך את הדריורים של asus? ושנית איזה תוכנה טוב כדי לי להשתמש ואם למישהוא יש אותו כרטיס ולוכד וידאיו שגדי לי את הצעדים ללכידת וידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
לא מכיר את החברה אבל נראה מחיר לא נורמלי למסך 19 עם שפורפרת diamnatron אני חושב לקנות אבל לפני שאני קונה רוצה להתייעץ אתכם כי זה נראה לי חשוד משהו.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia geforce4 ti4200 128MB איך אני מחבר אותו לטלויזיה ובאיזה איכות זה יהיה?? !!!please help me תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היום פירקתי את הרטיס המסך שלי ATI Radein 9500 pro וגילית משהו מאוד מפתיע ומעניין ליד החיבור של המאורר לכרטיס ישנו ריבוע קטן בצבע אדום ובתוכו שני מספקים קטנים מאוד, לכל מפסק שני מצבים. המפסקים מסומנים על הלוח בשם SW1. אני מבקש מכל אותם אנשים בעלי אותו כרטיס שיעשו בבקשה בדיקה לראות האם המפסקים קיימים גם אצלם. והאם מישהו מוכן לשפוך אור בכל הקשור לתפקידם בכרטיס
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
חבר שלי רצה שאני ישאל אותכם אם הולכת להיות ירדת מחירים נוספת על הRADEON9700PRO עד העשירי לשישי בערך???(שכחתי איך קוראים לחודש!!! ;Dיולי או יוני?) אני לא מתכוון לארץ אני מתכוון בארצות הברית! תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
אם יש לכם את המסך הזה, גם לכם יש 2 פסים על המסך שבקושי רואים? למה הם משמשים?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ראיתי אותו ב 692 שקלים! שווה עוגייה? או שכבר ללכת על זה? IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 ? (שם החנות, פנו אליי בפרטי, if you care )
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
כאילו נניח 5 פריימים נוספים=עוד 30 נקודות וכו'...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרה בנושא שימוש בפונקצית ה tvout בכרטיס radeon 8500 עם דריבירים מותקנים של ati catalyst. האופציה של העברה לצפיה בטלויזיה משם מה כבויה (מצורפת תמונה), למרות שהכבל מחובר. לכרטיס יציאת טלויזיה בצורת svideo בלבד. ברשותי מתאם svideo to rca , וכבל rca רגיל שמחובר לטלויזיה. באחד הפורומים בחו"ל , קראתי שיכול להיות שהבעיה היא שביציאת ה svideo בכרטיס ישנם 7 נקבים, בעוד במתאם , בצד של ה svideo ישנם 4 פינים בלבד. לא הצלחתי למצוא מתאם עם 7 פינים בצד ה svideo . המצב כעת, הוא שכאשר אני רוצה להשתמש ב tvout אני מחליף לכרטיס מסך הישן , gforce 2, שם יש לכרטיס יציאת rca בנוסף ליציאת svideo. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? אנא עזרתכם , תודה! ???
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שני אלה: 1) ASUS V9280 S2 SUPER FAST 2) ASUS V9480 TVD
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד לחבר שלא מתכוון לשחק הרבה, מספיק לו 800x600 בפרטים בינוניים והוא לא לחוץ על תמיכה במשחקים הכי חדשים. השימוש העקרי יהיה לצפיה בסרטי DIVX בטלוויזיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני לא יכל לשחק זה עובד כל כך איטי לא משנה על מה אני עושה אבל אם זה בוא נגיד כל משחק אחר לא משנה איזה ממש לא משנה הכי חדש עובד על הכי גובה אני לא יודע אך קוראים לזה אבל בעברית קוראים לזה סינון סטרופי .. עכשיו אך שאני מפעיל את זה המשחק מגמגם אני מבטל את זה הוא עובד חלק לא משנה איזה רזלוציה לא משנה אמרו שיתקנו את זה בדרבירים החדשים של ati אני מזכיר זה עושה את רק בה ספלינטר סל למה ?! אני לא מבין Antialiasing אני חושב קוראים לזה ככה עכשיו אים אני מפעיל נמשל את ה Antialiasing ב ויס סיטי עובד חלק חבלז על רזלוציה 1600 1200 על כל רזלוציה על ריבן שילד עובד חלק גם שאני מפעיל את ה Antialiasing הכל הכל חוץ מספלינר מפרט 2.53 אניטל ראידון 9700 פרו ספייר Gigabyte G…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מצאתי שהכרטיס הנ"ל עולה הרבה פחות משאר כרטיסי הTI ואיפלו פחות מכמה MXים. מדוע בעצם?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות: אני מעוניין להוריד סרטי וידאו אנאלוגיים למחשב על מנת שאוכל לצרוב אותם בתקליטור לאחר מכן. איך אני עושה זאת משהו חובבני לא מקצועי
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו. עכשיו אני יודע שאתם פה מקצועיים אז תגידו לי האם המסך הזה טוב. אם יש לכם הצעה יותר טובה ב 2000 ש"ח תאמרו לי תודה. רק אל תיתנו לי הצעה של מסך CRT תודה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את הכרטיס הזה: נתן לי 9110 נקודות ב3dmark 2001 הבעיה היחידה שלי הוא שמתי שמדליקים את המחשב אז הוא לא מגיב צריך לחכות כמה דקות לחכות להדליק ואז הוא פועל. רצוי לציין כי יש לי לוח epox 8rga++ שיש לו כרטיס מובנה. השאלה שלי : 1. אם זה קרה למישהו ואיך הוא תיכן? 2. איך מבטלים את הקריאה של הכרטיס מסך און - בורד
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה התפקיד של יציאת טלוויזיה, פרט מהאפשרות לחבר טלוויזיה במקום מסך המחשב..???..
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי, אז ככה, קיבלתי את המחשב שלי לפני שבוע בערך ורציתי להגיד שה LG F900P מסך מ-ד-ה-י-ם!!!! אין לו שום בעיה לעבוד על 100 הרץ.... הוא יכול גם על 120 אבל לא רצתי להיסחף...!!! אני עכשיו על 1280X1024@100HZ וזה מדהים!!! אבל אתם חושבים שהיה עדיף את הVIEWSONIC???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ראיתי פה בפורום הרבה המלצות על כרטיסי 9200 (לא פרו) על פני ה 8500LE, האם לא נכונה העובדה שסדרת 9000 היא בעצם 8500 מסורס ? תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
הדריברים האחרונים של nvidia 43.03 שוקלים 18 מגה ולמשל גרסה אחת לפני כן היתה 20 ומשהו מגה אז ההבדלים משמעותיים ? כאילו מה הם הורידו משהו למה זה פחות מגה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-