עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Stranger,

אמרו לי שהקטליסט 3.8 גורם להתחממות ממש! ואני די דואג. אני רוצה לדעת אם יש מישהו אם גרסה זו (3.8) והכל בסדר?? ואם לא שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה להחליט! תודה רבה , יום מעולה~

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  2. הייי כמו שצוין למעלה קניתי כרטיס מסך חדש למחשבRadeon 9500pro של sapphire וכשאני מחבר אותו המסך נדלק הוא עושה ספירת זכרון ואז המחשב נתקע.. נ.ב הכבל חשמל כן מחובר תודה לעוזרים יש לי ספק 350w ג'נריק

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by desert,

למה כשאני נכנס ל MCRAELLY 3 עם GF 4 TI 4200 ואני מנסה להפעיל ב FSAA הוא לא נותן לי , כשהיה לי את ה FX 5200 היה אפשר, יכול להיות שאין תמיכה???

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by janluca,

אני מביא מאמר מקיף + ביקורת על הכרטיסים הנ"ל הנה http://motherboards.org/articlesd/hardware-reviews/1273_1.html אם זה לא שייך לכאן תעבירו לאן שצריך .... חיפשתי איך להוסיף ידיע האו מאמר ולא מצאתי תודה ........ ותהנו 8) אייל

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. טוב אני רוצה לקנות עכשיו 9800PRO אבל לא יודע של איזה חברה אפשר המלצה? ויש לי עכשיו Asus v7700 GF2 TI 64 שאני רוצה למכור אבל לא יודע איפה אפשר למכור ובאיזה מכיר כדאי.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by crazydiamond,

קיבלתי כרטיס מסך gf2-mx440 של חברת powercolor, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של envidia וב 85HZ התצוגה מעוממת ולא חדה אך כשאני מוריד את קצב הרענון ל 75HZ התצוגה משתפרת אך יש ריצוד קל. יש לי מסך MAG DJ707 , מה הצעתכם לכיוון התצוגה ב 85HZ?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by fla5her,

בסיום התקנת התוכנות שמגיעות איתו ניתקלתי ב2 בעיות דיי גדולות: 1. בWINXP שמותקן עליו DIRECTX 9B, המחשב לא מזהה שישנו טיונר טלויזיה ולכן צריך להוריד עדכון ממיקרוסופט שפותר את הבעיה כליל. (הבעיה נפתרה) 2. הכרטיס מגיע עם תוכנה הנקראת ATI MULTIMEDIA CENTER, שתפקידה בין השאר, להפעיל את הטיונר טלויזיה. יש 2 שיטות סריקת תחנות. האחת מהירה והשניה יותר מקיפה ואיטית. בסריקה המהירה הוא לא ימצא הרבה מהתחנות העיקריות בארצנו... בסריקה האיטית הוא ימצא את כולן, אך היא (הסריקה הזאת) יוצרת באג - שמשאירה רק ערוץ אחד סטטי במסך. כלומר, ברגע שתנסו להעביר לערוצים אחרים הערוץ שנטען עם עליית התוכנה ישאר על המסך כל הזמן! את הבעיה הזאת עדיין לא הצלחתי לפתור, וATI הודו כבר בבעיה באתר שלהם: http://mirr…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by adamginz,

אני פותח את הדיון כי בדיון ה"סטיקי" בכותרת זה מאוד לא מסודר ואי אפשר למצוא שם כלום. השאלה היא: קראתי שאפשר להפוך את הליבה ל 9800 או משהו כזה, מישהו יכול לאמת את האמירה? איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by com555,

עד כמה שהבנתי.. זה לא ממש אידיאלי לעשות oc לכרטיס מסך הזה.. מישהו מוכן להסביר לי למה..? יתרונות/חסרונות? מה השיפור אחרי זה בביצועים..? ואיך בכלל עושים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי לפני כמה ימים את הדמו של SILENT HILL 3 והתקנתי אותו למחשב ואיך שאני מעלה אותו מופיע לי המסך שיש במשחק קטעים קשים לצפייה ואז המשחק נתקע הוא מוכן לעלות ולא מוכן לצאת איפלו לוינדוס אז אני חייב לעשות ריסט אם תצתרכו אז המפרט שלי מופיע בצד

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by NIR-T,

היי כולם.... אחרי שהקטליסט המקורייים לא עבדו על המחשב שלי החלטתי לנסות את האומגהה... עכשיו הכל עובד מצוין אבל הבנתי שבמקרים מסוימים האומגה יכול לשפר את הביצועים של הכטיס מסך עד מאוד... למשל להפוך אותו ל9700 וכד'... אז אם אני יכול, איך אני עושה את זה... דבר שני, מה מטרת כל התוכנות הקטנות שהבאות עם הדרייברים (MULTIRES, RADCLOCK, ואיזה בנצ'מר קמוזר כזה...) ודבר אחרון, למה ההרייברים של אומגה תופשים ג'יגה מהדיסק הקשיחחח??? (בADD\REMOVE PROGRAM כתוב שזה תופש 1018 מגה בייט....!!!!) תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by CyberBoB,

שלום לכולם, עקב משיכת המחשב, נפגם ראש כבל ה-VGA של המסך. מדובר בכבל יצוק אשר בקצהו האחד מתחבר **בתוך** המסך ובקצהו השני הראש המוכר אשר מתחבר אל יציאת ה-VGA במסך. פתחתי את המסך (כבר לא באחריות) וראיתי שהחיבור בתוך המסך הוא בסה"כ מעין שקע לבן, כך שניתן לקנות כבל חלופי ולהחליף לבד. טוב אז מאיפה קונים?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by albert,

שלום, אני הולך לקהות כרטיס ב1000 ש"ח (9600PRO) ויש לי שאלה: אני קונה את הכרטיס מהאתר של "נועה" (יש לינק לאתר למעלה באתר) ואני רוצה לדעת אם הוא פרו או לא (אני ממש לא רוצה ליט). אז ככה הנה שני כרטיסים הכי זולים שראיתי של 9600 (לא של פאוורכולור) והם: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=813&catcode=78 2.http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=263&catcode=78 עכשיו - מי מהם יותר טוב? לפי מה שראיתי אחד ליט ואחד C3 (אין לי מושג מה זה C3). מי עדיף? והאם שנייהם פרו או רק אחד (תכתבו לי בבקשה למשל: 1. פרו, 2. לא פרו). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by אוריפ,

מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=25&catcode=5

15. Started by matanyaniv,

יש לי מסך LG Flatron 775FT 17 אינץ' כרגע אני מרוצה ממנו מאוד. רציתי לשאול אם המסך הזה נחשב עדיין למסך טוב או שכדאי לי לקנות מסך חדש שיתן ביצועים טובים יותר (פשוט רוב המסכים שראיתי עד היום היו הLG FLATRON) או: האם כדאי לקנות מסך 15 LCD במקומו?(שימוש בעיקר למשחקים ובעתיד לצפייה בDVD)

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

למה אם הדריברים של ASUS 44.03 לא רואים כתוביות בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by pho,

?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SixKiller,

שלום קניתי לפני שנתיים ומשהו בערך ש-"לא הייתי מבין" במחשבים אז קניתי את המסך הזה ... וחוץ מזה שהוא כבר חודשיים די דפוק אבל הוא תמיד עשה לי את זה עם ה- Geforce 4 128 ddr 440 mx agpX8 אם אניעל רזולוציה 1024x768 אני יכול להיות על 60 הרצים רק.... וכל מה שאני מעלה יותר זה מרצד לי כזה... למה זה בכלל ולמה אני לא יכול להעלות עוד את הרזולוציה? עריכה: אני יכול להעלות את הרזולוציה אבל שאני מעלה לא משנה על איזה הרצים אני בוחר זה מרצד לי...

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by MonoMan,

אהלן אנשים! לאחרונה אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" יצא לי לראות מסכים מועטים (proview,smasung,ועוד משהו חסר שם ) אבל יצא לי לראות גם מסכים של חברה בשם CMV (או chi mei group) המסכים האלה עד כה הטובים ביותר שיצא לי לראות: יש להם זווית צפיה ממש רחבה, ויש להם ברייטנס חזק, המסך הזה נראה די טוב לטעמי. רציתי לשמוע את הדעות שלכם? ניתקלתם בהם? דעתכם על החברה הזו? http://www.cmv.com.tw/en/

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by mashinaman,

שלום לכולם! אתמול הורדתי את silent hill 3 ואחרי התקנה של 50 דקות והצפיה למשחק מופיעה לי ההודעה הבאה: This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex\Pixel Shader support. יש לי gforce 440 mx 64mb. המשחק לא תומך בכרטיס או שזאת איזושהי בעיה בהגדרות או בdirectx?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by Stalker,

יש לי בסביבות ה 2000 שקל. אני רוצה לקנות כרטיס חדש מבית ATI... ראיתי משהו חמוד FIC A98P ATI Radeon 9800 Pro ב2000 שקל בדיוק, אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ואני לא כל כך רוצה להתעסק איתה ... ועוד משהו האם הזכרונות שקימים ב 9800np הם 256bit ?

22. Started by אוריפ,

יש לי שאלה לגבי FLY VIDEO 3000 של LIFE VIEW: האם אני יכול לחבר מכשיר VCR רגיל ולהליט ממנו קלטת למחשב? האם יש לכם המלצה לכרטיס יותר טוב בטווח מחירים דומה (250-300 ש"ח)?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  23. האם מסך LCD לא יעייף לי את העיניים ???

24. Started by Bessmertniy,

http://www.digit-life.com/articles2/gffx/gffx-27.html ביצועים של הכרטיסים של nvidia מאוד מרשימים אבל נופלים מול ה radeon ב הלף לייף 2 ( אבל הם שמו שם את ה אניסטרופיק עד הסוף איפה שכרטיסי ה fx ושאר כרטיסי nvidia מאוד חלשים.)

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. Started by Gnome,

אשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר לי על מה זה הQUADRO שעולה פי 3 מה R9800XT?! ??? ולמה השימושים של זהועוד כל מני דברים טכניים. תודה לכל העונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.