כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
X1950XT של PALIT או של POWERCOLOR מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd 19 sumsung 920n syncmaster הוא פועל ברזולוציה של 1280-1024 זה אומר שאני לא יכול להריץ משחקים יותר מהרזולוציה הזו? כגון 1600-1200?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
של כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולא למשחקים, חשוב שיהיה חזק ואיכותי עד 2000 ש"ח ועוד משהו, המלצה למסך מחשב שיתאים לגרפיקה גם כן, גודל 22 ושלא יעוות יותר מידי את הצבעים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
האם כדאי שירוץ ברקע כל הזמן?למה הוא תורם בעיקר? משתמש עם radeon 9600xt תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך למסך DELL 24 רחב + עריכה ופוטושופ כולל הרצת תכני HD. המעבד יהיה כנראה Q6600. לא ממש צריך משחקים או OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
NVIDIA הכריזה בהפתעה על מסיבה עיתונאים מחר לפני AMD זה קרה בעבר כאשר AMD עומדת להכריז על מוצרים חדשים NVIDIA גונבת את ההצגה בהכרזה על משהוא זה קרא עם AMD FURY X הכרזיה על GTX 980 TI ??? כבר ראינו הדלפות ברשת על כך שיש TITAN VOLTA כנראה הולכים לראות הכרזה רישמית או הכרזה על סדרה חדשה של GTX 2080 / 2070 ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי לוח שתומך בSLI וכרטיס מסך מסוג 9400GT 1GB וכרטיס נוסף של 8500GT 256MB לשניהם חיבורי SLI האם ניתן לגשר אותם? זה בעצם כרטיסים זהים עם ביצועים דיי זהים ומספר ליבות זהות (16) האם זה ניתן? אני מבין את השוני בכמות זיכרון אבל האם זה יכול לעבוד ברמת ביצועים בערך כמו של 2X8500GT 256MB? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
http://guru3d.com/article/review/463/1/
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי משהו מאוד מוזר בצפיית המחשב דרך הטלויזיה. המחשב שלי מחובר לטלויזיה ישירות בחיבור s-video לכרטיס מסך והחיבור בטלוזיה לrca זכר. החיבורים והכל תקינים לחלוטין, אבל הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על הסמל של nvidia שנמצא בסרגל למטה מצד ימין, ואני בוחר באפשרות nview display settings אז הוא שאול אותי במה לבחור כדי לראות בתצוגה. או single display, או clone ועוד כמה דברים. בקיצור אני לוחץ על clone כדי שיהיה לי העתקה של שני מסכים אותו דבר. clone = יציג את מסך המחשב בטלויזיה תוך כדי שהוא מציג בו זמנית גם במחשב. אז שאני לוחץ על clone הוא שואל באיזה מצב להיות, או וידיאו(tv+crt) או במצב מסך רגיל(crt + tv), אז אני בוחר איזה אפליקציה משניהם,זה לא משנה. והוא מראה לי בטלוי…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איזה מבין שני גופי הקירור עדיף יותר, מבחינת קירור ושקט?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב חדש שקניתי. הכ.מסך מובנה בלוח אם albatron KM51PV nForce 4 ומשתמש במסך של mag xj500T התצוגה נראית כאילו היא לא בפוקוס - יש לציין שהמסך תקין כי הוא עבד במחשב הקודם. זה ככה בכל הרזולוציות. איך אפשר לתקן את הבעיה? האם הכ.מסך תקול? אני מחפש כ.מסך זול שישמש אותי רק לפונקציה אחת וזה הצגת המחשב בטלויזיה עדיף svideo. מה כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אתמול עשיתי את ההזמנה שלי למחשב HTPC , והדגם שרציתי (Gigabyte GV-NX88T512HP ) אזל , או משהו כזה... בחרתי אותו בעיקר בגלל שהוא קצת יותר קטן והרבה יותר קר מהמתחרים ( בקטגוריית הכרטיסים שכבר באים אחרי קצת oc מהמפעל). אז עכשיו אני קצת בלחץ של זמן - אני מת לקבל כבר את המחשב ... מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב - בעיקר שיהיה עם קרור טוב ושקט של 8800Gt ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין שני כרטיסים, המחיר שלהם בערך אותו הדבר, אודה לכם אם תעזרו לי.. השימושים הם משחקים בסיסים וסרטים.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
-
ראיתי דיבורים על הכרטיסים האם יש איזשהו מידע עליהם?האם הם בכלל הולכים לצאת?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי, אין לי דרישה חזקה מהכרטיס מסך, עד היום השתמשתי בכרטיס מסך המובנה אני מחפש פיתרון שיאפשר לי להציג על גבי 3 מסכים Extending, אבל אני מוכן להסתפק גם בזה שיהיו 2 מסכים שהם extending ואחד שהוא mirror של אחד מהם. החיבור יתבצע ל-3 מסכים: שני מסכים ~24' (חיבור של מסך אחד כרגע DVI - אבל תומך גם VGA) ומסך 42' (זו טלויזיה, חיבור HDMI) מצאתי כרטיס מסך שמאפשר את זה לכאורה: http://ksp.co.il/?uin=22484 אבל הוא קצת יקר.. מה אתם ממליצים לי לעשות במקרה הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מבין הכרטיסים הבאים: 1) Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 Zalman PCIe דגם:GV-NX96T512H 2) Gainward GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIx16 דגם: Gainward 9600GT 3) TwinTech GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: TT-96GT-512D3E או כל המלצה נוספת. אני מחפש כרטיס אמין ושקט. לא למשחקים אלא בעיקר ליישומים ביתיים כמו: עריכת וידאו תלת מימד
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך AMD Radeon 7870 xt והמחשב התחיל להתנהג מוזר בימים האחרונים - המסך נכבה לפעמים, למרות שהמחשב עצמו דלק והמסך לא עלה שוב והייתי צריך לאתחל אותו. היום עשיתי איפוס למחשב והוא עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שוב צצו הבעיות והווינדאוס עבר למסך כחול עם השגיאה video_tdr_failure. מה אפשר לעשות? עריכה: חשבתי להתקין דרייברים ישנים כפי שראיתי שמישהו עשה בדיון על הדרייברים של AMD לאחר שגם לו היו בעיות. איפה אפשר למצוא דרייברים ישנים יותר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני מחבר שני מחשב לכרטיס מסך אחד, אני מקבל את אותה התמונה פעמיים או שלכל מסך תצוגה שונה? למשל - מסך אחד עם משחק ומסך אחד עם אינטרנט? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי מסך Gtx770 4gb Hd7870 2gb. שמעתי שבdirect x12 ניתן להריץ אותם ביחד. האם אוכל לחבר את שניהם במערכת ולהריץ את שניהם כגוף גרפי אחד?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך דריברים של OGL ללינוקס לא ידעתי איפה לרשום את זה בלינוקס או פה וראיתי שפה יותר פעיל וזה מתיחס לפורום אז רשמתי פה ;D
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: מעבד q8200 4 גיגה זכרון מסך 22 full hd למשחקים כמו call of duty וneed for speed , starcraft וכשיצא ה c&c החדש גם לא אכפת לי לשחק על הגדרות בינוניות רק שירוץ חלק יחסית חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=18168 או אולי זה? http://ksp.co.il/?uin=16816 יספיק לי ? מי מהם חזק יותר?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
הכרטיס : ?CTX DVD Studio Xtra MD-001 PCI? http://www.ctxtec.com/products/media_md001.htm השאלה היא האם זה גם לצפיה בערוצי טלויזיה? או רק הקלטת קלטות וידאו תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-