כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות GF FX 5200 והבנתי שמאד חשוב שהבקר זיכרון יהיה 128 BIT. איך אני מוודא שמה שאני קונה יהיה אכן 128? והאם כרטיסי 5600 תמיד באים עם זיכרון של 128 BIT?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
האם כל כרטיסי 5600(לא אולטרא) באים עם בקר זיכרון של 128 ביט? לפחות אלה של לידטק?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך המפען שלי, MAG XJ 500T. אני צריך תוכנה שתגביר את הגמה/בהירות במסך. בזמן משחקים זה בא יותר לביטוי החושך, וישנם משחקים שאין אפשרות להגביר את הבהירות. בGF2 יש לי אפשרות בדריברים להגביר את הגמה, אבל בbanshee אין לי שום אפשרות במאפיני תצוגה לשנות את הבהירות. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
זה מתחיל כחה... יש לי ראדאון 9500 פרו , כרטיס חבל על הזמן אבל הבעיה היחידה שלו שהוא לא מזהה את הטלויזיה שלי זאת אומרת שאני צריך לסמן: FORCE DEDECTION ON MY TV ורק אז אני רואה תצוגה על הטלויזיה אחלה איכות חוץ מדבר אחד: אני לא יכול לראות סרטים . אני מפעיל סרט, במחשב אני רואה אותו אבל בטלויזיה אני רואה מסך שחור זאת בגלל שדיספלי 2 הוא לא אטצ' ולא פרימרי כי אני לא יכול לבחור אותו כי מבחינת המחשב הוא כאילו לא מחובר לטלויזיה כי הכרטיס לא מזהה את הטלויזיה. הכרטיס הקודם שלי היה ראדאון 64MB והוא זיהה את הטלויזיה בלי בעיה. לחבר שלי היתה בעיה דומה עם כרטיס של NVIDIA אז הוא מישתמש בתוכנה שקוראים לה TV TOOL היא פטרה לו את כל הבעיות אבל היא תומכת רק בכרטיסי NVIDIA בלבד אם למישהוא יש …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף 19''VIEWSONIC E95 או CTX EX950F FLAT או מסך אחר בתחום המחירים תודה מראש DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
-
-
אחים שלי תעזרו לי שוב! חיברתי לחבר שלי את המחשב לטלויזיה עם חיבור הTV OUT בכרטיס מסך שלו (geforce mx 440 64MB של INN0) הקיצר התפעלתי הכל כולל את התוכנה TVTOOL וסידרתי את ההגדרות ובכל זאת רואים ממש לא יפה בטלויזיה והרזולוציה והצבעים ממש לא משהו ואני לא יודע ממש לסדר את זה ולהתעסק עם התוכנה. אם מישהו יודע איך לשים הגדרות אופציונאליות ואיכות תמונה טובה שיעזור לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך viewsonic 220f בבית שלאחרונה התלכלך מאוד מתביעות אצבעות (יש לי אח קטן ) ותהיתי כיצד לנקות אותו מפני ששמעתי שאסור לנקות אם כל מיני חומרי ניקוי כי זה עלול להרוס את הציפוי עליו תודה מראש אמנון אריאל
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
R9800XT NV40 R420 XGI Volari V8 !!! http://gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=234934
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי כרטים מסך של ASUS ge force4 ti4400 ו- 512DDR זיכרון ומעבד 2000 של AMD כפי שהבנתם יש לי מחשב חזק יחסית אההה ויש לי גם כונן DVD פה מתחילה הבעיה לאחרונה כשניסיתי לצפות בסרטים במחשב נתקלתי בבעיה על סרט שאני מריץ ולא משנה אם זה סרט שהורדתי מהרשת או סרט DVD שאני רואה בכונן בכל זה כאשר אני מפעיל אותו וצופה בו יש בו תקיעות קטנות ומעצבנות כאלה (כלומר תקיעות של מאית השניה כאילו נתקע הפריים) דברזה מאוד מפריע לי ומעיק על הצפייה יש לי את הדרייברים הכי חדישים של הכרטיס מסך וכמו כן חבית מקודדים חדשה (למרות שזו לא הבעיה כי גם בסרטי DVD יש אותה בעיה ) אני כבר אובד עצות בקשר לפיתרון הבעיה אנא עיזרו לי..... בתודה מראש MAVERICK86
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Asus Geforce4 Ti V8420, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר גם מסך וגם חיבור של TVOUT? על מנת לחבר את ה TVOUT אני צריך לחבר את הכבל (של הTV), ולנתק (!!) את הכבל של המסך, ולעשות RESTART. האם יש אפשרות לעבוד עם שניהם בו זמנית? או לפחות להחליף ביניהם מבלי לעשות RESTART? כשניסיתי להגדיר 2 מסכים בדריבר (Nview) הוא לא זיהה את החיבור השני.... תודה רבה עמרי.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס GEFORCE 2500 (ידוע גם בתור ASUS V8200 T-5 DELUXE) עקרונית, אני כן יודע שאפשר ללכוד איתו וידאו ממצלמת וידאו רגילה (לא דיגיטלית) השאלה שלי היא - איך ? האם צריך לחבר אותם דרך חיבור ה S-VIDEO ? מה צריך לעשות ? לאיזה חיבור ? כמו כן - בעזרת איזה תוכנות אוכל ללכוד את הוידאו ? ושאלה אחרונה - אמרו לי גם שיש כמה סוגי PAL... באיזה מהם אני אמור להשתמש ? אודה מאוד אם תעזרו לי. בתודה מראש, שפיץ (אח של אנדרוסין)
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
חיברתי עם כבל יקר מאוד (100 שח) מהכ.מסך לטלויזיה ואני רואה פיצוץ על הטלוויזיה, רק מה כשאני מפעיל סרט אני לא רואה (רק את הכתוביות אם אני מפעיל עם הרד לייט) ניסיתי בכמה נגנים (מדיה פלייר ורד לייט) ואני משתגע, כי במצב רגילך אני מצליח לראות הכל רק סרטים אני לא רואה על המסך
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
איך מוחקים דרייברים של ATI כאילו שהם לא היו ושאין שום הגדרות שישמרו? נ.ב גם התקנתי RAGE 3D ועשיתי UNINSTALL אין עוד מה למחוק?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, אני זוכר שהיה מדריך פעם ליציאת טלויזיה אבל אני לא מוצא אותו. אני משתמש ביציאת טלויזיה אבל אני לא רואה שלום כי רזולוציה של טלויזיה לא תואמת של כרטיסי מסך אז אני צריך עזרה בהתאמה הזאת, יש תוכנה כל שהיא שאני יכול לשנות את הרזולוציה לרזולוציה המדוייקת של טלויזיה? תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הסתכלתי בפורמים וראיתי שהכרטיסים האלה פחות או יותר באותה הרמה, אולם ל fx יש תמיכה ב DIRECT 9 אז כדי להעדיף אותו? האם בכלל יהיה שיפור משמעותי לכרטיס המסך שיש ברישתו עכשיו? g-force 2 mx 64
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
האם יש דרך לצפות בסרטוני ההדגמה של חברת NVIDIA לסדרת ה-FX שלה בעזרת הרדאון 9800 פרו שלי?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ti 4200 עם 128 זיכרון, מה ההבדל בין AGP 4X ל8X והאם זה מצדיק מחיר גובה יותר? האם לכרטיס יש תמיכה ב DIRECT X 9? והאם הוא יעלה משחקים עכשווים בכלל?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
786FD MAG INNOVISION או: MAG INNOVISION 786PF לי יש את ה-FD ולאחי יש את ה-PF האם כדאי להחיף איתו
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מישהו יודע האם MAX תומכת בHT של INTEL? ???
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
ואיפה זה נמכר? של הרקולס יצא בפנדה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש הבדל בין כרטיסי מסך שונים באיכות ה tv out הרזולציה על גבי מסך הטלויזיה ואם אתם ממליצים על כרטיס מסך עם tv out טוב ובמחיד סביר בתודה xoox
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב "17 LCD בסכום של כ - 3,000 - 3,500 ש"ח. בגלל היקף המגוון וההיצע של מסכים אני מתקשה להחליט. הייתי מבקש לקבל המלצות . תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-