עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KooK,

היי, ברשותי המחשב הבא: Windows xp Intel® Core™2 Duo Processor E8400 Asus motherboard P5KC 4gb ram Gerofce 8600 gt ברצוני לשדרג רק את הכרטיס מסך על מנת לקבל שיפור ביצועים משמעותי. אני מתלבט בין ה Geforce GTX560 TI לבין Geforce 460 TX שאלתי היא האם אני אוכל לקבל שיפור משמעותי בביצועים בלי להחליף את שאר החלקים במחשב ..? המון תודה !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by or_17d,

או קיי ככה לפני שנתחיל פרסמתי את ההודעה הזאת בשני פורמים כי לא ידעתי לאן היא מתאימה או קיי אז ככה עד עכשיו היה לי כרטיס מסך ATI REDION 7000 128 DDR TV OUT DVI וחבר שלי הביא לי לפני כמה ימים כרטיס 3dfx voodo5 5500 32 זה עם השני מאווררים או קיי אז עכשיו איזה כרטיס מסך כדאי לי להשאיר? ומה יותר טוב... והוודוו שהביאו לי לאיזה כרטיס מסך או משתווה ?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by אביוס,

מה יותר טוב: 9600XT VS FX-5700?? פשוט אני רוצה לדעת עם יש לי כ. מסך יותר חזק מחבר שלי ומה ההפרש ביניהם..

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  4. ^ 9600GSO יספיק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, לאחר סקירת הפורום, ואתרים נוספים באנגלית החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל. (כחלק ממערכת חדשה - I7, שני מסכים) הבנתי שאין הבדל גדול בין היצרנים שכן הקובע הוא רכיב ה - NVIDIA שזהה בכל כרטיס. בכל זאת שמתי לב למבחר די גדול של הכרטיס אצל כל יצרן וכמו כן מבחר יצרנים. חשוב לי: 1) כרטיס אמין 2) יציאת קומפוננט (HDTV) אני יודע שנושא זה נדון בפורום בעבר, אך טרם הצלחתי לקבל החלטה בעניין. אשמח לקבל המלצה לכרטיס ויצרן ספציפיים. תודה

• 34 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. חברה, רציתי לדעת איך כרטיס המסך - GeForce 7100/ nvidia nForce 630i אני לא כ"כ מבין בכרטיסי מסך וכל זה.. רציתי לדעת אם הוא טוב או לא וכל מיני המלצות והערות עליו.. בנוסף אני קונה מחשב לחבר והוא לא ממש משחק הרבה אני רוצה להביא לו כרטיס מסך בסיסי שנגיד המשחק הכי חדש אצלו יהיה gta san andreas בסביבות האיכות הזאת כרטיס מסך בסיסי כמו - Radeon HD 4670 512MB GDDR3 HDMI יספיק לו?! תודה רבה לכםם דרך אגה היום הצטרפתי לאתר מקווה שתעזרו ליי...

7. Started by KOSTORADOS,

מי שקצת מבין בבנית אתרים, אני ממש ממש מבקש אם אתה יודעים תוכנה שבונה תפריטים טובה ונוחה לעבוד איתה אני מחפש המון זמן תוכנה כזאת ולא מוצא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by kobipk,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך leadtek gf 8800gts 640mb האם כדאי ? או שיש משהו אחר יותר טוב בסכום של 2500 שקל

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  9. לאחר שלא הביאו לי תדגם הזה- TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הם הציעו לי את הדגם שרשום למעלה.. האם שווה לי לקחת אותו?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף. משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות. לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו... ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. למשל במפרט של כרטיס מסך הופיע לי דבר כזה: 0.13u process technology 64/128-bit memory interface 256-bit graphics architecture 235 MHz engine clock 400 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 81 Million vertices/ sec 1.3 Billion texels/ sec fill rate 3.2 GB/sec memory bandwidth (64-bit) 6.4 GB/sec memory bandwidth (128-bit) 4 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock CineFX Shading Architecture 128-bit studio-precision color בגלל שאני לא מבין בגרוש אני לא יודע אם זה טוב או רע הייתי רוצה שקצת תסבירו לי מושגים ומה נחשב טוב מה רע עכשיו מה זה NP PRO XT ULTRA שיש לכרטיסי ג'יפורס ורדאון..

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  12. אז ככה אני דיי אובד עצות אז אולי אתם תוכלו לעזור... הסיפור הוא כזה... קניתי תכרטיס, קניתי בשבילו גם ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 650W והכל עובד מדהים! אתם לא מאמינים עד כמה הכרטיס הזה חזק ומדהים! בכל מקרה הבעיה שלי מתחילה כשאני מנסה לחבר את הטלוויזיה שלי לכרטיס מסך, יש לי טלוויזיה רגילה לא LCD ולא פלסמה. סתם טלוויזיה רגילה שהייתה פועלת נהדר כשחיברתי אותה לכרטיס הישן שלי 7600GTX והייתי נזרק על המיטה ורואה סדרות וסרטים מהמחשב דרך הטלוויזיה. עם הכרטיס החדש הוא אומנם מזהה שאני מחבר את הטלוויזיה וכשאני מפעיל את האופציה של DUELVIEW\CLONE MODE הטלוויזיה עושה המון המון ריפרשים שבהם אפשר לראות את הדסקטופ שלי אבל כשהוא מפסיק את הריפרשים בעצם לא רואים כלום חוץ מהלוגו של הטלוויזי…

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by אבי11,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך שמופיע שהוא עובד ב PCI EXPRESS 2.0 , זהו כרטיס של GAINWARD GEFORCE 9400GT בנתונים של לוח האם שלי GIGABYTE GA-945GCM-S2L נכתב שיש לו חריץ הרחבה של PCI EXPRESS X16 הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס מתאים ללוח או שזה תקן שונה (מה זה PCI EX 2.0). אני מבקש תשובות של מי שבאמת יודע ולא סתם השערות וניחושים תודה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. זקוק לשני כרטיסים אשר יחוברו ב- CrossFire ואשר לכל אחד 2 כניסות DVI או DVI+VGA בתקציב כולל של 800-900 ש"ח

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by bullman,

יש לי כרטיס GEFORCE FX 5200 ולוח אם ASUS P4S800 . הכרטיס והלוח אם תומכים בside banding אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שהלוח לא תומך בזה האם כאשר זה מופעל אני אראה שיפור בביצועים? ואיך אפשר להפעיל אותו

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . לוח האם שלי הוא אסוס M2A-VM , לפני כן היה לי P3 עם כרטיס מסך ATI מאוד ישן ולא היתה לי הבעיה הזו. תודה מראש לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. או שהוא נדפק או שהוא דפוק מלכתחילה כי כל מה שהוא עושה זה נותן לי תיאור של מה הפןנקציה שבחרתי יכולה לעשות (מה ניתן לשנות) מבלי אפשרות לשנות אותה או בכלל לראות את האופציות, פשוט דף חלק עם הסבר מה הפונקציה עושה. אז או שאני טועה ואשמח לתיקון. או שהתכנה נדפקה/דפוקה. איך מורידים אותה וחוזרים לדרך הישנה-אפשרויות מתקדמות דרך לשונית מראה באופציות של הדסקטופ? תודה רום נ.ב התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר את NTUNE.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש בתצורת AGP יש לי את המחשב הזה: ASUS P4P800 DELUXE INTEL P4 2.6 1GB RAM איזה כרטיס ב AGP אתם ממליצים לי לקנות יש לי כרגע ATI 9200 תקציב אין מוכן להשקיע כל סכום.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by yaron1000,

לכרטיסים שדרושים אספקת חשמל גבוהה ישנו כבל שמתחבר מספק כוח כך הבנתי השאלה שלי היא אם הכבל מתחבר ללוח אם או לכרטיס עצמו מישהו יכול להגיד לי איפה יש תמונה של זה .עד כמה החיבור הזה נפוץ אני מניח שבכרטיסי מכך לשוק הגובה שזוללים חשמל הוא היה נפוץ אם זה נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  20. אהלן, רציתי להתעייץ אתכם בקשר לקרור לכרטיס מסך שאני רוצה לשים על הכרטיס X1950XT.. חשבתי על שתי גופי קרור zalman vf900 Arctic Cooling Accelero X2 הכרטיס שלי בזמן האחרון מציג טמפ' במנוחה משהו בין 50-56 מעלות וקרו לי מקרים שמהסך התכבה והציג נקודות צהובות מוזרות מה שגרם לי לחשוב על החלפת גוף הקרור... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by manbot,

ובכן, מישהו פה באתר אמר לי לא מזמן שאת המאיץ הגרפי (אם יש) אז אפשר לחבר למחשב ולחבר לכרטיס מסך את המסך ואז המאיץ עובד ביחד עם הכרטיס מסך. מכיוון שנשרף לי הג'יפה (אל תשאלו) אני משתמש בVGA o/b כרגע. רציתי לדעת האם אפשר לחבר נגיד שני מאיצים גרפיים לpci ולחבר את המסך לVGA o/b ואז שניהם יעבדו איתו? (שני המאיצים הם של CL, דגמים ישנים למדי) בתודה מראש, manbot.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

למעט העובדה שכ.מובנה אינו מתמודד כמו כ.מסך חזק לא מובנה באפליקציות חזקות ובמשחקים,האם הוא מתקלקל?האם יש לו קירור? ומה קורה עם הצ'יפ נדפק?יש אפשרות לכ.מסך על חריץ ה-AGP/PCX או שהלך הלוח?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by qpalzm,

הכרטיס האחרון, כנראה, בסדרת X800 יושק בקרוב תחת השם X800GT. 160 מליון טרנזיסטורים בליטוגרפיית 110 ננומטר ירכיבו ליבה מבוססת R430P, שתרוץ בתדר 392mhz ותכיל 8 צינורות עיבוד. הזכרונות ישתנו בין שתי גירסאות: 256mb GDDR3 או 128mb DDR, בשני המקרים הם ירוצו בתדר 700mhz תחת בקר 256-ביט. למקור: http://www.vr-zone.com/?i=2477&s=1 אישית אני לא מבין את הצעד הזה. כשסוף-סוף נדמה שהתחלף דור כרטיסים והגיע הזמן לייצר מפלצת fps חדשה, ATI מפתיעים עם כרטיס מוחלש שמזכיר כרטיסי עבר (X800SE, X700P) ועוד מדביקים לו שם של ג'יפורס :

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Sicarius,

זה המפרט שלי: 2 ג'יגה זיכרון AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ חשבתי לקנות את זה: כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 [ כרטיס מסך חברת Leadtek מבוסס ציפ Nvidia GeForce GTX460 החדש של NVIDIA תמיכה ב DX11 חיבור PCI-E זיכרון 1024MB כרטיס מומהר ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1996 אבל הבנתי שהמעבד החלש יגביל אותו. תמליצו על כרטיס מסך שיתאים למעבד ואני יצליח להריץ איתו משחקים כמו אססינס קריד או דראגון אייג' על הגדרות מקסימליות עד כמה שניתן+חיבור HD לטלוויזיה כדי לראות סרטים מהמחשב.

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  25. Started by omershak,

שלום יש לי אפשרות לקנות את 4850 במבצע ב30 ש"ח פחות מה4770 האם כדאי?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.