עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by WHITE_ZOMBIE4,

ואם לא אפשר להריץ אפליקציות על pixel shader 2.0 איתו? או שזה לא יתן?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  2. חרשתי את הפורום כאן ואני מבין שאולי כדאי לחכות לליבה החדשה הבאה עלינו לטובה? האם באמת שווה לחכות? האם אפשר לכמת לאחוזים בכמה הכרטיס החדש יהיה חזק יותר,במחיר?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. שלומות ידידי השמנמנים! אני צריך כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי כבר מתיישן (Radeon 9800P) ואני כבר משיג פריימים נמוכים יחסית במשחקים כבדים בהגדרות גבוהות. תקציב: 1500-2000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך חזק, שיחזיק לי לשנתיים הקרובות. אני לא יודע אם צריך התאמה ללוח אם או משהו כזה, אבל אם צריך, אז הלוח אם שלי הוא: Asus p4p800. עדיפות על ATI, אבל אם יש יותר טוב של Nvidia במחיר הנ"ל, זה יהיה גם בסיידר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. Started by argentinick,

אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך (התכוונתי לרכוש Onboard). אבל יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5500 256MB ישן, מהמחשב הקודם שלי, האם אני אוכל להרכיב אותו במחשב החדש, או שיכולה להיות בעיה כלשהי ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. Started by niner,

מה זה retail , dvi, dh, oem? ולמה משמש כל אחד מהם?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. היי יש לי דילמה איזה קאטליסט יותר טוב עבור הכרטיס. רוני

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני כבר לא מבין כלום... אני רוצה לקנות כ.מסך 8800GTS 640MB של Nvidia ואני רואה שיש Leadtech ויש SPARKLE ויש כל מיני חברות שונות וכולם זה Nvidia 8800gts!! מה ההבדל??? למה יש כ"כ הרבה חברות ומה המשמעות שלהן??

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. אני מעוניין לבדוק PC של הכרטיס שלי, אילו תוכנות מאפשרות זאת?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  9. Started by EAD,

RBE היא תוכנה לעריכת BIOS של כרטיסי ATI מבית techpowerup. רציתי לדעת צריך לעלות גם מתחים? חשבתי על לעשות 800 ו1100 ובכל השאר לא לגעת ולאפשר בתוכנת CCC שיהיה אפשר להגיע ל900 ו1200 (או משהו כזה) מה דעתכם? מישהו ניסה ? אני מדבר על שימוש בתוכנה RBE לערוך את הBIOS. (וראיתי שיש שם עוד דברים, אם מישהו מוכן להסביר, לדוגמא נושא של מאוררים וכו') בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. Started by shlomi_x,

היי, במחשב שלי מותקן לוח האם הזה: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard וכרטיס המסך שלי הוא: radeon 9250. המאוורר של ה AGP עושה לי רעש ולא בא לי להחליף אותו. הבנתי שאפשר לנתק אותו ללא חשש... האם זה נכון? שלומי

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?

12. Started by Mentally ill,

הגיע כבל עם חיבור לבן ושני חיבורים קטנים שנראים שאמורים להתחבר ללוח, אחד מהם נראה כמו חיבור של מאוורר רק עם 2 חריצים, ע הכבל רשום Tube 125 0C מוכר למישהו?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by SEangel,

חוו דעתכם על הכרטיס הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9309360 לכאורה, עפ"י מה שמוצג שם, יש לו רזולוציות לא רעות. האם הוא מגיע לאיכות של הופוג 150? (באיזה צ'יפ משתמש ההופוג?) אני כלל לא זקוק לטיונר (הקלטה רק מוידאו, מצלמה אנלוגית ומהממיר)

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. Started by elioz.edri,

פירסמו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות של AMD וNVIDIA?

15. שלום התחלתי לבדוק קצת את הקבצים של המחשב ואני מגלה את התוכנה GATORהזאת מותקנת לי במחשב ואני זוכר שראיתי ראיתי התוכנה הזאת בכמה אתרים שמתחננים שתתקין אותה!!! עכשיו בהוספה והסרה אין שום זכר לתוכנה הזאת! עכשיו ניסתי למחוק אותו ומה הוא רושם לי קבצים בשימוש!!!!! העפתי אותה והכל עובד כמו שעבד רק פחות נבלה על המחשב!!!

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  16. Started by יניב51,

שלום לכולם. קניתי היום כבל HDMI בשביל לחבר את הכ. מסך ל LCD. נכנסתי ל CCC, ומצאתי אפשרות למטה ב Basic להגדיר בדיוק מה שאני רוצה. הבעיה היא שבשביל להגדיר שהמחשב יהיה רק עם המסך מחשב צריך שוב פעם לעשות את זה. שמתי לב שהוא שומר את הפרופיל ב Options - Profiles, אבל כל פעם אחרי כל הגדרה ב BASIC הוא מוחק את הפרופיל הקודם ושם פרופיל אחד. השאלה היא: האם יש אפשרות לעשות פרופיל חדש בלי למחוק את הקיים? תודה! ----- הסתדרתי כבר... סה"כ היה צריך לרשום שם ולסמן למטה ב V את התצוגה, יצא מעולה פרט לעובדה ש-ב LCD יש בכל פינה טיפה רווח ( כלומר שטח שחור ).

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. Started by passanger57,

שאני מקליט בכרטיס TV לא משנה איזו חברה גם PVR 150 וגם FLYVIDEO או כרטיס של LEADTEK ההקלטה יוצאת בצדדים יש פסים שחורים יענו כמו 16:9 אבל בצדדים נסיתי את כל ההגדרות שאפשר , בצפייה רואים בסדר אבל בהקלטה היא לא על כל המסך מה אפשר לעשות כדאי לסדר את זה כך שאני יפעיל את הסירטון מהמחשב אני יראה על כל המסך ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. Started by ashram,

חברה תעזרו לי יש לי כרטיס מסך 6600 עם יציאה TV OUT מה אני צריך לעשות בשביל לראות דרך הטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. AMD משיקה מספר כרטיסי מסך חדשים תחת סדרת ה-Radeon RX 6000 והם מגיעים עם שיפורי ביצועים ותגי מחיר חדשים - גם אם לא בטוח כי מדובר במהלך מוצדקלכתבה

20. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 2gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W חשבתי לקנות גיימפד שאני והבן שלי נוכל לשחק קצת במשחקים, ולכן אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח אפשר לחרוג קצת במקרה הצורך. מגבלה נוספת זה במקום במארז, במפרט שלו כתוב שהאורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ תודה

21. Started by pringles,

שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות

22. אפשר לעשות כזה דבר? יש איזה מקום שמסביר איך לחבר את החוטים אם אפשר בכלל

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  23. Started by V00d00,

אהלן, לפני כשבוע קניתי מחשב: Intel Q6600 2GB Corsair 800MHz ובתוכו BFG 8800GTS 512MB (G92) OC Edition. שאלה ראשונה, כמה פחות או יותר אמורה להיות הטמפרטורה של הכרטיס בזמן מנוחה ומאמץ. אצלי הוא הגיע כבר ל72 במאמץ, ו55 במנוחה. האם זה נורמלי, תקין לכרטיס כזה ? והשאלה השניה, הרצתי איתו Crysis על הגדרות גבוהות (High), עם Anti-Aliasing X8 ורזולוציה 1024x768 (חשוב לציין שאלה ההגדרות האופטימליות שהוא הגדיר לעצמו), התוצאות הם בד"כ 35+ FPS, המשחק רץ בלי יותר מדי בעיות, אבל האם זה נמוך מדי בשביל מחשב כזה ? http://www.tomshardware.com/2007/12/12/geforce_8800_gts_512_mb/page11.html הסתכלתי פה לעומת המחשב שלי וזה נראה ששם הביצועים יותר גבוהים. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by TheTeapot,

היי.. אני מתלבט ברכישת אחד מבין שני הכרטיסים הבאים. EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti OC כמו כן, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע (תקציב בסביבות 1200), הדגש על זמני רנדר ופחות על ביצועי Viewport.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  25. שלום לכולם. ראשית, ברשותי המחשב הנ"ל: AMD 64bit 3000+ Gigabyte K8NS 512MB DDR400 A-Data Leadtek 6600GT WD 80GB אשר מותקנת עליו Windows XP SP2. היום, כאשר נכנסתי לשחק ב Half Life 2: Deathmatch, מקורי לחלוטין, הבחנתי כי משהו מוזר. נכנסתי להגדרות הגרפיקה וראיתי שם כי המשחק רץ על ההגדרות ה"אופטימליות" שהמשחק קובע לעצמו. שיניתי חזרה להגדרות האופטימליות בשבילי, כלומר כל האפשרויות על "High" ופילטרים מופעלים x2 x8. המשחק נתקע, והציג הודעת שגיאת זיכרון, משהו בסגנון "אין אפשרות לקרוא מזיכרון זה וזה", או "...cannot be 'read'". בנוסף, הבעייה הופיעה גם במשחק Doom3. מכיוון שדרייברים היו חדשים יחסית, ה 71.84, ועבדו יפה עד המקרה הזה, החלטתי להסירם ולהתקין 71.90. אך, נתקלתי…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.