עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו שיש לו כרטיס Radeon מסדרת ה-9xxx יכול לבדוק כמה פינים יש במתאם S-Video ל-RCA שמגיע עם הכרטיס? אני מדבר על המתאם הקטן הצהוב שמגיע עם הכרטיסים שיש בהם יציאת S-Video ולא RCA.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. Started by vladk,

המערכת: AMD Athlon 2000+ 512RAM DDR PC2700 Windows 98 Sapphire RADEON 9100 128MB DDR עם דרייברים אחרונים DirectX 9 קיבלתי את התוצאות הללו: 3DMark01 - 7735 3DMark03 - 1141 האם זה טוב או שיש אפשרות לשפר?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. אם אני חושב על FX 5600 מה ההשוואה מולו של ראדאון?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  4. ב OC...האם זה מפריע שהזיכרון וליבה לא באותו קצב?

5. איך אני עושה את זה? אני יודע מה צריך לחבר וכל זה אבל מה אני אמור לכוון בוידוא כדי שתהיה תצוגה גם לטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה הכרטיס המסך שלי Nvidia GeFortce2 MX 400 תמיד רציתי לראות מה שיש לי בתוך המחשב לטלויזה בחדר אז קניתי חוט S-Video באורך 8 מטרים ומאחורי המחשב כמובן שיש לי חיבור (OUT) של S-Video ובטלויזה יש לי כניסה של S-Video . הכל טוב ויפה ואני רואה את מה שמציג המחשב שלי על גבי הטלויזה. הבעיה היא שאני לא יודע איך זה קרה שאני לוחץ על השלט ומחפש את התחנה שקוראים ל - AV-S ותמיד בתחנה הזאת ראיתי את מה שמציג המחשב על גבי הטלויזה , אני רואה את מה שמציג לי הממיר YES בשחור ולבן בלי קול אין לי מושג למה . ??? הדברים היחדים שחשבתי שיכול להיות שאני לא רואה זה בגלל: 1. הכרטיס של S-VIDEO נשרף או התקלל? 2. הממיר YES עושה בעיות ושולח תדרים שמפריעים ( אבל מה שמוזר שזה תמיד היה לי YES וה…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. עם השלט???????? התוכנה msi media center עובדת כמו שצריך? כל הפונקציות????

8. Started by vegeto,

אני רוצה לקנות הכי טוב.... מה יותר טוב Radeon 9800 Pro 256MB DDR II של GygaByte או ה GeforceFX 5900 של ledtek? ??? ??? ???

9. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס winfast pvr היא נתקעת ישר על הLOAD בזמן כשהיא מעלה את הדריברים אם אני מבטל בdevice manager את הדריבר של הcrossbar(של הכרטיס) אז התוכנה עובדת אבל עם ירידה באיכות ניסיתי לבטל את הכרטיס קול לא עזר כמובן שיש לי את כל הדריברים האחרונים לכל הרכיבים (catalyst 3.5 nf 2.03d) ושל הכרטיס טלוויזיה והגרסא האחרונה של תוכנה (PVR) משישהו יודע מה התפקיד של הcrossbar? ואולי יודע במה הcrossbar מתנגש או מה מפריע לו לעבוד כמו שצריך ? עם הMMC8.1 של ATI הכרטיס עבד יפה אבל בלי שלט

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. Started by havoc-x,

האם כדאי לקחת radeon9700 כזה: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ב-1550 ש'ח במקום ה-pro במפרט הזה ולחסוך כסף? (כדי לקנות hard disc שינצל את הs-ata שבלוח אם) Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard(HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory x2 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 1895 ש'ח Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מחיר: 5600 המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא 560…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  11. הבנתי של IIYAMA יתרון איכות קטן, אך לא ממש משמעותי (לפי TOMS HARDWARE)... זה שווה 700 שקל הבדל? (2500 לעומת 1800)

12. האם זה אפשרי להריץ תוכנות דמו (כמו הOGRE של NVIDIA או הMONKEY של ATI) של NVIDIA למשל על כרטיסי ATI? מאותו הדור, נגיד ה9700 וה5800~

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  13. Started by yar26,

אני עומד לפני רכישת מסך CRT "17 ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק במפרט על מנת שהמסך יהיה איכותי למשתמש הממוצע. אשמח בנוסף לקבל המלצות למוצר הנ"ל עד לטווח מחיר של 1200 ש"ח בתודה מראש YAR26

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. Started by Eylon,

תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  15. Started by Asaf-K,

מה קורה חברה!!! (שנים שלא ביקרתי פה ;D) כמו שהבנתם מהכותרת.....אני צריך עזרה ברכישת כרטיס מסך. ההתלבטות כרגע עומדת בין: 1) Asus Geforce FX 5900 V9950 128MB DDR 2) ATI Radeon 9800 PRO 128MB ??? ??? ??? כל עזרה/הצעה/הארה/הערה......וכו יתקבלו בברכה. מה שכן... הייתי מאוד רוצה שלא ינתנו פה תשובות כמו : " תקנה את ה Asus כי שמעתי שהוא יותר טוב" מאוד יעזור לי לדוגמא קישורים מהסוג הזה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=r9800256&page=4 רק עם הכרטיסים הרלוונטיים (בקישורית הזו מופיע רק ה-9800).

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. יש לכם הצעות למסך טוב בכללי, לא עושה בעיות, חד וטוב לעיינים, בעיקר למשחקים ולגראפיקה...? חשבתי על הCTX 711F אבל אמרו שהתאכזבו ממנו שמעתי... :-\ אז מה הכי טוב? על מה אתם ממליצים? לא יותר מ1200 שח, 17 אינצ' שטוח... תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. כמובן שx8 יותר מהיר מx4 אבל האם זה מורגש ממש? מישהו יכול להסביר על ההבדלים?

18. Started by Fenomeno,

Minimum: CPU: 800 MHZ - 1 GHZ GeForce 3 TI/ATi 9600 Pro RAM: 256 MB RAM Standard: CPU: 1,7GHZ-2GHZ GeForce 4 TI 4400/4600/ATi 9700/Pro RAM: 512 MB RAM Optimal: CPU: 2.5 GHZ - 2.8 GHZ GeForce 5800FX/5900FX/ATi 9800 Pro RAM: 786-1024 MB RAM :

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by BuNKeR,

שלום לכולם המחשב שלי מחובר (כרטיס מסך GF 2) לטלויזיה בעבר הייתי רואה סרטים בסבבה הכל היה מצויין מאז שיצאו הדריברים החדשים גירסא 4X לפני כמה חודשים אני לא מצליח לראות סרטים על המסך של המחשב אני רואה את הסרט אבל בטלויזיה במקום לראות את הסרט אני רואה את הנגן עם מסך שחור למה זה ? יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  20. Started by blue_wolf,

אז ככה: יש לי כרטיס מסך G-FORCE 2 MX200 חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל RCA של 10 מטר רואים הכל טוב ויפה ,עד ש: אני מפעיל סרט לא משנה איזה נגן או איזה גודל התצוגה רואים חלון שחור וכאשר מסך מלא אז רואים את כל המסך בטלוויזיה שחור איך אני מסדר את זה ואולי ההגדרות במאפינים של התצוגה לא טובים אם אתם יכולים לעזור לי אז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by Sol@rWind,

שלום לכולם, יש לי 2 יציאות ב DVD שלי, SVIDEO ו COMPOSITE , יש לי מחבר מיוחד שממיר מ COMPOSITE ל SVIDEO וכך זה מתחבר לכניסה של הכרטיס טלוויזיה שלי. אם אני יקנה כבל SVIDEO כך שאני יחבר ישירות מ ה SVIDEO ל כרטיס טלוויזיה האיכות תהיה יותר טובה ? תודה אנשים.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  22. Started by GB,

שלום לכולם: אני חושב לקנות גיפורס 4 טי 4200 אבל מצד שני ראיתי ביקורות מעולות על הראידון 9500 פרו מה אתם חושבים : 1. כדי לקנות את הגיפורס או להשקיע יותר כסף ולקנות את הראידון? 2. בכמה ביצועי הראידון 9500 פרו יותר טובים משל הגיפוס?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. Started by Hasamba,

יש לי כרטיס geforce4 ti4800se כשאני מוציא לטלויזיה גודל המסך די קטן, כשאני מנסה להגדיל יש לי רק שני מצבים (כלומר שאין אפשרות לשים את הסמן באמצע, או קטן או גדול), וכשאני שם על הכי גדול המסך מתחרבש, למה? דרך אגב, עד לפני שבוע היה לי ti4200 וגם היו רק שני מצבים אבל זה עבד טוב במצב הגדול מקווה שהצלחתי להבהיר את הבעייה תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. Started by Hyena,

שלום, אני על גחלים לקנות מחשב כבר ימים. העניין הוא שאני רוצה לקנות מסך LCD דק כדי למנוע קרינה לחלוטין, השאלה שלי היא אם המסכים נגד קרינה שתולים על המסכים CTR השמנים, מונעת כמעט לגמרי את הקרינה ? דרך אגב, המסך LCD הכי זול שמצאתי הוא LCD 17" S700 CTX מישהו יודע אם המסך הזה איכותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  25. Started by nesber,

קניתי לפני כמה ימים את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. שיחקתי עליו בשני משחקים בנתיים, ובשניהם יש בעיה מוזרה מאד שלא קיימת עם הכרטיס הישן שלי. ג'נרלס: בחלק מהשלבים, אחרי ביצוע פעולה מסוימת, כל המשחק מתחיל להיות פתאום איטי מאד(יותר מאשר בכרטיס הישן) והכל נראה פתאום די תקוע. בשלב השלישי עם הסינים, למשל, אחרי הטלת מוקשים ממטוס פתאום הכל נהפך לאיטי כמו צב. GTA3: הורדתי את הTRAILS בOPTIONS, ואחרי שהחזרתי אותן, פתאום הכל זז כמו עגלה. התופעות המוזרות האלה לא קורות עם GEFORCE 2 GTS הישן שיש לי. ויש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. מה זה??

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.