עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ScreameR,

האם יהיה הבדל משמעותי בין 128 ל64 זיכרון על כ"מ של אסוס?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  2. Started by hagai-,

אבא שלי קיבל מחשב נייד חדש מהעבודה AMD 1.2Ghz, ומכיוון שהוא לא ממש יודע להשתמש בו, הוא נתן לי אותו, המחשב מצויד בכרטיס מסך מסוג S3 Graphics Twister K Compaq. מישהו שמע עליו ויודע משהו על היכולות שלו?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  3. היי חברה מה אתם אומרים על הציון הזה ב 3DMARK הציון הוא 12981 עם GEFORCE 4 TI4200 של MSI 64 מגה זכרון אני עובד עם חלונות XP PRO וכמובן בדרייורים החדשים של NVIDIA להשוואה שלכם http://service.madonion.com/compare?2k1=4350953

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  4. Started by asili,

קבלתי לפני כ שבועיים את המסך המדובר אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש בעיה אחת שמפריעה לי ואני לא מצליח לפתור אותה בעזרת ההגדרות של המסך והיא בעיית הגאומטריה ועכשיו אני אסביר את עצמי אני רואה שהתמונה לא מתלבשת על כל המסך והקווים עקומים כלומר הגאומטריה לא מושלמת אני יודע שלמסך הזה יש גאומטריה מושלמת ואני רוצה להגיע לשלמות הזו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לבצע תיקון גאומטריה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  5. Started by Cranchh,

אני חושב שזה הפורום הכי מתאים אבל אני לא בטוח, אז סליחה אם זה לא הפורום הנכון... יש לי כרטיס Asus GeForce3 Ti500 Deluxe שיש בו אפשרות WDM אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט מהWDM לMpeg עם אודיו מהכרטיס קול רצוי שתהיה FReeWare ShareWare או Trialtime

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  6. Started by Chen_K,

שלום! רציתי לשאול מה הקטע עם VCD? איך הם פועלים? האם כדאי לצרוב בפורמט הזה? מה החסרונות/יתרונות? תודה מראש! חן.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  7. Started by Stroller,

"Leadtek 4600 128Mb" עולה 1660 שח בעוד שהכרטיס של MSI עולה 400 שח יותר כ-2000 שח, ABIT עולה כבר 2200 שח יש סיבה להבדלים הללו?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. Started by tornado,

בזמנו הומלץ לקנות מטליות מיקרו פליוור איפה קונים את זה? בתודה מראש

9. קניתי את המסך ורציתי להוריד דריוורים מעודכנים ונכנסתי לאתר לשהם והורדתי משמה וירד לי קובץ עם הרבה סוגים של מסכים אבל לא של המסך שלי יש קובץ שחשבתי שזה זה הוא נקרא HM903D והמסך שלי זה HM903DT וניסיתי להתקין עם הקובץ הזה HM903D והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי מה שמותקן אצלי עכשיו יותר מתאים ומה שמותקן אצלי עכשיו זה צג הכנס והפעל..

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. Started by BobCaT,

יש לי מסך sampo alpha scan 712 :'( בן שנתיים בערך וכרטיס מסך asus ti 4400 על רוזולוציה 1280X1024 32 ביט על קצב רענון 60 hz איך אני מעלה?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 3 TI 500 של אסוס האם כשאני אוריד את ההתקנים של הDETONATOR של אנוידיה זה יהיה בסדר או שזה יכול לדפוק לי משהו? והאם בכלל זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. Started by yasha77,

יש לי מחשב פנטיום 3 ולוח msi עם agp *2 ו ציפסט של via693a האם אני יכול לשדרג ולשים כרטיס מסך agp *4 בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  13. Started by iyehuda,

מאז שהתקנתי את ה DRIVER של NVIDIA ל MX 200 64M במסך מחשב אני רואה תמונה חדה אבל בטלוזיה התמונה לא מספיק חדה ואין מספיק צבע בולט כאילו שמו שקופית צהובה על התמונה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by lover323,

יש לי כרטיס מסך MSI GEFORCE 4 TI4200 שאני נכנס ל NVIEW אין לי אופציה לטלוזייה יש למשהו מושג למה? הכל מחובר אצלי כמו שצריך ליציאה של ה TV-OUT

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. לא את הקופסא אלה את הכרטיס

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. מבחינת קול התקנתי את כל הקודקים בעיקר את NIMO PACK והוא מזהה (ראה תמונה) אבל לא שומעים.. אולי זה בעיה בסאונד בלאסטר? אבל שירים וכל השאר אני כן שומע.. אני נואש.. http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_222553-317/Setting.jpg והאיכות על הפנים... אצל חבר שלי רואים טוב... מה גורם לזה להיראות ככה? יש לי GFORCE 2 MX 200 64MB (ראו תמונה) יש פתרון? אגב הדרייברים הם 23.11 http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_223003-324/Movie.jpg

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  17. Started by sigald,

רציתי לשאול האם התוצאה הזאת סבירה, כי היא פשוט נראית נמוכה יחסית לאחרים: Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.1 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTXE+ AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU AMD Athlon XP/MP/4 1541 MHz FSB 133 MHz Memory 256 MB Graphics Chipset NVIDIA GeForce3 Driver Name NVIDIA GeForce3 Driver Version 6.13.10.2832 Video Memory 64 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L 3DMark Score 7174 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 115.2 FPS G…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  18. Started by md22,

איזה מסך עדיף: מסך "17 שטוח 786PF MAG Innovision או PROVIEW 17" DX-777 DYNAFLAT תודה

19. Started by avinos,

הייתי רוצה לדעת איזה מהם יותר טוב שניהם של sapphir

20. יש לי כרטיס מסך חדש Radeon 9700 כאשר במערכת ההפעלה (XP) קבעתי קצב רענון של 85 הרץ אולם, כאשר אני בודק את קצב הרענון במהלך משחקים אני מגלה שהוא רק על 60 הרץ. יש לי את הדרייברים המעודכנים ביותר. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה המרגיזה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה, זה נראה לי המקום הכי נורמלי לת'רד הזה, אז השאלה שלי היא ככה, צילמתי כמה תמונות ברזולוצית 1200x1600 עם הדיגיטלית, רציתי לדעת אם התמונה תצא חדה בהדפסה בגודל 13x18 ? תודה רבה רבה!!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. Started by Mortar,

http://mirror.ati.com/shopati/pricespcusa.html איך זה יכול להיות שכרטיס Radeon9700 Pro עולה בארץ כמו הכרטיס הכי טוב בשוק ? איך זה יכול להיות שהמחיר שATI מוכרת את הכרטיסים שלה הופך בארץ למחיר מפלצתי ? אל תגידו לי שהחנויות צריכות להרוויח משהו כי גם ATI צריכה והחנות שלה וחנויות אחרות מוכרות את הכרטיסים האלה באותם מחירים ואפילו פחות (חברות צד שלישי), מכס על חומרה אין. אז יש מע"מ ו400$ בשקלים + 18% יוצא 2070 שקל, משלוח לארץ לא עולה 500 שקל חס ושלום (ובטח ובטח שלא משלוח בכמויות מסחריות !) אז איך כרטיס שאמור לעלות 2200 שקל לכל היותר (ואני מדגיש זה RETAIL וRETAIL של ATI) עולה יותר מ2550 שקל ועוד מחברות צד שלישי !

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. משהו מכיר את המסך הזה? האם הוא שווה קניה? אם לא, אני אשמח להמלצות למסך 17-18 אינץ LCD/TFT. בסכום של עד 2500-300 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by 3gh,

רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין הGFX5900 לבין גרסת האולטרה, וציינו בבקשה איזה איזה סוגים יש לכרטיס, אני יודע שיש את גרסת האולטרה הגרסה הרגילה והגרסה המוחלשת Value יש עוד גרסאות?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. Started by KvodHagab,

זה טיפה דחוף.. ! תודה רבה השם הוא Lg E700B הגודל זה 17" והמסך שטוח

• 1 תגובה
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.